Olur neden olmasinKızlar acil dönebilir msiinizzzzz dısarı cıkıcam ilk defa biberon alıcam cafede emzirmek icin alan yok sizce bu uygun mudur kullanan var mı? Bir de ne kadar su ne kadar mama koyacağım 3 aylık bebis
Senin eşinin burcu ne aslan miKizlar bu ara da ilk oglumda eşim ben dogum yapinca kendine yuzuk yaptirmisti ya bu defa bana ozel bir sey bekliyordum malum kizmistimAkillanmamis gitmis bana altin almis ben begenmezmisim onun aldigini altini bozup kendim begendigim bir sey alirmisim Kabul etmedim yine kizdim Ablamda aa yazik adami mahcup ettin alsaydi hayir gurur yaptim almadim dedim akillansin Aslinda cok beklentili biri degilim de ilk dogumum da oyle yapinca dur bakalim bunda ne yapacak diye bekledim.Neyse anneler gununde bana guzel bir bileklik almis bir kac gun sonra her iki oğlumun adi yazili yuzuk yaptirmis. Bu ara beni hediyelere boguyor Ama ne zamandir kendine yine yuzuk bakiyor Yiğit icinde kendine yuzuk yaptiracakmis
Kafam yandiHa haaaKv gider alir vallahi oyle bir kadin canim bizim tarafta annemin baskasina taktiklari abimin cocuguna takilir bize yani kizlarin cocuguna takilmaz. O yuzden birinci derece disinda kimseden gelmedi, bizim taraftan..
Esimin tarafinin takmasi lazimdi. Kv nin dedigine gore onun yaptigi hic bir sey gelmemis. Kızıma ne onlardan ne de akrabalarindan bi sey geldi. Ben Turkum ya, farklilik var. Kiza takilmaz bizde diyemiyor. Aslinda kiz diye takmadiklarini dusunuyorum. Hadi akraban takmadi,kendin neden takmadin! Simdiki erkek, takarlarsa resmen ayrimciliko yuzden onlar ne takarsa yarisini kizimin hesabina aktaracagim
Burcu yay canimSenin eşinin burcu ne aslan miKendini ödüllendirme politikasina hayran kaldim Ama neyse ki verdiğin dersi almış
Kafam yandiEn güzeli bence de 2 ye böl. Peki kızına takmamisti oğluna da mi bişi takmadı?
Ben kimsenin kucağına bile vermiyorum ver dinlen diyorlar veremiyorum ama içim rahat etmiyor fotoğrafı da sadece coook çok sevdiğim kişilere atıyorumBen onu da yapmıyorum. Çocuğun çok kıymetli diyorlar evet kıymetli var mı bir sorunu olanevet dünyada bir ben doğurdum diyorum ondan çok kıymetli.
Cokk teşekkür ettimmmm ya umarım tutar biberonu tutmamazlık olur mu taklaya gelmeyeyimEkine 90 cc veriyorum 3 ölçek ama senin erkek bebiş biraz fazla yiyordu galiba 120 cc verebilirsin 4 ölçek mama ile
Bende korkuyorum ondan vermiyorum kucaklarına. Versem de gözüm hep üstünde.Ben kimsenin kucağına bile vermiyorum ver dinlen diyorlar veremiyorum ama içim rahat etmiyor fotoğrafı da sadece coook çok sevdiğim kişilere atıyorumbabanneme bile atmıyorum düşün
Valla canım çocukların sağı solu belli olmazCokk teşekkür ettimmmm ya umarım tutar biberonu tutmamazlık olur mu taklaya gelmeyeyim
Kızlar benim gözümde süper güçlere sahip kahramanlar gibi bişeysiniz helal olsun size çocuklarla yardımsız başarabilmek bunları mükemmel. Bizimki anakucağında 10dk duruyor oyun halısında da 10dk sonra sıkılıyor, viklemeye başlıyor al kucağa diye ve ben kilit. Hiç bir şey yapamıyorum yardım edenler olmasa ben akıl hastanesindeydim maşallah sizeCanım olduğu kadar yapacak bir şey yokben de çok tez canlı, işi tamamlamadan bırakmak istemeyen biriyim. Başladığım işin bölünmesinden nefret ederim ama den gel bunu bebişe anlat.
