2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302

Ayy ayıp yani, cocuklu kadına yardım etmeyecek de kime edecekler acaba?

Ben de bazen sadece kek yapıyorum, mozaik pasta yapıyorum kahve yanına. Önden hazırlıyorum her şeyi, kaldırmasını onlar yapıyor Allah’tan. İlk çocuklarda ne kasardım kendimi, yok şunu da yapayım bunu da yapayım diye.

Bana da aynı öyle geldiler yemek çay sofra topla kaldır şupur kapanış yapıp gittiler eksikler de vardı keşke onlarda gelsydi dedim

Valla vatsap grupumuz var komsular diye Bebek gormesine gidecegiz vs dediler hatta bekledim sen yorulma her birimiz bir sey getiririz demelerini
Bnce bebek gormenin adeti bu olmalı ya yemeğini alan gelsin bı de onlara hazırlık mi yapilcak hadi getirmediniz bari yardim edin. Neyse inşallah takı yerini tutuyodur

Bize 20 günlükken bir arkadaş bebek görmeye gelmişti, eşi ve 2 küçük çocuğuyla beraber. Tabi kabul ettik ama ben ayıpladım arkadaşı. Bebek görmeye hem de eşle gitmek için çok erken bir zaman 20 gün. Habire bebeği emzirmem gerekiyor, çocuklar bebeği mincikliyor. Üzerime ne giyeceğimi bile bilemedim, eşofmanlarımı giymiştim. O gün kızım ilk kez pişik olmuştu, bezli kucakta tutulmaktan

Allah o babybjörn ana kucağını bulandan razı olsun benim oğlan acayip seviyor

Aaa öyle miymiş bu hikayede yanan sen olmuşsun emin hoca dersine girdi mi hiç? Rektörlük binasından atlayip İntihar etmişti hatırlarsın belki

Bende şey dedim şakayla karışık kız daha yokmuydu gelen kapı açık dursun belki gelen olur dedim ahahaha
Ahahah benim eşim kendi ailesini bilmesine rağmen öyle diyo Önceden diyodum bu ne toplu ordu gibi evlere gidiliyo aile aile gidilse daha iyi ama toplu daha iyiymiş bı seferde bitiyo. Çok yemek yapmak sıkıntı yetecekmi olacak mı diyosun. Sagolsunlar ben yemeğe ilismedim

4. Hamilelik ama bende de çok şükür sıfır çatlak bugün 7 aylık hamileyken giydiğim pantolona sığmadım, benim derdim de aldığım kilolar
Bende çoğuna girmiyorum bile canım 45 tim 57 oldum malum kilo alınca çoğu olmuyor

Valla her türlüsü zor ya annem yaptı çoğu şeyi saolsun

Benim de huyum kotu ya keske rahat olsam her seyim dort dortluk olacak temizlik vs ondan 2 gun epey ugrastim. Kalabalik olduklari icin ikramliklari mecbur o sekilde yaptim. Biz herkesi kendimiz saniyoruz

Aa evet annem Almanya'da diyordun sen Valla keşke ne kadar yakınmışız bu arada ben de aydın da okudum üni yi iibf de sen hangi fakülteden mezunsun
Yeni evlendigimde Aydinda idik Nazilli de az daha öluyordum sicaktanSiz nasil yasiyorsunuz ki o sicaktaizmir e de geldim gezmeye ama Aydin a gore sanki daha serin.

Benim de huyum kotu ya keske rahat olsam her seyim dort dortluk olacak temizlik vs ondan 2 gun epey ugrastim. Kalabalik olduklari icin ikramliklari mecbur o sekilde yaptim. Biz herkesi kendimiz saniyoruz
Ben de öyleyim 2 çeşit yapicam diye girdim 6 çeşit yapıp çıktım

Kizlar ben de kafa kalmamisaz once elimde corba kases buyuk ogluma yediriyordum ayaga kalktim bir ara sonra egildim Yiğit e yedirmeye calisiyorken buldum kendimiOglum da diyor anne bebekler corba icmez mama yerlerGecen de Yigit e icirmek icin d vitaminini aldim elime diger ogluma icirdim o da bir an şasirdi annem ne yapiyor diye

Yeni evlendigimde Aydinda idik Nazilli de az daha öluyordum sicaktanSiz nasil yasiyorsunuz ki o sicaktaizmir e de geldim gezmeye ama Aydin a gore sanki daha serin.
Canim nazillinin sıcağı hiç bi yerde yok hatta cehennemin kazanlari nazillinin altında kaynıyor diye geyik var oranin sıcağı kuru bi sıcak mahvediyor insani. İzmir nazillinin yanında çok çok iyi kalıyor ama yazin klimasiz yaşanmıyor burda da. Ben okurken sırf o sıcaklara denk gelmemek için yaz okuluna kalmadan okul bitirdim

Ay allah iyiliğini versin çok güldüm Yiğit bı kaşık alsaydi bari çorbadan çocuğun keyfi yerine gelirdi

Ya ben Kocaelide idim oranin havasina alisiktim Orada okudum orada işe basladim yillarim gecti. Allah im Aydin da iken 1 odada klima var ama ben mutfaga, diger odalara gitmek icin kapiyi actigim an sanki yuzume firinin sicakligi carpiyordu resmenTasinacagimizin aksami da her seyimizi topladik klimasiz temmuzun sicagi ben yatakta uyumuyorum kendimi yerlere atmisin bekliyorum bir araba gecsin perde kimildasin da bana serinlik gelsin canimi zor kurtardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…