Menenjit aşısını ben bu ay yaptıracağım 3. Ay başka asi yok diye doktorumuz erken yapılmasını oneriyorum dedi canimKizimi 3. Ay kontrolüne goturdugumde doktor menenjit asilarindan bahsetti toplamda 6 asi olacakmış sizlere birnsey dedi mi menenjit asisiyla ilgili?
Bize de öyle dediler canım 4. Ayda 2. Dozu yaptıracağımRota aşısı yaptırdıktan sonra diğer doz 2 ay sonra mı? Sağlık ocağında öyle söylediler de merak ettim
Onu da deneyeceğim kuzum yavaş akışlı veriyordum Orta akışlı biberonla deneyecegim birazdanminseo canım aline mamayı avent biberonla veriyorum normalde bugün ağladı kabul etmedi lansinoh var bi de onu deneyim dedim aldı mamayı. Başka bir biberon varsa sen de dene istersen.
Canim ben artik bacak hareketleriyle cikartmiyorum kendi cikariyor ama yine de rahatsizlik veriyor. Eskisi kadar inlemeleri yok baya azalmisGunaydinlar, bebegi 2 aylik olanlarin gaz durumu nasil kizlar? Benimkinde azalma yok. Tek fark biraz daha kendi cikarmaya basladi ama sancilar devam... Uyutmuyor haliyle ... Bugun gene sabaha kadar kivrandi, ih mih inleme...Yani ne gazlar cikiyor gorseniz, gene iyi dayaniyor diyorum biraz da yedi mi masallah cok yiyor ondan sikisiyor
Canim menenjit ilk oglumda 1 yas sonrasi vurdurmustum tek doz olarak. Ama oncesi de vuruluyor ona gore.doz sayisi daha fazla oluyor. Menenjiti yanilmiyorsam 5 yasa kadar.mi 7 yasa miydi tam hatirlamiyorum vurdurabiliyorsun ama geciktirmemek lazim ben 1 yasini doldurup oyle vurdurdum tek dozKizlar siz rotadan başka bir aşı yaptirdiniz mi menenjiti sordum 1 yasindan sonra dediler burdaki takvimde daha erken yaziyor
Canım eski mesajlara gittim ama bulamadım senin köpekçiğin hangisi olduğunu.Rica etsem burdan atar msının linkini yada fotosunu?Trendyoldan baktım bi kaç model var hangisi daha mantıklı olur bilemedim ve aralarında ciddi fiyat farkları da varÇok eğlenceli ve faydalı bence
Bizim doktor ne kadar erken o kadar iyi dedi ben de korkuyorum menenjitten valla üçüncü ayda baslıcam o yüzdenCanim menenjit ilk oglumda 1 yas sonrasi vurdurmustum tek doz olarak. Ama oncesi de vuruluyor ona gore.doz sayisi daha fazla oluyor. Menenjiti yanilmiyorsam 5 yasa kadar.mi 7 yasa miydi tam hatirlamiyorum vurdurabiliyorsun ama geciktirmemek lazim ben 1 yasini doldurup oyle vurdurdum tek doz
Bu bebeklerin gunu gunu tutmuyor canim bizi oynatiyorlar resmenOnu da deneyeceğim kuzum yavaş akışlı veriyordum Orta akışlı biberonla deneyecegim birazdan
Ben verdim bir sey yapmadan eski kiloma vardim da kanim icin spor yapmam lazim. Onun icinde 6. Ayi bekliyorumKızlar konuyla alakasız ama size bir şey soracağım. Benim hala 8 kilo fazlam var. Aralıklı oruçla gider mi acaba bu kilolar? Kilo verebilen oldu mu aranızda? Spor da yapamıyorum benim oğlum gündüz asla uyumaz hiç de yalnız kalmayı sevmez hep ilgi bekler. Tek başına aralıklı oruç işe yarar mı sizce?
