2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
@Daydream_ Ayseee1987 kızlar nerelerdesiniz yaaa bi ses verin
Kuzum buraya girmek mümkün mü
Şimdide kolik bebek annelerinin yazdığını okumak için girdim
İlk 15 gün çok iyiydi, şimdi bir gün iyiyse diğer gün huysuz, hep ağlıyor. Hiç birşey yapamıyorum, 5. Günden beridir yalnızım, yardımcı kimse yok, çok yorgunum ama tabii yinede hep şükür ediyorum bu günler ne zman biter bilmiyorum...
Burayı takip edemedim, sen ne durumdasın canım? Ekin uslu mu

Belirli saatlerde mi ağlıyor, benim büyük oğlum kolikti.
Seni çok iyi anlarım ben

Belirli saatlerde mi ağlıyor, benim büyük oğlum kolikti.
Seni çok iyi anlarım ben
Bazı günler çok iyi, fakat bazı günler En çok Sabahları ağlıyor, akşam üzeri iyi, gece de ağlıyor uyuyor 20 dk sonra tekrar uyanıyor, tekrar ıkınıp ıkınıp ağlıyor gecemiz böyle geçti, uykusuz perişanım. Emerken herşey iyi ağıdı anında kesiliyor, hatta emerken uyursa memede kalırsa yine sorun yok, yatağına koyduğum anda ıkınıp ağlıyor eeee 24 saat meme mi verecem bu gaz meme emme pozisyonunda olmuyor mu?

Kizim 37 gunluk bir aylikken 4170 gr di yani oyle aman aman kilosu iyi bir bebekte degil.Yani bilemiyorum ama zaten anne refleksi 8 saat ac birakamam

İyi bayramlar canım Ah kuzum Ekin de çok zor bebekti sabaha kadar uyumuyordu ağlıyordu gaz sancısından. Ben çareyi biogaia da buldum canım. Probiyotik bizim sancilarimizi o kesti. Gaz bitmiyor ama en azından ağlaması bitti. Ona şükran borçluyum Bi süre sonra düzene giriyor canım. Gaz bitmiyor hareketlene kadar bitmeyecek ama artık kendi çıkarıyor mesela ıkına ıkına ağlamıyor. Sabret sen de gazdan da memeye yapışıyorlar. Gaz için uzun bi yazı yazmıştım onu bulup seni etiketliyeyim bi oku

Ayseee1987

Biogaia kullan canım,derdimizin dermanı o oldu bizim

Kızlar oyun matı kullaniyo musunuz bizim tosuruk durmuyo belki oyalar

Ateşi çıkmaması gğzel olmul çok şükür inşallah hiç birimizin bebişinin ateşi çıkmaz. Bende senin gibi yapıyorum 4 tane kıyafwti var 1-3 tıkayıp tıkalı giydiriyorum. 3/4 tane de 3-6 skor giydirirm ondan sonra hemen büyüyor zıbınla gezidiririz bebişleri zaten kat kat oluyorlar sıcaktan pişiyorlar kat araları nerede kat görsem oraya da pişik kremi sürüyorum

Bu arada herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Bugün bebişlerimizle olan ilk bayramımızdı. İnsanın içi bir tuhaf oluyor. İlkler çok güzel kızlar hepsini not edin tarihle hem de duygularınızı da büyüdüklerinde okurlar. Ben kuzuma yazmıştım ajandaya ilk düşü ilk Bayramı ilkler şehir dışı ilk adım onların yanında o anki duygularımı yazmıştım. Çok güzel bazen okuyordum ara ara okurken bile heyecanlanıyor insan hepinizin bebişini öpüyorum o mis kokularından

Herkese mutlu bayramlar
Sütü artsın diye sağım yapan anneler günde kaç kez yapıyorsunuz? Ben çok az vakit bulabiliyorum ondan pek artıramıyorum sanırım.
Ben de süt sağamıyorım emzirmek gibi olmuyor. Kv gittim ben süt sağayım dedim makinamı unutmuşum. Emzirmeydim mememi unutmazdım herhalde gerçekten unutkanlık yaşıyor bebiş gittiğim her yerde telefonumu unutuyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Saat başı sağmam lazım. Bir de bebek emse daha iyi sağınca çok tahriş oluyor acıtıyor. Sürekli sağdıkça. Alya emdiğinde böyle acımıyor.

Kaderdaşım.Com diyorum o kadar. Benimkisi 1 gün uyuyorsa 2 gün ağlak. 3/4 aydan sonra düzeliyormuş kaldı 2 haftam iple çekiyorum

İyi bayramlar birtanem
Bende biogaia başladım, ama daha tam etkisini göstermedi, ıkınırken bebeğimin yüzü mor kırmızı oluyor, canı acıyor ya benimde içim yanıyor birde ben aptamil kullanıyordum bugün hipp markaya geçtim. Birinden biri bir fayda eder inşallah
Gaz için yazdığın yazıyı uykumu alınca aklım başımdayken (umarım yarın) dikkatlice okuyacağım canım teşekkür ederim

Kaderdaşım.Com diyorum o kadar. Benimkisi 1 gün uyuyorsa 2 gün ağlak. 3/4 aydan sonra düzeliyormuş kaldı 2 haftam iple çekiyorum
Benim daha çok var, daha 27 günlüğüz belki 40 ı çıkınca düzelir diyende var ben şimdi 40 ını bekleyeyim bir umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…