Ay bizimkide memedeyken bile elini ağzına götürüyorBizimki de sol cu sağ tarafa bn donderiyorum engel falan koyuyorum. Memedeyken bile ağzına goturuyogeçen İnstada eldiven vardı emzikli onlardan lazım. Bulmuş Çinliler işte
Ben hala reflü yatağı kullanıyorum ama benim kız da kayıyor ayak ucuna biseyleri koyup engellemeye çalışıyorum. Ben uyku tulumu aldim 1 tog kollari cikanlardan yazin da klimali ortamda kullanacağım. 20-22 derecede içine zibinla 24-26 larda sadece tulum ile kullaniliyormus. Bunu aldım ben canım.Kaç gündür düşünüyorum. İçinden çıkamadım.
Şu an reflü yatağı kullanıyorum ama bebeğim biraz aşağı kayınca ayakları dışarda kalıyor. Artık beşiğine alayım ve beşik yatağını havlu gibi birşeyle alttan destekleyerek reflü yatağı gibi yapayım diyorum. Fakat bu seferde üstüne ne - nasıl örterim korkusu… sizler nasıl yol aldınız? Uyku tulumu alanlar medde. Almış?
Biz de Haziranda yaptıracağız canım. İlk oğluma 4.5 aylıkken yaptırmıştık hiç bir sıkıntı cekmemistik. Sünnet bitince doktor hemen ağrı kesici verdi orada, bir de köpük bardaklar var ya bu piknikte kullandıklarımız onu ikiye bölüp pipisine koymustuk. Krem vs vermedi kendi iyileştiKızlar biz sünnet yaptıracağız mayısın sonunda ya da haziranın başında. Siz ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz? 3 aylıkken çok mu küçük acaba kıyamıyorum da bir yandan. Daha önceki çocuklarına ya da şuan sünnet yaptıran var mı? Nasıl geçiyor süreç? Çok zorlanır miyiz diye korkuyorum ben de.
Ya yemin ederim aynı benim oğlumEmiyorsa çok şanslısın canım emdiği sürece süt sorunu yaşayacağını sanmam. Yok canım bizimkine öyle şeyler kâr etmiyor asla yutmuyor eds yi bile yaptiramadim sondayi ağzına sokunca gözlerini açıp çığlık atti hepmesela yatiyor mememi açıp gösteriyorum daha kucağıma almadan bağırmaya başlıyor
Bizim lokal anestezi olacak. Hastane yanına anne ve baba hariç 2 kişi daha istedi. Eğer siz sakinleştirip sabit tutamazsanız yardımcı olsunlar diye. Aç getirin işlem sırasında mama verelim sakinleşir dediler. Ben içeride mama içirip bacaklarını sabit tutmasına yardim etmeye gireceğim canım. Zaten yanına almasalar ben vazgeçerdim galiba şimdi bile vazgeçmek üzereyim kıyamıyorum oğluma daha küçük diye.Canim.oglumda yaptirdigimizda yontemi fsrkliydi adini unuttumda sunnet sonrasi bir aparat takiliydi sadece kantron yagi surdurmustu pansuman yapmamistim. Sonra aparati cikartacagi zaman sicak suya oturtmustuk aparati cikardi o kadar. Sadece kantron surduk yani.Ama bir an once bu oglumu da bir an once yapip kurtulsam uzuluyorunilk oglum ozel kilinikti oyun halisina yatirdilar gulucuk saca saca sunnet oldu. O doktor simdi yok. Hastane de yaptiracsgim ve bizi iceri almadan yapiyorlar yaninda olamayacagim yani
İnşallah dediğiniz gibi kolay geçer bizim de. İlk gece zor geçiyor gerisi kolay diyor herkes.Biz de Haziranda yaptıracağız canım. İlk oğluma 4.5 aylıkken yaptırmıştık hiç bir sıkıntı cekmemistik. Sünnet bitince doktor hemen ağrı kesici verdi orada, bir de köpük bardaklar var ya bu piknikte kullandıklarımız onu ikiye bölüp pipisine koymustuk. Krem vs vermedi kendi iyileşti
Canım bize cumartesi kargoyla geldi yastık. O günden beri sağ tarafına dönemiyor. Çok şükür işe yaradı.Ben de o yastıktan söyledim canım. İnşallah yarar bakalım tabiki söylerim sen de yeni bir yöntem keşfedersen bana söyle
