Canım gece iki kez 60ar cc veriyorum ben onun dışında gündüz full meme. Bu şekilde güzel kilo almış bu ay. 3560 grdı geçen ay 4575 olmuş.Kızlar bebişlerinize günde kaç kere kaçar ml/cc mama veriyorsunuz?benim oğluş doymuyor resmen anne sütüyle ya günde 3e çıkartacağım. Önceden öğlen ve uyumadan önce veriyordum artık sabahta vereceğim aralarda anne sütüne devam diyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Oy maşallah bebişineCanım gece iki kez 60ar cc veriyorum ben onun dışında gündüz full meme. Bu şekilde güzel kilo almış bu ay. 3560 grdı geçen ay 4575 olmuş.
Çok sağol @minseo. Önümüzdeki hafta tekrar muayene olacağız. Dualarınızı bekliyorum.
Kilo alımı nasil canım?Oy maşallah bebişinebenim oğlan geceleri emiyor, emmesi yeterli oluyor -olmasa ağlıyor ya da uykuya dalamıyor ordan anlıyorum-yani o yüzden gündüz sayısını arttıracağım. Yazık yavruma sütüm yetiyor sanıyorum gazı var diye evde dolandırıp duruyorum. Açmış halbuki. Mama verince rahatladı ben de 3 e çıkartayım mama sayısını dedim.
Canım benim Allah razı olsun. Rabbim yavrularımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.Canım hiçbir şey çıkmayacak inşallah, Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Yenidoğan döneminde bu tarz şeyler olabiliyor, benim oğlumun ön bıngıldağı 4 aylıkken kapandı. Ben de ilk internette girip neler neler okudum ve aylarca psikolojim düzelmedi. Doktor takip edeceğiz 1 yaşa kadar demişti ve bir şey olmadı çok şükür. Sizin de böylece geride kalsın inşallah, dualarım seninle
Bizimki 6 civarı canım, aylık kontrolüne var daha, kilodan ziyade boyu normale göre uzun o yüzden de olmuyordu, ama kullansam kullanırdım öyle diyim.İzmir canim. Bu arada kaç kiloda 4 numaraya geçtiniz canım? 3 no en çok kullanilan bez demişlerdi 4 paket aldım ben de insallah elimde patlamaz
Canım her çocuğun mizacı farklı. Ben zorlamadim aslında o beni nasıl yönlendirdiyse o şekilde uyuttum yatırdım. Bebişin seni istiyorsa güvenli şekilde yaninda yatir. onun ihtiyacı ne ise onu karşıla. Bazi sabahlar ben se yanıma aliyorum gazı oluyor huzursuz oluyor karnına masaj yaparken uyuyup kaliyor mesela. Ben doğduğundan beri beyaz gürültü ya da ninni destekli uyutuyorum sese alışsın diye hem de uykuya geçişi kolay oluyor ama bunu sadece gece uykularında yapıyorum gündüz normal uyuyor. Belki o yüzden sese hassasiyeti yok şükür.
Nasıldı demeye korkuyorum
Gece uyumadan önce memeden sonra kesin veriyorum, ne kadar içerse. Onun dışında gündüz bazen veriyorum bazen vermiyorum. Yorulursam dışarı gezmeye çıkacaksak bir kere daha veriyorum onun dışında hep memedeyiz.. bunayın sonunda onu da keseriz dedi doktoru. Günde 2 defa mama veriyorsan ve kilo alıyorsa zaten gerek yok mamaya ama senim de dinlenmeye hakkkn var günde 2 defa verebilirsin dedi.Kızlar bebişlerinize günde kaç kere kaçar ml/cc mama veriyorsunuz?benim oğluş doymuyor resmen anne sütüyle ya günde 3e çıkartacağım. Önceden öğlen ve uyumadan önce veriyordum artık sabahta vereceğim aralarda anne sütüne devam diyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Mama veriyorsan yanda emziriyorsan aralarda mutlaka gazını çıkart. Ben öyle yapmaya başladığımdan beri hem daha kolay gazı çıktı hem de gaz sancısı pek çekmedik. Her gün masaj yapmak da çok iyi geliyor. Ben hipp combiotic kullanıyorum çok iyi bi marka değil ama gaz yapmıyor bence. Sıcak uygulama da işe yatıyor.Bu gaz sancısı için mi ? Ne olur birisi bana şu kaza için bir şey önersin kafayı yicem, gece hiç uyumuyor çocuk. Dün gece 12’de bir başladı öğlen 12’ye kadar , tam dalıyor 5 dakika sonra uyanıyor.bu arada hergün probiyotik,2 saatte bir simetikon veriyorum.bliss Watera da devam ama artık hiçbirinin işe yaramadığını düşünmeye başladım.
