Sorma cidden kollarım tutmuyor sanki her yerim ağrıyorİnşallah güzel sonuçlar alırısn canım benim. Mevlid işi gerçekten çok yorucu. Üzerimden tır geçmiş gibi oldum ben de o gün:))) belimde sanki fıtık varmış gibi ağrıdı ayaklarıma vurdu. Sonra geçti tabi hemen. Bunlar güzel telaşlar zaten çok çabuk büyüyorlarbenimkisi de gece uyuyor artık ama gündüz durmuyor beni istiyor sürekli yanında. Yalnız kalmıyor. Buna da şükür büyük kızım 8 ay boyunca hem gündüz hem gece uyumazdı. Güzel haberlerinizi bekliyoruz bebişinle canım benim
Çok sevindim inşallah devamlı olur
Bende en kısa zamanda gidip kan versem diyordum bir şeylerim eksik kesin ama sağlık ocağına güvenemiyorum artık, kendimi yorgun ve enerjisi düşük hissediyorum bazı günlerde takviye de kullanmıyorum pragnecare almıştım balık hapı falan da vardı içinde ama midemi bulandırdı
Ben varım canım 6 haziranda bitiyor rapor alacağım karne gününe kadar seminerlere giderim belki diyorum
Benim de doğum iznim 5 Haziran da bitiyor 3hafta rapor alacağım hatta Eylülde de heyet raporu almayı düşünüyorum 1 aylık 3 defa raporlarla ilk dönemi kapatırım belki
Merhaba benim de 31mayıs işbaşıkarneye kadar rapor alacağım ben. Seminer muhtemelen online olacak, olmasa da zaten bir hafta yapıyoruz artık o yüzden sıkıntı yapmıyorum, birkaç saat gider gelirim.
Kan değerlerine de bir ay aşısına gittiğimizde sağlık ocağında ebe istedi.Kan verdim o zaman bir sıkıntı çıkmadı. Zaten daha önce de hamileyken kullandığın takviyeleri doğum sonrası üç daha kullan demişti.
Benim kadin dogum doktoru dogumdan iki ay sonra kan degerlerine baktir gel,korunma yontemlerinden bahsedecegim dedi.Ben de daha gidemedim.Benim dizlerim cok agriyor, kiloya bagliyorum ama kan degerlerimde dusmus olabilir.
Ben de ogretmenim iznim tam 16 haziranda bitiyorSeminer online olursa rapor almam,yuz yuze olursa bir on gunluk rapor kurtarir.Rapordan baska care birakmiyorlar,iki uc aylik bebeleri birakip nasil iş başi yapalim
Ay kızlar hepimiz yakın tarihlerde başlıyormuşuz. Biz göremedik ama bizden sonrakiler ve dahi sizin 2. 3. lerde doğum izinleri uzun uzun olsun inşallah.Benimde 31 mayisda bitiyorrapor nerden alacaksin hangi ildesin? Artik coknzor veriyorlarmis diye duydum
Biz de çok konuşuyoruz tepkileri çok tatli oluyorYa sorma o minik halleriyle iletisim kurmaya basladilar bile, bazen agladiginda konusuyoruz susup dinliyor sipaotuz milyon kelime kitabi almistim okumaya basladim, bol bol konusmak gerekiyormus beyin gelisimi icin.
Aman iyi sevindim canimAlyanın gece uykusu düzene geçti canım gündüz de uyuyor aslında ama sürekli beni yanında istiyor neyse bunada şükür sürekli ilgi istiyor benden ben de artık onunla ilgileniyorum hep ev işi hak getirekalsiyum yüksekliğinin sebebini bilmiyor doktor ama D vitamininden olabilirmiş D vitamini bıraktırmış bu cuma tekrar kan alacaklarmış. Ekin hanımın da artık keyfi yerinde yani annesini tamamen benimsemiş gibi baksana sadece annesinde sakinleşıyor. Yerim ben onu ya maşallah.
Çok geçmiş olsun nebulizator çok harika bir sey hemen fayda eder merak etmeKizlar bebisimi kontrole getirdim,bronslari dolmussimdilik antibiyotik vermedi,buhar makinasi aldik karisimlar yazdi onlari kullanacagiz,buyuk kiza antibiyotik yazdi, ondan gecmistir dedi Anne sutu ver bol bol dedi uc gun sonra yine kontrol.
Rota hariç 3 aşıyı ayni anda oldu Ekin. Rota yi geçen hafta yaptirdim ben. Rotanın çok yan etkisi yok dediler ama Ekin de biraz huysuzluk ve ishal yapti. Diğer 3 aşıda da huzursuzluk ve ağlama olmuştu sanırım kolu ağrıdı calpol verince rahatlayip uyumuştu. Rota da karın ağrısı yapiyor bagirsaklara etki ettiği için ağlama olabilir calpol verirsen rahatlarKızlar rota pnomokok verem karma aşılarının dördünü birden aynı gün yaptıran oldu mu hiç? Doktorda yaptırdık 3ünü o sırada asm’ye de verem aşısı gelmiş bugün haber geldi, doktor sorun olmaz gidin dedi ama emin de olamıyorum ki of.
