Teşekkür ederim canım uyansın bende vereyim bari bi ölçek bide akşam veririm. Bende kalın giydirmedim dediğin gibi müslin örttüm bende üstüne sadece. İnşallah yaaCanım aşıyı olduktan sonra calpolü verdik hemen sonrasında altı saatte bir bir ölçek olacak şekilde gece de verdim ertesi gün de bir kez verdim huzursuzluğu falan da geçti zaten. En fazla 37.2 gördük ateşte. Çok kalın giydirmedim ince bir tulum üstüne de müslin örttüm. Bu şekilde. Umarım sıkıntısız atlatırsınız. Bol bol ten tene temas ve emzirme yap
İki saatte bir de ölç canım ateşini. Asmdeki ebemiz ateşinin hafif yükselmesinin bağışıklık gelişmesi adına çok iyi olduğunu söylediTeşekkür ederim canım uyansın bende vereyim bari bi ölçek bide akşam veririm. Bende kalın giydirmedim dediğin gibi müslin örttüm bende üstüne sadece. İnşallah yaa
Birazcık endişeliyim ama atlatalım inşallah şu günüde. Peki bakalım canımİki saatte bir de ölç canım ateşini. Asmdeki ebemiz ateşinin hafif yükselmesinin bağışıklık gelişmesi adına çok iyi olduğunu söyledihiç panik yapma.
Ben aşıya gitmeden önce versim bi de gece ağladığında verdim canim calpolun bi zarari yok önlem amaçlı 1 çay kaşığı verebilirsin. Bugün halsizlik olur akşam kolu ağrırsa aglayabilir. Ekinin 3-4 gün huysuzlugu olmuştuminseo Canım calpol yazdı doktor sadece ateşi ağrısı olunca mı vermiştin sen yoksa önlem amaçlı vermeli miyim şimdide??
Ne guzel ne sanslisinizEşim 8 4 çalışıyor. 4 te geliyor gün bitmemiş oluyor o yüzden çok işime yarıyor valla eşim sağ kolum gibi bişeyÇamaşır bulaşık yemek temizlik işini hep paylaşarak yapıyoruz. Kendimize göre Bi rutin oluşturduk gidiyoruz bakalım. Bebek uyuduğunda uyumak hikaye ayrıca Şuan oğlum uyudu bende kıyafet katlıyorum
Seçim broşürü şokGunlerdir sicmayan bebek kahve icmek icin disariya ciktim bi ton sicmis altini temizliyom pisik olmasin dedim elime hem bok bulasti pis bezi koyacak biso bulamadım elimde secim broşürü vardi ona sardim ahahahahaha rezillik ya herseyi yanima almisom pis torbasi almamisim neyse öğreniyoruz
Nereye müracaat ediyoruzMemurlara 300 tl dogum yardimi var emzirme yardimi varmi bilmiyorum e devletten baktim o da muracaat edersen var etmrzsen oda yok ehehehehe
NeeeKızlar muz yerken Ekin e koklatiyorum ağzını açıp ham yapıyor yicem
Allah kolaylık versin hepimize canımNe guzel ne sanslisiniz
Tamam canım teşekkür ederimBen aşıya gitmeden önce versim bi de gece ağladığında verdim canim calpolun bi zarari yok önlem amaçlı 1 çay kaşığı verebilirsin. Bugün halsizlik olur akşam kolu ağrırsa aglayabilir. Ekinin 3-4 gün huysuzlugu olmuştu
Tamam canım teşekkür ederimBen aşıya gitmeden önce versim bi de gece ağladığında verdim canim calpolun bi zarari yok önlem amaçlı 1 çay kaşığı verebilirsin. Bugün halsizlik olur akşam kolu ağrırsa aglayabilir. Ekinin 3-4 gün huysuzlugu olmuştu
Yaaa allahımKızlar muz yerken Ekin e koklatiyorum ağzını açıp ham yapıyor yicem
Valla pek paylaşıyoruz diyememKizlar çalışan eşinizle nasi bebek bakimini paylasiosunuz acaba esim 10 da geliyor eve gece de kaldırmak istemiyorum sabah ise gidiyor diye nerdeyse tum yuk benim omzumda gözümün icinden beynime agri giriyor artik bebekde sabahlari hep huysuz oluyor bide şu bebek uyurken sende uyu diyenler bunu başarabiliyomusunuz cidden ben uykuya dalana kadar o uyaniyo zaten
Çok tatlılar ya acil ek gıdaNeeezaman ileriye aksinnn ahahahha
Mama takviyesi veriyor muydun canim ? mama da yeşile döndürüyor ya da sen yeşil bir sebze yediysen bezelye, ıspanak gibi o da yeşil yapıyor. Karnı gurul gurulsa dediğin gibi süt ürünü dokunuyor olabilir. Ekinin de öyle oluyordu laktozu sindiremiyorlar kolay çok tüketme bence ben ne zaman süt ürünü tüketsem ekstra gaz sorunu yaşadıkBı de bebiş sık sık alttan gaz cikariyo hep bı ıkınma halı karnı gurul gurul. Bıkac gündür kakası yeşil, tanecikli ve kokulu. Kahvaltı da ben sürekli süt ürünü yiyorum ondan olabilir mi acaba. Yaklaşık 1 aydır düzenli biogaia kullanıyoruz o da etki edebilir mi. Ya da daha küçük bebek bağırsaklar tam düzene oturmadığı için normal mi karsilamaliyim
En acilinden hem deÇok tatlılar ya acil ek gıda
Bıkac gün süt yetiyo gibiydi dün açlık cigligiyla verdim ama öncesinde de veriyodum sariydi mamadan değildir. Yeşil mercimek yemiştim ama üstünden Bıkac gün geçti. Süt urunlerini birakicam bı sure bakayım. Sagdigim az bı süt var onları bugün vereyim sonrasını takip edeyim en iyisiMama takviyesi veriyor muydun canim ? mama da yeşile döndürüyor ya da sen yeşil bir sebze yediysen bezelye, ıspanak gibi o da yeşil yapıyor. Karnı gurul gurulsa dediğin gibi süt ürünü dokunuyor olabilir. Ekinin de öyle oluyordu laktozu sindiremiyorlar kolay çok tüketme bence ben ne zaman süt ürünü tüketsem ekstra gaz sorunu yaşadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?