2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bizimki de sol cu sağ tarafa bn donderiyorum engel falan koyuyorum. Memedeyken bile ağzına goturuyo geçen İnstada eldiven vardı emzikli onlardan lazım. Bulmuş Çinliler işte
Ay bizimkide memedeyken bile elini ağzına götürüyor

Kaç gündür düşünüyorum. İçinden çıkamadım.

Şu an reflü yatağı kullanıyorum ama bebeğim biraz aşağı kayınca ayakları dışarda kalıyor. Artık beşiğine alayım ve beşik yatağını havlu gibi birşeyle alttan destekleyerek reflü yatağı gibi yapayım diyorum. Fakat bu seferde üstüne ne - nasıl örterim korkusu… sizler nasıl yol aldınız? Uyku tulumu alanlar medde. Almış?

Ben hala reflü yatağı kullanıyorum ama benim kız da kayıyor ayak ucuna biseyleri koyup engellemeye çalışıyorum. Ben uyku tulumu aldim 1 tog kollari cikanlardan yazin da klimali ortamda kullanacağım. 20-22 derecede içine zibinla 24-26 larda sadece tulum ile kullaniliyormus. Bunu aldım ben canım.

Biz de Haziranda yaptıracağız canım. İlk oğluma 4.5 aylıkken yaptırmıştık hiç bir sıkıntı cekmemistik. Sünnet bitince doktor hemen ağrı kesici verdi orada, bir de köpük bardaklar var ya bu piknikte kullandıklarımız onu ikiye bölüp pipisine koymustuk. Krem vs vermedi kendi iyileşti

Ya yemin ederim aynı benim oğlum

Bizim lokal anestezi olacak. Hastane yanına anne ve baba hariç 2 kişi daha istedi. Eğer siz sakinleştirip sabit tutamazsanız yardımcı olsunlar diye. Aç getirin işlem sırasında mama verelim sakinleşir dediler. Ben içeride mama içirip bacaklarını sabit tutmasına yardim etmeye gireceğim canım. Zaten yanına almasalar ben vazgeçerdim galiba şimdi bile vazgeçmek üzereyim kıyamıyorum oğluma daha küçük diye.
İnşallah dediğiniz gibi kolay geçer bizim de. İlk gece zor geçiyor gerisi kolay diyor herkes.

Ben de o yastıktan söyledim canım. İnşallah yarar bakalım tabiki söylerim sen de yeni bir yöntem keşfedersen bana söyle
Canım bize cumartesi kargoyla geldi yastık. O günden beri sağ tarafına dönemiyor. Çok şükür işe yaradı. minseo ya teşekkür ederim. O kadar yöntem denedim olmadı ama bu yastık gerçekten harika bir buluş

Canim hic vazgecme pisman olmazsin. Sonrasi daha cok korkuyorlar her seyin farkindalar. Ben bizzat kendim gordum oglumu sunnet ederlerken hic aci cekmedi sonrasi eve getirince bir gun huysuzdu agladi belli cani agriyordu ama o zaman da afitil ve agri kesici vermisti donusumlu kullandik.Ama bir an.once yaptir ne kadar hareketlenirlerse o kadar zorlasiyor. Sunnet doktorumuz.oyle soylemisti 3 ayi gecirmemek en guzeli demisti.

İnşallah hepimizin süreci kolay geçer canım. Siz genel anestezi mi yoksa lokal mi yaptıracaksınız?

Yok ya bn olmazsam olmaz onu da sorayım bn aşıdan sonra yaptırmayı düşünüyoduk bizde

Az önce geldi bizimki de denedim hemen çeviremiyor kafasını biraz sinirlendi Ama yıkamak lazım plastik gibi bir koku var üstünde de yıkama talimatı yazmıyor kaçta yıkanır ki bu ay çok güzel bir buluş ya teşekkürler arkadaşım minseo

Eklentiler

• 7ECBDAB3-C34A-4472-93ED-459DD8C915BC.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…