2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sorma cidden kollarım tutmuyor sanki her yerim ağrıyor Aslında ne mutfağa girdim ne bi iş yaptım sadece oturdum kv annem görümcem vs sağolsun ama aşırı yorgun hissediyorum niyeyse Çok şükür canım gece uyuyormuş en azından gece uykusu alırsın sen de biraz Amin inşallah

Benim de doğum iznim 5 Haziran da bitiyor 3hafta rapor alacağım hatta Eylülde de heyet raporu almayı düşünüyorum 1 aylık 3 defa raporlarla ilk dönemi kapatırım belki

Benimde 31 mayisda bitiyor rapor nerden alacaksin hangi ildesin? Artik coknzor veriyorlarmis diye duydum
Ay kızlar hepimiz yakın tarihlerde başlıyormuşuz. Biz göremedik ama bizden sonrakiler ve dahi sizin 2. 3. lerde doğum izinleri uzun uzun olsun inşallah.

@Pink0606 Ben Bursadayım canım, çok uzun süreli olmadıkça sağlıkocağındaki doktorumuz verecek bakalım, inşallah kolayca hallederiz.

Ya sorma o minik halleriyle iletisim kurmaya basladilar bile, bazen agladiginda konusuyoruz susup dinliyor sipa otuz milyon kelime kitabi almistim okumaya basladim, bol bol konusmak gerekiyormus beyin gelisimi icin.
Biz de çok konuşuyoruz tepkileri çok tatli oluyor
Aman iyi sevindim canim Çok büyüdü çok ben bile şaşıyorum
Kizlar bebisimi kontrole getirdim,bronslari dolmus simdilik antibiyotik vermedi,buhar makinasi aldik karisimlar yazdi onlari kullanacagiz,buyuk kiza antibiyotik yazdi, ondan gecmistir dedi Anne sutu ver bol bol dedi uc gun sonra yine kontrol.
Çok geçmiş olsun nebulizator çok harika bir sey hemen fayda eder merak etme
Rota hariç 3 aşıyı ayni anda oldu Ekin. Rota yi geçen hafta yaptirdim ben. Rotanın çok yan etkisi yok dediler ama Ekin de biraz huysuzluk ve ishal yapti. Diğer 3 aşıda da huzursuzluk ve ağlama olmuştu sanırım kolu ağrıdı calpol verince rahatlayip uyumuştu. Rota da karın ağrısı yapiyor bagirsaklara etki ettiği için ağlama olabilir calpol verirsen rahatlar

Kizlar 2 aylik oldu oglum. Ben 59 kilodayim. Kizimda gebelik kilosu eksi 2 idim, kizim 2 aylik olunca minseo spor fark ettirin mi? Ben de 54-55 olsam yeter boy 161, sonra sikilasmak...
Canim daha 4. Ders oldu çok bişey farketmedi henüz bence 3 ay sonra farkeder dedi pilates hocasi yani en az 24 derse gitmek gerekiyormus bakalim gidiyorum ama esnekligim çok arttı 4 derste bile sirt agrilarima çok iyi geldi. Ben de şimdi aralıklı oruca baslayacagim o şekilde çok iyi kilo veriyorum bakalim 3 ay sonra hangi noktada olucam

Kızlar selam yine bir indirim haber ile geldim infiliunzıırrrr ana mı olunuyordu böyle yazınca ella bonna ev ayakkabısı kullanan var mı indirimdeymiş ne diyorsunuz? Alsak mı seneye kışa kullanılır mı?

Eklentiler

• IMG_8190.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar selam yine bir indirim haber ile geldim infiliunzıırrrr ana mı olunuyordu böyle yazınca ella bonna ev ayakkabısı kullanan var mı indirimdeymiş ne diyorsunuz? Alsak mı seneye kışa kullanılır mı?
Ben aldım bile canım hatta 2 tane patigini kullanıyorum çok iyi çünkü

Ben de bilekten çıtçıtlı olanlardan var canım çok kullanışlı bunlardan hiç denemedim ama bu tarz olanlar yürümeye başladıklarında da iyi olur

Plateste ilk haftada hemen fark ediyor... Bence olmustur ya bi canlilik kan gelmistir ay cok heveslendim vallahi...

Hadi insallah hedefini yakalarsin

Aynı marka arkadaşımdan hediye gelmişti fiyatı ne kadar bilmiyorum ama kalitesini çok beğendim

Eklentiler

• 44B7D064-8110-41E5-AD7A-E8311C7FD59D.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 71
Oooh süper herkes kullanıyormuş güle güle giysin minnnoşlaaar
Bu bileksiz olanlar 69 tl ye düşmüş bilekli olanlar 169 galiba
Bilekli olanlar kışlık mı peki şimdi ben artık patiksiz tulum giydiriyorum altına tek çorap olmaz dışarı çıkarken krem rengi bir tane alayım diyorum tulumların altına giydirmek için olur mu?

Ben öyle yapıyorum canım patiksiz tulum çorapla giydiriyorum dışarı çıkarken

Kızlar merhaba tv de oğlum için beyaz gürültü açmıştım sonra bu zeka kartlarına geçti YouTube da.Bizim oğlan dikti gözlerini bakıyorAcaip ilgisini çekti acaba tv de izlemesi sakıncalı olabilir mi günlük yarım saat falan?

Eklentiler

• IMG_3582.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 73
İlk soru daha gitmedim ama benzer şikayetler bende de var,sanırım daha tam toparlanamadı vücut.İkinci sorunun cevabını düşünmek bile istemiyorum Nasıl olacak ki öyle hiç çalışmak istemiyorum,alıştım sanırım Bi de benim işim yoğunluk olarak evden çalıştığım bir iş PC başı,dışardaki mesaim max 2 saat.Şimdi evi bile temizleyemiyorum,yemek yapamıyorum vs o zamana kadar Allah büyüktür diyorum.Yardımcı biri şart yaYani düşünüyorum da annelerimiz nasıl yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…