2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ay Allah korusun yarabbim ya bu kadar Suriyeli Afgan varken mecburuz hastaliklar yeniden hortladi hep
Ya harbiden yeri gelmemişken söyliyim allah aşkına bu seçimde herkes gidip oy kullansın ya, her taraf suriyeli afgan pakistanli doldu. Pakistanda internette en çok türk kızları, küçük erkek cocuklari aratilmiş. Lütfen ya kendimiz için değil çocuklarımızın geleceği için sandığa gidelim, çok üzülüyorum. Bazen diyorum iyi ki kızım olmamış ne iğrenç bir döneme denk geldik.

Kızlar Ekin in dün geceden beri iştahı pek yok ateşi falan da yok ağlaması huysuzlugu da yok ama mamasini bitirmiyor ağzında geveliyor neden olabilir?

Canım anlattıklarının aynısını kelimesi kelimesine bizde de var ellerini emmesi ellerini keşfediyor diyeymiş öyle okudum internette ama dişte olabilir bu ay kontrolde baktıracağım 2. Ay kontrolünde baktı doktor, diş değil daha dedi ama üçüncü ayda diş çıkaran çocuklar var oladabilir babası da beşinci ayda çıkartmış inşallah kızım Çekmez

Ah canım kız erkek farketse keşke... Afganlarda erkek çocuklarına tecavüz etme kültürü varmış Bacha bazi diye bi arat googleda. Çocuklarımızın geleceği kararacak bu kadar mültecinin içinde. Allah sonumuzu hayretsin, onları nasıl koruyacağız? Sırf birilerinin cebi dolsun diye biz bu insanlarla iç içe yaşamak zorunda kalıyoruz. Kontrolsüz göç şuan ülkenin en büyük sorunu umarım hepsi döner geldiği yere artık mide bulandirmaya başladı.

Ay inşallah değildir canim yaa... İştahı kesilince şüphelendim işte ben yoksa çok sallamazdim

Bünyeden bünyeye değişiyor galiba canım. Ben hiç denemedim daha önce ama şimdi denemeyi düşünüyorum emzirmediğim için.
Ben doktorumun cevabını bildiğim için kilo konusunu açmıyorum bile ona. Ama rahatsız oluyorum kendi vücudumdan yani. Benim hiç göbeğim yoktu doğumdan önce kilo takıntım da var zaten hep dikkat ediyordum. Ama hamilelikte ipin ucu kaçtı bir daha da toparlanamadı. 20 küsur kilo almıştım 8 kilom kaldı yapıştı üstüme.
Ben de emziriyorum ama bazı bünyelerde sporla desteklemen gerekiyormus. Acaba gece 8de uyutunca yapabilir miyim spor diye düşünüyorum. Ama o zaman da zaten halim kalmamış oluyor 1 2 saat sonra hemen kendimi yatağa atıyorum.

Valla sen beni rahatlatmasan ben randevuyu iptal etmek üzereydim canım teşekkür ederim. Gerçekten büyük kolaylık oluyormuş küçükken yaptırmak.
AA o ben değilimdir biz daha yaptırmadık snn süreçten ben gecicem şimdi sizden aldığım cesaretle inşallah

Maşallah arkadaşım darısı bana olsun ama bu doğum sonrası inanılmaz bir açlık çekiyorum. Sabah kahvaltımı güzel yapıyorum öğlene öyle bir acıkıyorum ki sanırsın önceki günden beri yemek yememişim iradenden darısı bana
Valla doktordan azarı yeyince ben de bir daha sormam arkadaşım benim de vermem gereken 8 kilom var asla gitmiyor asla hatta biraz kaçırayım hemen alıyorum inşallah reformera başlayınca boğazımı tutarım spora gidiyorum emek veriyorum diye düşünüp

Bizim de durum böyle elini boğazına sokmaya çalışıyor resmen, köpüklü tükürükler var bol bol bir de elini yumruk yapıp burnunu gözünü kaşıyor gibi yapıyor. Onun da neden olduğunu bilmiyorum ama değişik haller ama her haline hayranım ya çok şükür

Canim ben de hep açimdurmaksizin yemek istiyorum ama bir dur demek lazim yoksa mide genisliyor. Hic kilolu bir insan olmadim bebeklikten tut cocukluk dahil Ama emzirirken asiri istahliyim zevkle yiyorum. Hamilelikte de 10 kilo almistim ondan cabuk gitti.kilolar

