Regl oldugun hafta az olur canim. Emzir bos bos bile olsa, haftaya artarGeç yatmalara alışınca 10 da uyuyamiyorum artikbi de vücut agrilarindan rahat edemedim şimdi bi parol içtim inşallah fayda eder büyüdü teyzesi ya 5 kilo oldu galiba, 18 nisanda 4400 du ben de merak ediyorum kaç kilo oldu artik kucağı dolduruyor bacaklar butlu butlu bogumlandi ısırmak için gün sayiyorum süt iniyodur canim o iğne batmalari o zaman oluyor sıcak su torbası rahatlatiyor biraz. Benim artık hiç olmuyor o sanırım sütüm azaliyor o kadar da şey yapiyorum artsın diye ama yok süt az olunca da Ekin emmek istemiyor kısır döngü bakalım nolacak
Sizinki tuttu mu canim? Bizimki de wee nin 50 tl'lik dandik emzigini biraz tuttu dun. Bizimki agzinin tadini bilmiyorAy oda iyi canım en azından biraz tutmuş emziği. Uyku geçişlerinde de iyi oluyor emzik
Aman aman olmasın rahat geçsin hepinizinAynı benim de öyle sırtım kopuyor bacaklarım davul gibi oldu sanki
Bakalin yarın ağrı olacak mi
Aynen tesadüf eseri buldun ne güzel ilerleyen zamanlarda popüler olur zatenUmarim sende de faydali olur. ben yagini degil tozunu kullaniyorum ama ikisi de ayni şey sayilir1 paketi bitirdim ben de yarin alicam bilseydim en basindan beri tüketirdim
Ay insallaaah canımRegl oldugun hafta az olur canim. Emzir bos bos bile olsa, haftaya artar
Şu an regl ağrısından ölüyorum Ekin de mizmizlaniyor emzik olmasa bayılmıştım heralde bi köşedeSizinki tuttu mu canim? Bizimki de wee nin 50 tl'lik dandik emzigini biraz tuttu dun. Bizimki agzinin tadini bilmiyor
Ben aglama krizlerinde vericem sadece. Vermiyorum genede. Zorlandigimizda sadece ...
Sabah ağrı ile uyandımAman aman olmasın rahat geçsin hepinizinhayattan soğutur regli ağrısı bugüne iyi başlarsınız inşallah bebekle ne kadar zor olacagini tahmin ediyorum
Cok gecmis olsun... Nasil oldugunu bilmiyorum ama yasayanlar yatak dosek oluyor. Zor olmali... Dogumla gecer derlerdi ama seninki gecmemis demekkiAy insallaaah canım
Şu an regl ağrısından ölüyorum Ekin de mizmizlaniyor emzik olmasa bayılmıştım heralde bi köşede
Sabah ağrı ile uyandımbiraz iyi hissedersem Ekin i alip anneme geçeceğim orda biraz yatarım
Canım benim doğumdan önce de kötü geçerdi zaten hep yanimda ağrı kesici olmayip bayıldığım zamanlar oldu öyle söyleyimCok gecmis olsun... Nasil oldugunu bilmiyorum ama yasayanlar yatak dosek oluyor. Zor olmali... Dogumla gecer derlerdi ama seninki gecmemis demekki
Kiz dandik mandik benim cocuklar hep onu tutuyorlarSizinki tuttu mu canim? Bizimki de wee nin 50 tl'lik dandik emzigini biraz tuttu dun. Bizimki agzinin tadini bilmiyor
Ben aglama krizlerinde vericem sadece. Vermiyorum genede. Zorlandigimizda sadece ...
