2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Merhabalar.Ben YouTube da Sevim hemşirenin gaz ve kolik masajı var ondan çok fayda gördüm düzenli hergün yapmaya çalıştım hatta o masaj ile 2 aylıktan beri tüm gaz ilaçlarını bıraktık.Tavsiye etmek istedim umarım işinize yarar.

İnşallah şu seçimden sonra biraz uzaklasabiliriz gündemden çünkü bana fenalık geliyo artık

ahahahhaa Silivri soğuktur muhabbetini de hiç sevmiyorum ama soğuktur be

Bizim ülkemizde hep “son dakika” modunda yaşadığımız için daha çok haber başı bekleriz. Allah beterinden korusun

Bazı dönemler gerçekten atak şeklinde oluyor bu krizler.Biz de kullandık bu damlalardan doğrusu ben pek bir faydasını da göremedim ama belki umut olur diye şöyle diyeyim bu son gaz sancısı dönemleri oluyor bence.Biz 8 haftadan sonra rahatladık en azından gaz sancısı açısından,inşallah sizde de öyle olur

Kızlar bebiş de ben de ishal olduk.. Bende extradan kusma ve aşırı mide bulantısı da var. Salgın falan mı var anlamadım. Yağız da öğlenden beri pek bi huzursuz. Ne yapacağım bilmiyorum

Kızlar bebiş de ben de ishal olduk.. Bende extradan kusma ve aşırı mide bulantısı da var. Salgın falan mı var anlamadım. Yağız da öğlenden beri pek bi huzursuz. Ne yapacağım bilmiyorum
Mevlüte çocuk geldi mi ? Bulaşıcı bi hastalık kapmış olabilir misiniz ?

ahahahhaa Silivri soğuktur muhabbetini de hiç sevmiyorum ama soğuktur be
Hüda par la kafayi bozdum ben. Kız çocuklarımız var yatıp kalkıp nolacak, napacagiz diye düşünüyorum
Ahahahah çok güldüm Allah affetsin Bizim evde de muhabbet bu valla eşim siyasi twit atma bebemizi düşün diyor
Ben twiterimi eşimin bilgileri ile açtım bı gün eve baskin olursa onu alirlar kendimi tehlikeye atamam kızım anasiz kalmasin

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün henüz yeni olduğu için sn emzirdikce süt cogalicaktir. Ben Solgar maya tableti anne çayı bol su hoşaf ile arttırmaya çalışıyorum. Ben de makine ile sağım yaptığımda akşamları 10-15 dak da 40-60 arası çıkıyor ama memeden elimle sagsam süt geliyor. Makineler iyice çekmiyor bnce. Sulu yemekler yemeye çalış. Bı de sayfa başında süt sağım için bilgi var onu incele canım doğru sagimla belki daha fazla süt gelir.
Bn 1 ay biogaia kullandım iyi gidiyorduk zorlanmiyodu sonra bırakayım dedim 1 hafta kullanmadık gaz çıkmamaya başladı. Tekrar kullanmaya başladım gazın çıkışını kolayliyo . bazen kendi bazen ben destekleyerek cikariyoruz
Kızlar sizin bebis de konusunca karsılık veriyor mu ay bayılcak gibi oluyorum bir de kahkaha atmayı öğrenmiş bıdık
Evet ya sanki o beni ben onu anlıyorum gibi muhabbetlere giriyoruz
Kızlar biz bebeğimizi bugün akşam 6da sünnet ettireceğiz. Bize dua eder misiniz bu süreci sorunsuz atlatırız inşallah. Çok korkuyorum valla hala kararsızım nasıl olur çok acı çeker mi diye.
Hayırlı olsun canım nasıl durumlar az acıyla atlatmistit inşallah

Eve geldiğimizden beri uyuyor hala canım teşekkür ederim. Yoruldu heralde hastanede biraz uykusunda vizirdanıyor ama uyanamadı hala. Çişini yaptı mi yapmadı mi çok merak ediyorum ama uyanmadan da altını açamadım inşallah yapmıştır canım.

benimde karnımda regl olacakmışım gibi bir ağrı oluyor böyle tatlı bir ağrıı, tetikteyim hep oldum olacağım diye ama olmadım daha sanırım bende üşütüyorum,ee sürekli emzir göbek açık gez vallahi crop giyen ergenler gibiyim
Kontrole nasıl çağırmadı ya doğumdan sonra beşinci gün ve 40. Gün çağırdı cogu kişiyi burda gittik sende bir görün bence

Çok geçmiş olsun canım mevlit misafir falan derken üşütmüş olabilirsin, kalabalık stres hepsi olmuş olabilir dinlen güzelce

Bezine dokunsana yaptıysa anlaşılır eğer beslediysen onu bu saate kadar çise çevirmiştir. Biz de bı an önce yaptırırız inşallah

2.ay aşıyla sünnet arasında belli bı zaman mi olmalı sanki öyle bişey yazılmıştı burda

Biz 2. Ay aşısını yaptıralı 1 ayı geçti canım. 3 hafta sonra da 4. Ay aşılarımız var. Araya zaman koyduk biraz tabii ki ağır gelmesin diye. Asmdeki hemşiremizle telefonda konuşup tarihi aldım ben. Çişini de az yapmış ama yapmış 2 3 kere diye düşünüyorum bezin doluluğuna göre. Normalde bu saatte uyandığında bezi çok dolu olurdu ama az doldurmuş bu sefer.

Çok canı yanmadan yapmış demekki daha rahat yapmaya başlar yavaş yavaş.
Ya bizde yaptıracağız da şu aşıları olamadık bı olsaydık

Çok canı yanmadan yapmış demekki daha rahat yapmaya başlar yavaş yavaş.
Ya bizde yaptıracağız da şu aşıları olamadık bı olsaydık
Valla sen beni rahatlatmasan ben randevuyu iptal etmek üzereydim canım teşekkür ederim. Gerçekten büyük kolaylık oluyormuş küçükken yaptırmak.

Günaydın canım, ne yaptınız ilk çişte
Uyurken yapmış canım uyanmadı hiç yapınca. Gece uyanınca altını açtım yapmıştı. Sabah altını açtığımda da doldurmuştu her zamanki gibi normale dönmüş. Kolay atlattık canım inşallah böyle devam eder. Darısı tüm erkek annelerinin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…