Ay inşallah değildir canim yaa... İştahı kesilince şüphelendim işte ben yoksa çok sallamazdim
Evet işte o önemli bugün bizde de oldu böyle biraz iştahsızlık dedim ya o yüzden kelimesi kelimesine aynı şey yaşamışız diye birkaç gün bekle bakalım doktorunla tekrar görüşünce haber ver bizede bakalım dişse ilk biz görmüş oluruz

AA o ben değilimdir biz daha yaptırmadık snn süreçten ben gecicem şimdi sizden aldığım cesaretle inşallah
Valla yaptır hemen. Ne kadar küçük o kadar güzelmiş sünnet işi. Hiçbir şey olmamış gibi normal hayatımıza devam ediyoruz biz. Sanki sünnet olan benim gibi ben daha çok ağladım hatta . Herkese tavsiye ederim bebekler dönmeye başlamadan yaptırmayı. Çok kolay geçti bizim süreç. Hiç ağrısı acısı olmadı henüz. Inşallah da bundan sonra olmaz.

Benim oğlum bensiz durmaya alışsa ben de spora gidecektim. Deneme yapalım dedik babasıyla. Babaannesine bırakıp biz bir kahve içmeye gittik. Ben gelene kadar çığlık çığlığa ağlamış. Beni görünce sakinledi de uyudu. Benim spor işi de kalmış oldu böylece kilolarım da benimle kaldı maalesef

Ayy harikaymış valla. Ben 17 kilo aldım işte 9u kesin gitti, 1 kilo geliyor gidiyor. 10 kilo gitti diyemiyorum ama geriye kalan kaldı yani zayıflayamıyorum herşeyi yemek istiyorum. Kek baklava asla sevmezdim. Bu lohusalıkta deli gibi tatlı yiyorum, yerken kendime de şaşırıyorum

Ayy o kötüymüş arkadaşım ben anneme bırakıyorum oğluşu çok bunaldığımda, alıştırmak biraz zor oldu aslında ama, 15 dk, yarım saat, 1 saat derken yavaş yavaş alıştırdım ben. Şimdi annemle net 1 saat kalıyor. Ağlarsa annem buzluktan anne sütü veriyor ya da hemen mama yapıyor. Mama yeyince rahatlıyor biraz. Sen de istersen böyle yapmayı dene belki işe yarar. Ben azıcık dışarı çıkıp nefes alıyorum böylece psikolojim yerine geliyor yoksa full yapışık geziyoruz evde bir de işe başlayacağım mecbur haziran sonunda o yüzden alıştırmak en iyisi

Ahahah doğru bnce kesin anneler sünnet oluyo o anlar aklıma geliyo bı ağlamaklı oluyorum. Ne güzel maşallah minnosa hayatında hep böyle güçlü olsun

Bizim de eller sürekli ağızda ve emiyor hatta luk luk sesler geliyor emeerkenn pazartesi
Kontrolümüz var sorayım bende gerçekten damakları kaşınıyo olabilir hiç düşünemmiştimmm

Bunlar devam ederse 10 bin Suriyeli dah gelecekmiş 10/15 sene sonra görün siz yarı Arap yarı Türk olacağız. Amaç memleketi araplaştırmalz Atatürk’ün ilkelerini yok saymak. Gerçekten bıktım midem bulanıyor artık. Hala nasıl oy veriyorlar daha geçen gün 2 yaşındaki koza tecavüz edildi ölmüş çocuk. Ceza yok memlekette. Kadın cinayetleinün katillerin tecavizvülerin hepsi eski sabıkalı aynı suçlardan yine girmişler. Bunlar neden aramızda diyeceğim. İç işleri memleketin namusunu korumuyor çocukları kadınları hayvanları mı koruyacak. Güvenlik duvarımız yok sürüyle Akın etmedi mi Araplar. Dingonun ahırı gibi girdiler. Memleket be halde. Gerçekten değişsin hükümet. Hele benim oturduğum yerde hep Arap.resmen Burada küçük Suriye yi
Kurmuşlar hepsinde 3/4 çocuk. Benim kendi milletim yapamıyor geçimsizlikten çocuk bunlar yapıp yağıp sokağa atıyorlar.
Herkes oy kullansın gerçekten de birlik olmanın zamanı artık. Şu seçim tantanası geçsin bitsin başka bişey demiyorum. Araplar benim kızımı kaçırıyordu 4 sene önce. Onların çoğu yaptığı şeyleri de halka açıklamıyorlar korkuyorlar hükümetten. Sebep oldukları yayılmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…