Otomatik düşmüyor mu sisteme?Bu paralari alabilmek için sgk ya gidip bildirim yapman lazım
Doğum parası ve emzirme odenegi için doğum yaptığın hastanenin doğum sonu raporu yazmasi lazım. Aynı 37.haftada çalışamaz raporu gibi. Sonra otomatik e devlette gorunucek. Eğer o rapor alındı ama hala yatmadiysa alo 170Otomatik düşmüyor mu sisteme?
Karnı tok ve dediğin gibi keyfî yerindeyse max 15 dakika duruyor. Tepesinde ayna var ona bakmayı seviyorKızlar çocuklar oyun halılarında duruyor mu benimkisi keyfi yerindeyken 10 dk herhalde duruyordur. dönmeye başladıkları zaman oynayacaklar herhalde. Şı an sadece tepesindeki çıngıraklı oyuncaklara bakıyor
Bizim de bugün yeşil geldi ondan o zaman, çünkü dün hiç emmedi. Sanırım bırakacak. Sen doymadıgı icin mi mama ağırlıklı besliyordunMama veriyorsan sindirilmiş mama yeşil kaka olur, senin yediğin bir şeyden dolayi yeşil kaka olur, ya asilardan olabilir. Benim kizim mama ağırlıklı beslenmeye başladığından beri kakası yeşil
YaaaBen sana daha rezilini anlatayimben de oğlumun altini temizliyordum islak mendille poposunu falan sildim tam popo deligini siliyorum benim oglan kakasini avucuma yapmaya başladi qhhshw o an şok oldugum icin öylece kaldim kakanin bitmesini bekledim avucum kakayla doldu whshwj
SurvivorBenim annem de diyo ki sen hiç böyle aglamiyodun bi de benim sütüm yoktu mama da yoktu o zamanlar diyo. Ben de dedim anne açlıktan şekerim düşüyordur ağlamaya mecali mi kalır insanın
Ben bu nazar ile ilgili bir şey okumuştum. Osmanlı padişahları başlarına taktıkları sarıklarim ortasına göz alıcı taş yerlestirirlermis ki, gören kişinin ilk dikkatini taş çeksin nazar ona gitsin diye. Sen de bebeğin omzuna falan , altın şeklinde taşlı maşallah ve dualı iğneler var ondan taksan. Anladığım kadarıyla yıldızı düşük kuzunun hemem etkileniyorKızlar ya biz her dışarı cikmada her farklı kişinin bebeği görmesinden sonra huysuzlanicak miyiz bu ne zamana kadar sürer bı onlemi var mınazar duası açıyorum rahatliyor ama şimdi o çok ağlamadan sonra uykuda ağlama sesi olur ya öyle yapiyo. Günü rahat kapatamiyoruz bı turlu hayır yani neye degiyo gözünüz bebek ya
Valla benim de tüm yük bende.Kizlar çalışan eşinizle nasi bebek bakimini paylasiosunuz acaba esim 10 da geliyor eve gece de kaldırmak istemiyorum sabah ise gidiyor diye nerdeyse tum yuk benim omzumda gözümün icinden beynime agri giriyor artik bebekde sabahlari hep huysuz oluyor bide şu bebek uyurken sende uyu diyenler bunu başarabiliyomusunuz cidden ben uykuya dalana kadar o uyaniyo zaten
Hastanenin yazdığı rapor ile sgk ya gitti eşim bildirim yapti 1 hafta içinde hesabıma yatti benim canım. Otomatik düşüyor mu bilmiyorum ama düşse de memurlarin onu dikkate alacağını sanmıyorumOtomatik düşmüyor mu sisteme?
Yok canim Ekin emmiyor meme reddi yapiyor. Memeyi ağzına alsa geveliyor bağırıyor ben de mama veriyorum napim sağlık olsunBizim de bugün yeşil geldi ondan o zaman, çünkü dün hiç emmedi. Sanırım bırakacak. Sen doymadıgı icin mi mama ağırlıklı besliyordun
Olanı emmisimSurvivore mama yok ne vermişler
Benim annem durumu yokken bana çok şekerli su verdiğini söyler
Doğru dedin künyesi var da kolunda pek gorunmuyo takmadım bnde. Öyle bişey iyi gelecekBen bu nazar ile ilgili bir şey okumuştum. Osmanlı padişahları başlarına taktıkları sarıklarim ortasına göz alıcı taş yerlestirirlermis ki, gören kişinin ilk dikkatini taş çeksin nazar ona gitsin diye. Sen de bebeğin omzuna falan , altın şeklinde taşlı maşallah ve dualı iğneler var ondan taksan. Anladığım kadarıyla yıldızı düşük kuzunun hemem etkileniyor
Kendi calistigim kuruma basvurdumNereye müracaat ediyoruz
Ya hep bu gazlae yuzunden. Oglumda mesela gazli ise memeye saldirip saldirip birakiyor hem emmek istiyor hem gazlaniyor falan bazi gunler oyle geciyor. Sen neler.kullaniyorsun gaz icinSelam kızlar umarım herkes iyidir, geçmişten okuyarak geliyorum yine hızınıza yetişemiyorum kolik bebem ile bu kadar oluyor. Bizim her akşam 7den 12ye kadar ağlama krizleri ile geçiyor, vakit yaklaşıyor şimdiden strese girdim bileAyrıca memeyi reddetti bir kaç kez hemen kaşık biberona döndüm o şekilde beslemek de ayrı bir işkence nereye kadar dayanırım bilmiyorum. Ama bir gülücük atıyor sıpa bende ne stres ne yorgunluk kalıyor nasıl bir mucize bu
