Nasi alistirdin emzige yaa benimkisi almiyor kuscak gibi oluyorAy insallaaah canım
Şu an regl ağrısından ölüyorum Ekin de mizmizlaniyor emzik olmasa bayılmıştım heralde bi köşede
Sabah ağrı ile uyandımbiraz iyi hissedersem Ekin i alip anneme geçeceğim orda biraz yatarım
Kizlar bebeklerinizin kaka duzeninde degisme oldu mu 5 gun oncesine kadar her alt degistirmede muhakak az az kaka vardi. Şuan oyle degil bagirsak duzeni degisti.
Zorlamaz olur mu ? Cok bunalıyorum bazen diyorum bırakırsa bıraksın emmeyi. Evde bi tane daha ilgi bekleyen çocuk var. Allah'tan sürekli yapmıyor arada bir emmeme perileri geliyorBazen 1 bazen 2-3 olabiliyo ama genelde 1 kez veriyorum emziği de belirgin şekilde vermiyorum aklıma bile gelmiyo bazen.
Ya bilmiyorum bugün araştırırken gördüm bazen tek göğsü istemiyolarmis bn o panikle hep solu veriyodum heralde sağ tarafı şuan emiyo bırakacak diye ödüm kopuyo. Sol tarafı da sanki sağı emziriyomus pozisyonunda tutuyorum bugün 1-2 defa emdi ama uzun sürmedi. Bol bol sağım yaptım siringayla vermeye çalıştım ama o açlık siniriyle imkansız bı de fazla sıkarım korkusu var. Sütun az olduğu yetmiyomus gibi bı de bu durumla uğraşmam inşallah ya
Bu yöntem zorlamiyo mu seni ya ben düz duran çocuğa veremedim siringayi emzirirken daha da zordur. Sürekli meme reddi var mı yoksa bazen olup geciyo mu sizde
Allah Allah agri olmamasi lazimdi acaba dogum sonrasi usuttun mu genelde usutunce oluyor ya da coktandir olmadin ondan da olabilir
Bilmiyorum ki kuzum belki üşütmüşümdür uyumak iyi geldi biraz Ekin le uyumusuz yeni uyandıkYok canim ben de acilliktim hep.dogum yaptim cok rahatladim 1.5 yil falan agrim.olmadi usuttum falan oyle agrim olmaya baslamisti ama eskisi kadar yogun agri olmadi. Ama bence sen coktandir olmadin suan da yogun kanamanda var ondan ya da usutmus olabilirsin sicak tut kendini gecer insallah
Evet canim uzun zamandır günde 1 defa kaka yapıyor EkinKizlar bebeklerinizin kaka duzeninde degisme oldu mu 5 gun oncesine kadar her alt degistirmede muhakak az az kaka vardi. Şuan oyle degil bagirsak duzeni degisti.
Canım benim kız hemen aldı hiç zorlanmadim ağzına verdim direk emmeye başladıNasi alistirdin emzige yaa benimkisi almiyor kuscak gibi oluyor
Canım solgar denedin mi ben de baya ise yaradı mama miktarımız bile azaldıGeç yatmalara alışınca 10 da uyuyamiyorum artikbi de vücut agrilarindan rahat edemedim şimdi bi parol içtim inşallah fayda eder büyüdü teyzesi ya 5 kilo oldu galiba, 18 nisanda 4400 du ben de merak ediyorum kaç kilo oldu artik kucağı dolduruyor bacaklar butlu butlu bogumlandi ısırmak için gün sayiyorum süt iniyodur canim o iğne batmalari o zaman oluyor sıcak su torbası rahatlatiyor biraz. Benim artık hiç olmuyor o sanırım sütüm azaliyor o kadar da şey yapiyorum artsın diye ama yok süt az olunca da Ekin emmek istemiyor kısır döngü bakalım nolacak
Dimi? Ben de her sabah kızıma kahvalti hazirlamak icin uyanmasa diye dua ediyorum. Ne kadar anlayisli gozukse de kizimin rutin hayati degisirse biliyorum icinde kalacak bunlar...Zorlamaz olur mu ? Cok bunalıyorum bazen diyorum bırakırsa bıraksın emmeyi. Evde bi tane daha ilgi bekleyen çocuk var. Allah'tan sürekli yapmıyor arada bir emmeme perileri geliyor
Beni en çok zorlayan bu zaten, sabah tam abisinin okula hazırlanma zamanı uyanıyor ve başlıyor ağlamaya.Dimi? Ben de her sabah kızıma kahvalti hazirlamak icin uyanmasa diye dua ediyorum. Ne kadar anlayisli gozukse de kizimin rutin hayati degisirse biliyorum icinde kalacak bunlar...
