2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Biz ailelerimizle aynı şehirde değiliz yani yardım eden gerçekten hiiiic kimse yok sadece eşim ve ben. O da akşam altıda geliyor bütün gün bebisle birlikteyim bazen huniyi takasım geliyor çoğu zaman yemeği tamamlayamıyorum akşam gelince eşim yapıyo temizlik yapmayı unuttum zaten ama yine de şükür bu dönemler de geçici her şey zamanla yoluna girecek inanıyorum

Çok emin olmamakla birlikte Joker mağazalarından aldık sanırım.

Kızlar geçen burda konuşulmuştu şu küvet süngerlerinin daha ucuzunu buldum sipariş ettim almak isteyen olursa e bebekten baksın katlanır küvete uygunmuş.

Eklentiler

• IMG_7644.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 64
+🖐 ama önce yemek yemem sonra çocukları yıkayıp uyutmam evi toplamam lazım
Umarım işlerin bitmiş şuan kahveni yudumluyorsundur Ben duşumu aldim ojemi sürdüm şimdi soğuk kahvemi icicem
Emin diye bir hocamiz yoktu ya da ben hatirlamiyorum hele intihari ilk defa duymuştum bizdeki tek kaos birbirleriyle evli 2 tane hocamiz vardi karisini otelde başka erkekle basmış da ayrılmışlardı
Ben o olayi duymuştum
Kızlar geçen burda konuşulmuştu şu küvet süngerlerinin daha ucuzunu buldum sipariş ettim almak isteyen olursa e bebekten baksın katlanır küvete uygunmuş.
Süpermiş kuzu ben de alayim bundan ya Ekin belki ağlamaz

Ay kızlar benim kız mamayı sevmedi skdkd almadı kıyameti kopardı allahtan örtü götürmüstüm emzirdim öyle gerçekten sağı solu belli olmuyormus minseo
Kiz sen 3 ay vermemissin cocuk yer mi hic hatta kendi.kendime soyledim kesin yemezhem biberona da alisik degildir. Ben biberonu unutmasin diye gunde bir defa sagip veriyorum

Yalnızken çok zor cnm kolaylıklar diliyorum, bebeğin sakindir umarım yoksa huniyi kesin takardın. Bizim de ailelerimiz şehir dışında ama biz beceremedik eşimle ikimiz bakmayı annem de bizimle kalıyor, kadıncağız kaçtı iki kere evine ben geri getirttim Geçecek umarım cnm ya bizimki dün ve bugün çok sakindi belki ben de tek kalmaya cesaret edebilirim yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…