Evet öyle oldu gerçekten dün 10 gibi yattı yine 7.30 ayaktayızÇok şükür 2 gündür gece uykularımız yeniden düzene girdi. Galiba atak haftasına geç girdi bu sefer. 1 hafta uykusuzluktan evde hayalet gibi gezsem de 2 gündür rahatız çok şükür. Allah hep böyle uykusuz kalanlara sabır versin. Gündüz enerjim kalmıyordu bazen bebeğime bakmaya kayınvalidemi çağırıyordum yardıma ama benim bebeğim benden başkasında ağlıyor durmuyor. Sizinkiler de öyle mi? Yeni insanlara nasıl alıştırdınız bebeklerinizi?
Valla canım ister 11de uyusun ister 8de benimki hep 7de uyanıyor. Alışkanlık haline getirmiş artık. Huysuzluğu olmazsa biz de 8 buçuk gibi gece uykusuna geçiyoruz 7de uyanıyor ama dün mesela huysuzdu gece 11de uyudu bu sabah yine 7de kalktı. Seninki de alışkanlık haline getirdiyse gece 3te bile uyusa yine 7de kalkar. Bir denemen lazım.
Ya ben yaaaa siyasi paylaşım yapmamak için direniyorum eşim dur sakin ol diyo silivri soğuktur muhabbeti bizde de var hepKızlar bu arada ülke gündemi nedeniyle şu aralar bu haldeyim
Gece hic uyanmiyor mu?Evet öyle oldu gerçekten dün 10 gibi yattı yine 7.30 ayaktayız
Canim zibin, alt ust, ustune bir de ince hirka, zaten ortu de oluyor. Duruma gore cikar ort yapiyorumKızlar selam uzun zamandır yazamadım bebisleri dışarı çıkarırken üstüne ne giydiriyorsunuz
Canim oglum gazi olunca memeye oyle yapiyor. Belki gazi vardir uykusunu dersinden alamayinca da istahsiz oluyor... Bazen de yer degistiriyorum, meme degistiriyorum. Sen de biberonu renklendirebilirsin... Bunlar benim yaptiklarim ... Biz de neden Gaz.. bi nedeni kesin oluyor tavir degisimininKızlar Ekin in dün geceden beri iştahı pek yok ateşi falan da yok ağlaması huysuzlugu da yok ama mamasini bitirmiyor ağzında geveliyor neden olabilir?
Bizimkilerde huy olmuş artık. Ben alıştım 7de ayakta olmaya artık işe gidiyormuş gibi düşünüyorumEvet öyle oldu gerçekten dün 10 gibi yattı yine 7.30 ayaktayız
Benim dun ve onceki gun hep oyleydi canim aynen anlattigin gibi iki cekip agzinda uzerinde.uyuda gun boyu aksam yatana kadar luk luk emmedi yani sayili. Hatta dusundum doktora.mi gitsem idrar yolu enfeksiyonu falan mi oldu diye oyle olunca da iştahlari azaliyor. Bakalim bu sabah emdi gun icinde nasil olacakKızlar Ekin in dün geceden beri iştahı pek yok ateşi falan da yok ağlaması huysuzlugu da yok ama mamasini bitirmiyor ağzında geveliyor neden olabilir?
Valla anlamadim canim ya elleri de sürekli ağızda acaba damaklari mi acıyor diye düşündüm. Ekin gazını kendi çıkarıyor artık gazdan dolayı yaptığını pek sanmıyorum gazi olsa da hep bititirdi çünküCanim oglum gazi olunca memeye oyle yapiyor. Belki gazi vardir uykusunu dersinden alamayinca da istahsiz oluyor... Bazen de yer degistiriyorum, meme degistiriyorum. Sen de biberonu renklendirebilirsin... Bunlar benim yaptiklarim ... Biz de neden Gaz.. bi nedeni kesin oluyor tavir degisiminin
Ben de bugün düzelme olmazsa bi doktora yazayım. İdrar yolu enfeksiyonu ateş yapiyor mu bebeklerde?benim aklima da diş geldi elleri hep ağzında acaba damaklari mi aciyorBenim dun ve onceki gun hep oyleydi canim aynen anlattigin gibi iki cekip agzinda uzerinde.uyuda gun boyu aksam yatana kadar luk luk emmedi yani sayili. Hatta dusundum doktora.mi gitsem idrar yolu enfeksiyonu falan mi oldu diye oyle olunca da iştahlari azaliyor. Bakalim bu sabah emdi gun icinde nasil olacak
Sen emzirdikce sütün cok çok artar merak etme, ama sen o yokken bile 2 saate bir sağ sütünü ki sütün cekilmesinCanim ben de isterdim emzirmeyi ama enfeksiyon sebebiyle yogun bakimda yavrumsagim yapip hastaneye goturuyoruz. Su an tuketimi 80 cc. Benden cikan 40 cc. Onu eve gelince emzirdigimde doyar mi dersiniz? Hic mama takviyesine gerek kalmaz mi yani?
