2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Teşekkür ederim canım uyansın bende vereyim bari bi ölçek bide akşam veririm. Bende kalın giydirmedim dediğin gibi müslin örttüm bende üstüne sadece. İnşallah yaa

Teşekkür ederim canım uyansın bende vereyim bari bi ölçek bide akşam veririm. Bende kalın giydirmedim dediğin gibi müslin örttüm bende üstüne sadece. İnşallah yaa
İki saatte bir de ölç canım ateşini. Asmdeki ebemiz ateşinin hafif yükselmesinin bağışıklık gelişmesi adına çok iyi olduğunu söyledi hiç panik yapma.

İki saatte bir de ölç canım ateşini. Asmdeki ebemiz ateşinin hafif yükselmesinin bağışıklık gelişmesi adına çok iyi olduğunu söyledi hiç panik yapma.
Birazcık endişeliyim ama atlatalım inşallah şu günüde. Peki bakalım canım

minseo Canım calpol yazdı doktor sadece ateşi ağrısı olunca mı vermiştin sen yoksa önlem amaçlı vermeli miyim şimdide??
Ben aşıya gitmeden önce versim bi de gece ağladığında verdim canim calpolun bi zarari yok önlem amaçlı 1 çay kaşığı verebilirsin. Bugün halsizlik olur akşam kolu ağrırsa aglayabilir. Ekinin 3-4 gün huysuzlugu olmuştu

Ne guzel ne sanslisiniz

Gunlerdir sicmayan bebek kahve icmek icin disariya ciktim bi ton sicmis altini temizliyom pisik olmasin dedim elime hem bok bulasti pis bezi koyacak biso bulamadım elimde secim broşürü vardi ona sardim ahahahahaha rezillik ya herseyi yanima almisom pis torbasi almamisim neyse öğreniyoruz

Seçim broşürü şok

Tamam canım teşekkür ederim

Tamam canım teşekkür ederim
Kızlar muz yerken Ekin e koklatiyorum ağzını açıp ham yapıyor yicem
Yaaa allahım

Valla pek paylaşıyoruz diyemem 8-4 calisiyo akşam 5 gibi eve geliyo beyefendi yemek varsa yiyo yoksa çocuğu oyaliyo bn yapıyorum. Yorgun olduğu için uzaniyo hoppa cuppa çocukla az ilgileniyo saat akşam 9 olmadan yatar çünkü uykusu vardır beyfendinin. Geceye kadar bebe benle.
Banyosunu birlikte yapıyoruz bn çocuk uyuyunca banyoya giriyorum eşim çocuğu bekliyo çünkü ağlarsa yanariz
Beyfendi yatiyosa ve çocuk aglayip susmuyosa hemen kalkıp gelir alır hopaltir susturur zaten açlıktan agladigi için bn mama yapıp getirir hemen çocuğu devralirim. Gece de yatıyoruz emiyo eğer huysuzlanirsa kalkıp bakiyo. Yine yardımcı oluyo da yani işten gelip yemek Faslı bitince hemen yatmasa bende ev işlerini yaparım biraz uzanirim ne bileyim bizde bebekle sürekli ilgilendiğimiz için yoruluyoruz telefonda reels izlemek bile lüks gibi bişey bana beyfendinin elinden telefon düşmez bana sürekli bebek bakimiyla ilgili videolar atar bn izlemedigim için de atarlanir
Şimdi yatiyo mesela ben süt sagdim çorba hoşaf yaptım günün 2. öğününü yedim bu önemli kahve yaptım ayaklarımı uzatıp uyanmasını bekliyorum uyuyacak vaktim kalmadı zaten

Kızlar bu 2.ay aşılarını mecburi sağlık ocağı mı yapmalı yoksa rutin kontrolde Dr yapabiliyo mu

Bı de bebiş sık sık alttan gaz cikariyo hep bı ıkınma halı karnı gurul gurul. Bıkac gündür kakası yeşil, tanecikli ve kokulu. Kahvaltı da ben sürekli süt ürünü yiyorum ondan olabilir mi acaba. Yaklaşık 1 aydır düzenli biogaia kullanıyoruz o da etki edebilir mi. Ya da daha küçük bebek bağırsaklar tam düzene oturmadığı için normal mi karsilamaliyim

Mama takviyesi veriyor muydun canim ? mama da yeşile döndürüyor ya da sen yeşil bir sebze yediysen bezelye, ıspanak gibi o da yeşil yapıyor. Karnı gurul gurulsa dediğin gibi süt ürünü dokunuyor olabilir. Ekinin de öyle oluyordu laktozu sindiremiyorlar kolay çok tüketme bence ben ne zaman süt ürünü tüketsem ekstra gaz sorunu yaşadık

Çok tatlılar ya acil ek gıda
En acilinden hem de bugün dedim ne güzel yemek yese uyurken yaparım uyanır yemeğini yer oyunlar oynarız falan şimdi acaba süt yapacak ne yesem iş yapsam mı aman yok dinleneyim süt olsun dur sagayim ne kadar cikiyo a dur bı sikayim süt geliyo mu dışarı çıkcaz önce emzireyim dışarda ağlamasın mama alayım su kaynatayim hazır olsun kimyon içeyim gaz yapmasinnnn amannn ek gida da zordur da bu emzirme de zor bee

Bıkac gün süt yetiyo gibiydi dün açlık cigligiyla verdim ama öncesinde de veriyodum sariydi mamadan değildir. Yeşil mercimek yemiştim ama üstünden Bıkac gün geçti. Süt urunlerini birakicam bı sure bakayım. Sagdigim az bı süt var onları bugün vereyim sonrasını takip edeyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…