Canım önce biberonu tamamen kestim. Kaşık biberon ile besledim mama ya da sağdığım sütü. Evet ağladı istemedi ama sadece 2 gün sürdü bu. Mesela öğün vakti kaşık biberon veriyorum sakinlesince meme teklif ediyordum istemezee geri kaşık biberon ile beslemeye devam cuma başladım, cumartesi gece memeye döndü çok şükür. Şimdi sorun aktif emmedigi icin uzun zamandır süt az. Memeyi bırakmasın diye eds sondası ile emerken destek veriyorum.Gittiniz mi canim doktora ? Burun yikama yapınca çok rahatliyorlar ilk dogdugunda serum fizyolojik yapmıştım bir kaç kez Ekin'e çok rahatliyordu
Evet canım çok anliyorlar gerçekten hisleri çok kuvvetli. Ben normalde de sakin bi insanım Ekin e karşı da hep öyleyim ne kadar yorgunda olsam ona stresimi yansitmamaya çalışıyorum
Canim 9-9.30 gibi geçiyor sabahta 8.30-9.00 gibi uyanıyor. Eğer oyalayabiliyorsan 9.30 a kadar oyala bence canım
Nasıl oldu peki canım? Neler yaptın? Ekin 3 dk emiyor sonra birakip kafasini ceviriyor almiyor meme
Ben en başından beri bunu kullanıyorum temiz içerikli. Bu da d vitamini o da sadece bu zeytinyağı o çiçek yağı bıngıldak erken kapanacak olduktan sonra onla da kapanır. Ben Ekin'e iki fıs veriyorum mesela düşük kiloda doğduğu için doktor o şekilde vermemi söyledi bıngıldagı gayet normal olması gerektiği gibi.
Dogum yaptiginiz kadin dogum doktorundan rapor alabilirsiniz,ilk kizimda oyle
Ay hadi ins ya bu rapor olayi cok kafama takiliyor nedense iyice takintili biri oldum ciktim bendeGünaydın. Bizde de hala gaz sıkıntısı var. Özellikle emmesini çok etkiliyor savaşıyor sanki. Nurse harveys colex iyi geldi biraz en azından uzun ağlama krizleri geçti.
Kendi doktorunuz verebilir. Ben doğum öncesi iznini almadan sormuştum sonrasında yirmi gün kadar ihtiyacım olacak verir misiniz diye. Tamam dediği için de erken başlattım iznimi.
Arkadaşım benden sana tavsiye biberon verme eğer sütün geliyorsa 40 cc sağımda çıkan ama daha çok vardır göğüste pompalar tam bosaltmıyor. Bol bol emzir gerekirse yarim saate bir emzir, sütün ancak öyle artar bir de bol su. Ben biberon ve mamaya alistirdim, 1.5 ay meme reddi yaşadık.Arkadaslar bebegim 7 gunluk normal dogum yaptim. bebegim 80 cc kadar besleniyor 3 saatte bir. Ben de iki saatte bir sagim yaparsam 40 cc kadar cikiyor sut. Bu durumda ne yapmam gerekiyor lutfen yardimci olabilir misiniz? Bir de sut arttiran ve sutun kalitesini arttiran gercekten etkisini gordugunuz besinler, masajlar vs vs olabilecek ne varsa onerebilir misiniz?
Peki suan durum nasil memeyi aliyormu?Arkadaşım benden sana tavsiye biberon verme eğer sütün geliyorsa 40 cc sağımda çıkan ama daha çok vardır göğüste pompalar tam bosaltmıyor. Bol bol emzir gerekirse yarim saate bir emzir, sütün ancak öyle artar bir de bol su. Ben biberon ve mamaya alistirdim, 1.5 ay meme reddi yaşadık.
Sancıdan ağlamaları kesildi, bu sabah bayağı gazı vardı. Aguline verdim sonra rahatladıGunaydinlar, bebegi 2 aylik olanlarin gaz durumu nasil kizlar? Benimkinde azalma yok. Tek fark biraz daha kendi cikarmaya basladi ama sancilar devam... Uyutmuyor haliyle ... Bugun gene sabaha kadar kivrandi, ih mih inleme...Yani ne gazlar cikiyor gorseniz, gene iyi dayaniyor diyorum biraz da yedi mi masallah cok yiyor ondan sikisiyor
Alıyor canım.Peki suan durum nasil memeyi aliyormu?
Alyanın gece uykusu düzene geçti canım gündüz de uyuyor aslında ama sürekli beni yanında istiyor neyse bunada şükür sürekli ilgi istiyor benden ben de artık onunla ilgileniyorum hep ev işi hak getireİyi canim atak haftasinda 3. Atağı yaşıyoruz. Akşam uykusuna geçmekte zorlanıyor miniğim. Bu hafta bana çok düşkünleşti sadece bende sakinliyor sürekli koyun koyunayizBu süreci stressiz geçirebilmesi için sakin ninniler söyleyip kitap okuyorum ona çok seviyor. Alya nasıl hala uyku sorunu devam ediyor mu?
