Ben deBende korkuyorum ondan vermiyorum kucaklarına. Versem de gözüm hep üstünde.
Biz ailelerimizle aynı şehirde değiliz yani yardım eden gerçekten hiiiic kimse yok sadece eşim ve ben. O da akşam altıda geliyor bütün gün bebisle birlikteyim bazen huniyi takasım geliyorKızlar benim gözümde süper güçlere sahip kahramanlar gibi bişeysiniz helal olsun size çocuklarla yardımsız başarabilmek bunları mükemmel. Bizimki anakucağında 10dk duruyor oyun halısında da 10dk sonra sıkılıyor, viklemeye başlıyor al kucağa diye ve ben kilit. Hiç bir şey yapamıyorum yardım edenler olmasa ben akıl hastanesindeydim maşallah size
Gündüz uykusu yok karnini doyururken kestirme yapıyor o da yetiyor herhalde. Ev aldı başını gitti. Gece çocukları uyuyunca topluyorum gündüz supurebilirsem şanslıyım.
Bu çatlaklar nasıl gecicek arkadaşım var mı bir yol yöntemaynalara küstüm resmen
Be safe 18-36 şuan 6.500 den başlıyor
Aynalara bakmıyorum çünkü kendimi taniyamiyorum. Hem kilo hem çatlak bu ben olamam modundayim...
Bende önce yükseltici alıp denerim kullanamazsa oto koltuğu mecbur alırım herhalde. Yukselticiyi nerden aldınız?
Ben her yerde emziriyorum yao konuda biraz rahatım sanırım. Gecem hafta cafeye gittik açık alan emzirmeye yer yok her yerde insan var, ben birde dışarı çıkarken hamile tshrtleri var ya onlardan aldım çocuğu hemen tshirt içine sokup emziriyorum veya emzirme örtüsü var onu kullandım veya büyük muslin ortum var kendimi onla sarıp emziriyorum.
Ya inanmiyorum alin in en büyük zevki avize izlemekKızlar bebelerinizin gözü sürekli avizede mi sizin debizimki sese dönmüyor hala ona taktım bir de.
Bizimki de avizede ve Fisher price ın köpekciğine gülüyor. Bana o kadar gülmüyorYa inanmiyorum alin in en büyük zevki avize izlemekAvizeye bakıp gülüyor devamlı cıldırıyorum
Evet kafasini cevirip cevirip bakiyor annemlerin ki çok ışıltılı bişi aşırı ilgisini çekiyorKızlar bebelerinizin gözü sürekli avizede mi sizin debizimki sese dönmüyor hala ona taktım bir de.
Benimki avizeye bakip bakip guluyorKızlar bebelerinizin gözü sürekli avizede mi sizin debizimki sese dönmüyor hala ona taktım bir de.
Umarım işlerin bitmiş şuan kahveni yudumluyorsundur+🖐 ama önce yemek yemem sonra çocukları yıkayıp uyutmam evi toplamam lazım
Ben o olayi duymuştumEmin diye bir hocamiz yoktu ya da ben hatirlamiyorum hele intihari ilk defa duymuştum bizdeki tek kaos birbirleriyle evli 2 tane hocamiz vardi karisini otelde başka erkekle basmış da ayrılmışlardı
Süpermiş kuzu ben de alayim bundan ya Ekin belki ağlamazKızlar geçen burda konuşulmuştu şu küvet süngerlerinin daha ucuzunu buldum sipariş ettim almak isteyen olursa e bebekten baksınkatlanır küvete uygunmuş.
Yaaa gördün müAy kızlar benim kız mamayı sevmedi skdkd almadı kıyameti kopardı allahtan örtü götürmüstüm emzirdim öylegerçekten sağı solu belli olmuyormus minseo
İnşallah canımUmarım işlerin bitmiş şuan kahveni yudumluyorsundurBen duşumu aldim ojemi sürdüm şimdi soğuk kahvemi icicem
Ben o olayi duymuştum
Süpermiş kuzu ben de alayim bundan ya Ekin belki ağlamaz
Kiz sen 3 ay vermemissin cocuk yer mi hic hatta kendi.kendime soyledim kesin yemezAy kızlar benim kız mamayı sevmedi skdkd almadı kıyameti kopardı allahtan örtü götürmüstüm emzirdim öylegerçekten sağı solu belli olmuyormus minseo
Bu sünger canım diğeri yatak şeklindeydi suda batmıyor bilgin olsunKızlar geçen burda konuşulmuştu şu küvet süngerlerinin daha ucuzunu buldum sipariş ettim almak isteyen olursa e bebekten baksınkatlanır küvete uygunmuş.
Yalnızken çok zor cnm kolaylıklar diliyorum, bebeğin sakindir umarım yoksa huniyi kesin takardın. Bizim de ailelerimiz şehir dışında ama biz beceremedik eşimle ikimiz bakmayı annem de bizimle kalıyor, kadıncağız kaçtı iki kere evine ben geri getirttimBiz ailelerimizle aynı şehirde değiliz yani yardım eden gerçekten hiiiic kimse yok sadece eşim ve ben. O da akşam altıda geliyor bütün gün bebisle birlikteyim bazen huniyi takasım geliyorçoğu zaman yemeği tamamlayamıyorum akşam gelince eşim yapıyo temizlik yapmayı unuttum zaten ama yine de şükür bu dönemler de geçici her şey zamanla yoluna girecek inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?