2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Off çok geçmiş olsun diyorum Böyle nedensiz huzursuzluklar insanı çok strese sokuyor. Bugün nasıl peki

Canım mutlaka sirt üstü yatir yan ya da yüz üstü yatirma
Evet sırt üstü yatırınca daha kötü olur diye düşünürdüm hep bir gün baktım kusunca ağzının yanından aktı. Artık sırt üstü yatırıyorum.

Damaklari sertlesmeye başlayınca damaklar çok kaşınıyormus. 1.ay kontrolünde doktorumuz demisti damaklari yerleşiyor ara ara kasiyin damaklarini çok hoşuna gider ve rahatlar diye. O zaman yazmıştım hatta buraya.

Ne demek canım

O zaman sertleşmeye mi başlamıştır eliyle tutmayı öğrense bişeylesi damak kaşıması için olan oyuncaklardan veririm. Ama şimdi sadece elimi encüklüyor sürekli ağzıma götürüyor hatta bazen işaret parmağımı gırtlağına sokuyo
Sonra da böğürüyo

Canım sen hangi sayfadan yaptırdın

Ben de bu sayfadan yaptırdım memnun kaldım do_major
Hepinize çok teşekkür ederim

Emzik yapmis seni
Ya sorma.. sözde tatile yapıyorum kafa dağıtıyorum.. Dışarı bile çıkamadık sürekli emmek istiyor. 1 aylık bebeyle tatil matil olmazmış arkadaş.. bir de gazı başladı üşüttü mü ne yaptı sürekli ağlıyor elim ayağıma dolandı. Gaz için ne kullanıyorsunuz etki etmedi aldığım damla:/

Çok doğdu gerçekten de izledim sonuna kadar Alya doğduğunda beri hep sırt üstü elleri başının üzerinde yatıyor yan yatır diyorlardı kusarsa aksın yandan diye inan hiç öyle yatmayı sevmiyordu. Eb sevdiği pozisyon sırt üstü. Yüz üstü zaten yatırmam nefes alamaz çocuk.

Benim oglum da surekli memede. Kiyameti kopariyor vermesem. Verince de gazi bitmiyor. Gazi bitmeyince de uyumuyor. Memede ve surekli sutu cuk cuk emiyor. Her seferinde 100 ml icse gunde 2 litre iciyorlardir herhalde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…