2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bu arada benim bebeğin salyaları çok çoğaldı biraz erken çoğaldı sanırım sizinde öyle mi çok salyaları akıyor mu. Biberonu çiğniyor sanki diş çıkaryacak bu kadar erken çıkanlar oluyor mu? Ya da salyaları çoğalıp biberonu çiğnemeye çalışıyor mu bebişler?

Benim büyük kızımda öyle oluyordu canım. Uçları bir sızlıyordu ardından sütüm sızıyordu dışarıya annem diyordu bebek acıktı bi bağlıyorum hemen ağlıyordu hemen emziriyordum tabi o zaman sütüm boldu. Şimdi öyle bişi yaşamıyorum

Binde bir ihtimali olan şeyi de yapmasalar keşke yani Allah sağlıkli sıhhatli can vermiş niye oynarsın ki üstünde umarım bi gün bu inançlara son veririz. Sağol kuzum kötü ornekleri de bilelim ki bilinclenelim iyi yaptın inşallah birileri bu hatadan döner

Kızlar iyi akşamlar. Aranızda isimli hastane çıkışı yaptırıp memnun kalan oldu mu. Benim yigenim olacak onun için yaptırmak istiyorum. Ben yapmadım ama kardeşimin hevesi var ilk bebeği

Oluyor canım,hatta bazen süt akıyor defne uyanmıyor üstüm cok ıslanıyor bir de böyle emdikten sonra bazen iğne batıyor gibi oluyor o sinir ediyor beni.

atak haftasındayız galiba,çünkü belirtiler benziyor sabrım taşıyor saat 4.04 eller ağızda şapır şupur emiyo salya sümük her taraf meme veriyorum delice emiyor sonra elleri sokunca kusuyor kucagımda mayısıyor yatağa koyunca gözler acılıyor sanki az önce kucagımda uyuyan başkası
Bu saatlere kadar uyumayınca stres yapıyorum çünkü onun hızursuz olmasını istemiyorum huzurlu olsun uyuusun istiyorum
İçim sıkılıyor kusura bakmayın yazdım ama boşaltmam lazım kendimi yoksa cok fena patlayacağım

Kızlar bebeğinde reflü olan var mı? Emiyor bir süre bekliyorum ve reflü yatağına yatırıyorum. Sonra bir anda kusmuk boğazına kaçıyor. Çocuğu zor kurtarıyorum. Kaçıncı ayda geçer hiçbir fikrim yok.

Kızlar iyi akşamlar. Aranızda isimli hastane çıkışı yaptırıp memnun kalan oldu mu. Benim yigenim olacak onun için yaptırmak istiyorum. Ben yapmadım ama kardeşimin hevesi var ilk bebeği
Ben yaptıedım canım deprem öncesi vermıstım siparişini deprem sonrası adres güncelledim gonderdiler , cok memnun kaldım cok guzel ama cok cabuk kuculuyor battanıye yastık kılıfı agız mendılı mama önlugu uzun kullanılıyor onlar kalıcı oluyor herkes cok begendı şık duruyor, özellikle fotoğraflarda

Eklentiler

• 6DEFC295-6DE7-40EF-82C7-E9EF72406287.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 68
Oda sıcaklığı gece 15-16 derece falan. Doğalgaz yok bizim buralarda merkezi sistem kaloriferli. Kömür bittiği için de yanmıyor petekler ve ev soğuk oluyor. O yüzden kalın bi uyku tulumu ama kaç tog bilmiyorum dikkat etmedim. Kalın diye almıştım zaten ilk kızım da kışın doğmuştu çünkü

Ben de yaptırdım, zaten çoğu kıyafeti abi ablasından kalınca bu miniğimize böyle bir hatıra kalsın istedik instagramda rokokoevi diye bir hesaptan aldım. Biraz pahalıydı ama gerçekten taş gibi penyesi, nakışları. Kurutmaya da attım bir şey olmadı. Mevlid için elbise yaptırmıştım onu da bayramda giydirdim denemek için, gerçekten çok güzel

Evet tam olarak dediğiniz gibi , yardımcı da ayarladım yoksa yapamam haklısınız , şu an tek işim bebeğimle ilgilenmek aslında ama buna rağmen bittim tek başına olanların allah yardımcısı olsun, dediğiniz gibi abartmıyorum dün tüm gün ağlamalarla geçti annem de olmasına rağmen çaresiz kaldık 6aydan önce biter umarım çok zormuş bu iş, memlekettekiler gibi bnm arkadaşlarım da anlayamıyorlar görmeyen yaşamayan anlayamaz, siz de belli çok çekmişsiniz tünelin sonunda ışık var ama dün bitmek bilmeyen bir gündü.
Cnm ediyorum aslında meyve yarım yeşil elma yiyordum onu da bırakayım, şeker pek tüketmem zaten ama daha sıkı bir diyete gireyim arada günde bir gofret ya da az çikolata atıyordum onları da keseyim bakalım.
Cnm calpol u doktora soracaktım colexi de ekledim Dün gece mummys bliss diye bir damlaya geçtik çok tavsiye edildi , sap simplexi bıraktım, gelişme olursa yazarım buraya da. Mama konusunda haklısın son bir umut dedim ama bnm de pek inancım yok değişeceğine.

Evet, sabredip gecince o gunler geride vicdanima dokunacak sozler soylemedim, davranislarda bulunmadim. Benim sinavimdi gercekten... Suan mutluyum. Oglum da kizim kadar olmasa da kolay degil. Uyku yok yani bizde de... Ama aglamiyor en azindan :) kızıma bakinca huzurluyum. Aksi olsaydi omur boyu aklima gelecekti soylediklerim yaptiklarim .. hepimizin bir kapasitesi var. Bunu kabul edip gerekli destegi saglamaliyiz.

Eklentiler

• IMG_20230215_120807_379.webp
    36 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20230215_120805_261.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 54
Bnm ozeldeki hemsire emzik vermisti o sekilde kani almisti

Günaydın kızlar. Güzel huzurlu bir gün olsun herkes için inşşşş. Benim kız reflü yatağından kayarak aşağı iniyordu, dünden beri de ayağında çorap varsa ayaklarını birbirine sürerek çıkartıyor bilinçli mi değil mi bilmiyorum ama fena olacak bu cadı. Oğlum öyle değildi şimdi o kadar hareketli ki başım dönüyor Kız şimdiden böyle yapınca korkuyorum valla. Oğlanın bir üst levelı olacak galiba

Off çok geçmiş olsun diyorum Böyle nedensiz huzursuzluklar insanı çok strese sokuyor. Bugün nasıl peki
Canım mutlaka sirt üstü yatir yan ya da yüz üstü yatirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…