Gaz icin onu kullaniyorlarmis. Belki de onlarin ki daha dogal ve etkili bilmiyoruz ki artik dogru bir sey mi yapmislar yanlis miBen kızıma kül sabunu kullanıyorum şuan. Ama küllü süt olayını bilemedim, midenin gazını aldırıyorlar heralde. Zeytinyağına tuz atma misali gibi
Canım sen oku bebeğine, Ayetel Kürsi, Felak,Nas.. Allah’a emanet et çık. Bir de hep nazar olacak diye olumsuzu çağırma, bir şey olmaz Allahın izniyle
15-16 yıllık memurum, 3 çocuk doğurdum ama bir kere bile maaş bordrosunda emzirme yardımı doğum parası görmedimbu nasıl iş anlamıyorum. Bir yere de sormadım
Ben her şeyi yiyorum canım, artık küçük değiller yavaş yavaş bağırsaklarının hazır olması lazım. Az yiyebilirsin deneme amaçlı
Memurlara 300 tl dogum yardimi var emzirme yardimi varmi bilmiyorum e devletten baktim o da muracaat edersen var etmrzsen oda yok eheheheheBen kızıma kül sabunu kullanıyorum şuan. Ama küllü süt olayını bilemedim, midenin gazını aldırıyorlar heralde. Zeytinyağına tuz atma misali gibi
Canım sen oku bebeğine, Ayetel Kürsi, Felak,Nas.. Allah’a emanet et çık. Bir de hep nazar olacak diye olumsuzu çağırma, bir şey olmaz Allahın izniyle
15-16 yıllık memurum, 3 çocuk doğurdum ama bir kere bile maaş bordrosunda emzirme yardımı doğum parası görmedimbu nasıl iş anlamıyorum. Bir yere de sormadım
Ben her şeyi yiyorum canım, artık küçük değiller yavaş yavaş bağırsaklarının hazır olması lazım. Az yiyebilirsin deneme amaçlı
Daha serin canim yazliklarla üşürAy giydir bari napcanben fazla küçük almamışım allahtan yazlıklarda büyük almışım
Bu paralari alabilmek için sgk ya gidip bildirim yapman lazım15-16 yıllık memurum, 3 çocuk doğurdum ama bir kere bile maaş bordrosunda emzirme yardımı doğum parası görmedimbu nasıl iş anlamıyorum. Bir yere de sormadım
Benim eşimin nöbet çıkışı gibi bi alternatifi olduğu için daha kolay oluyor 2 gün evde oluyor gündüzleri o kızla ilgilenirken ben işlerimi yapıyorum ya da dinleniyorum. Ama gece ben ilgileniyorum çünkü eşim sağlık çalışanı işi insanlarla uykusuz kalmasına içim elvermiyor açıkçasıKizlar çalışan eşinizle nasi bebek bakimini paylasiosunuz acaba esim 10 da geliyor eve gece de kaldırmak istemiyorum sabah ise gidiyor diye nerdeyse tum yuk benim omzumda gözümün icinden beynime agri giriyor artik bebekde sabahlari hep huysuz oluyor bide şu bebek uyurken sende uyu diyenler bunu başarabiliyomusunuz cidden ben uykuya dalana kadar o uyaniyo zaten
Çok enteresan canım muhtemelen bi yanlislik olabilir. Bana bir kere 520 tl yattı mesela endevletten şimdi kontrol ettim yine. Diğer yatan paralarim rapor ödemeleri
Hahajajahshs çok güldüm valla
Ben 3 ayliklari hep yazlik almışım ya 1-3 lerde takılı kaldikhavalar ısınsa bari bi an önce artık
Ben kızıma kül sabunu kullanıyorum şuan. Ama küllü süt olayını bilemedim, midenin gazını aldırıyorlar heralde. Zeytinyağına tuz atma misali gibi
Eşimin vardiyalı çalışmasından faydalanıyorum açıkçasıKizlar çalışan eşinizle nasi bebek bakimini paylasiosunuz acaba esim 10 da geliyor eve gece de kaldırmak istemiyorum sabah ise gidiyor diye nerdeyse tum yuk benim omzumda gözümün icinden beynime agri giriyor artik bebekde sabahlari hep huysuz oluyor bide şu bebek uyurken sende uyu diyenler bunu başarabiliyomusunuz cidden ben uykuya dalana kadar o uyaniyo zaten
Yaa cok ucuzmus canim ve de guzeller ayaksizlar daha kullanisli gec kuculuyorlar ben de ayskli pek sevmemKızlar dün e-bebekten 4 tane tulumu 100 tlye aldımTanesi 25 tlye geldi hello babynin zaten kumaşları çok güzel. En kullanışlı bu ayaksız ve fermuarlı olanlar bence. İnternette var mı bilmiyorum ama mağazada falan görürseniz kaçırmayın siz de
