2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar çocuklar oyun halılarında duruyor mu benimkisi keyfi yerindeyken 10 dk herhalde duruyordur. dönmeye başladıkları zaman oynayacaklar herhalde. Şı an sadece tepesindeki çıngıraklı oyuncaklara bakıyor
Karnı tok ve dediğin gibi keyfî yerindeyse max 15 dakika duruyor. Tepesinde ayna var ona bakmayı seviyor
Mama veriyorsan sindirilmiş mama yeşil kaka olur, senin yediğin bir şeyden dolayi yeşil kaka olur, ya asilardan olabilir. Benim kizim mama ağırlıklı beslenmeye başladığından beri kakası yeşil
Bizim de bugün yeşil geldi ondan o zaman, çünkü dün hiç emmedi. Sanırım bırakacak. Sen doymadıgı icin mi mama ağırlıklı besliyordun

Yaaa su içiyordum püskürttüm
Benim annem de diyo ki sen hiç böyle aglamiyodun bi de benim sütüm yoktu mama da yoktu o zamanlar diyo. Ben de dedim anne açlıktan şekerim düşüyordur ağlamaya mecali mi kalır insanın
Survivor e mama yok ne vermişler
Benim annem durumu yokken bana çok şekerli su verdiğini söyler

Ben bu nazar ile ilgili bir şey okumuştum. Osmanlı padişahları başlarına taktıkları sarıklarim ortasına göz alıcı taş yerlestirirlermis ki, gören kişinin ilk dikkatini taş çeksin nazar ona gitsin diye. Sen de bebeğin omzuna falan , altın şeklinde taşlı maşallah ve dualı iğneler var ondan taksan. Anladığım kadarıyla yıldızı düşük kuzunun hemem etkileniyor

Valla benim de tüm yük bende.
Uyurken uyurum ama ayağımda sallarken çünkü bırakınca uyanıyor

Otomatik düşmüyor mu sisteme?
Hastanenin yazdığı rapor ile sgk ya gitti eşim bildirim yapti 1 hafta içinde hesabıma yatti benim canım. Otomatik düşüyor mu bilmiyorum ama düşse de memurlarin onu dikkate alacağını sanmıyorum
Bizim de bugün yeşil geldi ondan o zaman, çünkü dün hiç emmedi. Sanırım bırakacak. Sen doymadıgı icin mi mama ağırlıklı besliyordun
Yok canim Ekin emmiyor meme reddi yapiyor. Memeyi ağzına alsa geveliyor bağırıyor ben de mama veriyorum napim sağlık olsun gereken çabayı gösterdim gösteriyorum artik bundan sonrasi onun tercihlerine kalmış hala daha istemezse saygı duymaktan başka çare yok
Survivor e mama yok ne vermişler
Benim annem durumu yokken bana çok şekerli su verdiğini söyler
Olanı emmisim ek gidaya erken geçirmiş annem 4 aylikken yemeklerden tattiriyomus gece mama yapiyomus pirinç unuyla falan o zaman sağlık ocağındaki ebeler öyle yönlendirmis

Doğru dedin künyesi var da kolunda pek gorunmuyo takmadım bnde. Öyle bişey iyi gelecek

Selam kızlar umarım herkes iyidir, geçmişten okuyarak geliyorum yine hızınıza yetişemiyorum kolik bebem ile bu kadar oluyor. Bizim her akşam 7den 12ye kadar ağlama krizleri ile geçiyor, vakit yaklaşıyor şimdiden strese girdim bile Ayrıca memeyi reddetti bir kaç kez hemen kaşık biberona döndüm o şekilde beslemek de ayrı bir işkence nereye kadar dayanırım bilmiyorum. Ama bir gülücük atıyor sıpa bende ne stres ne yorgunluk kalıyor nasıl bir mucize bu

Kızlar bebişlerin devlet hastanesindeki test sonuçlarını nasıl görüyosunuz? E-devlet şifresi almadık daha o yüzden e-nabızdan bakamıyoruz. Bir yolu var mı?

Ya hep bu gazlae yuzunden. Oglumda mesela gazli ise memeye saldirip saldirip birakiyor hem emmek istiyor hem gazlaniyor falan bazi gunler oyle geciyor. Sen neler.kullaniyorsun gaz icin

Kızlar bu 2.ay aşılarını mecburi sağlık ocağı mı yapmalı yoksa rutin kontrolde Dr yapabiliyo mu
Doktor bizde yaparız dedi ama farl alır hastane dedi, gerçi biz daha olamadık verem aşısı kalmamış
Oğlumun da kakası yeşildi bugün, içinde beyaz tanecikler vardı. Sindirilmemis yağ diye araştırdım
Benim oğlumda meme reddi yapıyor, eskiden takıyordum ama şimdi pek takmıyorum, bir mama ile büyüyen benim çocuğum mu sanki. Sağlıklı olsunlar yeterli

Kızlar biz bugün aşı olduk Alp uyuyor şuan inşallah fazla ateşi olmaz korkuyorum da sizlerin ilk günü nasıl geçmişti???
Gecmis olsun canim. Senin oglun da mi Alp masallah cok guzel isim dimi?

Atesi olsa da kotu bi sey degil bu canim. Genelde tutan asilar 37.7 ye kadar yapiyor ates. Korkma...

Siz Memur musunuz? Ben de almadim yA

Kızlar bebişlerin devlet hastanesindeki test sonuçlarını nasıl görüyosunuz? E-devlet şifresi almadık daha o yüzden e-nabızdan bakamıyoruz. Bir yolu var mı?
Kendi e nabizindan bakabilirsin önce sen ve eşin e nabizdan çocuğu tanimliyorsunuz sonra kendi e nabizindan çocuk için seçeneği var onu seçeceksin biz öyle yaptik

Ya hep bu gazlae yuzunden. Oglumda mesela gazli ise memeye saldirip saldirip birakiyor hem emmek istiyor hem gazlaniyor falan bazi gunler oyle geciyor. Sen neler.kullaniyorsun gaz icin
Evet cnm, emiyor sonra bir çekiştirme ardından memede ağlama krizi sab simplex bir hafta kadar kullandım fayda görmeyince mummy’s bliss e geçtim. Belki daha uzun süre kullanmak gerekiyordu etkisini göstermesi için ama ben sabredemedim. Bu damlada da çok bişey değişmedi ama bakalım bir süre geçsin güncellerim yorumumu, kiraz çekirdeği koyuyorum karnına, masajlar var mutlaka yaptığım, sevdiği bir müzik var bazen sakinleştiriyor, eczacımız bir yağ karışımı hazırladı onu sürüyorum karnına ve ayak altına … Yani her şeyi kullanıyorum ama bence bunlar bizi oyalıyor sadece, kolik çocuğa bir çözüm olmadığına inanıyorum artık

Benim oglum durmadan aglama falan yok ama sabah erkenden resmen inlemeye basliyor sesli sesli ikiniyor. Gaz damlalari bazilarina faydasi oluyor bazisina olmuyor keske su gazlar olmasa senin meme reddi de ondan oluyor

Gecmis olsun canim. Senin oglun da mi Alp masallah cok guzel isim dimi?

Atesi olsa da kotu bi sey degil bu canim. Genelde tutan asilar 37.7 ye kadar yapiyor ates. Korkma...
Saol canım. Evet canım Seyit Alp evet severek koyduk Teşekkür ederim canım biraz endişeliydim huysuz şuan mızırdanıp duruyor üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…