2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim beslenmesini yaptıktan sonra gazını çıkarıyoruz biraz oynama gülüşme bi 15-20 dk ya mayismaya başlıyor yatağına koyup beyaz gürültü açıyorum 5 dk içinde uyuyor
Ay ne güzel şimdiden kendi kendine uyuyor darısı basima

C Cmz bu arada ben sadece yatağında uyutuyorum canım. Güvenlik açısından daha uygun geliyor bana. Kendisi de yatağında rahat ediyor zaten alıştı artık
Bizim bir de beşik var sanırım hata burda biz gündüz beşiği salona getiriyoruz ya da oturma odasına orda uyumuyir ama geceleri yatağında uyuyor yatak odası arka tarafta kalıyor diye oraya yatırmiyirum ama en kısa zamanda kamera alıp orda yatırmayı deneyeyim

Bazen emerken uyuyor, bazen gogsumde pat pat yaparken, cok huysuzlanmissa ayagimda sallarken bazen de emzigini agzina koyuyorum yatakta kendi kendine uyuyor. Yani huysuzluk durumuna gore degisiyor. Reflu yataginda besine koyuyorum o sekilde uyuyor. Ara ara da baya kucuk bir besik var mutfak icin oturma odasi icin falan tasinabilir onun icinde uyuyor.Oglum uyanmiyor anca bir sikintisi varsa koyarken uyaniyor. Senin kizin her zaman mi yataga koyarken uyaniyor

Ayyy ben de inanıyorum, ben de şey yapıyorum bir kağıda istediklerimi çizip bir gül ağacının altına koyuyorum. Bahçemde de şuan hiç gül yok çocukla nasıl bulacaksam
Ben yapma Kuru gül yapraklarının içine koydum dileklerimi kutuyla durdu tuttu yani varsa kuru güllerle dene

Yok her zaman uyanmiyor 2 haftadır böyle öncesinde biraz sallayıp öyle yatağa birakiyordum uyuyordu ve 2 saat uyurdu şimdi en fazla 1nsaat uyuyir o da 45.dakikadan sonra hep bir destekle ya pis pis ya da sallama ile

Canım mayısıkken koy yatağına beyaz gürültü de deneyebilirsin çok seviyorlar. eger mizirdanirsa kucağına al sakinleştir tekrar koy o şekil alışır

Canım mayısıkken koy yatağına beyaz gürültü de deneyebilirsin çok seviyorlar. eger mizirdanirsa kucağına al sakinleştir tekrar koy o şekil alışır
Evet deneyeceğim bakalım pazar günü babası da evde en azından uyumazsa birlikte idare ederiz hafta içi annem var yanımda ama o daha çok ev işleriyle meşgul

Kızlar benim kızda kendini geriye kasıyor bu neden olur ki ya kafama taktım

Yok her zaman uyanmiyor 2 haftadır böyle öncesinde biraz sallayıp öyle yatağa birakiyordum uyuyordu ve 2 saat uyurdu şimdi en fazla 1nsaat uyuyir o da 45.dakikadan sonra hep bir destekle ya pis pis ya da sallama ile
Canim bebekler buyuyene kadar bir suru huy degistiriyorlar. Zamanla bu huyunu da degistirir

Canim bebekler buyuyene kadar bir suru huy degistiriyorlar. Zamanla bu huyunu da degistirir
İnşallah canım yoksa maşallah şimdiye kadar hiç zor bir bebek olmadı şimdide zor değil onun için uykusuna bir düzen getireyim.diyorum az uyuyir gibi geliyir

Çok geçmiş olsun canım,dualarımız seninle
Amin, bende daha hiç ayrılmadım Defneden evden de çıkmadım tek başıma markete gitmenin mutluluk olduğunu bilmiyordum
Avent emzigi ne yapsin cocuk dogal mi.dogal elleri dururkenBenim ilk oglum bas parmagini emzik yapmisti cak cak cak bir emisi vardi videosu vardi hatta emzik gibi emimip uyuyordu 2 aylikken baslamisti. Cok sukurki uzun surmedi 1 yasinda birakti
Geçen arkadaşlar geldi emzik almıyor elini emiyor diyince yok birinin oğlu çok emmiş damağı bozulmuş dişi yamulmuş bir sürü şey söylediler canım sıkıldı ya
İki üç kere bana da oldu ya biz yanlış bağladık bol falan geldi sızdı ya da arada taşırıyor gerçekten
Valla benim de tasma oluyor ama alin çok sıvı yapıyor kakayı bir de böyle tazyikli gibi ona yormuştum ben. Dün sleepy bağladım gece kaka yapmıs açtım taşmamıştı. Gözlemlicem biraz.
Sıvı kaka bizde de var, şu sıralar normal di mi?
Taşma geçen olmuştu cok sıvı yaptı diye heralde ya da bol bağladık

Biberon mu ?? Benim kızım 1.5 aylık hala şırınga ile takviye veriyorum meme reddi olmasın diye. Biberon asla kullanma ve sürekli emzirmeye çalış. Devam ederse eds fl demeyebilirsin. Asla biberon kullanma.

Tutmak istemeyince ne yapsak boş galiba ben bi şans daha vericem bunu da tutmazsa pes edicem artık.
Doğduğu zaman vermiş miydin canım? Ben 15.günde verdim, geç verdiğimden mi oldu acaba diye düşünüyorum.
yok ben 6 haftalikken falan denedim bir ara memeden ayrilamiyordu o yüzden nuk vardi tutmadi philips aldim onu da tutmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…