2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bu molfixi gözlemleyelimkızlar hepimizde taşma yapıyosa bence sorun bezde olabilir. Bebişlerin kakalarrı hep sıvı valla. Ya da belki 3 no da mı sorun

kızlar bebek emdikten sonra en fazla kaç saat uyur? Bu haftaya kadar hep meme+çoğunlukla mama olarak ilerledim. Sütüm azdı. Mama çok uyutuyor. Biliyorum. Anne sütü 3-4 saat uyutur mu? Fazla uyumak bir problem mi?

Yok canim zaten elini emdigini.gordukleri an bir suru tantana yapiyorlar yok parmagi incelecek vs bir suru sey hic bir sey de olmadi ogluma ben hic engel olmadim parmak emerken kendilerini guvende hissediyorlar ya da uykulari gelince acikinca vs. Belli bir yasa kadar normal.Uykusu gelince agzina koyar uyurdu, disleri cikip rahatsiz olunca emerdi.

Valla doğduğundan beri böyle sıvı yapıyor hiç katı kaka yapmadı bana normal geliyor artık muayenede doktor da görmüş ve normal demişti canım

Çise alistirdi da gecti artik yoksa gecmek bilmiyordu. Bezi sikinca da pisik oluyordu.
Valla bezi çıkartsak hiç birisi pişik olmaz zaten anlan iyi yapmış. Ama bunlar çok küçük alışıcak durumda değiller şuan maalesef. İnan bezi de sıkı değil gevşek kalıyor biraz bi büyüğünü alsam taşar

Reklamda görmüştüm Kütahya’nın 24 lü yemek takım seti 1000 küsürse gelmiş indirimli ya 1096 ya da 1026 gibi yanlış hatırlamıyorsam. istersen bi araştır canım bu hafta içi reklamda gördüğüm kadarıyla şık ve güzeldi.

@Cmz bu arada ben sadece yatağında uyutuyorum canım. Güvenlik açısından daha uygun geliyor bana. Kendisi de yatağında rahat ediyor zaten alıştı artık
Maşallah Ekim prensesimize… alya da inşallah öyle beşiğinde uyumayı sever. Uyutamıyroım beşiğinde yanıma alıyorum sallarken uyuyor hemen yanımda yatıyor teyzesi. Aşılmasından korkuyorum ama ne bileyim işte çok zor uyuyor Alya baykuş gibi gözü açık uyuyor sanki. Sesleniyorum duymaz ama en ufak çıt sesine o gözler fıldır fıldır açılıyor

Canım biberon meme reddi yapmasın dikkat et biberon olarakta en iyisi comotomo diye duydum biraz pahalı ama arkadaşım kullanıyor meme reddi olmadı

Valla doğduğundan beri böyle sıvı yapıyor hiç katı kaka yapmadı bana normal geliyor artık muayenede doktor da görmüş ve normal demişti canım
Aynısı canım ilk 1 ay normal yapıyordu sonrasında hep sıvı yaptı hatta ishal oldu diye doktora götürmüştüm doktorda kaç kez yaptı dedi bende 2 dedim o zaman normal ishal değil ishal olan bebek günde 6/7 defa yapar dedi ve daha fazlası günde 1 ve ya 2 defa yapması normal ve özellikle mama içen bebekler böyle yapıyor dedi.

Aynen canımm. Bana da aynı şeyleri söylemişti

Evet canım 3/4 günde bi pişik oluyor merhem kullanıyorum geçiyor 3/4 gün sonra tekrar oluyor resmen dönüşümlü gidiyor
Canım alerjikmi acaba dediğim gibi birde bu kremi sene istersen inşallah iyi gelicektir bebitoya

Attığım emziği dene birde canım onu tutmayan bebek yokmuş bizimkide tuttu şansını dene istersen canım
Aynen canım bende baby turco ya geçiş yapacağım elimdekiler bitince

kızlar bebek emdikten sonra en fazla kaç saat uyur? Bu haftaya kadar hep meme+çoğunlukla mama olarak ilerledim. Sütüm azdı. Mama çok uyutuyor. Biliyorum. Anne sütü 3-4 saat uyutur mu? Fazla uyumak bir problem mi?
Benimkinin rekoru 6 saat Acıkınca uyanıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…