O zaman ben senin yerinde olsam koltuk yükseltici alırdım sanırım oto koltuğu da ucuz bir şey değilKızım 16 kilo koltuk istemiyor şuan. Çok nadir istiyor o yüzden alsam mı almasam mı ikilemdeyim. Ama oğlan onun koltuğuna geçince ister mi acaba diye ikilemdeyim
Keşke böyle insanlar hiç gelmese değil miKizlar dun misafirim vardi komsular bebek gormesine gelmek istediler komsularla sayili birburumizi gormusuzdur hepmiz yeni tasinmisiz. 1 kadin harici kimse yerinden kipirdayip yardim edecek bir sey var mi demediler sinir oldum onlaraAllahtan onlar gelmeden soframi falab her seyi hazirlamistim. Yardim edende yas olarak daha buyuktu genc olanlar oturdu hep.2 gunum de onlara gitti 1 gun temizlik yiyecekler vs derken bari gicik etmeselerdi iyiydi
En gıcık olduğum misafir tipiKizlar dun misafirim vardi komsular bebek gormesine gelmek istediler komsularla sayili birburumizi gormusuzdur hepmiz yeni tasinmisiz. 1 kadin harici kimse yerinden kipirdayip yardim edecek bir sey var mi demediler sinir oldum onlaraAllahtan onlar gelmeden soframi falab her seyi hazirlamistim. Yardim edende yas olarak daha buyuktu genc olanlar oturdu hep.2 gunum de onlara gitti 1 gun temizlik yiyecekler vs derken bari gicik etmeselerdi iyiydi
Bnmde haftasonu misafirlerim gelcek disardan soylicem esim yemeklerin cok kotu oluyor hazir alalim dedi:)) disarda ev yemekleri yapan yerler varya. Temizlik konusuda robot supurge saolsun esimede toz aldirdim tamam yeter:)))Kizlar dun misafirim vardi komsular bebek gormesine gelmek istediler komsularla sayili birburumizi gormusuzdur hepmiz yeni tasinmisiz. 1 kadin harici kimse yerinden kipirdayip yardim edecek bir sey var mi demediler sinir oldum onlaraAllahtan onlar gelmeden soframi falab her seyi hazirlamistim. Yardim edende yas olarak daha buyuktu genc olanlar oturdu hep.2 gunum de onlara gitti 1 gun temizlik yiyecekler vs derken bari gicik etmeselerdi iyiydi
İnsanlar ne kadar düşüncesiz yaKeşke böyle insanlar hiç gelmese değil mizaten kendi işimizi gücümüzü zor yapıyoruz bazen yapamıyoruz gelip hem strese sokuyorlar hem köstek oluyorlar. Dün de bana eşimin iş arkadaşının eşi yazmış görmeye gelicez diye eşime söyledim ben de. Çocukları hastaydı dedi. Bir yaşında çocukları var ve hastaymış bize gelmek istiyorlar yani ben burda art niyet arıyorum bu dusuncesizlik falan değil bence. Kabul etmedim ayıp olduysa da oldu yapacak bir şey yok
Eşin ne kadar açık sözlüymüş yaBnmde haftasonu misafirlerim gelcek disardan soylicem esim yemeklerin cok kotu oluyor hazir alalim dedi:)) disarda ev yemekleri yapan yerler varya. Temizlik konusuda robot supurge saolsun esimede toz aldirdim tamam yeter:)))
Bi de 2 cocuklusun yani... Benim siniftan arkadaslar konferansta bebek gordulerKizlar dun misafirim vardi komsular bebek gormesine gelmek istediler komsularla sayili birburumizi gormusuzdur hepmiz yeni tasinmisiz. 1 kadin harici kimse yerinden kipirdayip yardim edecek bir sey var mi demediler sinir oldum onlaraAllahtan onlar gelmeden soframi falab her seyi hazirlamistim. Yardim edende yas olarak daha buyuktu genc olanlar oturdu hep.2 gunum de onlara gitti 1 gun temizlik yiyecekler vs derken bari gicik etmeselerdi iyiydi
Çok mantıklı vallaBi de 2 cocuklusun yani... Benim siniftan arkadaslar konferansta bebek gorduleryani cok hosuma gitti acikcasi. Cunku bebegim zor, kimse yok benim ancak o gun birine tutmam gerekirdi...