Ben içiyorum kimyon ekleyip. Baktım içtiğimde diğer günlerden farkı yok, zaten ağlıyor, ıkınıyor sürekli devam ettimKızlar mercimek çorbası içeniniz var mı veya yeşil mercimek yiyen bıktım artık bu gaz sorunundan gerçekten resmen hamileliğimde aşermedim ama şuan mercimek aşeriyorum
Evet canım ayaklılar çok sıkıyor sandığımızdan çok daha hızlı büyüyorlarYaa cok ucuzmus canim ve de guzeller ayaksizlar daha kullanisli gec kuculuyorlar ben de ayskli pek sevmem
Ben içiyorum her zaman değil ama arada bir kaçırıyorum yaniKızlar mercimek çorbası içeniniz var mı veya yeşil mercimek yiyen bıktım artık bu gaz sorunundan gerçekten resmen hamileliğimde aşermedim ama şuan mercimek aşeriyorum
E devletten bir form doldurdum bana da cocuk yardımı yattı canım ama dediğim gibi ben de emzirme yardımı görmedim öyle bir yardım mı varmış hatta haberim bile yokBen kızıma kül sabunu kullanıyorum şuan. Ama küllü süt olayını bilemedim, midenin gazını aldırıyorlar heralde. Zeytinyağına tuz atma misali gibi
Bu videoyu geçen gördüm o kadar güldüm o kadar doğru kiBenim eşimin nöbet çıkışı gibi bi alternatifi olduğu için daha kolay oluyor 2 gün evde oluyor gündüzleri o kızla ilgilenirken ben işlerimi yapıyorum ya da dinleniyorum. Ama gece ben ilgileniyorum çünkü eşim sağlık çalışanı işi insanlarla uykusuz kalmasına içim elvermiyor açıkçasıbu bebek uyurken uyu muhabbeti ile ilgili çok komik bi video izlemiştim ve %100 doğru buraya bırakıyorum gün içinde uyumak imkansiz gibi bişey
Bana da 400 TL yatacak galiba. Bunun bi standartı yok mu ? Herkese ayrı paralar mı yatıyor? Ben kamuda çalışıyorum.Canım 1170 yattı bana acıklamada emzirme yardımı ödeneği diyor calısıyorum sigortam devam edıyor canım fakat ne bu kadar doğum parası olur ne de bu kadar vok emzirme ödenegi saskınım yurtdısında oldugum içinde aramadım iş arkdasımada gecen ay 520 bu ay 4800 yatmıs yine emzirme yardımı odeneği diye sasırdık
Eşim altıda geliyor akşam et yemeğini o yapıyor gün içinde bebiş uyurken ben salata ve çorba yapıyorum yemekten sonra bebekle o ilgileniyor ben dinleniyorum aralarda emziriyorum sadece sonra uyutuyor bütün gece ben ilgileniyorum. Böyle bir rutin oluşturdukKizlar çalışan eşinizle nasi bebek bakimini paylasiosunuz acaba esim 10 da geliyor eve gece de kaldırmak istemiyorum sabah ise gidiyor diye nerdeyse tum yuk benim omzumda gözümün icinden beynime agri giriyor artik bebekde sabahlari hep huysuz oluyor bide şu bebek uyurken sende uyu diyenler bunu başarabiliyomusunuz cidden ben uykuya dalana kadar o uyaniyo zaten
Güle güle giysin bebitoKızlar dün e-bebekten 4 tane tulumu 100 tlye aldımTanesi 25 tlye geldi hello babynin zaten kumaşları çok güzel. En kullanışlı bu ayaksız ve fermuarlı olanlar bence. İnternette var mı bilmiyorum ama mağazada falan görürseniz kaçırmayın siz de
Eşim 8 4 çalışıyor. 4 te geliyor gün bitmemiş oluyor o yüzden çok işime yarıyor valla eşim sağ kolum gibi bişeyKizlar çalışan eşinizle nasi bebek bakimini paylasiosunuz acaba esim 10 da geliyor eve gece de kaldırmak istemiyorum sabah ise gidiyor diye nerdeyse tum yuk benim omzumda gözümün icinden beynime agri giriyor artik bebekde sabahlari hep huysuz oluyor bide şu bebek uyurken sende uyu diyenler bunu başarabiliyomusunuz cidden ben uykuya dalana kadar o uyaniyo zaten
Canım aşıyı olduktan sonra calpolü verdik hemen sonrasında altı saatte bir bir ölçek olacak şekilde gece de verdim ertesi gün de bir kez verdim huzursuzluğu falan da geçti zaten. En fazla 37.2 gördük ateşte. Çok kalın giydirmedim ince bir tulum üstüne de müslin örttüm. Bu şekilde. Umarım sıkıntısız atlatırsınız. Bol bol ten tene temas ve emzirme yapKızlar biz bugün aşı oldukAlp uyuyor şuan inşallah fazla ateşi olmaz korkuyorum da sizlerin ilk günü nasıl geçmişti???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?