2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Nasi alistirdin emzige yaa benimkisi almiyor kuscak gibi oluyor

Zorlamaz olur mu ? Cok bunalıyorum bazen diyorum bırakırsa bıraksın emmeyi. Evde bi tane daha ilgi bekleyen çocuk var. Allah'tan sürekli yapmıyor arada bir emmeme perileri geliyor

Allah Allah agri olmamasi lazimdi acaba dogum sonrasi usuttun mu genelde usutunce oluyor ya da coktandir olmadin ondan da olabilir
Bilmiyorum ki kuzum belki üşütmüşümdür uyumak iyi geldi biraz Ekin le uyumusuz yeni uyandık
Kizlar bebeklerinizin kaka duzeninde degisme oldu mu 5 gun oncesine kadar her alt degistirmede muhakak az az kaka vardi. Şuan oyle degil bagirsak duzeni degisti.
Evet canim uzun zamandır günde 1 defa kaka yapıyor Ekin
Nasi alistirdin emzige yaa benimkisi almiyor kuscak gibi oluyor
Canım benim kız hemen aldı hiç zorlanmadim ağzına verdim direk emmeye başladı

Canım solgar denedin mi ben de baya ise yaradı mama miktarımız bile azaldı

Zorlamaz olur mu ? Cok bunalıyorum bazen diyorum bırakırsa bıraksın emmeyi. Evde bi tane daha ilgi bekleyen çocuk var. Allah'tan sürekli yapmıyor arada bir emmeme perileri geliyor
Dimi? Ben de her sabah kızıma kahvalti hazirlamak icin uyanmasa diye dua ediyorum. Ne kadar anlayisli gozukse de kizimin rutin hayati degisirse biliyorum icinde kalacak bunlar...

Dimi? Ben de her sabah kızıma kahvalti hazirlamak icin uyanmasa diye dua ediyorum. Ne kadar anlayisli gozukse de kizimin rutin hayati degisirse biliyorum icinde kalacak bunlar...
Beni en çok zorlayan bu zaten, sabah tam abisinin okula hazırlanma zamanı uyanıyor ve başlıyor ağlamaya.

Yoktur, olsa çoktan çıkardı

Ayy benimde ağrım yok maşallah diyip totomuzu kaşıyalım 1 2 saat oldu ilk saatlerde ağrı sonra kesildi bende anlamadım
Ben regl olunca hastanelik olurdum, doğumdan sonra sıfıra indi ağrılar inşallah sizin de öyle olur

Kızlar Allah aşkına şu bağırsak sorununa çözüm bulan var mı? Yani gaz da çıkarıyor ama morarıyor resmen yapana kadar. sürekli ıh ıhh gece gündüz kıvranıyor uyumuyor. Uyusa da sürekli bir kıvranma hali. Biogaia kullandık ama hiç memnun kalmadım. Her kullandığında uykusuzluk ve huzursuzluk yaptı çocukta. Her gün kaka var ama zorlanıyor mu gaz mı sıkıştırıyor bu kadar anlamadım.

Canım solgar denedin mi ben de baya ise yaradı mama miktarımız bile azaldı
Kulaniyorum canim 1 hafta oldu baslayali ama sağınca değişmedi bende miktar Belki Ekin düzenli emse farkederdi herkes çok memnun bende neden işe yaramadi anlamadim

Ben hamileligimde kime dediysem hep hamilelik haberini aldim kısmet
Cok gecmis olsun... Nasil oldugunu bilmiyorum ama yasayanlar yatak dosek oluyor. Zor olmali... Dogumla gecer derlerdi ama seninki gecmemis demekki
Onu benn vajinal doğum için duymuştum.
Gecen Kız bana para ver dedi babasına. Eşimde cüzdanından cikartti. Hangisini istiyorsan al diye baktı düşündü düşündü 200luk aldı 1 tane. Eşimde 10 TL uzattı onu bana ver bunu al diye olmazzzz bu paya az dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…