2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Oyyy kiyamam onlara kaç senedir bakiyorsun ne güzel yaa Evin bahçeli mi yoksa apartmanda mi oturuyorsun canım
Bir tanesi küçük ırk o yavruluğundan beri bende diğer husky kızımı da 4 sene önce sahiplendik bahçeli bir eve geçince. Bebekten sonra çok ihmal ettim onları gözüm gibi bakıyordum biriciklerime. Senin ballı lokma kaç yaşında cnm yürüyüşlerini fln yapmaya vakit bulabiliyor musun?

Masallah Ekin'e gelsin gekecegine yatirim biz de erkege takiliyor canim. Kv de takmis ama kızıma gelmemisti o taraftan. Bizim taraf hep yarim takmisti baya gelmisti... Simdi erkek ya esim dogulu, bakalim henuz gitmedik memlekete ancak bence gene gelmez biliyorum

Çocuk uyuyor yanımda içimde patladı kahkaham ahshdhdj ah cnm ya

Ayy bizim ilk ya ondan saolsun gelen takısız gelmiyor şanslı oğlum
Valla canim normali bu... Surekli dogurmuyor insan ve unutulmuyor insanin dugunu bir de cocugu nokta. Durumum kotu vs ben acikcasi bahane olarak goruyorum.

Ahahah bn yine kolumla tutuyorum zorlandiysan ince yapılı yastıkla dene köy bebeyi yastığa kaydır sola emsin. Her ikisini de çektim
Yaa çok teşekkür ederim o fındığı da yerim, ince yastık deneyeyim bir de yeter ki emsin gerekirse amuda kalkıp da emziririm

Aynen öyle canım olması gereken bu zaten.
Valla canim normali bu... Surekli dogurmuyor insan ve unutulmuyor insanin dugunu bir de cocugu nokta. Durumum kotu vs ben acikcasi bahane olarak goruyorum.

Cnm taze oluyor o renk çatlaklar, tazeyken de mezoterapi fln bişeyler yaptırmıştı arkadaşım geçmişti ama emzirmemek gerekiyormuş.

Koptum yaaa biz de taşındığımizda daha klima takılmamıştı geceleri ağlıyordum uyuyamiyorum diye gerçekten nazilli bi başka ceza gibi resmen
Ayy yerim onlari ya Kuzum biz mishayi ailece sahiplenmistik o yüzden annemlerde kaliyor zaten babama aşık e biz gündüz işteyiz zaten. Annemlerle de çok yakın oturuyoruz sürekli görüşüyoruz. Dün hava yağmurlu diye babam çıkarmadı yürüyüşe bütün gece trip attı
E erkek doguramasan ne olacakti kaynananin taktiği altinlar boşa mi gidecekti

Kizlar bu ara da ilk oglumda eşim ben dogum yapinca kendine yuzuk yaptirmisti ya bu defa bana ozel bir sey bekliyordum malum kizmistimAkillanmamis gitmis bana altin almis ben begenmezmisim onun aldigini altini bozup kendim begendigim bir sey alirmisim Kabul etmedim yine kizdimAblamda aa yazik adami mahcup ettin alsaydi hayir gurur yaptim almadim dedim akillansinAslinda cok beklentili biri degilim de ilk dogumum da oyle yapinca dur bakalim bunda ne yapacak diye bekledim.Neyse anneler gununde bana guzel bir bileklik almis bir kac gun sonra her iki oğlumun adi yazili yuzuk yaptirmis. Bu ara beni hediyelere boguyor Ama ne zamandir kendine yine yuzuk bakiyor Yiğit icinde kendine yuzuk yaptiracakmis

Selam kızlar bugün kalça ultrasonumuz ve 2 ay aşılarımız vardı 3 aşınoldu yavrum çok ağladı neyseki ateşi falan olmadı kalça ultrasonunda sol kalça gelişimini tamamlamamış bu yüzden doktor bir ay sonra tekrar ultrason önerdi%90 tamamlar ama yinede bir ay sonra tekrar bakalım dedi canım sıkıldı biraz başına böyle bişey gelen var mı

Ha haaa Kv gider alir vallahi oyle bir kadin canim bizim tarafta annemin baskasina taktiklari abimin cocuguna takilir bize yani kizlarin cocuguna takilmaz. O yuzden birinci derece disinda kimseden gelmedi, bizim taraftan..

Esimin tarafinin takmasi lazimdi. Kv nin dedigine gore onun yaptigi hic bir sey gelmemis. Kızıma ne onlardan ne de akrabalarindan bi sey geldi. Ben Turkum ya, farklilik var. Kiza takilmaz bizde diyemiyor. Aslinda kiz diye takmadiklarini dusunuyorum. Hadi akraban takmadi,kendin neden takmadin! Simdiki erkek, takarlarsa resmen ayrimcilik o yuzden onlar ne takarsa yarisini kizimin hesabina aktaracagim

Son düzenleme:
Benim Kv de etrafa baya altin vs taktigi icin bana da ondan altin cok geliyor

Kızlar acil dönebilir msiinizzzzz dısarı cıkıcam ilk defa biberon alıcam cafede emzirmek icin alan yok sizce bu uygun mudur kullanan var mı? Bir de ne kadar su ne kadar mama koyacağım 3 aylık bebis

Eklentiler

• 24A44C85-8448-4D88-A5D9-204AEF6D4BBC.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar acil dönebilir msiinizzzzz dısarı cıkıcam ilk defa biberon alıcam cafede emzirmek icin alan yok sizce bu uygun mudur kullanan var mı? Bir de ne kadar su ne kadar mama koyacağım 3 aylık bebis
Ben avent ve lansinoh kullanıyorum üç aylık bebiş için üç saatte bir 120 cc öneriliyor yani dört ölçek mama 120 cc su.

Ekine 90 cc veriyorum 3 ölçek ama senin erkek bebiş biraz fazla yiyordu galiba 120 cc verebilirsin 4 ölçek mama ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…