- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.633
- 83
- 34
Cevap veriyorum e) hiçbiriKızlar bebeğiniz hangi emziği tuttu avent tutmadı bizimki
Ne güzelmiş havaHerkese selambi sürü sayfa okudum da geldim Havalar ısındı iyice bende hep dışarı kaçıyorum Ali ile.Havalar ısındı diye sadece hırka ile çıkardım inşşşş hasta olmaz,battaniye de aldım yanıma gerçi ama bilemiyorum ki nasıl giydirsem Artık iki aylık olduk büyüyoruz teyzeleri
Ben de bakıyorum ikinci takım olarak bazen yetmiyor günlükler karacada birkaç tane beğendim trendyola bakabilirsin canımKızlar burayla alakalı değil ama yine de fikrinizi alayım. Depremde tüm mutfaktaki kırılabilir eşyalarım kırıldıanneler günü indirimleri başladı bi yemek takımı almak istiyorum çok pahalı olmayan güzel bir takım öneriniz var mı ???
Yaa tam sizin orası şenlik yeri olur şimdiÜtü mu o da ne? Yıkama kurutma katlama
Yemekten sonra kutlama alanına gideceğiz. İki çocukla yürek yedimsaat 6 da büyük hıdrellez atesi yakıldı. Bir sürü etkinlik olacak. Gözüm ve yüreğim dayanırsa içimden geçen sabah gün doğumunda nehir etkinliklerine katılmak. Çok eğlenceli oluyor. Genç kızlar gelinlik giyip nehire giriyorlar rituelleri var baba fingo icin.
Canim bebegin 3.ay kontrolunde tetenoz 3.doz yapiliyor.. ikinci hamilelik olduğunda tedbir amaçlı 20.haftada tek doz yapılıyor.
Çocuk doktoru istem kağıdı yazıyor o kagitla radyoloji yapıyor.
En az 6 saatte 1 calpol verebilirsin canım
Canım biz üç gündür 12 bucukta uyuyoruz sabah 5-6 gibi bi uyanıyoruz biraz çok oluyor gibi ama bizimki uyuyor ne yapayım kıyamıyorum uyandırmaya yenidoğandayken bir problemmiş sarılık açısından ama şimdi normal diyebiliyorumkızlar bebek emdikten sonra en fazla kaç saat uyur? Bu haftaya kadar hep meme+çoğunlukla mama olarak ilerledim. Sütüm azdı. Mama çok uyutuyor. Biliyorum. Anne sütü 3-4 saat uyutur mu? Fazla uyumak bir problem mi?
Anladım canım aynen öyle valla Ben de şu an hiç karışmıyorum çünkü emzik almıyor zaten bari öyle sakinlesin oynasın çok uzun sürmüyor zaten ben hemen memeye alıyorumYok canim zaten elini emdigini.gordukleri an bir suru tantana yapiyorlar yok parmagi incelecek vs bir suru sey hic bir sey de olmadi ogluma ben hic engel olmadim parmak emerken kendilerini guvende hissediyorlar ya da uykulari gelince acikinca vs. Belli bir yasa kadar normal.Uykusu gelince agzina koyar uyurdu, disleri cikip rahatsiz olunca emerdi.
Aynen maşallah vallaMaşallah Ekim prensesimize… alya da inşallah öyle beşiğinde uyumayı sever. Uyutamıyroım beşiğinde yanıma alıyorum sallarken uyuyor hemen yanımda yatıyor teyzesi. Aşılmasından korkuyorum ama ne bileyim işte çok zor uyuyor Alya baykuş gibi gözü açık uyuyor sanki. Sesleniyorum duymaz ama en ufak çıt sesine o gözler fıldır fıldır açılıyor
Canım ben de normal avent var tutmadı ilk günler dışında bunun ne farkı var sence bunu alsam tutar mı hiç şansını zorlamasam mı böyle gitsek miAttığım emziği dene birde canım onu tutmayan bebek yokmuş bizimkide tuttu şansını dene istersen canım
Aynen canım bende baby turco ya geçiş yapacağım elimdekiler bitince