Bu ne yaaaa bayıldım ben bu yakışıklıya maşallahMevlüt şekeri alır mıydınız teyzelerrr
Süt üretimi ilave b12 daha ne olsunBu solgar sadece sut uretimine yonelik mi
Merhabalar.Ben YouTube da Sevim hemşirenin gaz ve kolik masajı var ondan çok fayda gördüm düzenli hergün yapmaya çalıştım hatta o masaj ile 2 aylıktan beri tüm gaz ilaçlarını bıraktık.Tavsiye etmek istedim umarım işinize yarar.Kızlar şuanda 8. Hafta sanırım gazın en gazla olduğu zaman. 3/4 gündür ne gece uyuyoruz be gündüz.. emmek dahi istemiyor krize giriyor. Biogaia ve nurse harveys damla kullandım etkimetmiyor sanki.. ne yapabilirim? Kimyon çayı aldım o etki ediyor mu ? Krize giriyor morarıyor ağlamaktan karnı taş gibi. Sıcak uyguluyorum yine fayda etmiyor eskiden ederdi.
İnşallah şu seçimden sonra biraz uzaklasabiliriz gündemden çünkü bana fenalık geliyo artık
ahahahhaa Silivri soğuktur muhabbetini de hiç sevmiyorum ama soğuktur be
Ahahahah çok güldüm Allah affetsinAl benden de o kadar yakında benden haber alamazsaniz bil ki tutuklanmisimdir
Bazı dönemler gerçekten atak şeklinde oluyor bu krizler.Biz de kullandık bu damlalardan doğrusu ben pek bir faydasını da göremedim ama belki umut olur diye şöyle diyeyim bu son gaz sancısı dönemleri oluyor bence.Biz 8 haftadan sonra rahatladık en azından gaz sancısı açısından,inşallah sizde de öyle olurKızlar şuanda 8. Hafta sanırım gazın en gazla olduğu zaman. 3/4 gündür ne gece uyuyoruz be gündüz.. emmek dahi istemiyor krize giriyor. Biogaia ve nurse harveys damla kullandım etkimetmiyor sanki.. ne yapabilirim? Kimyon çayı aldım o etki ediyor mu ? Krize giriyor morarıyor ağlamaktan karnı taş gibi. Sıcak uyguluyorum yine fayda etmiyor eskiden ederdi.
Mevlüte çocuk geldi mi ? Bulaşıcı bi hastalık kapmış olabilir misiniz ?Kızlar bebiş de ben de ishal olduk.. Bende extradan kusma ve aşırı mide bulantısı da var. Salgın falan mı var anlamadım. Yağız da öğlenden beri pek bi huzursuz. Ne yapacağım bilmiyorum
Hüda par la kafayi bozdum ben. Kız çocuklarımız var yatıp kalkıp nolacak, napacagiz diye düşünüyorumahahahhaa Silivri soğuktur muhabbetini de hiç sevmiyorum ama soğuktur be
Ben twiterimi eşimin bilgileri ile açtım bı gün eve baskin olursa onu alirlar kendimi tehlikeye atamam kızım anasiz kalmasinAhahahah çok güldüm Allah affetsinBizim evde de muhabbet bu valla eşim siyasi twit atma bebemizi düşün diyor
Evet 2-3 tane çocuk vardıMevlüte çocuk geldi mi ? Bulaşıcı bi hastalık kapmış olabilir misiniz ?
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsünArkadaslar bebegim 7 gunluk normal dogum yaptim. bebegim 80 cc kadar besleniyor 3 saatte bir. Ben de iki saatte bir sagim yaparsam 40 cc kadar cikiyor sut. Bu durumda ne yapmam gerekiyor lutfen yardimci olabilir misiniz? Bir de sut arttiran ve sutun kalitesini arttiran gercekten etkisini gordugunuz besinler, masajlar vs vs olabilecek ne varsa onerebilir misiniz?
Bn 1 ay biogaia kullandım iyi gidiyorduk zorlanmiyodu sonra bırakayım dedim 1 hafta kullanmadık gaz çıkmamaya başladı. Tekrar kullanmaya başladım gazın çıkışını kolayliyo . bazen kendi bazen ben destekleyerek cikariyoruzGunaydinlar, bebegi 2 aylik olanlarin gaz durumu nasil kizlar? Benimkinde azalma yok. Tek fark biraz daha kendi cikarmaya basladi ama sancilar devam... Uyutmuyor haliyle ... Bugun gene sabaha kadar kivrandi, ih mih inleme...Yani ne gazlar cikiyor gorseniz, gene iyi dayaniyor diyorum biraz da yedi mi masallah cok yiyor ondan sikisiyor
Evet ya sanki o beni ben onu anlıyorum gibi muhabbetlere giriyoruzKızlar sizin bebis de konusunca karsılık veriyor muay bayılcak gibi oluyorum bir de kahkaha atmayı öğrenmiş bıdık
Hayırlı olsun canımKızlar biz bebeğimizi bugün akşam 6da sünnet ettireceğiz. Bize dua eder misiniz bu süreci sorunsuz atlatırız inşallah. Çok korkuyorum valla hala kararsızım nasıl olur çok acı çeker mi diye.
