2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Regl oldugun hafta az olur canim. Emzir bos bos bile olsa, haftaya artar

Ay oda iyi canım en azından biraz tutmuş emziği. Uyku geçişlerinde de iyi oluyor emzik
Sizinki tuttu mu canim? Bizimki de wee nin 50 tl'lik dandik emzigini biraz tuttu dun. Bizimki agzinin tadini bilmiyor

Ben aglama krizlerinde vericem sadece. Vermiyorum genede. Zorlandigimizda sadece ...

Aynı benim de öyle sırtım kopuyor bacaklarım davul gibi oldu sanki

Bakalin yarın ağrı olacak mi
Aman aman olmasın rahat geçsin hepinizin hayattan soğutur regli ağrısı bugüne iyi başlarsınız inşallah bebekle ne kadar zor olacagini tahmin ediyorum

Umarim sende de faydali olur. ben yagini degil tozunu kullaniyorum ama ikisi de ayni şey sayilir 1 paketi bitirdim ben de yarin alicam bilseydim en basindan beri tüketirdim
Aynen tesadüf eseri buldun ne güzel ilerleyen zamanlarda popüler olur zaten hadi inşallah bol doyurucu sütümüz olsun hepimizin

Regl oldugun hafta az olur canim. Emzir bos bos bile olsa, haftaya artar
Ay insallaaah canım
Sizinki tuttu mu canim? Bizimki de wee nin 50 tl'lik dandik emzigini biraz tuttu dun. Bizimki agzinin tadini bilmiyor

Ben aglama krizlerinde vericem sadece. Vermiyorum genede. Zorlandigimizda sadece ...
Şu an regl ağrısından ölüyorum Ekin de mizmizlaniyor emzik olmasa bayılmıştım heralde bi köşede
Aman aman olmasın rahat geçsin hepinizin hayattan soğutur regli ağrısı bugüne iyi başlarsınız inşallah bebekle ne kadar zor olacagini tahmin ediyorum
Sabah ağrı ile uyandım biraz iyi hissedersem Ekin i alip anneme geçeceğim orda biraz yatarım

Cok gecmis olsun... Nasil oldugunu bilmiyorum ama yasayanlar yatak dosek oluyor. Zor olmali... Dogumla gecer derlerdi ama seninki gecmemis demekki

Cok gecmis olsun... Nasil oldugunu bilmiyorum ama yasayanlar yatak dosek oluyor. Zor olmali... Dogumla gecer derlerdi ama seninki gecmemis demekki
Canım benim doğumdan önce de kötü geçerdi zaten hep yanimda ağrı kesici olmayip bayıldığım zamanlar oldu öyle söyleyim doğum sonrası emzirirken yaşadığımız o rahim kasılması gibi ayni ama onun gibi bi gelip bı geçmiyor sürekli devam eden bi ağrı düşün depend giydim zaten çok yoğun geliyor Ekin uyudu şimdi ben de uyuyacağım biraz inşallah toparlarim hızlıca. O ağrı olayi da belki normal doğum yapanlar için geçerlidir canım bende değişen hiç bir şey olmadı

Allah Allah agri olmamasi lazimdi acaba dogum sonrasi usuttun mu genelde usutunce oluyor ya da coktandir olmadin ondan da olabilir

Yok canim ben de acilliktim hep.dogum yaptim cok rahatladim 1.5 yil falan agrim.olmadi usuttum falan oyle agrim olmaya baslamisti ama eskisi kadar yogun agri olmadi. Ama bence sen coktandir olmadin suan da yogun kanamanda var ondan ya da usutmus olabilirsin sicak tut kendini gecer insallah

Seninkiler de bilmiyor o zaman
Yok oyle deme her zaman her seyin kaliteli ve pahalisini istemeyecekleroglum bir sey olunca hep soruyor pahali mi ucuz mu ucuzsa alacagimoglum neden ucuzsa aliyorsun kaliteliyse al diyorum cunku param ona yetiyor diyorParalari da renginden taniyor mavi para kirmizi para

Ekonomi çocukları bile ne hale getirdi

Bizimki dandikleri tutmadı biliyor ağzının tadını en son aventi tuttu canım 2 haftadır iyi oluyor zor durumlarda veriyorum bende canım

Benimde zor geçerdi valla doğumdan öncede sabaha karşı kıvranmaca başladı ağrı kesici şart oldu bi parol içeceğim. Benim normal doğum canım belki ilk olduğu için olabilir inşallah sonrakileri daha hafif geçer

Kızlar regl oldum bugün karnım ağrıyor bebişle zor oluyormuş yaa millet kaç ay olmuyor beni hemen buldu iyimi oldu kötü mü oldu bilemedim

Kız ben de bugün regl oldum Ama benim ağrı sıfır resmen neden anlamadim

Aaa kızlar noldu size durun korktum bi an, henüz hazır değilim galiba

Aynen tesadüf eseri buldun ne güzel ilerleyen zamanlarda popüler olur zaten hadi inşallah bol doyurucu sütümüz olsun hepimizin
Kullanirsan bana da yaz işe yarayip yaramadigini

Türk kahvesinin içine 1 çay kaşığı konabilir o halde hc yağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…