- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 33
Ahahah ben de nasıl bunalmıştım depresyona girmiştim aldım kızımı çıktık şehir dışına anneanneyi görmeyeDışarıda cidden çok iyi uyuyorlar yaDünkü performansindan sonra benim de her gün gezmeye gidesim var
Belirli saatlerde mi ağlıyor yoksa hep mi ağlıyor? Her beslenmeden sonra gazını çıkartıyor musunuz canimKızlar ben bitik durumdayım. Ne yemek yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum. Sürekli sürekli ağlıyor. Uyuyor 5 dk sonra gözler açık yine ağlıyor. Tükenmiş hissediyorum.
İkiniz mi sadeceee ? Öyleyse büyük cesaret valla bravoAhahah ben de nasıl bunalmıştım depresyona girmiştim aldım kızımı çıktık şehir dışına anneanneyi görmeyeağlarsa naparım diye düşünüp durdum sonra dedim çekerim arabayı kenara emziririm yol boyu uyudu çok şükür
Akşam yoğunlaşıyor ama gündüz de ağlıyor. Çıkarmaya çalışıyorum ama gece çıkmıyor mesela. Uykusu bölününce sinirlenip daha çok ağlıyor.Belirli saatlerde mi ağlıyor yoksa hep mi ağlıyor? Her beslenmeden sonra gazını çıkartıyor musunuz canim
Off evettBizde dünkü gezmeden sonra bugün bebeği susturamıyoruz resmen,normalde de gazı olan bir bebek ama bugün bir başka ağlıyor anlamadım kii
Ya ben de diyorum esime yok diyor bir daha kalabalıga sokmam diyor ama dediğin gibi sürekkllii emdi uyuduuu gazları biriktiDün gece Ekin de çok huzursuzdu ağladı çoook.Ama aananemde sürekli emdi emdi uyudu gazını çıkarmadı hiç uyanmadi o yüzden iyice gazlar birikti akşam da bize yol su elektrik ve gaz ağrısı olarak geri döndüEşim nazar olduğunu iddia etse de hemen bir çay kaşığı calpol verdim huzura erip uyudu çocuk Böylece nazar teorisini kendi adımıza yok etmiş olduk
Gazdan kuzum hepAkşam yoğunlaşıyor ama gündüz de ağlıyor. Çıkarmaya çalışıyorum ama gece çıkmıyor mesela. Uykusu bölününce sinirlenip daha çok ağlıyor.
Gün içinde çok uyuduklari zaman gece gaz olayi daha zor oluyor o yüzden uyusa da çıkarmak lazım. Ne kadar hareketsiz kalirlarsa gaz o kadar artiyorOff evett
Ya ben de diyorum esime yok diyor bir daha kalabalıga sokmam diyor ama dediğin gibi sürekkllii emdi uyuduuu gazları biriktigecen dayanamayıp sab almıstım iyi ki almısım çıkardı hemen sabah
Aklımda kalsın güya rahat ediyorum sanıyordum gece acısı cıkıyor isteGün içinde çok uyuduklari zaman gece gaz olayi daha zor oluyor o yüzden uyusa da çıkarmak lazım. Ne kadar hareketsiz kalirlarsa gaz o kadar artiyor
53 günlük olduk. Nbl probiyotik ve relactaz veriyorum.Gazdan kuzum hepkolikte olabilir yavrum. Çok zor bu gaz ağlamaları kaç günlük bebişin ? Benim kızım da ağızdan çıkaramiyordu ilk haftalar o yüzden mahvoluyordu tüm gaz bagirsakta birikiyordu onu da çıkarana kadar feryat figan biogaia denedin mi ?
