2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Dışarıda cidden çok iyi uyuyorlar ya Dünkü performansindan sonra benim de her gün gezmeye gidesim var
Ahahah ben de nasıl bunalmıştım depresyona girmiştim aldım kızımı çıktık şehir dışına anneanneyi görmeye ağlarsa naparım diye düşünüp durdum sonra dedim çekerim arabayı kenara emziririm yol boyu uyudu çok şükür

Kızlar ben bitik durumdayım. Ne yemek yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum. Sürekli sürekli ağlıyor. Uyuyor 5 dk sonra gözler açık yine ağlıyor. Tükenmiş hissediyorum.
Belirli saatlerde mi ağlıyor yoksa hep mi ağlıyor? Her beslenmeden sonra gazını çıkartıyor musunuz canim

İkiniz mi sadeceee ? Öyleyse büyük cesaret valla bravo

Bizde dünkü gezmeden sonra bugün bebeği susturamıyoruz resmen,normalde de gazı olan bir bebek ama bugün bir başka ağlıyor anlamadım kii
Off evett
Ya ben de diyorum esime yok diyor bir daha kalabalıga sokmam diyor ama dediğin gibi sürekkllii emdi uyuduuu gazları birikti gecen dayanamayıp sab almıstım iyi ki almısım çıkardı hemen sabah

Akşam yoğunlaşıyor ama gündüz de ağlıyor. Çıkarmaya çalışıyorum ama gece çıkmıyor mesela. Uykusu bölününce sinirlenip daha çok ağlıyor.
Gazdan kuzum hep kolikte olabilir yavrum. Çok zor bu gaz ağlamaları kaç günlük bebişin ? Benim kızım da ağızdan çıkaramiyordu ilk haftalar o yüzden mahvoluyordu tüm gaz bagirsakta birikiyordu onu da çıkarana kadar feryat figan biogaia denedin mi ?

Off evett

Ya ben de diyorum esime yok diyor bir daha kalabalıga sokmam diyor ama dediğin gibi sürekkllii emdi uyuduuu gazları birikti gecen dayanamayıp sab almıstım iyi ki almısım çıkardı hemen sabah
Gün içinde çok uyuduklari zaman gece gaz olayi daha zor oluyor o yüzden uyusa da çıkarmak lazım. Ne kadar hareketsiz kalirlarsa gaz o kadar artiyor

53 günlük olduk. Nbl probiyotik ve relactaz veriyorum.

İyi geceler kizlar, 38 gunluk kizim 5 gundur kakasini yapmiyor sadece anne sutu aliyor,simdiye kadar panik olmadim ama bugun asiri huzursuzdu,yarin doktoruna yazacagim bakalim ne doyecek.aranizda bar mi bu soruni yasayan

O kadar güzel ki,aslında içten içe ne kadar beklemişim bu günleri. Çocugumla bayram gezmesine gitmek,onu hayatıma dahil etmek çok güzelmiş Ben hamileyken günlük yazdım ona bir defter bitti sekiz ayda büyüyünce vereceğim inşallah
Şimdi de ajanda tutuyorum her şeyini tarih atarak yapıyorum yoksa unutuyorum hem de hatıra kalsın dediğin gibi
Kızlar ya eskisi kadar sık giremiyorum buraya nasılsınız nasıl gidiyor biz geziyoruz eşim izinde olduğu için bebiş dışarıda ne güzel uyuyor bizde vakit geçiriyoruz valla
Biz iki gündür İstanbul turu yapıyoruz eşimin Ankaradan akrabaları geldi sorma cok yoruldum ama değdi hava da güzel, dışarıda öyle bir uyuyor kii
Canım çok şükür de gitmişsin Ben daha kendim tek araba kullanamadım ki hiç bebekle deneyeyim

Ay bende baya yoruluyorum ama değiyor valla çok iyi geliyor kafamız dağılıyor

Akşam yoğunlaşıyor ama gündüz de ağlıyor. Çıkarmaya çalışıyorum ama gece çıkmıyor mesela. Uykusu bölününce sinirlenip daha çok ağlıyor.
Emziriyorsan ya da mama veriyorsan hani o açlıktan bangır bangır ağlaması geçtiği zamana kadar emzirip sonra ara ara gazını çıkartmayı deneyebilirsin. Ben artık öyle yapıyorum gazı daha kolay çıkıyor. Bütün beslenmeyi yaptıktan sonra çıkmıyor gazı benimkinde. Gece de dik omzumda tutuyorum çok uyandırmamak için çünkü artık gece uykusunda baya uyuyoruz. Gündüz de sürekli karnına masaj yap. Ben her alt değiştirmede masaj yapıyorum aklıma geldikçe de yapıyorum çok faydasını gördüm.

Canım çok şükür de gitmişsin Ben daha kendim tek araba kullanamadım ki hiç bebekle deneyeyim
Bi kere kullandıysan al arabayı çık.. Aşırı hız , kırmızı ışık ihlali vs yapmadıktan sonra sonra en kötü şehir içinde ne olabilir ki..maksimum bi yere çarparsın kasko bunun için var yanında biriyle araba öğrenilmez hele bir erkekle aslaaaaa

Kızlar ben bitik durumdayım. Ne yemek yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum. Sürekli sürekli ağlıyor. Uyuyor 5 dk sonra gözler açık yine ağlıyor. Tükenmiş hissediyorum.
Çocuk gazı olunca bir de açsa da ağlar tabi bunlar olunca da uykusuz kalır daha da zorlaşır durum ç.. Mama ile mi besleniyor emiyor mu ?

Yok canım şöförlüğüm çok iyidir maşallah
Dogumdan beriyi kastettim hiç araba kullanadım tek başıma diye

53 günlük olduk. Nbl probiyotik ve relactaz veriyorum.
Küçükte değilmiş aslında canım. İstersen biraz verdiğin takviyeleri keserek dene bazen onlar da iyi gelmeyebiliyor ben artık hiç bir şey vermiyorum biogaia dahil sadece d vitamini alıyor
İyi geceler kizlar, 38 gunluk kizim 5 gundur kakasini yapmiyor sadece anne sutu aliyor,simdiye kadar panik olmadim ama bugun asiri huzursuzdu,yarin doktoruna yazacagim bakalim ne doyecek.aranizda bar mi bu soruni yasayan
Canım 1-2 sayfa önde Ayseee1987 nasıl kaka yaptırdığını yazmıştı onlar da yaşamış bir bak istersen
Evetttt nasıl bunaldıysam bi sinir ve hırsla valizi hazırlayıp çıktım Cahil cesareti dedikleri buymuş.. siz denemeyin
Alkışlar sana geliyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…