Canim biogai probiyotik bagirsak duzenleyici doktorum gonul.rahatligiyla verebilirsin dedi. Gaz damlalari neden.vermek istemiyorum bagirsaginda tembellik olusur mu korkusu var ilerde kabizlik vs ondan icim rahat degil. Emmesi eskiye dondu vermiyorum sadece iki gun verdim icime sinmedi vermedim. Tabi cok caresiz kalanlar vermek zorunda kaliyorlar sukur ki suan caresiz degilim.Oglum aslinda kolay bir bebek sadece Sabahlari cok erkenden basliyor sesli sesli inliyor kaldiriyorm altini aciyorum bir de gaz masaji falan yapiyorum havalar duzeldi daha sik banyo yaptirip banyoda zeytim yagi ile karnina masaj yaparim.Ben de vermek istemiyorum ya her yöntemi deneyip en son hala sakinlesmezse veriyorum gaz damlasını. Biogai nasıl ki daha mı doğal ondan? Öyle ise doktora sorup alabilirim. Bugün sağlık ocağı doktoru ıkınma durumunda kulaç çubuğuna zeytinyaği sürüp poposunu sürebilirsin dedi. Kabızlık olursa bebeğe de biraz verebilirsin dedi.
Benim favorim de saç kurutma makinesi..sabah duş alırken saçımı kuruturken kapıyı açık bırakıyorum çok hoşuna gidiyorKizlar ya oğlum uyumuyordu reflü yatagina koydum hazir uyanikken dedim süpürgeyi calistirim evi süpürsün ben de kahvalti yapayim, neyse calistirdim gittim kahvalti hazirlamaya bi geldim ki gündüzleri uyumayan cocuk süpürge esliginde uykuya dalmışbaşına gelen var mi bilmiyorum ama çok sasirdim bundan sonra her gün evi süpürücez belli oldu
Yaa çok şaşırdım okumuştum bu tarz şeyler ama saçma geliyordu demek doğruymuş ben de hazirlanirken açık birakirim fön makinesiji bundan sonraBenim favorim de saç kurutma makinesi..sabah duş alırken saçımı kuruturken kapıyı açık bırakıyorum çok hoşuna gidiyorhem ben hazırlanıyorum fönümü çekiyorum hem de oyalanmış oluyor
Daha önce başka avent denemiş miydin? Bendeki avent ultra animals olandı bir de bunu alsam mıValla canım bizimki hiç emzik emmedi yeni aldım bunu artık bunuda almasaydı vazgeçicektim artık ama aldı emiyor çok şükür ve 2. Ayımızdayızcanım bendeki ultra air 0 6 istersen dene Bi şansını bazen kolaylık oluyor dışarda vs.
Sızdırıyor ve düzenli krem sürmezseniz pişik ihtimali yüksekYaa niye.. Sleepy çok iyi diyorlar ben de sleepy e geçmeyi düşünüyordum neyini beğenmediniz prima ile devam edeyim onzaman:/
Canim bu premature bebeklere yapiliyor diye biliyorum. Bizim karanlik bir.odada isikla acti bakti oncesi damla damlattikAlır çıkarım çocuğumu ya bu ne delimi ne ya
Gece uykusu kaç saat canım. Ben genelde gece uykusundan önce 60 yada 90 ml veriyorum. Sabah sütüm azsa 60 ml yapıyorum duruma göre yani. .Kızlar bebişlerinize günde kaç kere kaçar ml/cc mama veriyorsunuz?benim oğluş doymuyor resmen anne sütüyle ya günde 3e çıkartacağım. Önceden öğlen ve uyumadan önce veriyordum artık sabahta vereceğim aralarda anne sütüne devam diyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Varsa degismez bizim de gamzemiz yok ama buyuk oglumda kucuk bir gamzesi var bebekken vardi halen var.Ayva cok yiyen de bebegi gamzeli olur guzel olur derlerKızlar bizimkinin gamzesi var galibaDeğişir mi ki? Ya da gamzeyi çok sevdiğim için bana mı öyle geliyor bilmiyorum Hamileyken aşırı ayva yedim eğer gamzeli olursa o sebeptendir çünkü ne bende ne eşimde ne ailelerde gamze yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?