Ben de bu sayfadan yaptırdım memnun kaldımBen yaptırdım canım bu sayfadan ESİLABABY (@esilaaaksesuar) • Instagram photos and videos
Emzik yoksa ameliyat eldiveni gecirion eline serce parmagini agzina verion :)Orda hemşire sordu vermiyorum dedim yanımda da yoktu, bidahakine götüreyim olmadı ya
Evet sırt üstü yatırınca daha kötü olur diye düşünürdüm hep bir gün baktım kusunca ağzının yanından aktı. Artık sırt üstü yatırıyorum.Off çok geçmiş olsun diyorumBöyle nedensiz huzursuzluklar insanı çok strese sokuyor. Bugün nasıl peki
Canım mutlaka sirt üstü yatir yan ya da yüz üstü yatirma
Damaklari sertlesmeye başlayınca damaklar çok kaşınıyormus. 1.ay kontrolünde doktorumuz demisti damaklari yerleşiyor ara ara kasiyin damaklarini çok hoşuna gider ve rahatlar diye. O zaman yazmıştım hatta buraya.Kızlar bu arada benim bebeğin salyaları çok çoğaldı biraz erken çoğaldı sanırım sizinde öyle mi çok salyaları akıyor mu. Biberonu çiğniyor sanki diş çıkaryacak bu kadar erken çıkanlar oluyor mu? Ya da salyaları çoğalıp biberonu çiğnemeye çalışıyor mu bebişler?
Ne demek canımBinde bir ihtimali olan şeyi de yapmasalar keşke yani Allah sağlıkli sıhhatli can vermiş niye oynarsın ki üstündeumarım bi gün bu inançlara son veririz. Sağol kuzum kötü ornekleri de bilelim ki bilinclenelim iyi yaptın inşallah birileri bu hatadan döner
O zaman sertleşmeye mi başlamıştır eliyle tutmayı öğrense bişeylesi damak kaşıması için olan oyuncaklardan veririm. Ama şimdi sadece elimi encüklüyorDamaklari sertlesmeye başlayınca damaklar çok kaşınıyormus. 1.ay kontrolünde doktorumuz demisti damaklari yerleşiyor ara ara kasiyin damaklarini çok hoşuna gider ve rahatlar diye. O zaman yazmıştım hatta buraya.
Evet sırt üstü yatırınca daha kötü olur diye düşünürdüm hep bir gün baktım kusunca ağzının yanından aktı. Artık sırt üstü yatırıyorum.
Canım sen hangi sayfadan yaptırdınBen yaptıedım canım deprem öncesi vermıstım siparişini deprem sonrası adres güncelledim gonderdiler , cok memnun kaldım cok guzel ama cok cabuk kuculuyor battanıye yastık kılıfı agız mendılı mama önlugu uzun kullanılıyor onlar kalıcı oluyor herkes cok begendı şık duruyor, özellikle fotoğraflarda
Ben de yaptırdım, zaten çoğu kıyafeti abi ablasından kalınca bu miniğimize böyle bir hatıra kalsın istedikinstagramda rokokoevi diye bir hesaptan aldım. Biraz pahalıydı ama gerçekten taş gibi penyesi, nakışları. Kurutmaya da attım bir şey olmadı. Mevlid için elbise yaptırmıştım onu da bayramda giydirdim denemek için, gerçekten çok güzel
Ben yaptırdım canım bu sayfadan ESİLABABY (@esilaaaksesuar) • Instagram photos and videos
Hepinize çok teşekkür ederimBen de bu sayfadan yaptırdım memnun kaldımdo_major
Ay bu ara dil çıkarıyor bizimkide sürekliKızlar sizin bebişlerde ağızlarını balık gibi açıp dilini çıkarıyor mu yalanır gibi
Ben @tasarımfeyza adlı instagram hesabından yaptırdım kumasları kalitesi harika cok kaliteli işlemelerşne bayıldım etrafımda cok begendıCanım sen hangi sayfadan yaptırdın
Hepinize çok teşekkür ederim
Evet benimkide cok yapıyor meme istiyor sanıyorum değil , balgamı var o yuzden mı dıyordum değil cıkarıyor benımkideKızlar sizin bebişlerde ağızlarını balık gibi açıp dilini çıkarıyor mu yalanır gibi
Günaydın canım yaşıyorsun bu hayatı ortam missss gibi gözüküyorGünaydın kızlar
Ya sorma.. sözde tatile yapıyorum kafa dağıtıyorum.. Dışarı bile çıkamadık sürekli emmek istiyor. 1 aylık bebeyle tatil matil olmazmış arkadaş.. bir de gazı başladı üşüttü mü ne yaptı sürekli ağlıyor elim ayağıma dolandı. Gaz için ne kullanıyorsunuz etki etmedi aldığım damla:/Emzik yapmis seni
Çok doğdu gerçekten de izledim sonuna kadar Alya doğduğunda beri hep sırt üstü elleri başının üzerinde yatıyor yan yatır diyorlardı kusarsa aksın yandan diye inan hiç öyle yatmayı sevmiyordu. Eb sevdiği pozisyon sırt üstü. Yüz üstü zaten yatırmam nefes alamaz çocuk.
Kokoşmu olcan teyzem senTeyzeleri aline aldığım aşko kuşko elbisesine bakın
Benim oglum da surekli memede. Kiyameti kopariyor vermesem. Verince de gazi bitmiyor. Gazi bitmeyince de uyumuyor. Memede ve surekli sutu cuk cuk emiyor. Her seferinde 100 ml icse gunde 2 litre iciyorlardir herhalde dimiYa sorma.. sözde tatile yapıyorum kafa dağıtıyorum.. Dışarı bile çıkamadık sürekli emmek istiyor. 1 aylık bebeyle tatil matil olmazmış arkadaş.. bir de gazı başladı üşüttü mü ne yaptı sürekli ağlıyor elim ayağıma dolandı. Gaz için ne kullanıyorsunuz etki etmedi aldığım damla:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?