Çok eğlenceli ve faydalı benceYa bu köpekçiği bende mi alsam nebizimki de muhabbeti çok seviyor valla benim de çenem ağrıyor bazen konuşup gülmekten Ayy bir de ben sinirlenince de gülen biriyim şapşal ona güldüğümü sanıp bana gülüyor
Bennde köpekcigin kız kardesini aldım Perşembe gelicek Ekin sever inşallahÇok eğlenceli ve faydalı bence
Aaaa seninkinin damagi sertlesiyor. Disi demek kiValla anlamadim canim ya elleri de sürekli ağızda acaba damaklari mi acıyor diye düşündüm. Ekin gazını kendi çıkarıyor artık gazdan dolayı yaptığını pek sanmıyorum gazi olsa da hep bititirdi çünkü
Yok canim ya dis kolay kolay erken cikmiyor. El agizda olmasi cok normal suan. Benim ilk oglum emerken nerdeyse koparacakti 7. Ayda anca cikmisti. Idrar yolu her zaman ates yapmaz canim. Benim buyuk oglum birden bire.huy degistirmisti yere indirdigim an ciglik cigliga esimde normal vs diyordu huy degistirdi erkekler hep.oyle neyse goturdum meger idrar yolu enfeksiyonu olmus kiz cocuklarinda daha cok olur oglumunda idrar yeri darmis ondan olmus. Ama atesi vs yoktu.Hemsire arkadasim vardi o soylemisti meme reddi de olunca kizini goturmus enfeksiyonu varmis.Sen sorunca bana da haber eder misin canim. Bir de ben şunu fark ettim hani her agladiginda memeyi ver falan diyorlar ben oyle saatini beklemeyince boluk porcuk oluyor az az ve sik vermis oluyorum uzun emme kismi zayifliyor artik 2 2.5 saatten once vermem cok aglamadikca.Ben de bugün düzelme olmazsa bi doktora yazayım. İdrar yolu enfeksiyonu ateş yapiyor mu bebeklerde?benim aklima da diş geldi elleri hep ağzında acaba damaklari mi aciyor
Canim 60 cc cok degil ki anca yani hatta bebegin istahina gore degisir de daha fazlasini alan aliyor. Belki onun da bugunlerde istahi az olan donem ya da buyudukleri icin sen 2.5 saate bir uzat bak.Yemek istemeyince ya da ya gazli ise de hizli hizli yiyip disari atiyorlar mide gazi da olabilir kaldir geyirt tekrar verKizlar son zamanlarda benim bebe biberondan mama icerken mamanin cogunu agzindan disari akitiyor neden sizce? Çok açta olsa mamanin yarisi disari dökülüyor simdiye kadar boyle bisi yapmazdi aventin yenidogan biberon kullaniyorum farkli biberon deneyeyim dedim onu hic almadi agzina. Herzamankingibi 2 saatte bi 60 cc veriyorum fazla geliyorda olamaz anlamadim valla
Dogru hakli olabilirsin aslinda hergun biz bile ayni sekilde yemiyoruzCan
Canim 60 cc cok degil ki anca yani hatta bebegin istahina gore degisir de daha fazlasini alan aliyor. Belki onun da bugunlerde istahi az olan donem ya da buyudukleri icin sen 2.5 saate bir uzat bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?