Altin takmaya gelecekler onuda wassaptan atin diyememki ahahqhqhBen de keşke whatsapptan fotoğrafını falan atsam da gelmeseler
Ay dün benimde akraba misafirlerim vardı saolsun annem yardım etti hazırlığa Bi gün önce temizliğimi yapmıştım Allah tan. 10 yetişkin 5 te çocuk vardı yani toplu geldiler iyimi oldu kötümü bilemedim. Bulaşığı çaya falan onlar yaptı saolsunlar. Oğlum uyuyordu ama onlar yaptılar yinede valla benimde işime geldi açıkçasıKizlar dun misafirim vardi komsular bebek gormesine gelmek istediler komsularla sayili birburumizi gormusuzdur hepmiz yeni tasinmisiz. 1 kadin harici kimse yerinden kipirdayip yardim edecek bir sey var mi demediler sinir oldum onlaraAllahtan onlar gelmeden soframi falab her seyi hazirlamistim. Yardim edende yas olarak daha buyuktu genc olanlar oturdu hep.2 gunum de onlara gitti 1 gun temizlik yiyecekler vs derken bari gicik etmeselerdi iyiydi
Çocuğun fotosuyla birlikte iban atsakAltin takmaya gelecekler onuda wassaptan atin diyememki ahahqhqh
Kız o ne ordu gibi allahım sen koruAy dün benimde akraba misafirlerim vardı saolsun annem yardım etti hazırlığa Bi gün önce temizliğimi yapmıştım Allah tan. 10 yetişkin 5 te çocuk vardı yani toplu geldiler iyimi oldu kötümü bilemedim. Bulaşığı çaya falan onlar yaptı saolsunlar. Oğlum uyuyordu ama onlar yaptılar yinede valla benimde işime geldi açıkçasıSadece şey zorladı beni yemeğe değilde hani çaya gelselerdi daha kolay olurdu
Ay sorma sadece kalabalık olması bile kafamı ağrıttıÇocuğun fotosuyla birlikte iban atsak
Kız o ne ordu gibi allahım sen koru
Keşke altınları öyle atsalarda böyle zahmetli şeylere gerek kalmasaÇocuğun fotosuyla birlikte iban atsak
Kız o ne ordu gibi allahım sen koru
Altin mi kaldi ki... Kizimin ciddi miktarda altini vardi. Oglum fakir kaldi...Keşke altınları öyle atsalarda böyle zahmetli şeylere gerek kalmasa
Ayy bizim ilk ya ondan saolsun gelen takısız gelmiyorAltin mi kaldi ki... Kizimin ciddi miktarda altini vardi. Oglum fakir kaldi...
Vay arkadaş ayni siralarda okumuşuzYaaben sökede işletme fakultesinde uluslararasi ticaret normalde nazillide olmasi gerekmiyor muydu hic anlam veremedik nazillide yaz okuluna gidiyordum ama sen ne okudun nazillide
Altın takacak misafirin başımın üstünde yeri varAltin takmaya gelecekler onuda wassaptan atin diyememki ahahqhqh
Kalmaz mi kız kayinvalide ve annem herkese altın takmış zamaninda Ekinin maşallah bir yastik dolusu altını olduAltin mi kaldi ki... Kizimin ciddi miktarda altini vardi. Oglum fakir kaldi...
Ben de bayram için kendimi böyle motive ediyorum ara ara kendime bayramda altın takacaklar annewith sakin ol ve o bayrama git derimVay arkadaş ayni siralarda okumuşuzBen maliye mezunuyum canım Harbiden senin neden Söke'de Benim ev arkadaşım o bölümü okuyordu ama nazillideydi senin önlisans mi lisans mi?
Altın takacak misafirin başımın üstünde yeri var
Kalmaz mi kız kayinvalide ve annem herkese altın takmış zamaninda Ekinin maşallah bir yastik dolusu altını oldu
Bence de gelmesinlerO zaman ben senin yerinde olsam koltuk yükseltici alırdım sanırım oto koltuğu da ucuz bir şey değil
Keşke böyle insanlar hiç gelmese değil mizaten kendi işimizi gücümüzü zor yapıyoruz bazen yapamıyoruz gelip hem strese sokuyorlar hem köstek oluyorlar. Dün de bana eşimin iş arkadaşının eşi yazmış görmeye gelicez diye eşime söyledim ben de. Çocukları hastaydı dedi. Bir yaşında çocukları var ve hastaymış bize gelmek istiyorlar yani ben burda art niyet arıyorum bu dusuncesizlik falan değil bence. Kabul etmedim ayıp olduysa da oldu yapacak bir şey yok
Hiç sorma ya hiç tahmin etmezdim hem yasadigimiz yer hem okudugumuz okul falanVay arkadaş ayni siralarda okumuşuzBen maliye mezunuyum canım Harbiden senin neden Söke'de Benim ev arkadaşım o bölümü okuyordu ama nazillideydi senin önlisans mi lisans mi?