Yaa gerçekten miii çok sevindim inşallah bizde de işe yararCanım bize cumartesi kargoyla geldi yastık. O günden beri sağ tarafına dönemiyor. Çok şükür işe yaradı.minseo ya teşekkür ederim. O kadar yöntem denedim olmadı ama bu yastık gerçekten harika bir buluş
Canim hic vazgecme pisman olmazsin. Sonrasi daha cok korkuyorlar her seyin farkindalar. Ben bizzat kendim gordum oglumu sunnet ederlerken hic aci cekmedi sonrasi eve getirince bir gun huysuzdu agladi belli cani agriyordu ama o zaman da afitil ve agri kesici vermisti donusumlu kullandik.Ama bir an.once yaptir ne kadar hareketlenirlerse o kadar zorlasiyor. Sunnet doktorumuz.oyle soylemisti 3 ayi gecirmemek en guzeli demisti.Bizim lokal anestezi olacak. Hastane yanına anne ve baba hariç 2 kişi daha istedi. Eğer siz sakinleştirip sabit tutamazsanız yardımcı olsunlar diye. Aç getirin işlem sırasında mama verelim sakinleşir dediler. Ben içeride mama içirip bacaklarını sabit tutmasına yardim etmeye gireceğim canım. Zaten yanına almasalar ben vazgeçerdim galiba şimdi bile vazgeçmek üzereyim kıyamıyorum oğluma daha küçük diye.
İnşallah dediğiniz gibi kolay geçer bizim de. İlk gece zor geçiyor gerisi kolay diyor herkes.
İnşallah hepimizin süreci kolay geçer canım. Siz genel anestezi mi yoksa lokal mi yaptıracaksınız?Canim hic vazgecme pisman olmazsin. Sonrasi daha cok korkuyorlar her seyin farkindalar. Ben bizzat kendim gordum oglumu sunnet ederlerken hic aci cekmedi sonrasi eve getirince bir gun huysuzdu agladi belli cani agriyordu ama o zaman da afitil ve agri kesici vermisti donusumlu kullandik.
Lokal yapacagiz canim. Bildigim bebeklere genel pek tercih edilmiyor.İnşallah hepimizin süreci kolay geçer canım. Siz genel anestezi mi yoksa lokal mi yaptıracaksınız?
Benim esim hala yanasmiyor... 3.ay yaptiralim dedim. Pek istemiyor... Kucukken daha iyi bence de...Lokal yapacagiz canim. Bildigim bebeklere genel pek tercih edilmiyor.
Yok ya bn olmazsam olmaz onu da sorayım bn aşıdan sonra yaptırmayı düşünüyoduk bizdeCanim devleti bilmiyorum bizim buradaki medical ve hayat hastanesi yanina almiyorlar. Devlet hic almaz.Ablamin ogluna lokal verip almamisti. Bir oglunu medical de digerinu hayatta yapmisti ikisi de lokal ve almadilar. Sizin orada aliyorlardir belki. Ben yaninda olmak istiyorum kucagimdan alip goturmelerine pek dayanamam da.
Maşallah yavruma balmumu heykel gibi Allah ne güzel yaratmış bebekleriKızlarr bugün hava ne güzeldi güneşlendi oğluşum d vitamini aldık bolca
Evet ya mucize gibilerMaşallah yavruma balmumu heykel gibi Allah ne güzel yaratmış bebekleri
Bende inanamıyorum bu bebek benim mi diyeEvet ya mucize gibilerSevmelere doyamıyorum ben
Daha bu sabah aynada severken allahım bu benim mi ya dedimBende inanamıyorum bu bebek benim mi diyeAllahım korusun yavrularımızı bolca aminnn
Az önce geldi bizimki de denedim hemen çeviremiyor kafasını biraz sinirlendiCanım bize cumartesi kargoyla geldi yastık. O günden beri sağ tarafına dönemiyor. Çok şükür işe yaradı.minseo ya teşekkür ederim. O kadar yöntem denedim olmadı ama bu yastık gerçekten harika bir buluş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?