2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Senin eşinin burcu ne aslan mi Kendini ödüllendirme politikasina hayran kaldim Ama neyse ki verdiğin dersi almış
Kafam yandi En güzeli bence de 2 ye böl. Peki kızına takmamisti oğluna da mi bişi takmadı?

Senin eşinin burcu ne aslan mi Kendini ödüllendirme politikasina hayran kaldim Ama neyse ki verdiğin dersi almış

Kafam yandi En güzeli bence de 2 ye böl. Peki kızına takmamisti oğluna da mi bişi takmadı?
Burcu yay canim

Ben onu da yapmıyorum. Çocuğun çok kıymetli diyorlar evet kıymetli var mı bir sorunu olan evet dünyada bir ben doğurdum diyorum ondan çok kıymetli.
Ben kimsenin kucağına bile vermiyorum ver dinlen diyorlar veremiyorum ama içim rahat etmiyor fotoğrafı da sadece coook çok sevdiğim kişilere atıyorum babanneme bile atmıyorum düşün

Kızlar benim gözümde süper güçlere sahip kahramanlar gibi bişeysiniz helal olsun size çocuklarla yardımsız başarabilmek bunları mükemmel. Bizimki anakucağında 10dk duruyor oyun halısında da 10dk sonra sıkılıyor, viklemeye başlıyor al kucağa diye ve ben kilit. Hiç bir şey yapamıyorum yardım edenler olmasa ben akıl hastanesindeydim maşallah size

Canım inan bizde de 10 dk sonra vıyaklama başlıyor ama o 10 dakikada yemeğin ön hazırlığını yapıyorum, bebişi kucağıma alıyorum bi sakinleştiriyorum gerekirse emziriyor uyutuyorum. Sonra işlere kaldığı yerden devam. 10 dk 10dk derken işler biraz yoluna giriyor gibi

Okuyunca benim de yandi ne yazmisim boyle canim doguma gelmedi o taraftan kimse... Aileden farkli sehirde yasiyoruz. Bayramda ilk defa gorecekler, bilmiyorum

Misha Ekin’in teyzesi de sayılır o zaman Trip atmaz mı ya tüm gün o yürüyüş anını bekliyor garipler bizim bahçe olmasına rağmen illa yürüyüş.

Okuyunca benim de yandi ne yazmisim boyle canim doguma gelmedi o taraftan kimse... Aileden farkli sehirde yasiyoruz. Bayramda ilk defa gorecekler, bilmiyorum
Mutlaka haber ver merak ettim
Misha Ekin’in teyzesi de sayılır o zaman Trip atmaz mı ya tüm gün o yürüyüş anını bekliyor garipler bizim bahçe olmasına rağmen illa yürüyüş.
Hahaha aynen canım

Ben şuan Ekin uyuyunca alacağım duşun hayalini kuruyorum

Gündüz uykusu yok karnini doyururken kestirme yapıyor o da yetiyor herhalde. Ev aldı başını gitti. Gece çocukları uyuyunca topluyorum gündüz supurebilirsem şanslıyım.
Bu çatlaklar nasıl gecicek arkadaşım var mı bir yol yöntem aynalara küstüm resmen

O zaman ben senin yerinde olsam koltuk yükseltici alırdım sanırım oto koltuğu da ucuz bir şey değil
Be safe 18-36 şuan 6.500 den başlıyor

Benim de öyle arkadaşım vücuduma bakmak istemiyorum deli oldum.
Aynalara bakmıyorum çünkü kendimi taniyamiyorum. Hem kilo hem çatlak bu ben olamam modundayim...

Biz oğlum otokoltuk kullanma zamanı gelince kızıma yükseltici almıştık. İyi olmuştu. Şimdi öne benim yerime oturuyorlar
Bende önce yükseltici alıp denerim kullanamazsa oto koltuğu mecbur alırım herhalde. Yukselticiyi nerden aldınız?

Kızlar acil dönebilir msiinizzzzz dısarı cıkıcam ilk defa biberon alıcam cafede emzirmek icin alan yok sizce bu uygun mudur kullanan var mı? Bir de ne kadar su ne kadar mama koyacağım 3 aylık bebis
Ben her yerde emziriyorum ya o konuda biraz rahatım sanırım. Gecem hafta cafeye gittik açık alan emzirmeye yer yok her yerde insan var, ben birde dışarı çıkarken hamile tshrtleri var ya onlardan aldım çocuğu hemen tshirt içine sokup emziriyorum veya emzirme örtüsü var onu kullandım veya büyük muslin ortum var kendimi onla sarıp emziriyorum.

Örtüm var aslında yanımda ama bi cesaret edemedim

Aaa öyle miymiş bu hikayede yanan sen olmuşsun emin hoca dersine girdi mi hiç? Rektörlük binasından atlayip İntihar etmişti hatırlarsın belki
Emin diye bir hocamiz yoktu ya da ben hatirlamiyorum hele intihari ilk defa duymuştum bizdeki tek kaos birbirleriyle evli 2 tane hocamiz vardi karisini otelde başka erkekle basmış da ayrılmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…