Soğuk içmemeye özen göster ben kayısı, ya da karışık içiyorum ama portakal içmiyorum pişik yapıyor. Bir de sen ayaklarını üşütme ondan da olur der annem. Kimyon ve rezene 2 bardak günde hem süt yapıyor hem gaza iyi geliyorKullanmaya başladım canım, inşallah bizide rahatlatır
Birşey sorayım Hangi meyvesuyu Gaz yapmıyor?
Ben okuyorum herşey Gaz yapıyor ya ne yiyeceğimi ne içeceğimi şaşırdım.
Aptamil çok gaz yapıyor diye okumuştum canım, ben sma comfort kullanıyorum şükür şimdi iyi gidiyor bazen gazı fazla oluyor ama ben dikkat etmiyor ondanİyi bayramlar birtanem
Bende biogaia başladım, ama daha tam etkisini göstermedi, ıkınırken bebeğimin yüzü mor kırmızı oluyor, canı acıyor ya benimde içim yanıyorbirde ben aptamil kullanıyordum bugün hipp markaya geçtim. Birinden biri bir fayda eder inşallah
Gaz için yazdığın yazıyı uykumu alınca aklım başımdayken (umarım yarın) dikkatlice okuyacağım canım teşekkür ederim
Bizde 4 gündür kullanıyoruz.son zamanlarda Emerken ortalama 10 dk da bir gaz çıkarmak istiyo gazı alıp yeniden emzirriyorum. Aglamasi da var yanihic rahat değil hele uykusu sürekli ikiniyo ödüm kopuyo uyanicak diye bn yatiriyorum yerine koyuyoruz hemen uyaniyo taş çatlasın 1 saat anca yatiyo. Bağırsakların alışma süreci mi bu acaba. Siz ne kadar kullandıktan sonra fayda gördünüzBiogaia kullan canım,derdimizin dermanı o oldu bizim
Canım bir bardağa karbonatlı su yap, temiz bir mendili parmağına dolayıp karbonatlı suya batırıp çıkart ağız içini güzelce temizle. Her emzirme öncesi ve sonrası da göğüs uçlarını karbonatlı suyla güzelce yıka.Canım sen bilirsin, pamukçuk için ne yapabilirim ya da hangi ilaç kullanabilirim
Sizdede mi var doktora gosterdiniz mi acaba , bu bebege acı verir mi benım bebek agrı duymuyor gibiGöbek fıtığı var galiba sizde de.. göbek fıtığı olanlarda evet oluyor.
Kakasini yapmak istiyor gibi ikinma, sabaha kadar ihh ahh sesleri, zaman zaman aglama, huzursuzluk, daldiktan hemen sonra uyanma...bunlar benim oglumda da var. Allah bize sabir versin gercekten, bu gece cok zor sabrettim. Kakasini yaptiginda misil misil uyuyor...ama zorlandiginda yandik... Yaptiginda da kati degil. Kaka cikisinin saglandigi organin olgunlasma surecinde oluyormus. 3.aya kadar surebiliyormus...Benim daha çok var, daha 27 günlüğüzbelki 40 ı çıkınca düzelir diyende var ben şimdi 40 ını bekleyeyim bir umut
Aynen yazdığın gibi canım, Ama düzgün uyuyamadı bile, niye mama değiştirdim ya of çok pişmanımKakasini yapmak istiyor gibi ikinma, sabaha kadar ihh ahh sesleri, zaman zaman aglama, huzursuzluk, daldiktan hemen sonra uyanma...bunlar benim oglumda da var. Allah bize sabir versin gercekten, bu gece cok zor sabrettim. Kakasini yaptiginda misil misil uyuyor...ama zorlandiginda yandik... Yaptiginda da kati degil. Kaka cikisinin saglandigi organin olgunlasma surecinde oluyormus. 3.aya kadar surebiliyormus...
