10+10 veriyor sadeceDogum yaptiginiz kadin dogum doktorundan rapor alabilirsiniz,ilk kizimda oyle yapmistim.
Yaa ne güzel doğumgünüdaşş oldunuzHocam geç uyuyunca şuan daha güzel ya çünkü 8de uyuyo ben uyumuyorum ki o saatte hiç bi işe yaramıyovalla maşallahDefne kuşa bu arada prenses benle aynı gün doğmuş
Valla 2 gundur benimki de meme gorunce sanki zehir vermisiz gibi ... Ben sakin sarkilar soyleyerek ikna ederek goz temasini kesmeyerek veriyorm. Ona ragmen bacak bogumlari kuculdu. Gece yanima aldim iste on gundur uykulu emziriyorumKızlar şuanda 8. Hafta sanırım gazın en gazla olduğu zaman. 3/4 gündür ne gece uyuyoruz be gündüz.. emmek dahi istemiyor krize giriyor. Biogaia ve nurse harveys damla kullandım etkimetmiyor sanki.. ne yapabilirim? Kimyon çayı aldım o etki ediyor mu ? Krize giriyor morarıyor ağlamaktan karnı taş gibi. Sıcak uyguluyorum yine fayda etmiyor eskiden ederdi.
İyiyiz canım bi sıkıntı yok şimdilik 15 haziranda ilaçlı film çekilecek onu bekliyoruz. Dün de mevlütünü yaptık çok yoğundum yazamadım. Sen nasılsın senin minnoş nasıl?Kızlar @qizemli ne yapıyor acaba üçüzlerle bir üçüz annesi daha vardı sanki. B beyzosh senin bebişin nasıl oldu canım? @minseo Ekin nasıl benim kızla aynıydı o. Başını sabit uzun süre tutabiliyor mu artık. Seslendiğinde sese doğru bakmıyor mu canım.
Bu arada kızlar Bi arkadaşımda bebekte kalsiyum yüksekliği çıkmış benimkisiyle arada 10 gün var ama o prematüre doğdu. Böyle bşr sıkıntı yaşayan oldu mu bebekte ya da yaşayan birilerini duydunuz mu. Kız çok perişan oldu. Sürekli de ağlıyor yavrum çok üzülüyorum bende.
Ben geçtim canım daha yeni. 6 buçuk kiloyuzKızlar benım bebişe 3 numara molfix dar gelıyor gibi tasırıyor 4 numaraya gecen var mı erken mi
Tasma oldu mu mevlutte?Ben geçtim canım daha yeni. 6 buçuk kiloyuz
Süper o zaman, heyecanla bekliyorum kargomu çok şapşik olacakBen bunlardan aldim Ekine takıyorum çok komik oluyor
Bence Çok fazla hareketlenmeden yapılmalı, 3 aylıkken yaptıracağız biz. Okullar kapanınca. Sadece iğne olurken sıkıntı yapıyor, zaten uyuşmasını beklerken sakinlestirip oyuncakla ya da mama ile oyalayinca 10 dakika içinde bitiyorSence kac aylikken yaptirmali? 5.ay gec mi olur?
Kesinlikle yapı meselesi, uyku eğitimi almayı düşünüyorum 5 aylık olduğu zaman.Yapacak bir sey yok canim bizimkiler boyle. Simdi kucagimda uyudu. Birakiyorum 5dk ya gozler cin gibihani tecrubeli anneleriz, ikimizin de ikinci ... Mizac iste ne yapalim ...
Kızlar şuanda 8. Hafta sanırım gazın en gazla olduğu zaman. 3/4 gündür ne gece uyuyoruz be gündüz.. emmek dahi istemiyor krize giriyor. Biogaia ve nurse harveys damla kullandım etkimetmiyor sanki.. ne yapabilirim? Kimyon çayı aldım o etki ediyor mu ? Krize giriyor morarıyor ağlamaktan karnı taş gibi. Sıcak uyguluyorum yine fayda etmiyor eskiden ederdi.
