Teşekkür ederim cnm evet süt proteinlerini düzgün sindiremediği için kilo alımı yavaşlamış ama her alerjik vakada kilo alımı yavaş mı oluyor bilmiyorum. Kakası son zamanlarda sümüksü gibi cıvıktı, bizimkide zorluyor ve fışkırtıyordu, kakanın yapısına bakabilirsin sümüksü mü ya da köpüklü mü diye o bir fikir verebilir. Ağlama, gaz, kaka yapısı ve az kilo alımı dışında bir belirti yoktu cnm. Şüpheleniyorsan kontrolde sor bir doktoruna.Gecmis olsunalerji olunca kilo alimi yavas mi oluyormus? Benimkinin kilo alimi var ama hala gazla fiskirarak kaka yapiyor zorluyor. Alerjiden suphe ediyordum. Baska belirti var miydi cnm?
Mercimek gibi taneli canim. Kopuklu degil, bazen oluyor sumuksu seylerTeşekkür ederim cnm evet süt proteinlerini düzgün sindiremediği için kilo alımı yavaşlamış ama her alerjik vakada kilo alımı yavaş mı oluyor bilmiyorum. Kakası son zamanlarda sümüksü gibi cıvıktı, bizimkide zorluyor ve fışkırtıyordu, kakanın yapısına bakabilirsin sümüksü mü ya da köpüklü mü diye o bir fikir verebilir. Ağlama, gaz, kaka yapısı ve az kilo alımı dışında bir belirti yoktu cnm. Şüpheleniyorsan kontrolde sor bir doktoruna.
Dogdu dogali mi kilo alimi azdi. Yani meme emerken cirpinmalari vs de alerji belirtisiymis ilk oglumda meme reddi olunca alerji testi yapilmisti da bir sey cikmamisti. Insallah sizinki cabuk gecer canim. Bir arkadasimin oyleydi icinde.sut olan hic bir sey yemiyordu.Teşekkür ederim cnm evet süt proteinlerini düzgün sindiremediği için kilo alımı yavaşlamış ama her alerjik vakada kilo alımı yavaş mı oluyor bilmiyorum. Kakası son zamanlarda sümüksü gibi cıvıktı, bizimkide zorluyor ve fışkırtıyordu, kakanın yapısına bakabilirsin sümüksü mü ya da köpüklü mü diye o bir fikir verebilir. Ağlama, gaz, kaka yapısı ve az kilo alımı dışında bir belirti yoktu cnm. Şüpheleniyorsan kontrolde sor bir doktoruna.
Bana da çok geldi150 çok değil mi
Ben 90 cc veriyorum canım 2-2.5 saatte bir fazlasini verirsem kusuyor 150 versem çatlar heraldeHaklısın gerçekten, bir öğünde ne kadar mama veriyorsun sen, ben tam ayarlayamiyorum sanırım. Mamanin arkasında 150 ml yazıyor fazla gibi sanki.
yok öyle bir şey arkadaşımBirde bisey sorucam kizlar bu yenidoganlar gunde 16 saat uyuyor diyorlar ya nasi oluyor o:) sabah 6 da kalktik halen uyanigiz. Gece bi uyursa iyi uyuyor o kadar
150 ml çok sanki arkadaşım. Ben 60 ml veriyorum tek öğünde, zaten yediğinin birazını çıkarıyorHaklısın gerçekten, bir öğünde ne kadar mama veriyorsun sen, ben tam ayarlayamiyorum sanırım. Mamanin arkasında 150 ml yazıyor fazla gibi sanki.
Cok yagli beslenmisBenim kız ergenliğe giriyor teyzeleritam sıkmalık sivilce çıktı ya gözüme çok batıyor ama tabiki de ellemiyorum geçecektir kendiliğinden. Neden olduğu konusunda benim bi fikrim yok ilk defa bu kadar büyük oldu. Küçük küçük oluyordu geçiyordu ama bu ilk. Sizlerde de oldu mu?
Canım ben pek bişey yapmadim zaten yapmak istesem de bebek nasıl isterse öyle oluyorDüzeni nasıl sağladın? Kızımın ne zaman kalkıp ne zaman uyuyacağı hiç belli olmuyor. Bazen akşama kadar neredeyse uyanık. Bazende mükemmel uyuyor. Her günü farklı
Bizim gibi gazli bebeleri olan ve meme karşıtı bebeklerse dediğin gibi zevkli değil canimValla ben emzirmeyi oyle hic zevkli bulmuyorum ilk ay uyandirmaya calisiyorsun sonraki ay gaz basliyor falan ilk ay emzirmelerini hic sevmiyorum sonraki aylar daha rahat oluyor. Bilmiyorum bazilari asiri gazli olunca devamli memede diyrolar onlarin nasil oluyor oyle cirpiniyorlar mi merak ediyorum.Benim ki Her zaman oyle yapmasa da bazi gunler cok yapiyor.
