2 dogum yaptim sifir catlakkesinlikle genetik bence bu catlak işi
Kizlar dun misafirim vardi komsular bebek gormesine gelmek istediler komsularla sayili birburumizi gormusuzdur hepmiz yeni tasinmisiz. 1 kadin harici kimse yerinden kipirdayip yardim edecek bir sey var mi demediler sinir oldum onlaraAllahtan onlar gelmeden soframi falab her seyi hazirlamistim. Yardim edende yas olarak daha buyuktu genc olanlar oturdu hep.2 gunum de onlara gitti 1 gun temizlik yiyecekler vs derken bari gicik etmeselerdi iyiydi
Bana da aynı öyle geldiler yemek çay sofra topla kaldır şupur kapanış yapıp gittilerAy dün benimde akraba misafirlerim vardı saolsun annem yardım etti hazırlığa Bi gün önce temizliğimi yapmıştım Allah tan. 10 yetişkin 5 te çocuk vardı yani toplu geldiler iyimi oldu kötümü bilemedim. Bulaşığı çaya falan onlar yaptı saolsunlar. Oğlum uyuyordu ama onlar yaptılar yinede valla benimde işime geldi açıkçasıSadece şey zorladı beni yemeğe değilde hani çaya gelselerdi daha kolay olurdu
Bnce bebek gormenin adeti bu olmalı ya yemeğini alan gelsin bı de onlara hazırlık mi yapilcak hadi getirmediniz bari yardim edin. Neyse inşallah takı yerini tutuyodurValla vatsap grupumuz var komsular diye Bebek gormesine gidecegiz vs dediler hatta bekledim sen yorulma her birimiz bir sey getiririz demelerini
Ayy olmaz olsunlarböyle hizmet bekleyenlere uyuzum ya niye geliyosun o zaman. Ben böyle olsa boşa giden günüme yanarim Benim kız arkadaşlarım daha 40 çıkmadan geldiler sagolsunlar yiyeceklerini kendileri hazırladı desem yeridir hatta bı arkadaşım dedi çamaşır temizlik yapılacak herhangi bişey varsa yapayım ay yok dedim iş yapmaya mi çağırdım bende bu durumu yaşamadan belki akıl edemezdim şimdi olsa yapabileceğim herşeyi yapar yada teklif ederim zor çünkü o hazırlığın stresi bile yeter
Bende şey dedim şakayla karışık kız daha yokmuydu gelen kapı açık dursun belki gelen olur dedim ahahahaBana da aynı öyle geldiler yemek çay sofra topla kaldır şupur kapanış yapıp gittilereksikler de vardı keşke onlarda gelsydi dedim
Allah o babybjörn ana kucağını bulandan razı olsunCanım olduğu kadar yapacak bir şey yokben de çok tez canlı, işi tamamlamadan bırakmak istemeyen biriyim. Başladığım işin bölünmesinden nefret ederim ama den gel bunu bebişe anlat.
Bu dönem de anakucakları benim kurtarıcım oldu. Neredeyse her oda da bir anakucağı var. Biraz piyanolu oyun halasına koyuyorum ortalığı topluyorum, puseti mutfak sandalyelerinin üzerine duvara dayalı koyuyorum yemek yapıyorum yapmaya çalışıyorum. Babyjörn ü çok seviyor, oyuncaklarını tutuyor ona koyuyorum evi süpürüyorum. Bazen kucağımda dyson ile evi süpürüyorum. Şimdi yere bir minder ayarladım inşallah onda da durur. Sabah kahvaltıyı eşim hazırlıyor, kızım öğleci çok zorda kaldığımda ona veriyorum ama oyalayamıyor pek, 5 ten sonra oğlum okuldan geliyor eşim işten dönüyor onlara pas ediyorum. 2 haftada bir bi Hanım geliyor, genel işi o yaşıyor ama yemek ütü ortalığın toplanmasını bir şekilde halletmeye çalışıyoruz canım
Aaa öyle miymişHiç sorma ya hiç tahmin etmezdim hem yasadigimiz yer hem okudugumuz okul falan2 tane uluslararasi ticaret var birisi uluslararasi ticaret ve finansman o nazillide diğeri de uluslararasi ticaret ve işletmecilik o sökede lisans yani benimkisi de sağlıkçılarla aynı fakültede okuyorduk biz hahahdh senelerce veremediğim tek ders maliyet muhasebesiydi lanet olsun
