2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    302
Kizlar bebisimi kontrole getirdim,bronslari dolmus simdilik antibiyotik vermedi,buhar makinasi aldik karisimlar yazdi onlari kullanacagiz,buyuk kiza antibiyotik yazdi, ondan gecmistir dedi Anne sutu ver bol bol dedi uc gun sonra yine kontrol.
 
Kızlar şuanda 8. Hafta sanırım gazın en gazla olduğu zaman. 3/4 gündür ne gece uyuyoruz be gündüz.. emmek dahi istemiyor krize giriyor. Biogaia ve nurse harveys damla kullandım etkimetmiyor sanki.. ne yapabilirim? Kimyon çayı aldım o etki ediyor mu ? Krize giriyor morarıyor ağlamaktan karnı taş gibi. Sıcak uyguluyorum yine fayda etmiyor eskiden ederdi.
 
Valla 2 gundur benimki de meme gorunce sanki zehir vermisiz gibi ... Ben sakin sarkilar soyleyerek ikna ederek goz temasini kesmeyerek veriyorm. Ona ragmen bacak bogumlari kuculdu. Gece yanima aldim iste on gundur uykulu emziriyorum bugun ilk defa gunduz masallah istahla emdi sukur rabbime
 
İyiyiz canım bi sıkıntı yok şimdilik 15 haziranda ilaçlı film çekilecek onu bekliyoruz. Dün de mevlütünü yaptık çok yoğundum yazamadım. Sen nasılsın senin minnoş nasıl?
 
Kızlar rota pnomokok verem karma aşılarının dördünü birden aynı gün yaptıran oldu mu hiç? Doktorda yaptırdık 3ünü o sırada asm’ye de verem aşısı gelmiş bugün haber geldi, doktor sorun olmaz gidin dedi ama emin de olamıyorum ki of.
 
Sence kac aylikken yaptirmali? 5.ay gec mi olur?
Bence Çok fazla hareketlenmeden yapılmalı, 3 aylıkken yaptıracağız biz. Okullar kapanınca. Sadece iğne olurken sıkıntı yapıyor, zaten uyuşmasını beklerken sakinlestirip oyuncakla ya da mama ile oyalayinca 10 dakika içinde bitiyor
 
Yapacak bir sey yok canim bizimkiler boyle. Simdi kucagimda uyudu. Birakiyorum 5dk ya gozler cin gibi hani tecrubeli anneleriz, ikimizin de ikinci ... Mizac iste ne yapalim ...
Kesinlikle yapı meselesi, uyku eğitimi almayı düşünüyorum 5 aylık olduğu zaman.
 

Siz atak haftasinda olabilir misiniz ? 8. Hafta atağı 2 hafta süren
Ağır olmaz mı canım?
 
İyiyiz canım bi sıkıntı yok şimdilik 15 haziranda ilaçlı film çekilecek onu bekliyoruz. Dün de mevlütünü yaptık çok yoğundum yazamadım. Sen nasılsın senin minnoş nasıl?
İnşallah güzel sonuçlar alırısn canım benim. Mevlid işi gerçekten çok yorucu. Üzerimden tır geçmiş gibi oldum ben de o gün:))) belimde sanki fıtık varmış gibi ağrıdı ayaklarıma vurdu. Sonra geçti tabi hemen. Bunlar güzel telaşlar zaten çok çabuk büyüyorlar benimkisi de gece uyuyor artık ama gündüz durmuyor beni istiyor sürekli yanında. Yalnız kalmıyor. Buna da şükür büyük kızım 8 ay boyunca hem gündüz hem gece uyumazdı. Güzel haberlerinizi bekliyoruz bebişinle canım benim
 
Canim ben de isterdim emzirmeyi ama enfeksiyon sebebiyle yogun bakimda yavrum sagim yapip hastaneye goturuyoruz. Su an tuketimi 80 cc. Benden cikan 40 cc. Onu eve gelince emzirdigimde doyar mi dersiniz? Hic mama takviyesine gerek kalmaz mi yani?
 
Bizde o haftalarda çok sıkıntılar yaşadık, o ağlıyor morarıncaya kadar üzüntüden bende ağlıyordum. Sonra doktora gittik karnı gaz dolu dedi, gazını hem alttan hem üstten iyi çıkarttır dedi sonra damla verdi biogaia. 2-3 hafta kullandım iyi geldi. Ayrıca kendime kimyon çayı yapıyordum ve emziren anneler için sallama çay var ondan da içiyordum. Şimdi arada sancısı oluyor çok şükür şu an 3,5 aylığız. Zaten benide tanımaya başladı gülücükler atıyor
Ama en önemli tavsiyem o ağlama krizi gelince kolay sakinleşmiyordu aç olsa bile sinirden emmiyordu iki kat ağlıyordu, bende çözümü saç kurutma makinasında buldum açınca anında susuyordu herkes hayret ediyordu hatta telefonada indirdim işime çok yaradı. O ağlama krizi gelince bir deneyin derim biraz daha sakinleşiyorlar.
 
Canim ben de isterdim emzirmeyi ama enfeksiyon sebebiyle yogun bakimda yavrum sagim yapip hastaneye goturuyoruz. Su an tuketimi 80 cc. Benden cikan 40 cc. Onu eve gelince emzirdigimde doyar mi dersiniz? Hic mama takviyesine gerek kalmaz mi yani?
Canım ben solgar kullanıyorum ilave olarak bestlak damla ve hoşaf içiyorum dene istersen sutu arttırdı ceviz ye kaliteli olması için birde iran hurması
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…