Oyy masallah uyku da lazım ama canım bebekler uyuyunca hem cidden gelisimleri icin önemli hem daha huzurlu oluyolar. Ekinin de şuan düzene girdi çok şükür tabi çok değişir daha atağı aşısı osu busu derkenBenim ogullarimi tanisaniz acayip gelmez onlar yemeden cok uykuya duskunlerDiyorum keske yemege de bu kadar duskun olsaniz Yenidogan donemindeki duzeniyle devam ediyor.
Canım Allah razı olsun
O sümüksü kaka varsa şüphelenebilirsin cnm alerjiden inşallah yoktur amaMercimek gibi taneli canim. Kopuklu degil, bazen oluyor sumuksu seyler
Evet cnm doğduğundan beri bir türlü ideal kiloyu yakalayamadım, umarım geçer çabucak, en azından bir sebep bulduğuma seviniyorum, dediğiniz gibi zor bir diyet beni bekliyor iyi ki çıkmamış oğlunuzda. İlk başta inek sütü bulunduran ürünleri keseceğiz düzelme olmazsa çoklu gıda alerjisi olabilirmiş daha sert bir diyete başlayacağız dedi doktor bakalım.Dogdu dogali mi kilo alimi azdi. Yani meme emerken cirpinmalari vs de alerji belirtisiymis ilk oglumda meme reddi olunca alerji testi yapilmisti da bir sey cikmamisti. Insallah sizinki cabuk gecer canim. Bir arkadasimin oyleydi icinde.sut olan hic bir sey yemiyordu.
Canım çok geçmiş olsun ama en azından artık net bir durum var ortada. Kilo alımı az derken ne kadardı aylık? Alerji mamalarını devlet karşılıyor doktorunla bir konuş benim arkadaşımda var o yazdırıyordu bedava alıyordu diye biliyorum. Evet şimdi çok iyi maşallah 2,5yaşında ek gıda da çok güzel hazırladı besledi kızınıKızlar bebeğimin aşırı ağlaması, gaz sancısı ve kilo alımınında yavaşlığından şüphelenip doktor dışkı testi istemişti, tahmin ettiği gibi inek sütü alerjisi çıktı. Her türlü inek sütü ürününü diyetimden çıkarıyorum ayrıca özel bir mamaya geçiyoruz. Hem üzüldüm hem rahatladım miniğim sindiremiyormuş inek sütünü belki bundan sonra rahat ederiz, bu durumu yaşayan var mı diyet sonrası rahatladı mı bebeği merak ediyorum?
Var canım var köpükler bile yapıyoryok öyle bir şey arkadaşımbiz her gece 2 saate bir uyanıyoruz, gündüz de iki kere 2 saat uyursak ne ala. 16 saat nasıl uyuyorlar ki? Benim oğlan ilk doğduğunda o kadar uyudu herhalde sadece
Bu arada sizde salyalanma var mı kızlar?
Vallahi maşallahCanım ben pek bişey yapmadim zaten yapmak istesem de bebek nasıl isterse öyle oluyorşuan düzene bizim tarafımızdan sokmak için çok küçükler o kendi rutinini oluşturdu diyebilirim. Gece 11 de son uykusuna geçmiş oluyor. Saat 1.15 de rüya beslemesi yapiyorum uykusu bölünmesin diye bu şekilde hiç uyanmadan saat 4.30 a kadar uyuyor. 4.30 da tekrar mama veriyorum uyuyor sabah 8.30 kalkış altini değiştirme gaz çıkarıp kaka yapma bi daha altını değiştiriyorum 09.15 gibi ilk gündüz uykusu yapiyor 11.30 uyaniyor sonrasi 45 dk-1 saat arasi gündüz uykulari ile gün bitiyor
Ay çok şükür canım çok sevindim yaCanım Allah razı olsunTekrar ölçüm yaptırdık dün akşam normale çok yakın çıktı. Sanırım geçen yanlış ölçüldü. Öldüm öldüm dirildim kaç gündür Hamdolsun şuan iyiyiz.
Ever evet canim cidden belli bir rutin oluyor düzensiz de olsa düzenli de olsaVallahi maşallahama bir şey söyliyim mi düzen yok diyordum ama zamanla oturuyor gibi şu an bir düşündüm de hemen hemen her gün yaptığımız şeyler aynı gibi yarın saat saat yazacağım deftere
Ben pazartesi reformera başlıyorumDün burada konuşmuştunuz galiba mayalı poğaça süt yapıyor diye resmen burnuma koktu gece yaaa sanki hamileyim kalktım sabah yaptım
Sorma ya gerçektenAy çok şükür canım çok sevindim yaİnsanın yüreğine indirecekler
Ever evet canim cidden belli bir rutin oluyor düzensiz de olsa düzenli de olsa
Ben pazartesi reformera başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?