Bizimkide ana kucağını ve piyanolu oyun halısını çok seviyorAllah o babybjörn ana kucağını bulandan razı olsunbenim oğlan acayip seviyor
Ahahah benim eşim kendi ailesini bilmesine rağmen öyle diyoBende şey dedim şakayla karışık kız daha yokmuydu gelen kapı açık dursun belki gelen olur dedim ahahaha
Bende çoğuna girmiyorum bile canım 45 tim 57 oldum malum kilo alınca çoğu olmuyor4. Hamilelik ama bende de çok şükür sıfır çatlakbugün 7 aylık hamileyken giydiğim pantolona sığmadım, benim derdim de aldığım kilolar
Valla her türlüsü zor ya annem yaptı çoğu şeyi saolsunAhahah benim eşim kendi ailesini bilmesine rağmen öyle diyoÖnceden diyodum bu ne toplu ordu gibi evlere gidiliyo aile aile gidilse daha iyi ama toplu daha iyiymiş bı seferde bitiyo. Çok yemek yapmak sıkıntı yetecekmi olacak mı diyosun. Sagolsunlar ben yemeğe ilismedim
Verirsin onlari da tam yaz gelsin yazin insan zsyifliyor. Tabi benimde gobegimi toparlamam lazim4. Hamilelik ama bende de çok şükür sıfır çatlakbugün 7 aylık hamileyken giydiğim pantolona sığmadım, benim derdim de aldığım kilolar
Benim de huyum kotu ya keske rahat olsam her seyim dort dortluk olacak temizlik vs ondan 2 gun epey ugrastim. Kalabalik olduklari icin ikramliklari mecbur o sekilde yaptim. Biz herkesi kendimiz saniyoruzAyy ayıp yani, cocuklu kadına yardım etmeyecek de kime edecekler acaba?
Ben de bazen sadece kek yapıyorum, mozaik pasta yapıyorum kahve yanına. Önden hazırlıyorum her şeyi, kaldırmasını onlar yapıyor Allah’tan. İlk çocuklarda ne kasardım kendimi, yok şunu da yapayım bunu da yapayım diye.
Yeni evlendigimde Aydinda idik Nazilli de az daha öluyordum sicaktanAa evet annem Almanya'da diyordun senValla keşke ne kadar yakınmışız bu arada ben de aydın da okudum üni yi iibf de sen hangi fakülteden mezunsun
Ben de öyleyim 2 çeşit yapicam diye girdim 6 çeşit yapıp çıktımBenim de huyum kotu ya keske rahat olsam her seyim dort dortluk olacak temizlik vs ondan 2 gun epey ugrastim. Kalabalik olduklari icin ikramliklari mecbur o sekilde yaptim. Biz herkesi kendimiz saniyoruz
Canim nazillinin sıcağı hiç bi yerde yok hatta cehennemin kazanlari nazillinin altında kaynıyor diye geyik varYeni evlendigimde Aydinda idik Nazilli de az daha öluyordum sicaktanSiz nasil yasiyorsunuz ki o sicakta izmir e de geldim gezmeye ama Aydin a gore sanki daha serin.
Ay allah iyiliğini versin çok güldümKizlar ben de kafa kalmamisaz once elimde corba kases buyuk ogluma yediriyordum ayaga kalktim bir ara sonra egildim Yiğit e yedirmeye calisiyorken buldum kendimi Oglum da diyor anne bebekler corba icmez mama yerler Gecen de Yigit e icirmek icin d vitaminini aldim elime diger ogluma icirdim o da bir an şasirdi annem ne yapiyor diye
Ya ben Kocaelide idim oranin havasina alisiktim Orada okudum orada işe basladim yillarim gecti. Allah im Aydin da iken 1 odada klima var ama ben mutfaga, diger odalara gitmek icin kapiyi actigim an sanki yuzume firinin sicakligi carpiyordu resmenCanim nazillinin sıcağı hiç bi yerde yok hatta cehennemin kazanlari nazillinin altında kaynıyor diye geyik varoranin sıcağı kuru bi sıcak mahvediyor insani. İzmir nazillinin yanında çok çok iyi kalıyor ama yazin klimasiz yaşanmıyor burda da. Ben okurken sırf o sıcaklara denk gelmemek için yaz okuluna kalmadan okul bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?