Evetttt nasıl bunaldıysam bi sinir ve hırsla valizi hazırlayıp çıktımİkiniz mi sadeceee ? Öyleyse büyük cesaret valla bravo
O kadar güzel ki,aslında içten içe ne kadar beklemişim bu günleri. Çocugumla bayram gezmesine gitmek,onu hayatıma dahil etmek çok güzelmişBu arada herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Bugün bebişlerimizle olan ilk bayramımızdı. İnsanın içi bir tuhaf oluyor. İlkler çok güzel kızlar hepsini not edin tarihle hem de duygularınızı da büyüdüklerinde okurlar. Ben kuzuma yazmıştım ajandaya ilk düşü ilk Bayramı ilkler şehir dışı ilk adım onların yanında o anki duygularımı yazmıştım. Çok güzel bazen okuyordum ara ara okurken bile heyecanlanıyor insanhepinizin bebişini öpüyorum o mis kokularından
Biz iki gündür İstanbul turu yapıyoruz eşimin Ankaradan akrabaları geldiKızlar ya eskisi kadar sık giremiyorum buraya nasılsınız nasıl gidiyorbiz geziyoruz eşim izinde olduğu için bebiş dışarıda ne güzel uyuyor bizde vakit geçiriyoruz valla
Canım çok şükür de gitmişsinAhahah ben de nasıl bunalmıştım depresyona girmiştim aldım kızımı çıktık şehir dışına anneanneyi görmeyeağlarsa naparım diye düşünüp durdum sonra dedim çekerim arabayı kenara emziririm yol boyu uyudu çok şükür
Ay bende baya yoruluyorum ama değiyor valla çok iyi geliyor kafamız dağılıyorO kadar güzel ki,aslında içten içe ne kadar beklemişim bu günleri. Çocugumla bayram gezmesine gitmek,onu hayatıma dahil etmek çok güzelmişBen hamileyken günlük yazdım ona bir defter bitti sekiz ayda büyüyünce vereceğim inşallah
Şimdi de ajanda tutuyorum her şeyini tarih atarak yapıyorum yoksa unutuyorum hem de hatıra kalsın dediğin gibi
Biz iki gündür İstanbul turu yapıyoruz eşimin Ankaradan akrabaları geldisorma cok yoruldum ama değdi hava da güzel, dışarıda öyle bir uyuyor kii
Canım çok şükür de gitmişsinBen daha kendim tek araba kullanamadım ki hiç bebekle deneyeyim
Emziriyorsan ya da mama veriyorsan hani o açlıktan bangır bangır ağlaması geçtiği zamana kadar emzirip sonra ara ara gazını çıkartmayı deneyebilirsin. Ben artık öyle yapıyorum gazı daha kolay çıkıyor. Bütün beslenmeyi yaptıktan sonra çıkmıyor gazı benimkinde. Gece de dik omzumda tutuyorum çok uyandırmamak için çünkü artık gece uykusunda baya uyuyoruz. Gündüz de sürekli karnına masaj yap. Ben her alt değiştirmede masaj yapıyorum aklıma geldikçe de yapıyorum çok faydasını gördüm.Akşam yoğunlaşıyor ama gündüz de ağlıyor. Çıkarmaya çalışıyorum ama gece çıkmıyor mesela. Uykusu bölününce sinirlenip daha çok ağlıyor.
Bi kere kullandıysan al arabayı çık.. Aşırı hız , kırmızı ışık ihlali vs yapmadıktan sonra sonra en kötü şehir içinde ne olabilir ki..maksimum bi yere çarparsın kasko bunun için varCanım çok şükür de gitmişsinBen daha kendim tek araba kullanamadım ki hiç bebekle deneyeyim
Çocuk gazı olunca bir de açsa da ağlar tabi bunlar olunca da uykusuz kalır daha da zorlaşır durum ç.. Mama ile mi besleniyor emiyor mu ?Kızlar ben bitik durumdayım. Ne yemek yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum. Sürekli sürekli ağlıyor. Uyuyor 5 dk sonra gözler açık yine ağlıyor. Tükenmiş hissediyorum.
Yok canım şöförlüğüm çok iyidir maşallahBi kere kullandıysan al arabayı çık.. Aşırı hız , kırmızı ışık ihlali vs yapmadıktan sonra sonra en kötü şehir içinde ne olabilir ki..maksimum bi yere çarparsın kasko bunun için varyanında biriyle araba öğrenilmez hele bir erkekle aslaaaaa
Beni de öyle kandırmışlardıBenim daha çok var, daha 27 günlüğüzbelki 40 ı çıkınca düzelir diyende var ben şimdi 40 ını bekleyeyim bir umut
Maşallah gerçekte de çok hızlı büyüyorlar3-6 giydiriyorum canım çoğu şeyi 1 yada 2 kez anca giyebildi gerçektir hemen büyüyorlar3 no bez kullanıyorum
Küçükte değilmiş aslında canım. İstersen biraz verdiğin takviyeleri keserek dene bazen onlar da iyi gelmeyebiliyor ben artık hiç bir şey vermiyorum biogaia dahil sadece d vitamini alıyor53 günlük olduk. Nbl probiyotik ve relactaz veriyorum.
Canım 1-2 sayfa öndeİyi geceler kizlar, 38 gunluk kizim 5 gundur kakasini yapmiyorsadece anne sutu aliyor,simdiye kadar panik olmadim ama bugun asiri huzursuzdu,yarin doktoruna yazacagim bakalim ne doyecek.aranizda bar mi bu soruni yasayan
Alkışlar sana geliyor o zamanEvetttt nasıl bunaldıysam bi sinir ve hırsla valizi hazırlayıp çıktımCahil cesareti dedikleri buymuş.. siz denemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?