Bir tanesi küçük ırk o yavruluğundan beri bende diğer husky kızımı da 4 sene önce sahiplendik bahçeli bir eve geçince. Bebekten sonra çok ihmal ettim onları gözüm gibi bakıyordum biriciklerime. Senin ballı lokma kaç yaşında cnm yürüyüşlerini fln yapmaya vakit bulabiliyor musun?Oyyy kiyamam onlara kaç senedir bakiyorsun ne güzel yaaEvin bahçeli mi yoksa apartmanda mi oturuyorsun canım
Masallah Ekin'eVay arkadaş ayni siralarda okumuşuzBen maliye mezunuyum canım Harbiden senin neden Söke'de Benim ev arkadaşım o bölümü okuyordu ama nazillideydi senin önlisans mi lisans mi?
Altın takacak misafirin başımın üstünde yeri var
Kalmaz mi kız kayinvalide ve annem herkese altın takmış zamaninda Ekinin maşallah bir yastik dolusu altını oldu
Çocuk uyuyor yanımda içimde patladı kahkaham ahshdhdj ah cnm yaKizlar ben de kafa kalmamisaz once elimde corba kases buyuk ogluma yediriyordum ayaga kalktim bir ara sonra egildim Yiğit e yedirmeye calisiyorken buldum kendimi Oglum da diyor anne bebekler corba icmez mama yerler Gecen de Yigit e icirmek icin d vitaminini aldim elime diger ogluma icirdim o da bir an şasirdi annem ne yapiyor diye
Valla canim normali bu... Surekli dogurmuyor insan ve unutulmuyor insanin dugunu bir de cocugu nokta. Durumum kotu vs ben acikcasi bahane olarak goruyorum.Ayy bizim ilk ya ondan saolsun gelen takısız gelmiyorşanslı oğlum
Duramaz ki normal insan... Ilginc ve oldukca gamsiz insanlarmis...Demi insan bari yalandan da olsa der var mi yardim edilecek bir sey
Yaa çok teşekkür ederim o fındığı da yerim, ince yastık deneyeyim bir deAhahah bn yine kolumla tutuyorum zorlandiysan ince yapılı yastıkla dene köy bebeyi yastığa kaydır sola emsin. Her ikisini de çektim
Valla canim normali bu... Surekli dogurmuyor insan ve unutulmuyor insanin dugunu bir de cocugu nokta. Durumum kotu vs ben acikcasi bahane olarak goruyorum.
Cnm taze oluyor o renk çatlaklar, tazeyken de mezoterapi fln bişeyler yaptırmıştı arkadaşım geçmişti ama emzirmemek gerekiyormuş.Günaydın kızlarsizin çatlak izleriniz ne alemde? Benim doğuma don iki hafta kala o kadar çok çatlağım oldu ki nasıl oldu asla anlamadım. Olacaksa oluyor. Hala kırmızı mor koyu renkliler bari renkleri açılsa
Koptum yaaaYa ben Kocaelide idim oranin havasina alisiktim Orada okudum orada işe basladim yillarim gecti. Allah im Aydin da iken 1 odada klima var ama ben mutfaga, diger odalara gitmek icin kapiyi actigim an sanki yuzume firinin sicakligi carpiyordu resmenTasinacagimizin aksami da her seyimizi topladik klimasiz temmuzun sicagi ben yatakta uyumuyorum kendimi yerlere atmisin bekliyorum bir araba gecsin perde kimildasin da bana serinlik gelsin canimi zor kurtardim
Ayy yerim onlari yaBir tanesi küçük ırk o yavruluğundan beri bende diğer husky kızımı da 4 sene önce sahiplendik bahçeli bir eve geçince. Bebekten sonra çok ihmal ettim onları gözüm gibi bakıyordum biriciklerime. Senin ballı lokma kaç yaşında cnm yürüyüşlerini fln yapmaya vakit bulabiliyor musun?
E erkek doguramasan ne olacakti kaynananin taktiği altinlar boşa mi gidecektiMasallah Ekin'egelsin gekecegine yatirim biz de erkege takiliyor canim. Kv de takmis ama kızıma gelmemisti o taraftan. Bizim taraf hep yarim takmisti baya gelmisti... Simdi erkek ya esim dogulu, bakalim henuz gitmedik memlekete ancak bence gene gelmez biliyorum
Kocama yeni masraf gorundu :)Allah o babybjörn ana kucağını bulandan razı olsunbenim oğlan acayip seviyor
Ha haaaKoptum yaaabiz de taşındığımizda daha klima takılmamıştı geceleri ağlıyordum uyuyamiyorum diye gerçekten nazilli bi başka ceza gibi resmen
Ayy yerim onlari yaKuzum biz mishayi ailece sahiplenmistik o yüzden annemlerde kaliyor zaten babama aşık e biz gündüz işteyiz zaten. Annemlerle de çok yakın oturuyoruz sürekli görüşüyoruz. Dün hava yağmurlu diye babam çıkarmadı yürüyüşe bütün gece trip attı
E erkek doguramasan ne olacakti kaynananin taktiği altinlar boşa mi gidecekti
Benim Kv de etrafa baya altin vs taktigi icin bana da ondan altin cok geliyorHa haaaKv gider alir vallahi oyle bir kadin canim bizim tarafta annemin baskasina taktiklari abimin cocuguna takilir bize yani kizlarin cocuguna takilmaz. O yuzden birinci derece disinda kimseden gelmedi, bizim taraftan..
Esimin tarafinin takmasi lazimdi. Kv nin dedigine gore onun yaptigi hic bir sey gelmemis. Kızıma ne onlardan ne de akrabalarindan bi sey geldi. Ben Turkum ya, farklilik var. Kiza takilmaz bizde diyemiyor. Aslinda kiz diye takmadiklarini dusunuyorum. Hadi akraban takmadi,kendin neden takmadin! Simdiki erkek, takarlarsa resmen ayrimciliko yuzden onlar ne takarsa yarisini kizimin hesabina aktaracagim
Ben avent ve lansinoh kullanıyorum üç aylık bebiş için üç saatte bir 120 cc öneriliyor yani dört ölçek mama 120 cc su.Kızlar acil dönebilir msiinizzzzz dısarı cıkıcam ilk defa biberon alıcam cafede emzirmek icin alan yok sizce bu uygun mudur kullanan var mı? Bir de ne kadar su ne kadar mama koyacağım 3 aylık bebis
Sag ol askim bi yere gidip alma durumum yok suan getirden söyleyeceğim bu var suanBen avent ve lansinoh kullanıyorum üç aylık bebiş için üç saatte bir 120 cc öneriliyor yani dört ölçek mama 120 cc su.
Ekine 90 cc veriyorum 3 ölçek ama senin erkek bebiş biraz fazla yiyordu galiba 120 cc verebilirsin 4 ölçek mama ileKızlar acil dönebilir msiinizzzzz dısarı cıkıcam ilk defa biberon alıcam cafede emzirmek icin alan yok sizce bu uygun mudur kullanan var mı? Bir de ne kadar su ne kadar mama koyacağım 3 aylık bebis
Kullanılır benceSag ol askim bi yere gidip alma durumum yok suan getirden söyleyeceğim bu var suan
Ben onu da yapmıyorum. Çocuğun çok kıymetli diyorlar evet kıymetli var mı bir sorunu olanBen de keşke whatsapptan fotoğrafını falan atsam da gelmeseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?