Kalsiyum yüksekliği neden oluyormus ne zararı varmış nasıl anlamışlar? Biz topuk kani harici hiç kan vermedik o yüzden bilmiyorum nesi eksik nesi fazla canım hiç duymamıştım bunu
Aft için kullandınız mı adı nedrCanım çok teşekkürler eşime aldırıcam
Çok şükür 2 gündür gece uykularımız yeniden düzene girdi. Galiba atak haftasına geç girdi bu sefer. 1 hafta uykusuzluktan evde hayalet gibi gezsem de 2 gündür rahatız çok şükür. Allah hep böyle uykusuz kalanlara sabır versin. Gündüz enerjim kalmıyordu bazen bebeğime bakmaya kayınvalidemi çağırıyordum yardıma ama benim bebeğim benden başkasında ağlıyor durmuyor. Sizinkiler de öyle mi? Yeni insanlara nasıl alıştırdınız bebeklerinizi?Önce rahat uyuyup sonra bu ataklardan uyku düzeni bozulunca sinir olur insanvalla ben hiç uykumu alamiyorum çünkü uykuyu çok severim başımı koyduğum yerde rüyaya dalarım şimdi bebişle zorlanıyorum ama idare ediyoruz yeter ki dış mihraklar bize bulaşmasın örnek 4 te uyaniyo meme gaz derken saat 6 yi buluyo yatıyoruz 7 de tekrar kalkiyo emmeye 8 gibi tekrar yatıyoruz 9-10 gibi tekrar kalkıyoruz onu tekrar yatırıyorum saat 11 oluyo bnde orada bı karar veriyorum ya kalkacagim kahvaltı yapacağım ya da uyuyup tekrar bebişle uyanacagim ben genelde kalkmayı tercih ediyorum çünkü süt lazım kendi kahvaltimi geç saate bırakmayım ki denge şaşmasin.
İnşallah seninki eski düzenine geri döner canım. Bı atak yasaniyosa zaten geçicidir
Valla canım ister 11de uyusun ister 8de benimki hep 7de uyanıyor. Alışkanlık haline getirmiş artık. Huysuzluğu olmazsa biz de 8 buçuk gibi gece uykusuna geçiyoruz 7de uyanıyor ama dün mesela huysuzdu gece 11de uyudu bu sabah yine 7de kalktı. Seninki de alışkanlık haline getirdiyse gece 3te bile uyusa yine 7de kalkar. Bir denemen lazım.Yaklaşıyoruz bizde sağol arkadaşım tavsiyeler için. Akşam uykulrına kaçta geçiyosunuz ben 8 8 buçukta geçiyorum. Ama bu sefer 7 buçukta tamamen uyanmış oluyoruz biraz kendimi düşünüp acapa daha mı geç yatırsam diyorum
Evet onun gercekten faydasi oldu.. masallah kizinizaBenim kizda iki aylik, cok sukur kolik aglamalari gecti gibi,aguline vermeye basladigimdan beri daha iyi,gazini kendi cikarabiliyor cok sukur
Aksam bazen oluyor biz de. Gaz devam... uyutmuyorGünaydın. Bizde de hala gaz sıkıntısı var. Özellikle emmesini çok etkiliyor savaşıyor sanki. Nurse harveys colex iyi geldi biraz en azından uzun ağlama krizleri geçti.
Kendi doktorunuz verebilir. Ben doğum öncesi iznini almadan sormuştum sonrasında yirmi gün kadar ihtiyacım olacak verir misiniz diye. Tamam dediği için de erken başlattım iznimi.
Canim Aguline uzerinde kapagi acilinca bir at kullanin dio, sise yari bile olmadi. Sen yapiyorsun?Sancıdan ağlamaları kesildi, bu sabah bayağı gazı vardı. Aguline verdim sonra rahatladı
Dolapta duruyo kullanmaya devam ediyorum ben bitene kadarCanim Aguline uzerinde kapagi acilinca bir at kullanin dio, sise yari bile olmadi. Sen yapiyorsun?
Merhaba bu ürün önerildi ama ben uçuk için sormuştum her ikisine de fayda ediyormuş. Aft için karadut özü de çok iyi geliyor diye biliyorum.Aft için kullandınız mı adı nedr
Dolaba da koymadim. Koysam mi? Bu arada Sabah 5.30 da uyanan oglum hala uyumadiDolapta duruyo kullanmaya devam ediyorum ben bitene kadar
Korkma büyük oğlum 4.5 aylıkken sünnet oldu hiç sorun çıkmadı bı iğne olurken ağladı o kadar.Kızlar biz bebeğimizi bugün akşam 6da sünnet ettireceğiz. Bize dua eder misiniz bu süreci sorunsuz atlatırız inşallah. Çok korkuyorum valla hala kararsızım nasıl olur çok acı çeker mi diye.
Ben koyuyorum canım dolaba.Dolaba da koymadim. Koysam mi? Bu arada Sabah 5.30 da uyanan oglum hala uyumadi
Yapacak bir sey yok canim bizimkiler boyle. Simdi kucagimda uyudu. Birakiyorum 5dk ya gozler cin gibiBen koyuyorum canım dolaba.
Bizimki de 6.30 da kalktı
Sence kac aylikken yaptirmali? 5.ay gec mi olur?Korkma büyük oğlum 4.5 aylıkken sünnet oldu hiç sorun çıkmadı bı iğne olurken ağladı o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?