2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızım 16 kilo koltuk istemiyor şuan. Çok nadir istiyor o yüzden alsam mı almasam mı ikilemdeyim. Ama oğlan onun koltuğuna geçince ister mi acaba diye ikilemdeyim
O zaman ben senin yerinde olsam koltuk yükseltici alırdım sanırım oto koltuğu da ucuz bir şey değil
Keşke böyle insanlar hiç gelmese değil mi zaten kendi işimizi gücümüzü zor yapıyoruz bazen yapamıyoruz gelip hem strese sokuyorlar hem köstek oluyorlar. Dün de bana eşimin iş arkadaşının eşi yazmış görmeye gelicez diye eşime söyledim ben de. Çocukları hastaydı dedi. Bir yaşında çocukları var ve hastaymış bize gelmek istiyorlar yani ben burda art niyet arıyorum bu dusuncesizlik falan değil bence. Kabul etmedim ayıp olduysa da oldu yapacak bir şey yok

En gıcık olduğum misafir tipi bebekli eve gelip hizmet bekleyen

Bnmde haftasonu misafirlerim gelcek disardan soylicem esim yemeklerin cok kotu oluyor hazir alalim dedi:)) disarda ev yemekleri yapan yerler varya. Temizlik konusuda robot supurge saolsun esimede toz aldirdim tamam yeter:)))

İnsanlar ne kadar düşüncesiz ya gerçekten bu artık art niyete giriyor. Zaten daha çocukların aşıları bile tam değil kendimizden koruyoruz. En kolay hastalik kapacaklari yaş grubu da 1-3 yaş bir de hasta olduğu halde gelmek istiyorlar

Bi de 2 cocuklusun yani... Benim siniftan arkadaslar konferansta bebek gorduler yani cok hosuma gitti acikcasi. Cunku bebegim zor, kimse yok benim ancak o gun birine tutmam gerekirdi...

Benimde son haftaya kadar bişey yoktu son hafta çatladım ve duruyor hala çok sinir oluyorum
Benim de öyle arkadaşım vücuduma bakmak istemiyorum deli oldum.
çok şanslısın arkadaşım
Benim çatlaklar harita gibi. Kabullendim artık beyazlasa da mor kırmızı görüntüden kurtulsam
Sen bensin aynı durum
2 dogum yaptim sifir catlak kesinlikle genetik bence bu catlak işi
Bencede genetik ya, maşallah sana arkadaşım

Ahahah bn yine kolumla tutuyorum zorlandiysan ince yapılı yastıkla dene köy bebeyi yastığa kaydır sola emsin. Her ikisini de çektim

Eklentiler

• IMG_20230531_125006.webp
    106 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20230531_124937.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 67
Bnmde haftasonu misafirlerim gelcek disardan soylicem esim yemeklerin cok kotu oluyor hazir alalim dedi:)) disarda ev yemekleri yapan yerler varya. Temizlik konusuda robot supurge saolsun esimede toz aldirdim tamam yeter:)))
Yemekleri esine yaptır bence çünkü o bunu haketmis
Cahillikten başka bi şey değil ya. Eşime sormasam direkt gelin desem kendimi yer dururdum. Gelmeyin eksik kalın ne faydanız var zaten. Bir de şu dönemde dış kapının mandalları bile gelmek istedi anlamadım yolda görsek zor selamlasıyoruz çocuğu görmeye geliyorlar. Görüp ne yapacaksın yani

Ha haaa esinizin yerinde olsam canim sen yorulma falan derdim Iyi hic olmasin gizlisi saklisi yoktur

Bizim de geçen misafirler geldi annemde ağırladık zaten annemin komsulariydi gelenler gelmeleri de tam Ekin in uyku saatine denk geldi Ekin i uyutup çıktım terasa babasi da aşağıda başını bekledi ağlarsa falan diye çok rahat oldu öyle. İkramliklari da annem Ekinle ilgilenirken ben hazirladim tek başıma olsam çok zor yani olcak iş değil

Renkler açılmadan çözümü kolay oluyomus sanırım. Bnde de var erken dogursaydim cikmicakti aynen son haftalarda catladim. Var mı krem tavsiyesi

Valla ben kabul etmedim annemdeyiz evde değiliz dedim öyle samimi olmadığım kişilere dediğin gibi faydalari yok bari zararları olmasin

Ayy olmaz olsunlar böyle hizmet bekleyenlere uyuzum ya niye geliyosun o zaman. Ben böyle olsa boşa giden günüme yanarim Benim kız arkadaşlarım daha 40 çıkmadan geldiler sagolsunlar yiyeceklerini kendileri hazırladı desem yeridir hatta bı arkadaşım dedi çamaşır temizlik yapılacak herhangi bişey varsa yapayım ay yok dedim iş yapmaya mi çağırdım bende bu durumu yaşamadan belki akıl edemezdim şimdi olsa yapabileceğim herşeyi yapar yada teklif ederim zor çünkü o hazırlığın stresi bile yeter

Aa evet annem Almanya'da diyordun sen Valla keşke ne kadar yakınmışız bu arada ben de aydın da okudum üni yi iibf de sen hangi fakülteden mezunsun
Yaa ben sökede işletme fakultesinde uluslararasi ticaret normalde nazillide olmasi gerekmiyor muydu hic anlam veremedik nazillide yaz okuluna gidiyordum ama sen ne okudun nazillide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…