Bu dönem de anakucakları benim kurtarıcım oldu. Neredeyse her oda da bir anakucağı var. Biraz piyanolu oyun halasına koyuyorum ortalığı topluyorum, puseti mutfak sandalyelerinin üzerine duvara dayalı koyuyorum yemek yapıyorum yapmaya çalışıyorum. Babyjörn ü çok seviyor, oyuncaklarını tutuyor ona koyuyorum evi süpürüyorum. Bazen kucağımda dyson ile evi süpürüyorum. Şimdi yere bir minder ayarladım inşallah onda da durur. Sabah kahvaltıyı eşim hazırlıyor, kızım öğleci çok zorda kaldığımda ona veriyorum ama oyalayamıyor pek, 5 ten sonra oğlum okuldan geliyor eşim işten dönüyor onlara pas ediyorum. 2 haftada bir bi Hanım geliyor, genel işi o yaşıyor ama yemek ütü ortalığın toplanmasını bir şekilde halletmeye çalışıyoruz canım
Allah o babybjörn ana kucağını bulandan razı olsunbenim oğlan acayip seviyor
Canım inan bizde de 10 dk sonra vıyaklama başlıyor ama o 10 dakikada yemeğin ön hazırlığını yapıyorum, bebişi kucağıma alıyorum bi sakinleştiriyorum gerekirse emziriyor uyutuyorum. Sonra işlere kaldığı yerden devam. 10 dk 10dk derken işler biraz yoluna giriyor gibiKızlar benim gözümde süper güçlere sahip kahramanlar gibi bişeysiniz helal olsun size çocuklarla yardımsız başarabilmek bunları mükemmel. Bizimki anakucağında 10dk duruyor oyun halısında da 10dk sonra sıkılıyor, viklemeye başlıyor al kucağa diye ve ben kilit. Hiç bir şey yapamıyorum yardım edenler olmasa ben akıl hastanesindeydim maşallah size
Okuyunca benim de yandiSenin eşinin burcu ne aslan miKendini ödüllendirme politikasina hayran kaldim Ama neyse ki verdiğin dersi almış
Kafam yandiEn güzeli bence de 2 ye böl. Peki kızına takmamisti oğluna da mi bişi takmadı?
Misha Ekin’in teyzesi de sayılır o zamanAyy yerim onlari yaKuzum biz mishayi ailece sahiplenmistik o yüzden annemlerde kaliyor zaten babama aşık e biz gündüz işteyiz zaten. Annemlerle de çok yakın oturuyoruz sürekli görüşüyoruz. Dün hava yağmurlu diye babam çıkarmadı yürüyüşe bütün gece trip attı
Mutlaka haber ver merak ettimOkuyunca benim de yandine yazmisim boyle canim doguma gelmedi o taraftan kimse... Aileden farkli sehirde yasiyoruz. Bayramda ilk defa gorecekler, bilmiyorum
Hahaha aynen canımMisha Ekin’in teyzesi de sayılır o zamanTrip atmaz mı ya tüm gün o yürüyüş anını bekliyor garipler bizim bahçe olmasına rağmen illa yürüyüş.