Benimki uykuda yapiyor kakasini. Uyumadi mi felaket durum... Uyusun diye gece boyu gogsumuzde tuttuk. Sicakla rahatlar diye ama nafile... Suan hala sardim kucagimda. Esim bari uyusun da sonra da o bakar ben dinlenirimAynen yazdığın gibi canım, Ama düzgün uyuyamadı bile, niye mama değiştirdim ya of çok pişmanım
Şimdi benimde kucağımda ve ayaktayım oturunca tekrar başlıyor, memeyi versem durur ama sonra o da extra gaz yapıyor diye sürekli vermek istemiyorum, Sırtım koptuBenimki uykuda yapiyor kakasini. Uyumadi mi felaket durum... Uyusun diye gece boyu gogsumuzde tuttuk. Sicakla rahatlar diye ama nafile... Suan hala sardim kucagimda. Esim bari uyusun da sonra da o bakar ben dinlenirim
Karnina masaj, sıcak havlu bi de sırtını göğsüne dayayip tuvalet pozisyonunda tutabilirsin. Makatin uyarilmasi önerilmiyor çok canim. Mamaya da devam etme bence. Eğer devam ederse bi fitil koyuyorlar bütün tuvaletini yapiyormus müshil ilaci.Kızlar ben dün aptamil mamadan hipp mamaya geçiş yapmıştım, belki gaz problemine iyi gelir niyetiyle, fakat günde 6-7 kez kaka yapan kızım bugün sert yuvarlak bir kaka yapmış, sanırım kabız olmuşgece zaten hep ıkındı uyuyamadı
Ne önerirsiniz?
BaşardımKarnina masaj, sıcak havlu bi de sırtını göğsüne dayayip tuvalet pozisyonunda tutabilirsin. Makatin uyarilmasi önerilmiyor çok canim. Mamaya da devam etme bence. Eğer devam ederse bi fitil koyuyorlar bütün tuvaletini yapiyormus müshil ilaci.
Bi kereden bişey olmaz canım önemli olan alışkanlık halini almamasi yoksa kabizlik kroniklesiyormus bir de cinsiyet karmaşasi yaratiyormus. İnşallah olmasın bi daha kabizBaşardım
Poposunun uyarılmaması gerektiğini bilmiyordum canım, dalinin çok ince kulak çubukları var onu zeytinyağına batırdım, poposunun biraz içine soktum, karnına masaj yaptım, kasık bölgesinede yavaş yavaş bastırdım, sonra çok sert ıkınırken ayaklarını karnına bastırdım. Aman allahım o nasıl bir sesomu rahatladı ben mi bilmiyorum sonra anında uydu. pcfl
Birdaha olursa sıcak havlu ve tuvalet pozisyonu aklımda bunları de denerim, teşekkür ederim canım
Cok tebriklerBaşardım
Poposunun uyarılmaması gerektiğini bilmiyordum canım, dalinin çok ince kulak çubukları var onu zeytinyağına batırdım, poposunun biraz içine soktum, karnına masaj yaptım, kasık bölgesinede yavaş yavaş bastırdım, sonra çok sert ıkınırken ayaklarını karnına bastırdım. Aman allahım o nasıl bir sesomu rahatladı ben mi bilmiyorum sonra anında uydu. pcfl
Birdaha olursa sıcak havlu ve tuvalet pozisyonu aklımda bunları de denerim, teşekkür ederim canım
Benim oğlumda hiç böyle olmamıştı, her bebekte aynı olmuyor demek ki. Bir kaç gün bırakıp bir dene istersen ilacın etkisi mi diyeBizde 4 gündür kullanıyoruz.son zamanlarda Emerken ortalama 10 dk da bir gaz çıkarmak istiyo gazı alıp yeniden emzirriyorum. Aglamasi da var yanihic rahat değil hele uykusu sürekli ikiniyo ödüm kopuyo uyanicak diye bn yatiriyorum yerine koyuyoruz hemen uyaniyo taş çatlasın 1 saat anca yatiyo. Bağırsakların alışma süreci mi bu acaba. Siz ne kadar kullandıktan sonra fayda gördünüz
Bence hic bir mudahale etmeyin. Kanlanma, aglama, kizarma gibi normalden farkli bir sey gozlerseniz Doktora gidersiniz . Benim oglumda da oluyor. Dokunmuyorum, kendi cikiyor...Kızlar kirpiği çıkaramadım gibi gözünün içinde yok ettim nereye gitmiş olabilir kirpik biraz masajla göz kenarına ittiriyldum sonra baktım kirpik yok olmuş göz altinami gitmiştir şimdi nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?