2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ay dün benimde akraba misafirlerim vardı saolsun annem yardım etti hazırlığa Bi gün önce temizliğimi yapmıştım Allah tan. 10 yetişkin 5 te çocuk vardı yani toplu geldiler iyimi oldu kötümü bilemedim. Bulaşığı çaya falan onlar yaptı saolsunlar. Oğlum uyuyordu ama onlar yaptılar yinede valla benimde işime geldi açıkçası Sadece şey zorladı beni yemeğe değilde hani çaya gelselerdi daha kolay olurdu

Altin takmaya gelecekler onuda wassaptan atin diyememki ahahqhqh
Çocuğun fotosuyla birlikte iban atsak
Kız o ne ordu gibi allahım sen koru

Yaa ben sökede işletme fakultesinde uluslararasi ticaret normalde nazillide olmasi gerekmiyor muydu hic anlam veremedik nazillide yaz okuluna gidiyordum ama sen ne okudun nazillide
Vay arkadaş ayni siralarda okumuşuz Ben maliye mezunuyum canım Harbiden senin neden Söke'de Benim ev arkadaşım o bölümü okuyordu ama nazillideydi senin önlisans mi lisans mi?
Altin takmaya gelecekler onuda wassaptan atin diyememki ahahqhqh
Altın takacak misafirin başımın üstünde yeri var
Altin mi kaldi ki... Kizimin ciddi miktarda altini vardi. Oglum fakir kaldi...
Kalmaz mi kız kayinvalide ve annem herkese altın takmış zamaninda Ekinin maşallah bir yastik dolusu altını oldu

Ben de bayram için kendimi böyle motive ediyorum ara ara kendime bayramda altın takacaklar annewith sakin ol ve o bayrama git derim

Bence de gelmesinlerCanim biz gecen esimin is arkadasina gidecektik bebeklerini gormeye gidememistik onlar gelmisti neyse haber de vermistim sabah uyandim buyuk oglum biraz oksuruyor hemen haber verdim gelemeyecegiz bebeginize bulasir falan hatta esi soyledi aksama kadar iyise gelin ama yine de gitmedim.

Hiç sorma ya hiç tahmin etmezdim hem yasadigimiz yer hem okudugumuz okul falan 2 tane uluslararasi ticaret var birisi uluslararasi ticaret ve finansman o nazillide diğeri de uluslararasi ticaret ve işletmecilik o sökede lisans yani benimkisi de sağlıkçılarla aynı fakültede okuyorduk biz hahahdh senelerce veremediğim tek ders maliyet muhasebesiydi lanet olsun

Bnmde haftasonu misafirlerim gelcek disardan soylicem esim yemeklerin cok kotu oluyor hazir alalim dedi:)) disarda ev yemekleri yapan yerler varya. Temizlik konusuda robot supurge saolsun esimede toz aldirdim tamam yeter:)))
Aha haa oyle yuzune direk soyledibenim oglen gelmislerdi pasta borek isleri yani 2 cesit ev yapimi yerden aldik 3 cesit kendim yaptim canim

Bi de 2 cocuklusun yani... Benim siniftan arkadaslar konferansta bebek gorduler yani cok hosuma gitti acikcasi. Cunku bebegim zor, kimse yok benim ancak o gun birine tutmam gerekirdi...
Demi insan bari yalandan da olsa der var mi yardim edilecek bir sey

Ne kadar düsüncelisin bence olması gereken bu

Valla vatsap grupumuz var komsular diye Bebek gormesine gidecegiz vs dediler hatta bekledim sen yorulma her birimiz bir sey getiririz demelerini

Akrabalar el atiyor ya canim ben de sasirdim ama hic boyle bir sey daha once yasamamistimhep gelen yardim ederdi.Sen sansliymissin

Canım olduğu kadar yapacak bir şey yok ben de çok tez canlı, işi tamamlamadan bırakmak istemeyen biriyim. Başladığım işin bölünmesinden nefret ederim ama den gel bunu bebişe anlat.

Bu dönem de anakucakları benim kurtarıcım oldu. Neredeyse her oda da bir anakucağı var. Biraz piyanolu oyun halasına koyuyorum ortalığı topluyorum, puseti mutfak sandalyelerinin üzerine duvara dayalı koyuyorum yemek yapıyorum yapmaya çalışıyorum. Babyjörn ü çok seviyor, oyuncaklarını tutuyor ona koyuyorum evi süpürüyorum. Bazen kucağımda dyson ile evi süpürüyorum. Şimdi yere bir minder ayarladım inşallah onda da durur. Sabah kahvaltıyı eşim hazırlıyor, kızım öğleci çok zorda kaldığımda ona veriyorum ama oyalayamıyor pek, 5 ten sonra oğlum okuldan geliyor eşim işten dönüyor onlara pas ediyorum. 2 haftada bir bi Hanım geliyor, genel işi o yaşıyor ama yemek ütü ortalığın toplanmasını bir şekilde halletmeye çalışıyoruz canım

Biz oğlum otokoltuk kullanma zamanı gelince kızıma yükseltici almıştık. İyi olmuştu. Şimdi öne benim yerime oturuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…