Ya duruyordu öyle gözün içinde dönüp duruyordu çıkarmaya çalıştım az masajla kuyruğa doğru itekledim ordan kaybolduBence hic bir mudahale etmeyin. Kanlanma, aglama, kizarma gibi normalden farkli bir sey gozlerseniz Doktora gidersiniz . Benim oglumda da oluyor. Dokunmuyorum, kendi cikiyor...
Kolezyumdan kast ettiğin nedir anlayamadim benim bebemde kabizKizlar benim oglum resmen kabizlik yasiyormus. Ben gaz saniyordum ama kabizlikmis. Sutum koyulasinca demekki yag orani da azalinca kabiz oldu.
Aksam dolapta 100 cc kolezyum vardi. Onu verdim. Bagirsaklarini calistirir diye. 2 saat gecti gecmedi nasil bir kakadir... Yani sok olursunuz! Bir kilosunu vermistirtabii ki rahatladi. Rahat rahat emiyor, huzursuzdu. Cok sukur dustan sonra da uyuttum, gece 3 defa beslenmek icin uyandi. Uyudum ben de, cok sukur. 12 den 7 ye kadar da olsa bana iyi geldi.
Keske ilk hafta 50cc kolezyum paketleri yapsaydim. Kabizlik isal durumlarinda verirdim. Cok da vardi sutum.. Azalsin diye sagmamistim hatta. Resmen ilac gibi! Eger dolapta kolezyumu olan varsa boyle durumlarda kullanin arkadaslar
Kolostrum canim. Telefonum ingilizce olunca surekli otomatik duzeltme hatalari oluyor... Ilk anne sutu var ya, ilk hafta sari terayagi gibi, o ...Kolezyumdan kast ettiğin nedir anlayamadim benim bebemde kabiz
Usuturulm die hizlica yikandiriyorum bende sürekli mamasina zeytinyagida koymak istemiyorum biogaidan sonra kabiz oldu ondanmi acaba bilmiyorum ki neyse dus aldirirken bide onu deneyeyimKolostrum canim. Telefonum ingilizce olunca surekli otomatik duzeltme hatalari oluyor... Ilk anne sutu var ya, ilk hafta sari terayagi gibi, o ...
Bugun dusta, kuvetine oturttum, o da iyi geldi... Suyun icinde kaldi 3 dk falan, o esnada karnina masaj yaptim...
Bizde dünkü gezmeden sonra bugün bebeği susturamıyoruz resmen,normalde de gazı olan bir bebek ama bugün bir başka ağlıyor anlamadım kiiBugün esimle sabahladık böyle bir ağlama yok aynı tonda sürekli ağlar mı ya noldu anlamadım gazı var evet ama ilk defa böyle oldu dün anneme kardeslerme ugradım acaba nazar mı değdi ne olduysa yavrum uyuyamadı 1 gecede yaslandım resmen
Bizde gezmede misafirlikte nazara geldik geçen gece eşimle nöbet tuttuk resmen yaniBizde dünkü gezmeden sonra bugün bebeği susturamıyoruz resmen,normalde de gazı olan bir bebek ama bugün bir başka ağlıyor anlamadım kii
Bugün esimle sabahladık böyle bir ağlama yok aynı tonda sürekli ağlar mı ya noldu anlamadım gazı var evet ama ilk defa böyle oldu dün anneme kardeslerme ugradım acaba nazar mı değdi ne olduysa yavrum uyuyamadı 1 gecede yaslandım resmen
Bizde dünkü gezmeden sonra bugün bebeği susturamıyoruz resmen,normalde de gazı olan bir bebek ama bugün bir başka ağlıyor anlamadım kii
Dün gece Ekin de çok huzursuzdu ağladı çoook.Ama aananemde sürekli emdi emdi uyudu gazını çıkarmadı hiç uyanmadi o yüzden iyice gazlar birikti akşam da bize yol su elektrik ve gaz ağrısı olarak geri döndüBizde gezmede misafirlikte nazara geldik geçen gece eşimle nöbet tuttuk resmen yani
Dışarıda cidden çok iyi uyuyorlar yaKızlar ya eskisi kadar sık giremiyorum buraya nasılsınız nasıl gidiyorbiz geziyoruz eşim izinde olduğu için bebiş dışarıda ne güzel uyuyor bizde vakit geçiriyoruz valla
Ay yok bizim gayet iyi gidiyordu uykumuz gazımız falan oğluşumu birileri sevince hep böyle oluyorDün gece Ekin de çok huzursuzdu ağladı çoook.Ama aananemde sürekli emdi emdi uyudu gazını çıkarmadı hiç uyanmadi o yüzden iyice gazlar birikti akşam da bize yol su elektrik ve gaz ağrısı olarak geri döndüEşim nazar olduğunu iddia etse de hemen bir çay kaşığı calpol verdim huzura erip uyudu çocuk Böylece nazar teorisini kendi adımıza yok etmiş olduk
Eşim geçen gece bebiş uyumuyor diye ben dışarı çıkarıcam dedi güldük bayaDışarıda cidden çok iyi uyuyorlar yaDünkü performansindan sonra benim de her gün gezmeye gidesim var
Göbek fıtığımı acaba canım dışarı dönük duruyor??Arkadaşlar bebeğin gobegının deliğinin özellikle gazı oldugunda dısadonuk olması normal mi fotoğrafını eklıyorum
Evet canım böyle çok huysuzlanirsa bi yeri ağrıyor gibi hissedersen gaz sancısı vs. İçin 1 çay kaşığı verebilirsin hiç bir zararı yok bebeği rahatlatır dedi. Sonuçta bize karnım ağrıyor, bağırsaklarımda sancı var diyemiyorlar ağlıyorlar o yüzden çok mantıklı geldiAy yok bizim gayet iyi gidiyordu uykumuz gazımız falan oğluşumu birileri sevince hep böyle oluyorcalpolu size doktor mu önerdi canım?
3-6 giydiriyorum canım çoğu şeyi 1 yada 2 kez anca giyebildi gerçektir hemen büyüyorlarKızlar benimle aynı zamanlarda doğumu olan kimler vardı? Şu an kaç beden kıyafet giydiriyorsunuz? 0-3 ler bayadır olmuyordu. 1-3 kullanıyor şuan sanırım bunlarda artık daralmaya başladı. 3-6 lara bakıyorum onlarda büyük geliyor sanki biraz.bezini değiştirdiniz mi 2 numara kullanıyorum şuan molfix. Ama sanki o da küçülmeye başladı. Üst tarafı işedikçe aşağıya kayıyo gibi.
Sorayım bakalım bende doktor kullan derse bazı zamanlar iyi olur bizim için canımEvet canım böyle çok huysuzlanirsa bi yeri ağrıyor gibi hissedersen gaz sancısı vs. İçin 1 çay kaşığı verebilirsin hiç bir zararı yok bebeği rahatlatır dedi. Sonuçta bize karnım ağrıyor, bağırsaklarımda sancı var diyemiyorlar ağlıyorlar o yüzden çok mantıklı geldizaten ne zaman ağlama krizlerinde versem 15 dk ya sakinliyor demek ki ağrısı geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?