2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Evettt sesler çıkarıyor konusunca.
Ben çok konuşuyorum o öyle tepki verince bazen çenem yoruluyor konuşan kopekcik var onu açıyorum, o da kendisi ile konuşuyor sanıp gülüyor
Ya bu köpekçiği bende mi alsam ne bizimki de muhabbeti çok seviyor valla benim de çenem ağrıyor bazen konuşup gülmekten Ayy bir de ben sinirlenince de gülen biriyim şapşal ona güldüğümü sanıp bana gülüyor

Tv ye alışmasını sağlar bence canım ben tercih etmezdim kartlardan göstersen hem senle de iletişimi gelişmiş olur hem daha sağlıklı bir seçenek bence

Siz atak haftasinda olabilir misiniz ? 8. Hafta atağı 2 hafta süren

Ağır olmaz mı canım?

Haziranda gelecekmiş verem aşısı daha günü de belli değil dediler, o zamana kadar risk almak istemedim yaptırdım ama içim acıdı ağır oldu diye, doktor ve ebe de ısrarla yaptır dedi güvendim artık onlara. Çok huysuz ama uyuttum zar zor, gece devam ederse calpol vereceğim cnm.

Canım direnme ağrısı oluyor ver calpol keyiften aglamiyorlar

Aycoregi1 cnm emzirme danışmanı neler tavsiye etti meme reddini engellemek için paylaştın mı ben mi kaçırdım? Benimki de 4-5 gündür arada reddediyor, ben mama destekli besliyorum da yakında bırakacak memeyi gibi

Merhaba kızlar sünneti ettirip eve geldik. Sadece iğneyi vururken ağladı sonrasında operasyon sırasında mama içti hiç hissetmedi bile. Çok korkuyordum ağlayıp durmazsa diye ama korktuğum gibi olmadı. İnşallah bundan sonrası da böyle kolay geçer. Şimdi uyuyor ilk çişini yaparken ağlar dedi doktor. Uyurken korkar mı acaba birden acırsa? Uyanık tutmak daha mı iyi bu ilk birkaç saatte?

Hayırlı olsun canım, uyumak istiyorsa bırak uyusun. Bizimki de sanırım uyurken ilk çişi yapmıştı. Sakinleştiricilerini hazırla meme, emzik artık ne veriyorsan. Zaten bi daha ağlamaz o kadar. Geçmiş olsun

Sağol canım. İnşallah dediğin gibi olur şimdilik ses seda yok hala uyuyor minnoş

Sezeryan sonrasi kasiklarinizda daha once hic yasamadiginiz bi agri hissetmismiydiniz acaba?
Bide ameliyattan sonra kolaymi üşütürk olduk acaba evde yalin ayak geziyom heo ama soguktu baya bugün içimde makas falan unutmamislardir demi:)) aslinda bi kontrole gitmek lazim ya doktorum cagirmadi ama bakiyorum burdakileri hep cagirmis.

Bence hiç ekran göstermeyin aşina bile olması iyi değil en az üç sene.

Kızlar bu arada ülke gündemi nedeniyle şu aralar bu haldeyim

Ben de tv açınca direkt Ntv izlerim. Millet dizilerden-instagramdan ondan bundan bahsediyor, ben ise yıllardır ntv-Twitter fanı olmuşum babam gibi oldum, o da hep haber izlerdi. Maalesef ülke gündemi bizi başka bir şeye yöneltmiyor

Ayaklara dikkat canım, doğumdan ne kadar zaman geçerse geçsin her zaman dikkat etmek gerekiyor. Buara benim bile eski sezaryen yerim ağrıyor nedense.

İnşallah şu seçimden sonra biraz uzaklasabiliriz gündemden çünkü bana fenalık geliyo artık
Al benden de o kadar yakında benden haber alamazsaniz bil ki tutuklanmisimdir
ahahahhaa Silivri soğuktur muhabbetini de hiç sevmiyorum ama soğuktur be

Bende iş yapmadım ogün aha sürekli ayakta durmak zorunda kaldı. Gelen gidenden o yüzden herhalde yoruldum almıştım ya yatmaya uzanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…