2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gaz icin onu kullaniyorlarmis. Belki de onlarin ki daha dogal ve etkili bilmiyoruz ki artik dogru bir sey mi yapmislar yanlis mi

Memurlara 300 tl dogum yardimi var emzirme yardimi varmi bilmiyorum e devletten baktim o da muracaat edersen var etmrzsen oda yok ehehehehe

Kizlar çalışan eşinizle nasi bebek bakimini paylasiosunuz acaba esim 10 da geliyor eve gece de kaldırmak istemiyorum sabah ise gidiyor diye nerdeyse tum yuk benim omzumda gözümün icinden beynime agri giriyor artik bebekde sabahlari hep huysuz oluyor bide şu bebek uyurken sende uyu diyenler bunu başarabiliyomusunuz cidden ben uykuya dalana kadar o uyaniyo zaten

Benim eşimin nöbet çıkışı gibi bi alternatifi olduğu için daha kolay oluyor 2 gün evde oluyor gündüzleri o kızla ilgilenirken ben işlerimi yapıyorum ya da dinleniyorum. Ama gece ben ilgileniyorum çünkü eşim sağlık çalışanı işi insanlarla uykusuz kalmasına içim elvermiyor açıkçası bu bebek uyurken uyu muhabbeti ile ilgili çok komik bi video izlemiştim ve %100 doğru buraya bırakıyorum gün içinde uyumak imkansiz gibi bişey

Bizde şaşkınız

Eşimin vardiyalı çalışmasından faydalanıyorum açıkçası Geceleri hiç kaldırmıyorum. Sabah vardiyasındayken sadece pek faydası olamıyor. Onun dışında 4-12 olduğu zaman Sabah emziriyorum o işe gidene kadar ben uyuyorum dinleniyorum. Sadece bebiş acıkınca getiriyor yanıma. Evin işlerine de yardımcı oluyor bulaşık makinesini boşaltma süpürge açma vs. Gece 12-8 olduğu zaman her şey daha kolay zaten. Bütün gün evde oluyor uykuya çok düşkün değil sabah 8de gelip 11-12 gibi uyanıyor evin işlerini birlikte hallediyoruz akşam işe gitmeden 1-2 saat daha uyuyor. Bizde düzen böyle şimdilik. Hep şikayet ederdim vardiyalı çalışmasından ama bebekten sonra çok daha iyi oldu benim işin. Sürekli Sabah gidip akşam gelse napardım bilmiyorum Ha bir de bebek uyurken sen de uyu diyenlere söyle bi zahmet gelip evinin işlerini yapsınlar

Kızlar dün e-bebekten 4 tane tulumu 100 tlye aldım Tanesi 25 tlye geldi hello babynin zaten kumaşları çok güzel. En kullanışlı bu ayaksız ve fermuarlı olanlar bence. İnternette var mı bilmiyorum ama mağazada falan görürseniz kaçırmayın siz de

Eklentiler

• 1FDD5BD1-496C-4E4A-A5F4-27B09D9B403E.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 72
Yaa cok ucuzmus canim ve de guzeller ayaksizlar daha kullanisli gec kuculuyorlar ben de ayskli pek sevmem

Kızlar mercimek çorbası içeniniz var mı veya yeşil mercimek yiyen bıktım artık bu gaz sorunundan gerçekten resmen hamileliğimde aşermedim ama şuan mercimek aşeriyorum
Ben içiyorum kimyon ekleyip. Baktım içtiğimde diğer günlerden farkı yok, zaten ağlıyor, ıkınıyor sürekli devam ettim mercimek köftesi de yedim hatta. Yeşile cesaret edemedim ama daha

Kızlar mercimek çorbası içeniniz var mı veya yeşil mercimek yiyen bıktım artık bu gaz sorunundan gerçekten resmen hamileliğimde aşermedim ama şuan mercimek aşeriyorum
Ben içiyorum her zaman değil ama arada bir kaçırıyorum yani kimyon atıyorum içine aklıma gelirse
E devletten bir form doldurdum bana da cocuk yardımı yattı canım ama dediğim gibi ben de emzirme yardımı görmedim öyle bir yardım mı varmış hatta haberim bile yok
Bu videoyu geçen gördüm o kadar güldüm o kadar doğru ki uyuduğunda anca 1-2 iş yapıp duş alabiliyorumm

Bana da 400 TL yatacak galiba. Bunun bi standartı yok mu ? Herkese ayrı paralar mı yatıyor? Ben kamuda çalışıyorum.

Eşim altıda geliyor akşam et yemeğini o yapıyor gün içinde bebiş uyurken ben salata ve çorba yapıyorum yemekten sonra bebekle o ilgileniyor ben dinleniyorum aralarda emziriyorum sadece sonra uyutuyor bütün gece ben ilgileniyorum. Böyle bir rutin oluşturduk

Güle güle giysin bebito

Eşim 8 4 çalışıyor. 4 te geliyor gün bitmemiş oluyor o yüzden çok işime yarıyor valla eşim sağ kolum gibi bişey Çamaşır bulaşık yemek temizlik işini hep paylaşarak yapıyoruz. Kendimize göre Bi rutin oluşturduk gidiyoruz bakalım. Bebek uyuduğunda uyumak hikaye ayrıca Şuan oğlum uyudu bende kıyafet katlıyorum

Kızlar biz bugün aşı olduk Alp uyuyor şuan inşallah fazla ateşi olmaz korkuyorum da sizlerin ilk günü nasıl geçmişti???

minseo Canım calpol yazdı doktor sadece ateşi ağrısı olunca mı vermiştin sen yoksa önlem amaçlı vermeli miyim şimdide??

Kızlar biz bugün aşı olduk Alp uyuyor şuan inşallah fazla ateşi olmaz korkuyorum da sizlerin ilk günü nasıl geçmişti???
Canım aşıyı olduktan sonra calpolü verdik hemen sonrasında altı saatte bir bir ölçek olacak şekilde gece de verdim ertesi gün de bir kez verdim huzursuzluğu falan da geçti zaten. En fazla 37.2 gördük ateşte. Çok kalın giydirmedim ince bir tulum üstüne de müslin örttüm. Bu şekilde. Umarım sıkıntısız atlatırsınız. Bol bol ten tene temas ve emzirme yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…