Bu bebeklerin gunu gunu tutmuyor canim bizi oynatiyorlar resmenBen saniyordum memeyi agzina dayiyscsksin yiyip yiyip yatacak falan Bir de doyurmak icin kirk takla atiyoruz yok meme redleri falan ne istiyorsunuz emin iste Zaten ek gida zamani ugrastiriyorlar bari bu sadece meme mama yediginiz zamani bizi rahat birakin Benim en zorlandigim hep besle kismi oldu uyku vs durmamalari hic.zorlamadi
Ben gebelik öncesinde hep aralıklı oruç ile kilomu koruyordum ama ekstra zayıflamak istersem spor yapıyordum.Aralıklı oruç ile bir miktar verirsin tabi ama sonrasında kilo sabitleniyor bendeKızlar konuyla alakasız ama size bir şey soracağım. Benim hala 8 kilo fazlam var. Aralıklı oruçla gider mi acaba bu kilolar? Kilo verebilen oldu mu aranızda? Spor da yapamıyorum benim oğlum gündüz asla uyumaz hiç de yalnız kalmayı sevmez hep ilgi bekler. Tek başına aralıklı oruç işe yarar mı sizce?
Benim de öyle arkadaşım ya sürekli terliyorum çok enteresan.Evet hala ara ara ateş basması oluyor hatta sırtım isilik gibi oldu terlemekten
Ya ben doktoruma sordum bu konuyu bana çok kızdıKızlar konuyla alakasız ama size bir şey soracağım. Benim hala 8 kilo fazlam var. Aralıklı oruçla gider mi acaba bu kilolar? Kilo verebilen oldu mu aranızda? Spor da yapamıyorum benim oğlum gündüz asla uyumaz hiç de yalnız kalmayı sevmez hep ilgi bekler. Tek başına aralıklı oruç işe yarar mı sizce?
Aralikli oruçla çok güzel kilo veriliyor ben hep o şekilde kilo verdim bugüne kadar ve hiç spor yapmazdim. Şimdi pilatese başladım aralıklı oruca da başlıyorum bir iki gün içinde inşallah daha iyi sonuç alirim(not:emzirmiyorum)Kızlar konuyla alakasız ama size bir şey soracağım. Benim hala 8 kilo fazlam var. Aralıklı oruçla gider mi acaba bu kilolar? Kilo verebilen oldu mu aranızda? Spor da yapamıyorum benim oğlum gündüz asla uyumaz hiç de yalnız kalmayı sevmez hep ilgi bekler. Tek başına aralıklı oruç işe yarar mı sizce?
Hemsire 1 yasindan sonra dedi doktor 9.aydan sonra. Bebeklerin bağısıklığı o kadar güçlü olmadığı için öncesinde yapilmasini uygun bulmuyorum dedi.Menenjit ilk dozu 6. Ayda olucaz normalde aşı takviminde daha erken fakat ağır aşı olduğu için 6. Ayda yaptiricam ben. 1 yaştan sonra hiç duymadim yanlış bilgi vermiş bence
Ay avent ben de almıştım birisi burda yazmıştı gaz yaptı bebeğime diye. Benim oğluma da aşırı gaz yaptı. Sonra gidip bi daha biberon aldim nuk marka anti kolik o gaz yapmadi avent gibi içindeki baloncuklari patlatiyor içerkenOnu da deneyeceğim kuzum yavaş akışlı veriyordum Orta akışlı biberonla deneyecegim birazdan
Ben de beklicem sanirim 1 yasina kadar ağır bir aşıymış. Bir arkadasima sordum devletin karsilamadigi aşıları yaptırdın mı bebeğine diye hepsi para tuzağı ben yaptırmadim diyo qhjdhwh hey allahim yaCanim menenjit ilk oglumda 1 yas sonrasi vurdurmustum tek doz olarak. Ama oncesi de vuruluyor ona gore.doz sayisi daha fazla oluyor. Menenjiti yanilmiyorsam 5 yasa kadar.mi 7 yasa miydi tam hatirlamiyorum vurdurabiliyorsun ama geciktirmemek lazim ben 1 yasini doldurup oyle vurdurdum tek doz
Ben bunu aldim Perşembe günü gelecek bi tane daha sesli bi oyuncak alacağım ama karar veremedim şu sesli hikaye kitaplarindan alsam şuan ilgisini ceker mi acabaCanım eski mesajlara gittim ama bulamadım senin köpekçiğin hangisi olduğunu.Rica etsem burdan atar msının linkini yada fotosunu?Trendyoldan baktım bi kaç model var hangisi daha mantıklı olur bilemedim ve aralarında ciddi fiyat farkları da varDiğer arkadşalrın alıp memnun kaldığı başka bir şey varsa da yazabilirlerse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?