Doktor bizde yaparız dedi ama farl alır hastane dedi, gerçi biz daha olamadık verem aşısı kalmamışKızlar bu 2.ay aşılarını mecburi sağlık ocağı mı yapmalı yoksa rutin kontrolde Dr yapabiliyo mu
Oğlumun da kakası yeşildi bugün, içinde beyaz tanecikler vardı. Sindirilmemis yağ diye araştırdımBı de bebiş sık sık alttan gaz cikariyo hep bı ıkınma halı karnı gurul gurul. Bıkac gündür kakası yeşil, tanecikli ve kokulu. Kahvaltı da ben sürekli süt ürünü yiyorum ondan olabilir mi acaba. Yaklaşık 1 aydır düzenli biogaia kullanıyoruz o da etki edebilir mi. Ya da daha küçük bebek bağırsaklar tam düzene oturmadığı için normal mi karsilamaliyim
Benim oğlumda meme reddi yapıyor, eskiden takıyordum ama şimdi pek takmıyorum, bir mama ile büyüyen benim çocuğum mu sanki. Sağlıklı olsunlar yeterliHastanenin yazdığı rapor ile sgk ya gitti eşim bildirim yapti 1 hafta içinde hesabıma yatti benim canım. Otomatik düşüyor mu bilmiyorum ama düşse de memurlarin onu dikkate alacağını sanmıyorum
Yok canim Ekin emmiyor meme reddi yapiyor. Memeyi ağzına alsa geveliyor bağırıyor ben de mama veriyorum napim sağlık olsungereken çabayı gösterdim gösteriyorum artik bundan sonrasi onun tercihlerine kalmış hala daha istemezse saygı duymaktan başka çare yok
Olanı emmisimek gidaya erken geçirmiş annem 4 aylikken yemeklerden tattiriyomus gece mama yapiyomus pirinç unuyla falan o zaman sağlık ocağındaki ebeler öyle yönlendirmis
Gecmis olsun canim. Senin oglun da mi AlpKızlar biz bugün aşı oldukAlp uyuyor şuan inşallah fazla ateşi olmaz korkuyorum da sizlerin ilk günü nasıl geçmişti???
Siz Memur musunuz? Ben de almadim yADoğum parası ve emzirme odenegi için doğum yaptığın hastanenin doğum sonu raporu yazmasi lazım. Aynı 37.haftada çalışamaz raporu gibi. Sonra otomatik e devlette gorunucek. Eğer o rapor alındı ama hala yatmadiysa alo 170
Kendi e nabizindan bakabilirsin önce sen ve eşin e nabizdan çocuğu tanimliyorsunuz sonra kendi e nabizindan çocuk için seçeneği var onu seçeceksin biz öyle yaptikKızlar bebişlerin devlet hastanesindeki test sonuçlarını nasıl görüyosunuz? E-devlet şifresi almadık daha o yüzden e-nabızdan bakamıyoruz. Bir yolu var mı?
Evet cnm, emiyor sonra bir çekiştirme ardından memede ağlama kriziYa hep bu gazlae yuzunden. Oglumda mesela gazli ise memeye saldirip saldirip birakiyor hem emmek istiyor hem gazlaniyor falan bazi gunler oyle geciyor. Sen neler.kullaniyorsun gaz icin
Benim oglum durmadan aglama falan yok ama sabah erkenden resmen inlemeye basliyor sesli sesli ikiniyor. Gaz damlalari bazilarina faydasi oluyor bazisina olmuyor keske su gazlar olmasa senin meme reddi de ondan oluyorEvet cnm, emiyor sonra bir çekiştirme ardından memede ağlama krizisab simplex bir hafta kadar kullandım fayda görmeyince mummy’s bliss e geçtim. Belki daha uzun süre kullanmak gerekiyordu etkisini göstermesi için ama ben sabredemedim. Bu damlada da çok bişey değişmedi ama bakalım bir süre geçsin güncellerim yorumumu, kiraz çekirdeği koyuyorum karnına, masajlar var mutlaka yaptığım, sevdiği bir müzik var bazen sakinleştiriyor, eczacımız bir yağ karışımı hazırladı onu sürüyorum karnına ve ayak altına … Yani her şeyi kullanıyorum ama bence bunlar bizi oyalıyor sadece, kolik çocuğa bir çözüm olmadığına inanıyorum artık
Saol canım. Evet canım Seyit AlpGecmis olsun canim. Senin oglun da mi Alpmasallah cok guzel isim dimi?
Atesi olsa da kotu bi sey degil bu canim. Genelde tutan asilar 37.7 ye kadar yapiyor ates. Korkma...
Kendi e nabizindan çocuklarım kismindan görebiliyorsun canımKızlar bebişlerin devlet hastanesindeki test sonuçlarını nasıl görüyosunuz? E-devlet şifresi almadık daha o yüzden e-nabızdan bakamıyoruz. Bir yolu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?