Allah Allah agri olmamasi lazimdi acaba dogum sonrasi usuttun mu genelde usutunce oluyor ya da coktandir olmadin ondan da olabilirAy insallaaah canım
Şu an regl ağrısından ölüyorum Ekin de mizmizlaniyor emzik olmasa bayılmıştım heralde bi köşede
Sabah ağrı ile uyandımbiraz iyi hissedersem Ekin i alip anneme geçeceğim orda biraz yatarım
Yok canim ben de acilliktim hep.dogum yaptim cok rahatladim 1.5 yil falan agrim.olmadi usuttum falan oyle agrim olmaya baslamisti ama eskisi kadar yogun agri olmadi. Ama bence sen coktandir olmadin suan da yogun kanamanda var ondan ya da usutmus olabilirsin sicak tut kendini gecer insallahCanım benim doğumdan önce de kötü geçerdi zaten hep yanimda ağrı kesici olmayip bayıldığım zamanlar oldu öyle söyleyimdoğum sonrası emzirirken yaşadığımız o rahim kasılması gibi ayni ama onun gibi bi gelip bı geçmiyor sürekli devam eden bi ağrı düşün depend giydim zaten çok yoğun geliyor Ekin uyudu şimdi ben de uyuyacağım biraz inşallah toparlarim hızlıca. O ağrı olayi da belki normal doğum yapanlar için geçerlidir canım bende değişen hiç bir şey olmadı
Seninkiler de bilmiyor o zamanKiz dandik mandik benim cocuklar hep onu tutuyorlar
Yok oyle deme her zaman her seyin kaliteli ve pahalisini istemeyeceklerSeninkiler de bilmiyor o zaman
Ekonomi çocukları bile ne hale getirdiYok oyle deme her zaman her seyin kaliteli ve pahalisini istemeyecekleroglum bir sey olunca hep soruyor pahali mi ucuz mu ucuzsa alacagim oglum neden ucuzsa aliyorsun kaliteliyse al diyorum cunku param ona yetiyor diyor Paralari da renginden taniyor mavi para kirmizi para
Bizimki dandikleri tutmadı biliyor ağzının tadını en son aventi tuttu canımSizinki tuttu mu canim? Bizimki de wee nin 50 tl'lik dandik emzigini biraz tuttu dun. Bizimki agzinin tadini bilmiyor
Benimde zor geçerdi valla doğumdan öncede sabaha karşı kıvranmaca başladı ağrı kesici şart oldu bi parol içeceğim. Benim normal doğum canım belki ilk olduğu için olabilir inşallah sonrakileri daha hafif geçerCanım benim doğumdan önce de kötü geçerdi zaten hep yanimda ağrı kesici olmayip bayıldığım zamanlar oldu öyle söyleyimdoğum sonrası emzirirken yaşadığımız o rahim kasılması gibi ayni ama onun gibi bi gelip bı geçmiyor sürekli devam eden bi ağrı düşün depend giydim zaten çok yoğun geliyor Ekin uyudu şimdi ben de uyuyacağım biraz inşallah toparlarim hızlıca. O ağrı olayi da belki normal doğum yapanlar için geçerlidir canım bende değişen hiç bir şey olmadı
Kızlar regl oldum bugün karnım ağrıyorbebişle zor oluyormuş yaa millet kaç ay olmuyor beni hemen buldu iyimi oldu kötü mü oldu bilemedim
Kız ben de bugün regl oldumAma benim ağrı sıfır resmen neden anlamadim
Benim dun kirkim.doldu ve 1 haftaydi kanama yoktu. Ben de bugun bildigin adet oldum agrim.olmadi sadece dun olmadan belim biraz adet agrisi gibi oldu sabah oldum. Oglumda da kirkim dolunca oldum her ay da oldum bunda da demek.oyle olacak vucut eski sisteme hemen dondu
Kullanirsan bana da yaz işe yarayip yaramadiginiAynen tesadüf eseri buldun ne güzel ilerleyen zamanlarda popüler olur zatenhadi inşallah bol doyurucu sütümüz olsun hepimizin
Hindistancevizi yağı anne sütü üretiminden sorumlu olan hormonların salgılanmasına yardımcı olan omega-3 yağ asitleri içerir. Anne sütünün daha yağlı ve besleyici olmasına yardımcı olur. Emziren anneler günde 1 ila 3 kaşık hindistancevizi yağı tüketmeyi hedeflemelidir
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu yarın ilk iş alalım
Yaa bende hiç beklemiyordum geldi bir andaAaa kızlar noldu size durunkorktum bi an, henüz hazır değilim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?