Canim daha 4. Ders oldu çok bişey farketmedi henüz benceKizlar 2 aylik oldu oglum. Ben 59 kilodayim. Kizimda gebelik kilosu eksi 2 idim, kizim 2 aylik oluncaminseo spor fark ettirin mi? Ben de 54-55 olsam yeter boy 161, sonra sikilasmak...
Ben aldım bile canım hatta 2 tane patigini kullanıyorum çok iyi çünküKızlar selam yine bir indirim haber ile geldiminfiliunzıırrrr ana mı olunuyordu böyle yazınca ella bonna ev ayakkabısı kullanan var mı indirimdeymiş ne diyorsunuz? Alsak mı seneye kışa kullanılır mı?
Hangi modelindenkullandınız? Birden fazla çeşidi varBen aldım bile canım hatta 2 tane patigini kullanıyorum çok iyi çünkü
Ben de bilekten çıtçıtlı olanlardan var canım çok kullanışlı bunlardan hiç denemedim ama bu tarz olanlar yürümeye başladıklarında da iyi olurKızlar selam yine bir indirim haber ile geldiminfiliunzıırrrr ana mı olunuyordu böyle yazınca ella bonna ev ayakkabısı kullanan var mı indirimdeymiş ne diyorsunuz? Alsak mı seneye kışa kullanılır mı?
Plateste ilk haftada hemen fark ediyor... Bence olmustur ya bi canlilik kan gelmistirCanim daha 4. Ders oldu çok bişey farketmedi henüz bence3 ay sonra farkeder dedi pilates hocasi yani en az 24 derse gitmek gerekiyormus bakalim gidiyorum ama esnekligim çok arttı 4 derste bile sirt agrilarima çok iyi geldi. Ben de şimdi aralıklı oruca baslayacagim o şekilde çok iyi kilo veriyorum bakalim 3 ay sonra hangi noktada olucam
Aynı marka arkadaşımdan hediye gelmişti fiyatı ne kadar bilmiyorum ama kalitesini çok beğendimKızlar selam yine bir indirim haber ile geldiminfiliunzıırrrr ana mı olunuyordu böyle yazınca ella bonna ev ayakkabısı kullanan var mı indirimdeymiş ne diyorsunuz? Alsak mı seneye kışa kullanılır mı?
Göbeğim sertleşti biraz canim onun dışında ben çok fark göremedimPlateste ilk haftada hemen fark ediyor... Bence olmustur ya bi canlilik kan gelmistiray cok heveslendim vallahi...
Hadi insallah hedefini yakalarsin
Ben öyle yapıyorum canım patiksiz tulum çorapla giydiriyorum dışarı çıkarkenOooh süper herkes kullanıyormuş güle güle giysin minnnoşlaaar
Bu bileksiz olanlar 69 tl ye düşmüş bilekli olanlar 169 galiba
Bilekli olanlar kışlık mı peki şimdi ben artık patiksiz tulum giydiriyorum altına tek çorap olmaz dışarı çıkarken krem rengi bir tane alayım diyorum tulumların altına giydirmek için olur mu?
Kızlar merhaba tv de oğlum için beyaz gürültü açmıştım sonra bu zeka kartlarına geçti YouTube da.Bizim oğlan dikti gözlerini bakıyorAcaip ilgisini çekti acaba tv de izlemesi sakıncalı olabilir mi günlük yarım saat falan?
Kıyamam yaEvetttsesler çıkarıyor konusunca.
Ben çok konuşuyorum o öyle tepki verince bazen çenem yoruluyorkonuşan kopekcik var onu açıyorum, o da kendisi ile konuşuyor sanıp gülüyor
İlk soru daha gitmedim ama benzer şikayetler bende de var,sanırım daha tam toparlanamadı vücut.İkinci sorunun cevabını düşünmek bile istemiyorumKızlar size 2 sorum var
İlki, doğumdan sonra kan değerlerinize baktırdınız mı? Ben 6 ayı bekliyim diyordum ama bazen kendimi iyi hissetmiyorum. Bir de ağrımayan yerim yok, yani kemiklerim filan. Emzirmekten mi, yorgunluktan mı kucakta taşımaktan mı anlamadım gitti. Bu hafta bir kan değerlerime baktırmak istiyorum.
İkinci sorum ise devlet memuru olan arkadaşlara; Doğum izniniz ne zaman bitiyor? Benimki 30 Mayıs’ta bitiyor31 Mayıs iş başı. Okullar tatil olana kadar rapor alayım diyorum. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?