Altın takacak misafirin başımın üstünde yeri var
Kalmaz mi kız kayinvalide ve annem herkese altın takmış zamaninda Ekinin maşallah bir yastik dolusu altını oldu
Aha haa oyle yuzune direk soylediBnmde haftasonu misafirlerim gelcek disardan soylicem esim yemeklerin cok kotu oluyor hazir alalim dedi:)) disarda ev yemekleri yapan yerler varya. Temizlik konusuda robot supurge saolsun esimede toz aldirdim tamam yeter:)))
Demi insan bari yalandan da olsa der var mi yardim edilecek bir seyBi de 2 cocuklusun yani... Benim siniftan arkadaslar konferansta bebek gorduleryani cok hosuma gitti acikcasi. Cunku bebegim zor, kimse yok benim ancak o gun birine tutmam gerekirdi...
Ne kadar düsüncelisin bence olması gereken buBence de gelmesinlerCanim biz gecen esimin is arkadasina gidecektik bebeklerini gormeye gidememistik onlar gelmisti neyse haber de vermistim sabah uyandim buyuk oglum biraz oksuruyor hemen haber verdim gelemeyecegiz bebeginize bulasir falan hatta esi soyledi aksama kadar iyise gelin ama yine de gitmedim.
Valla vatsap grupumuz var komsular diye Bebek gormesine gidecegiz vs dediler hatta bekledim sen yorulma her birimiz bir sey getiririz demeleriniAyy olmaz olsunlarböyle hizmet bekleyenlere uyuzum ya niye geliyosun o zaman. Ben böyle olsa boşa giden günüme yanarim Benim kız arkadaşlarım daha 40 çıkmadan geldiler sagolsunlar yiyeceklerini kendileri hazırladı desem yeridir hatta bı arkadaşım dedi çamaşır temizlik yapılacak herhangi bişey varsa yapayım ay yok dedim iş yapmaya mi çağırdım bende bu durumu yaşamadan belki akıl edemezdim şimdi olsa yapabileceğim herşeyi yapar yada teklif ederim zor çünkü o hazırlığın stresi bile yeter
Akrabalar el atiyor ya canim ben de sasirdim ama hic boyle bir sey daha once yasamamistimAy dün benimde akraba misafirlerim vardı saolsun annem yardım etti hazırlığa Bi gün önce temizliğimi yapmıştım Allah tan. 10 yetişkin 5 te çocuk vardı yani toplu geldiler iyimi oldu kötümü bilemedim. Bulaşığı çaya falan onlar yaptı saolsunlar. Oğlum uyuyordu ama onlar yaptılar yinede valla benimde işime geldi açıkçasıSadece şey zorladı beni yemeğe değilde hani çaya gelselerdi daha kolay olurdu
Hic hazir degilim :) ben ev isi yemek falan yapamiyorum ya. Siz nasil yapiyorsunuz. Annem olmasa olecegiz yani. Hala bir duzen kuramadim. Ev halay cekiyor resmen. duzenim falan hepsi gitti her sey her yerde. Hic de sevmem. Psikolojim bozuluyor boyle gordukce evi. Sinir tepeme cikiyor. Kiz gunduz hic uyumuyor gece uyudugunda ben de bitmis oluyorum. Ne olacak boyle hic bilmiyorum…
Evet ya çok şükürAkrabalar el atiyor ya canim ben de sasirdim ama hic boyle bir sey daha once yasamamistimhep gelen yardim ederdi.Sen sansliymissin
Büyüdüğünde 18-36 mi mantıklı yoksa koltuk yükseltici kullanıp emniyet kemeri bağlamak mi mantıklı karar veremedim. Ufaklık büyüyünce ablanın oto koltuğuna koyup kıza yeni almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?