Ya bu köpekçiği bende mi alsam neEvetttsesler çıkarıyor konusunca.
Ben çok konuşuyorum o öyle tepki verince bazen çenem yoruluyorkonuşan kopekcik var onu açıyorum, o da kendisi ile konuşuyor sanıp gülüyor
Tv ye alışmasını sağlar bence canım ben tercih etmezdim kartlardan göstersen hem senle de iletişimi gelişmiş olur hem daha sağlıklı bir seçenek benceKızlar merhaba tv de oğlum için beyaz gürültü açmıştım sonra bu zeka kartlarına geçti YouTube da.Bizim oğlan dikti gözlerini bakıyorAcaip ilgisini çekti acaba tv de izlemesi sakıncalı olabilir mi günlük yarım saat falan?
Siz atak haftasinda olabilir misiniz ? 8. Hafta atağı 2 hafta süren
Ağır olmaz mı canım?
Haziranda gelecekmiş verem aşısı daha günü de belli değil dediler, o zamana kadar risk almak istemedim yaptırdım ama içim acıdı ağır oldu diye, doktor ve ebe de ısrarla yaptır dedi güvendim artık onlara. Çok huysuz ama uyuttum zar zor, gece devam ederse calpol vereceğim cnm.Biz de çok konuşuyoruz tepkileri çok tatli oluyor
Aman iyi sevindim canimÇok büyüdü çok ben bile şaşıyorum
Çok geçmiş olsun nebulizator çok harika bir sey hemen fayda eder merak etme
Rota hariç 3 aşıyı ayni anda oldu Ekin. Rota yi geçen hafta yaptirdim ben. Rotanın çok yan etkisi yok dediler ama Ekin de biraz huysuzluk ve ishal yapti. Diğer 3 aşıda da huzursuzluk ve ağlama olmuştu sanırım kolu ağrıdı calpol verince rahatlayip uyumuştu. Rota da karın ağrısı yapiyor bagirsaklara etki ettiği için ağlama olabilir calpol verirsen rahatlar
Canım direnme ağrısı oluyor ver calpol keyiften aglamiyorlarHaziranda gelecekmiş verem aşısı daha günü de belli değil dediler, o zamana kadar risk almak istemedim yaptırdım ama içim acıdı ağır oldu diye, doktor ve ebe de ısrarla yaptır dedi güvendim artık onlara. Çok huysuz ama uyuttum zar zor, gece devam ederse calpol vereceğim cnm.
Bu solgar sadece sut uretimine yonelik miCanım ben solgar kullanıyorum ilave olarak bestlak damla ve hoşaf içiyorum dene istersen sutu arttırdı ceviz ye kaliteli olması için birde iran hurması Eki Görüntüle 3251093
Bir kere yarım ölçek mi verdin cnm?Canım direnme ağrısı oluyor ver calpol keyiften aglamiyorlar
Merhaba kızlar sünneti ettirip eve geldik. Sadece iğneyi vururken ağladı sonrasında operasyon sırasında mama içti hiç hissetmedi bile. Çok korkuyordum ağlayıp durmazsa diye ama korktuğum gibi olmadı. İnşallah bundan sonrası da böyle kolay geçer. Şimdi uyuyor ilk çişini yaparken ağlar dedi doktor. Uyurken korkar mı acaba birden acırsa? Uyanık tutmak daha mı iyi bu ilk birkaç saatte?
Sağol canım. İnşallah dediğin gibi olur şimdilik ses seda yok hala uyuyor minnoşHayırlı olsun canım, uyumak istiyorsa bırak uyusun. Bizimki de sanırım uyurken ilk çişi yapmıştı. Sakinleştiricilerini hazırlameme, emzik artık ne veriyorsan. Zaten bi daha ağlamaz o kadar. Geçmiş olsun
Bence hiç ekran göstermeyin aşina bile olması iyi değil en az üç sene.Kızlar merhaba tv de oğlum için beyaz gürültü açmıştım sonra bu zeka kartlarına geçti YouTube da.Bizim oğlan dikti gözlerini bakıyorAcaip ilgisini çekti acaba tv de izlemesi sakıncalı olabilir mi günlük yarım saat falan?
1 çay kaşığı canımBir kere yarım ölçek mi verdin cnm?
Kızlar bu arada ülke gündemi nedeniyle şu aralar bu haldeyim
Sezeryan sonrasi kasiklarinizda daha once hic yasamadiginiz bi agri hissetmismiydiniz acaba?
Bide ameliyattan sonra kolaymi üşütürk olduk acaba evde yalin ayak geziyom heo ama soguktu baya bugün içimde makas falan unutmamislardir demi:)) aslinda bi kontrole gitmek lazim ya doktorum cagirmadi ama bakiyorum burdakileri hep cagirmis.
Al benden de o kadar yakında benden haber alamazsaniz bil ki tutuklanmisimdirKızlar bu arada ülke gündemi nedeniyle şu aralar bu haldeyim
İnşallah şu seçimden sonra biraz uzaklasabiliriz gündemden çünkü bana fenalık geliyo artıkBen de tv açınca direkt Ntv izlerim. Millet dizilerden-instagramdan ondan bundan bahsediyor, ben ise yıllardır ntv-Twitter fanı olmuşumbabam gibi oldum, o da hep haber izlerdi. Maalesef ülke gündemi bizi başka bir şeye yöneltmiyor
ahahahhaa Silivri soğuktur muhabbetini de hiç sevmiyorum ama soğuktur beAl benden de o kadar yakında benden haber alamazsaniz bil ki tutuklanmisimdir
Bende iş yapmadım ogün aha sürekli ayakta durmak zorunda kaldı. Gelen gidenden o yüzden herhalde yoruldum almıştım ya yatmaya uzanmayaSorma cidden kollarım tutmuyor sanki her yerim ağrıyorAslında ne mutfağa girdim ne bi iş yaptım sadece oturdum kv annem görümcem vs sağolsun ama aşırı yorgun hissediyorum niyeyse Çok şükür canım gece uyuyormuş en azından gece uykusu alırsın sen de biraz Amin inşallah
Sorma canım büyüdükçe nasıl daha güzelleşiyorlar şirinlik yapıyorlar bazen ısıra ısıra sevesin geliyor dayanamıyorumAman iyi sevindim canimÇok büyüdü çok ben bile şaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?