2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar ya biz her dışarı cikmada her farklı kişinin bebeği görmesinden sonra huysuzlanicak miyiz bu ne zamana kadar sürer bı onlemi var mı nazar duası açıyorum rahatliyor ama şimdi o çok ağlamadan sonra uykuda ağlama sesi olur ya öyle yapiyo. Günü rahat kapatamiyoruz bı turlu hayır yani neye degiyo gözünüz bebek ya

Ben de öyle ve her taraf dağılıyor benim eğilmekten belim falan kopuyor
zor oluyor ama güzel oluyoor beee di mii amaaa
Kızlar biz 9 aylık kıyafetlere geçtik acaba benim bebeğim mi çok çabuk büyüdü yoksa bebek kıyafetleri mi çok küçük? Siz kaç ay giyiyorsunuz şuan?
sonunda yeni doğan ve bir aylıkları kaldırdım 3 ay tulum giymeye başladı boyu 56 cm tulumlarda 3 aylık 62 cm yazıyor o yüzden içinde rahat ediyor. Bazen de kalıbı küçük veya büyük olabiliyor etiketlere takılma hiç,
zaten her cocuk kendine özel benim kızımla aynı gün olup 9 ay giyen de var
Kızlar çocuklar oyun halılarında duruyor mu benimkisi keyfi yerindeyken 10 dk herhalde duruyordur. dönmeye başladıkları zaman oynayacaklar herhalde. Şı an sadece tepesindeki çıngıraklı oyuncaklara bakıyor
Artık duruyor cok sevdi, keyfi yoksa durmuyor ama keyfi yerindeyse karnı tok gazı yoksa yarım saat falan durur bıraksam Ayaklarını da vuruyor hareketli baya biraz yaklaştırdım tabi boyu yetsin diye

Canım 1170 yattı bana acıklamada emzirme yardımı ödeneği diyor calısıyorum sigortam devam edıyor canım fakat ne bu kadar doğum parası olur ne de bu kadar vok emzirme ödenegi saskınım yurtdısında oldugum içinde aramadım iş arkdasımada gecen ay 520 bu ay 4800 yatmıs yine emzirme yardımı odeneği diye sasırdık

Bir de benim nazarım değmezciler var sinir oluyorum öyle tiplerede

Kızlar biz 9 aylık kıyafetlere geçtik acaba benim bebeğim mi çok çabuk büyüdü yoksa bebek kıyafetleri mi çok küçük? Siz kaç ay giyiyorsunuz şuan?
Yeni doğan ve 0 3 leri çoktan kaldırdım canım. 3 6 6 9 giydiriyorum kalıba göre değişiyor bazı kıyafetlerin.

Kızlar ben 3 numaraya geçtim boydan iyi ama bant kısmı çok az üst üste geliyor. Sanki kisa bi süre sonra bantlar kavuşmayacak gibi öyle olursa elimdeki bezleri bitiremem muhtemelen sizin nasıl şuan?
3 noların bitmesini bekliyorum valla üst üste zor geliyor bantlar bide artık gerçekten sıkmaya başladı mecburen bititrp öyle geçicem

Ya çok iyiii

Çok enteresan canım muhtemelen bi yanlislik olabilir. Bana bir kere 520 tl yattı mesela endevletten şimdi kontrol ettim yine. Diğer yatan paralarim rapor ödemeleri
Oturdum dertleştim ne yapicam kiz gittim temizledim hajsjwhhs ama çok kötüydü gülme komsuna gelir başına hsjshwj
Hahajajahshs çok güldüm valla
Yeni doğan ve 0 3 leri çoktan kaldırdım canım. 3 6 6 9 giydiriyorum kalıba göre değişiyor bazı kıyafetlerin.
Ben 3 ayliklari hep yazlik almışım ya 1-3 lerde takılı kaldik havalar ısınsa bari bi an önce artık

Ay giydir bari napcan ben fazla küçük almamışım allahtan yazlıklarda büyük almışım

Ben kızıma kül sabunu kullanıyorum şuan. Ama küllü süt olayını bilemedim, midenin gazını aldırıyorlar heralde. Zeytinyağına tuz atma misali gibi

Canım sen oku bebeğine, Ayetel Kürsi, Felak,Nas.. Allah’a emanet et çık. Bir de hep nazar olacak diye olumsuzu çağırma, bir şey olmaz Allahın izniyle

15-16 yıllık memurum, 3 çocuk doğurdum ama bir kere bile maaş bordrosunda emzirme yardımı doğum parası görmedim bu nasıl iş anlamıyorum. Bir yere de sormadım

Kızlar mercimek çorbası içeniniz var mı veya yeşil mercimek yiyen bıktım artık bu gaz sorunundan gerçekten resmen hamileliğimde aşermedim ama şuan mercimek aşeriyorum
Ben her şeyi yiyorum canım, artık küçük değiller yavaş yavaş bağırsaklarının hazır olması lazım. Az yiyebilirsin deneme amaçlı

Akla gelmiyo ki anca millet bakınca aklına geliyo da okuyorsun . Nazar olacak diye de aklıma gelmiyo yani ne zaman ki eve geliyoruz akşam basiyo benimkine bisiler oluyo dışarda da öyle sakin ki gülücükler falan

Artık duruyor cok sevdi, keyfi yoksa durmuyor ama keyfi yerindeyse karnı tok gazı yoksa yarım saat falan durur bıraksam Ayaklarını da vuruyor hareketli baya biraz yaklaştırdım tabi boyu yetsin diye
Benimkisi fe öyle keyfi yerindeyse duruyor özellikle sabahları duruyor gece uykusunu alınca:) Alışacak herhalde biraz daha kavrarsa ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…