Siz atak haftasinda olabilir misiniz ? 8. Hafta atağı 2 hafta sürenValla 2 gundur benimki de meme gorunce sanki zehir vermisiz gibi ... Ben sakin sarkilar soyleyerek ikna ederek goz temasini kesmeyerek veriyorm. Ona ragmen bacak bogumlari kuculdu. Gece yanima aldim iste on gundur uykulu emziriyorumbugun ilk defa gunduz masallah istahla emdi sukur rabbime
Ağır olmaz mı canım?Kızlar rota pnomokok verem karma aşılarının dördünü birden aynı gün yaptıran oldu mu hiç? Doktorda yaptırdık 3ünü o sırada asm’ye de verem aşısı gelmiş bugün haber geldi, doktor sorun olmaz gidin dedi ama emin de olamıyorum ki of.
Ben atak Vs takip etmiyorum canim...Siz atak haftasinda olabilir misiniz ? 8. Hafta atağı 2 hafta süren
Ağır olmaz mı canım?
İnşallah güzel sonuçlar alırısn canım benim. Mevlid işi gerçekten çok yorucu. Üzerimden tır geçmiş gibi oldum ben de o gün:))) belimde sanki fıtık varmış gibi ağrıdı ayaklarıma vurdu. Sonra geçti tabi hemen. Bunlar güzel telaşlar zaten çok çabuk büyüyorlarİyiyiz canım bi sıkıntı yok şimdilik 15 haziranda ilaçlı film çekilecek onu bekliyoruz. Dün de mevlütünü yaptık çok yoğundum yazamadım. Sen nasılsın senin minnoş nasıl?
Canim ben de isterdim emzirmeyi ama enfeksiyon sebebiyle yogun bakimda yavrumArkadaşım benden sana tavsiye biberon verme eğer sütün geliyorsa 40 cc sağımda çıkan ama daha çok vardır göğüste pompalar tam bosaltmıyor. Bol bol emzir gerekirse yarim saate bir emzir, sütün ancak öyle artar bir de bol su. Ben biberon ve mamaya alistirdim, 1.5 ay meme reddi yaşadık.
Bizde o haftalarda çok sıkıntılar yaşadık, o ağlıyor morarıncaya kadar üzüntüden bende ağlıyordum. Sonra doktora gittik karnı gaz dolu dedi, gazını hem alttan hem üstten iyi çıkarttır dedi sonra damla verdi biogaia. 2-3 hafta kullandım iyi geldi. Ayrıca kendime kimyon çayı yapıyordum ve emziren anneler için sallama çay var ondan da içiyordum. Şimdi arada sancısı oluyor çok şükür şu an 3,5 aylığız. Zaten benide tanımaya başladı gülücükler atıyorKızlar şuanda 8. Hafta sanırım gazın en gazla olduğu zaman. 3/4 gündür ne gece uyuyoruz be gündüz.. emmek dahi istemiyor krize giriyor. Biogaia ve nurse harveys damla kullandım etkimetmiyor sanki.. ne yapabilirim? Kimyon çayı aldım o etki ediyor mu ? Krize giriyor morarıyor ağlamaktan karnı taş gibi. Sıcak uyguluyorum yine fayda etmiyor eskiden ederdi.
Canım ben solgar kullanıyorum ilave olarak bestlak damla ve hoşaf içiyorum dene istersen sutu arttırdı ceviz ye kaliteli olması için birde iran hurmasıCanim ben de isterdim emzirmeyi ama enfeksiyon sebebiyle yogun bakimda yavrumsagim yapip hastaneye goturuyoruz. Su an tuketimi 80 cc. Benden cikan 40 cc. Onu eve gelince emzirdigimde doyar mi dersiniz? Hic mama takviyesine gerek kalmaz mi yani?
Yok aklıma dahiyane bi fikir geldi alt açma örtüsünden bi parça kesip sırtına koydumYapmış ama ona çıkmıştı kıyafetine bulaşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?