Yoktur, olsa çoktan çıkardıMerhaba herkese size bir konuda fikir danışmak istiyorum ama hep tersleniyorum beni terslemesen cevap verirseniz çok sevinirim çünkü psikolojim iyi durumda değil reglim 17 gün gecikmişti ve ilişkinin üzerinden 30 gün geçmişti korunduk ama zevk suyunun sızdığından şüphelendik reglimin geciktiği 4.günden beri erken gebelik ve kaset testler yaptım 2 günde bir 17 güne kadar hepsi negatifti cuma günü doktor ultrasonla bakıp gebelik yok ama kan testi isteyelim dedi kan verdim sonuç bekliyorum sizce olsaydı şuana kadar idrar testleri ve ultrasonda çıkar mıydı teşekkür ederim
Ben regl olunca hastanelik olurdum, doğumdan sonra sıfıra indi ağrılar inşallah sizin de öyle olurAyy benimde ağrım yok maşallah diyip totomuzu kaşıyalım1 2 saat oldu ilk saatlerde ağrı sonra kesildi bende anlamadım
İnşaAllah canım ya en hafif şekilde atlatalım inşallahBen regl olunca hastanelik olurdum, doğumdan sonra sıfıra indi ağrılar inşallah sizin de öyle olur
Bende kullanıyorum vallaKizlar kalan dependleri regl olunca kullanin valla çok rahat ya
Her gün yapardı benimki, şimdi 5 gun yapmadığı oluyorKizlar bebeklerinizin kaka duzeninde degisme oldu mu 5 gun oncesine kadar her alt degistirmede muhakak az az kaka vardi. Şuan oyle degil bagirsak duzeni degisti.
Bizimkide sadece anne sütü alıyor 2 günde 1 yapıyor bu aralar normal dimi??Bizimki her gün yapıyor, arada 2 güne bire indiriyor. Sadece anne sütü
Teşekkür ederim canım sizinki de kabul olsun inşallah şimdidenBende 19 mayısta yapacağım Allahın izniyle :) Asel kuşumun mevlütünde anneannesi de olsun istedim o da seçimden sonra gelecek işte :) Allah kabul etsin
Bizimkide sadece anne sütü alıyor 2 günde 1 yapıyor bu aralar normal dimi??
Kulaniyorum canim 1 hafta oldu baslayali ama sağınca değişmedi bende miktarCanım solgar denedin mi ben de baya ise yaradı mama miktarımız bile azaldı
Ben hamileligimde kime dediysem hep hamilelik haberini aldimSenin yukarda anlattığını biliyorum beyzoshun dediği de bu muydu ben çok yanlış anlamışım onun yöntemisağol teyzesi
Arkadaşlar lütfen ağzımızdan çıkanı kulağımız duysun evrene böyle mesajlar vermeyelim bakin yanarız
Onu benn vajinal doğum için duymuştum.Cok gecmis olsun... Nasil oldugunu bilmiyorum ama yasayanlar yatak dosek oluyor. Zor olmali... Dogumla gecer derlerdi ama seninki gecmemis demekki
Gecen Kız bana para ver dedi babasına. Eşimde cüzdanından cikartti. Hangisini istiyorsan al diye baktı düşündü düşündü 200luk aldı 1 tane. Eşimde 10 TL uzattı onu bana ver bunu al diyeYok oyle deme her zaman her seyin kaliteli ve pahalisini istemeyecekleroglum bir sey olunca hep soruyor pahali mi ucuz mu ucuzsa alacagim oglum neden ucuzsa aliyorsun kaliteliyse al diyorum cunku param ona yetiyor diyor Paralari da renginden taniyor mavi para kirmizi para
Her bünyeye süt yapan besin farklı oluyor canım da ondan.Kulaniyorum canim 1 hafta oldu baslayali ama sağınca değişmedi bende miktarBelki Ekin düzenli emse farkederdi herkes çok memnun bende neden işe yaramadi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?