Ben şuan Ekin uyuyunca alacağım duşun hayalini kuruyorumKızlar benim gözümde süper güçlere sahip kahramanlar gibi bişeysiniz helal olsun size çocuklarla yardımsız başarabilmek bunları mükemmel. Bizimki anakucağında 10dk duruyor oyun halısında da 10dk sonra sıkılıyor, viklemeye başlıyor al kucağa diye ve ben kilit. Hiç bir şey yapamıyorum yardım edenler olmasa ben akıl hastanesindeydim maşallah size
Gündüz uykusu yok karnini doyururken kestirme yapıyor o da yetiyor herhalde. Ev aldı başını gitti. Gece çocukları uyuyunca topluyorum gündüz supurebilirsem şanslıyım.Hic hazir degilim :) ben ev isi yemek falan yapamiyorum ya. Siz nasil yapiyorsunuz. Annem olmasa olecegiz yani. Hala bir duzen kuramadim. Ev halay cekiyor resmen. duzenim falan hepsi gitti her sey her yerde. Hic de sevmem. Psikolojim bozuluyor boyle gordukce evi. Sinir tepeme cikiyor. Kiz gunduz hic uyumuyor gece uyudugunda ben de bitmis oluyorum. Ne olacak boyle hic bilmiyorum…
Bu çatlaklar nasıl gecicek arkadaşım var mı bir yol yöntemGünaydın kızlarsizin çatlak izleriniz ne alemde? Benim doğuma don iki hafta kala o kadar çok çatlağım oldu ki nasıl oldu asla anlamadım. Olacaksa oluyor. Hala kırmızı mor koyu renkliler bari renkleri açılsa
Be safe 18-36 şuan 6.500 den başlıyorO zaman ben senin yerinde olsam koltuk yükseltici alırdım sanırım oto koltuğu da ucuz bir şey değil
Aynalara bakmıyorum çünkü kendimi taniyamiyorum. Hem kilo hem çatlak bu ben olamam modundayim...Benim de öyle arkadaşım vücuduma bakmak istemiyorum deli oldum.
Bende önce yükseltici alıp denerim kullanamazsa oto koltuğu mecbur alırım herhalde. Yukselticiyi nerden aldınız?Biz oğlum otokoltuk kullanma zamanı gelince kızıma yükseltici almıştık. İyi olmuştu. Şimdi öne benim yerime oturuyorlar
Ben her yerde emziriyorum yaKızlar acil dönebilir msiinizzzzz dısarı cıkıcam ilk defa biberon alıcam cafede emzirmek icin alan yok sizce bu uygun mudur kullanan var mı? Bir de ne kadar su ne kadar mama koyacağım 3 aylık bebis
+🖐 ama önce yemek yemem sonra çocukları yıkayıp uyutmam evi toplamam lazımBen şuan Ekin uyuyunca alacağım duşun hayalini kuruyorum
Örtüm var aslında yanımda ama bi cesaret edemedimGündüz uykusu yok karnini doyururken kestirme yapıyor o da yetiyor herhalde. Ev aldı başını gitti. Gece çocukları uyuyunca topluyorum gündüz supurebilirsem şanslıyım.
Bu çatlaklar nasıl gecicek arkadaşım var mı bir yol yöntemaynalara küstüm resmen
Be safe 18-36 şuan 6.500 den başlıyor
Aynalara bakmıyorum çünkü kendimi taniyamiyorum. Hem kilo hem çatlak bu ben olamam modundayim...
Bende önce yükseltici alıp denerim kullanamazsa oto koltuğu mecbur alırım herhalde. Yukselticiyi nerden aldınız?
Ben her yerde emziriyorum yao konuda biraz rahatım sanırım. Gecem hafta cafeye gittik açık alan emzirmeye yer yok her yerde insan var, ben birde dışarı çıkarken hamile tshrtleri var ya onlardan aldım çocuğu hemen tshirt içine sokup emziriyorum veya emzirme örtüsü var onu kullandım veya büyük muslin ortum var kendimi onla sarıp emziriyorum.
Emin diye bir hocamiz yoktu ya da ben hatirlamiyorum hele intihari ilk defa duymuştum bizdeki tek kaos birbirleriyle evli 2 tane hocamiz vardi karisini otelde başka erkekle basmış da ayrılmışlardıAaa öyle miymişbu hikayede yanan sen olmuşsun emin hoca dersine girdi mi hiç? Rektörlük binasından atlayip İntihar etmişti hatırlarsın belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?