Eve geldiğimizden beri uyuyor hala canım teşekkür ederim. Yoruldu heralde hastanede biraz uykusunda vizirdanıyor ama uyanamadı hala. Çişini yaptı mi yapmadı mi çok merak ediyorum ama uyanmadan da altını açamadım inşallah yapmıştır canım.Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsünhenüz yeni olduğu için sn emzirdikce süt cogalicaktir. Ben Solgar maya tableti anne çayı bol su hoşaf ile arttırmaya çalışıyorum. Ben de makine ile sağım yaptığımda akşamları 10-15 dak da 40-60 arası çıkıyor ama memeden elimle sagsam süt geliyor. Makineler iyice çekmiyor bnce. Sulu yemekler yemeye çalış. Bı de sayfa başında süt sağım için bilgi var onu incele canım doğru sagimla belki daha fazla süt gelir.
Bn 1 ay biogaia kullandım iyi gidiyorduk zorlanmiyodu sonra bırakayım dedim 1 hafta kullanmadık gaz çıkmamaya başladı. Tekrar kullanmaya başladım gazın çıkışını kolayliyo . bazen kendi bazen ben destekleyerek cikariyoruz
Evet ya sanki o beni ben onu anlıyorum gibi muhabbetlere giriyoruz
Hayırlı olsun canımnasıl durumlar az acıyla atlatmistit inşallah
benimde karnımda regl olacakmışım gibi bir ağrı oluyor böyle tatlı bir ağrıı, tetikteyim hep oldum olacağım diye ama olmadım daha sanırım bende üşütüyorum,ee sürekli emzir göbek açık gez vallahi crop giyen ergenler gibiyimSezeryan sonrasi kasiklarinizda daha once hic yasamadiginiz bi agri hissetmismiydiniz acaba?
Bide ameliyattan sonra kolaymi üşütürk olduk acaba evde yalin ayak geziyom heo ama soguktu baya bugün içimde makas falan unutmamislardir demi:)) aslinda bi kontrole gitmek lazim ya doktorum cagirmadi ama bakiyorum burdakileri hep cagirmis.
Kızlar bebiş de ben de ishal olduk.. Bende extradan kusma ve aşırı mide bulantısı da var. Salgın falan mı var anlamadım. Yağız da öğlenden beri pek bi huzursuz. Ne yapacağım bilmiyorum
Bezine dokunsana yaptıysa anlaşılırEve geldiğimizden beri uyuyor hala canım teşekkür ederim. Yoruldu heralde hastanede biraz uykusunda vizirdanıyor ama uyanamadı hala. Çişini yaptı mi yapmadı mi çok merak ediyorum ama uyanmadan da altını açamadım inşallah yapmıştır canım.
Bende gececegim tasırıyor cunkuBen geçtim canım daha yeni. 6 buçuk kiloyuz
Biz 2. Ay aşısını yaptıralı 1 ayı geçti canım. 3 hafta sonra da 4. Ay aşılarımız var. Araya zaman koyduk biraz tabii ki ağır gelmesin diye. Asmdeki hemşiremizle telefonda konuşup tarihi aldım ben. Çişini de az yapmış ama yapmış 2 3 kere diye düşünüyorum bezin doluluğuna göre. Normalde bu saatte uyandığında bezi çok dolu olurdu ama az doldurmuş bu sefer.Bezine dokunsana yaptıysa anlaşılıreğer beslediysen onu bu saate kadar çise çevirmiştir. Biz de bı an önce yaptırırız inşallah
2.ay aşıyla sünnet arasında belli bı zaman mi olmalı sanki öyle bişey yazılmıştı burda
Çok canı yanmadan yapmış demekki daha rahat yapmaya başlar yavaş yavaş.Biz 2. Ay aşısını yaptıralı 1 ayı geçti canım. 3 hafta sonra da 4. Ay aşılarımız var. Araya zaman koyduk biraz tabii ki ağır gelmesin diye. Asmdeki hemşiremizle telefonda konuşup tarihi aldım ben. Çişini de az yapmış ama yapmış 2 3 kere diye düşünüyorum bezin doluluğuna göre. Normalde bu saatte uyandığında bezi çok dolu olurdu ama az doldurmuş bu sefer.
Valla sen beni rahatlatmasan ben randevuyu iptal etmek üzereydim canım teşekkür ederim. Gerçekten büyük kolaylık oluyormuş küçükken yaptırmak.Çok canı yanmadan yapmış demekki daha rahat yapmaya başlar yavaş yavaş.
Ya bizde yaptıracağız da şu aşıları olamadık bı olsaydık
Günaydın canım, ne yaptınız ilk çişteValla sen beni rahatlatmasan ben randevuyu iptal etmek üzereydim canım teşekkür ederim. Gerçekten büyük kolaylık oluyormuş küçükken yaptırmak.
Uyurken yapmış canım uyanmadı hiç yapınca. Gece uyanınca altını açtım yapmıştı. Sabah altını açtığımda da doldurmuştu her zamanki gibi normale dönmüş. Kolay atlattık canım inşallah böyle devam eder. Darısı tüm erkek annelerinin başına inşallahGünaydın canım, ne yaptınız ilk çişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?