Benim de öyle arkadaşım vücuduma bakmak istemiyorum deli oldum.Benimde son haftaya kadar bişey yoktu son hafta çatladım ve duruyor hala çok sinir oluyorum
Valla bende 1 tane bile çatlak olmadı, jel kullandım ama genetikle de alakali olabilir annemde teyzemlerde anneannemde falan hiç olmamışherkes söylüyordu son haftalarda oluyor diye. Arkadasimin bayagi belliydi ama zamanla belirginliği azalmıştı
Sen bensin aynı durumBenim çatlaklar harita gibi. Kabullendim artık beyazlasa da mor kırmızı görüntüden kurtulsam
Bencede genetik ya, maşallah sana arkadaşım2 dogum yaptim sifir catlakkesinlikle genetik bence bu catlak işi
Ahahah bn yine kolumla tutuyorum zorlandiysan ince yapılı yastıkla dene köy bebeyi yastığa kaydır sola emsin. Her ikisini de çektimCnm işe yaradı ama kafasını nasıl tutuyorsun bu pozisyonda sağ kolla destek olamıyorum yamulduk bebek de ben de
Evet cnm 6 aydan önce tavsiye edilmiyor benim de araştırdığım kadarıyla henüz ciltleri çok geçirgen.
Yemekleri esine yaptır bence çünkü o bunu haketmisBnmde haftasonu misafirlerim gelcek disardan soylicem esim yemeklerin cok kotu oluyor hazir alalim dedi:)) disarda ev yemekleri yapan yerler varya. Temizlik konusuda robot supurge saolsun esimede toz aldirdim tamam yeter:)))
Cahillikten başka bi şey değil ya. Eşime sormasam direkt gelin desem kendimi yer dururdum. Gelmeyin eksik kalın ne faydanız var zaten. Bir de şu dönemde dış kapının mandalları bile gelmek istedi anlamadım yolda görsek zor selamlasıyoruz çocuğu görmeye geliyorlar. Görüp ne yapacaksın yaniİnsanlar ne kadar düşüncesiz yagerçekten bu artık art niyete giriyor. Zaten daha çocukların aşıları bile tam değil kendimizden koruyoruz. En kolay hastalik kapacaklari yaş grubu da 1-3 yaş bir de hasta olduğu halde gelmek istiyorlar
Ha haaa esinizin yerinde olsam canim sen yorulma falan derdimBnmde haftasonu misafirlerim gelcek disardan soylicem esim yemeklerin cok kotu oluyor hazir alalim dedi:)) disarda ev yemekleri yapan yerler varya. Temizlik konusuda robot supurge saolsun esimede toz aldirdim tamam yeter:)))
Renkler açılmadan çözümü kolay oluyomus sanırım. Bnde de var erken dogursaydim cikmicakti aynen son haftalarda catladim. Var mı krem tavsiyesiGünaydın kızlarsizin çatlak izleriniz ne alemde? Benim doğuma don iki hafta kala o kadar çok çatlağım oldu ki nasıl oldu asla anlamadım. Olacaksa oluyor. Hala kırmızı mor koyu renkliler bari renkleri açılsa
Ben de keşke whatsapptan fotoğrafını falan atsam da gelmeselerBi de 2 cocuklusun yani... Benim siniftan arkadaslar konferansta bebek gorduleryani cok hosuma gitti acikcasi. Cunku bebegim zor, kimse yok benim ancak o gun birine tutmam gerekirdi...
Valla ben kabul etmedim annemdeyiz evde değiliz dedim öyle samimi olmadığım kişilere dediğin gibi faydalari yok bari zararları olmasinCahillikten başka bi şey değil ya. Eşime sormasam direkt gelin desem kendimi yer dururdum. Gelmeyin eksik kalın ne faydanız var zaten. Bir de şu dönemde dış kapının mandalları bile gelmek istedi anlamadım yolda görsek zor selamlasıyoruz çocuğu görmeye geliyorlar. Görüp ne yapacaksın yani
Mesela bu bana yazan kişinin numarası bende vardı benim numaram da onda vardı numaramı silmişValla ben kabul etmedim annemdeyiz evde değiliz dedim öyle samimi olmadığım kişilere dediğin gibi faydalari yok bari zararları olmasin
Ayy olmaz olsunlarKizlar dun misafirim vardi komsular bebek gormesine gelmek istediler komsularla sayili birburumizi gormusuzdur hepmiz yeni tasinmisiz. 1 kadin harici kimse yerinden kipirdayip yardim edecek bir sey var mi demediler sinir oldum onlaraAllahtan onlar gelmeden soframi falab her seyi hazirlamistim. Yardim edende yas olarak daha buyuktu genc olanlar oturdu hep.2 gunum de onlara gitti 1 gun temizlik yiyecekler vs derken bari gicik etmeselerdi iyiydi
Ay valla bende aynalara küstümBenim de öyle arkadaşım vücuduma bakmak istemiyorum deli oldum.
çok şanslısın arkadaşım
Sen bensin aynı durum
Bencede genetik ya, maşallah sana arkadaşım
Kabul etmeyerek en doğrusunu yapmışsın o zamanMesela bu bana yazan kişinin numarası bende vardı benim numaram da onda vardı numaramı silmişo kadar samimiyiz yani
YaaAa evet annem Almanya'da diyordun senValla keşke ne kadar yakınmışız bu arada ben de aydın da okudum üni yi iibf de sen hangi fakülteden mezunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?