Bu köpekçiği bir benimki sevmedi ya. İlk açtığımda uykusu vardı korktu ağladı zaten garibim , benim hatamdı, şimdi de 1 dk oyalanıyor çeviriyor kafasını.Bizimki de avizede ve Fisher price ın köpekciğine gülüyor. Bana o kadar gülmüyor
Bende öyle yapıyorum emzirme yeri olmayan cafelerde. Her türlü meme verme var bizdeGündüz uykusu yok karnini doyururken kestirme yapıyor o da yetiyor herhalde. Ev aldı başını gitti. Gece çocukları uyuyunca topluyorum gündüz supurebilirsem şanslıyım.
Bu çatlaklar nasıl gecicek arkadaşım var mı bir yol yöntemaynalara küstüm resmen
Be safe 18-36 şuan 6.500 den başlıyor
Aynalara bakmıyorum çünkü kendimi taniyamiyorum. Hem kilo hem çatlak bu ben olamam modundayim...
Bende önce yükseltici alıp denerim kullanamazsa oto koltuğu mecbur alırım herhalde. Yukselticiyi nerden aldınız?
Ben her yerde emziriyorum yao konuda biraz rahatım sanırım. Gecem hafta cafeye gittik açık alan emzirmeye yer yok her yerde insan var, ben birde dışarı çıkarken hamile tshrtleri var ya onlardan aldım çocuğu hemen tshirt içine sokup emziriyorum veya emzirme örtüsü var onu kullandım veya büyük muslin ortum var kendimi onla sarıp emziriyorum.
Yaa bebiş üstündeyken batmıyor muBu sünger canım diğeri yatak şeklindeydi suda batmıyor bilgin olsun
Anne+kv kırk gün kaldı ben cıldırdım canım her kafadan bir ses böyle en azından kendi kendime deliriyorum rahat rahatYalnızken çok zor cnm kolaylıklar diliyorum, bebeğin sakindir umarım yoksa huniyi kesin takardın. Bizim de ailelerimiz şehir dışında ama biz beceremedik eşimle ikimiz bakmayı annem de bizimle kalıyor, kadıncağız kaçtı iki kere evine ben geri getirttimGeçecek umarım cnm ya bizimki dün ve bugün çok sakindi belki ben de tek kalmaya cesaret edebilirim yakında
Ben de nefret ederim bu tür davranışlardan, hastayken misafirliğe giden bir de hasta çocuğu okula gönderen kişilerdenO zaman ben senin yerinde olsam koltuk yükseltici alırdım sanırım oto koltuğu da ucuz bir şey değil
Keşke böyle insanlar hiç gelmese değil mizaten kendi işimizi gücümüzü zor yapıyoruz bazen yapamıyoruz gelip hem strese sokuyorlar hem köstek oluyorlar. Dün de bana eşimin iş arkadaşının eşi yazmış görmeye gelicez diye eşime söyledim ben de. Çocukları hastaydı dedi. Bir yaşında çocukları var ve hastaymış bize gelmek istiyorlar yani ben burda art niyet arıyorum bu dusuncesizlik falan değil bence. Kabul etmedim ayıp olduysa da oldu yapacak bir şey yok
Kalabalık misafir hiç çekemiyorum ben bebek olduktan sonra, inan basım götürmüyor kesinlikleAy sorma sadece kalabalık olması bile kafamı ağrıttıEşimle göz göze gelip bidaha asla dedik
Nefret ederdim maliyet muhasebesi derdinden,Hiç sorma ya hiç tahmin etmezdim hem yasadigimiz yer hem okudugumuz okul falan2 tane uluslararasi ticaret var birisi uluslararasi ticaret ve finansman o nazillide diğeri de uluslararasi ticaret ve işletmecilik o sökede lisans yani benimkisi de sağlıkçılarla aynı fakültede okuyorduk biz hahahdh senelerce veremediğim tek ders maliyet muhasebesiydi lanet olsun
Klimasız aslaYeni evlendigimde Aydinda idik Nazilli de az daha öluyordum sicaktanSiz nasil yasiyorsunuz ki o sicakta izmir e de geldim gezmeye ama Aydin a gore sanki daha serin.
Benim durumum da tam böyle, pusetini mutfak masasina koyup yemek yapabilirsem yapıyorum, 10 dakika içinde koştura koştura, biri camdan görse bu kadın deli diye düşünür. Doğranmış soğanlarım var buzlukta onlar şuan kafamı rahatlatan, çünkü soğan doğramaktan nefret ediyorumKızlar benim gözümde süper güçlere sahip kahramanlar gibi bişeysiniz helal olsun size çocuklarla yardımsız başarabilmek bunları mükemmel. Bizimki anakucağında 10dk duruyor oyun halısında da 10dk sonra sıkılıyor, viklemeye başlıyor al kucağa diye ve ben kilit. Hiç bir şey yapamıyorum yardım edenler olmasa ben akıl hastanesindeydim maşallah size
Gözü havalarda sürekliKızlar bebelerinizin gözü sürekli avizede mi sizin debizimki sese dönmüyor hala ona taktım bir de.
Ya aslında gayet normal bir şey, normal insanlar karnını doyururken çekinmiyorsa bizim de cekinmememiz lazım. Ben de bir.yere gideceğim zaman direkt emzirme aklıma geliyorAy kızlar benim kız mamayı sevmedi skdkd almadı kıyameti kopardı allahtan örtü götürmüstüm emzirdim öylegerçekten sağı solu belli olmuyormus minseo
Nolcak canım örtüsünü ört üstüne emzir gayet doğalAy kızlar benim kız mamayı sevmedi skdkd almadı kıyameti kopardı allahtan örtü götürmüstüm emzirdim öylegerçekten sağı solu belli olmuyormus minseo
Benimde hemen başım ağrıdı cidden kalabalık yoruuyr insanıBen de nefret ederim bu tür davranışlardan, hastayken misafirliğe giden bir de hasta çocuğu okula gönderen kişilerden
Kalabalık misafir hiç çekemiyorum ben bebek olduktan sonra, inan basım götürmüyor kesinlikle
Nefret ederdim maliyet muhasebesi derdinden,
Klimasız asla
Benim durumum da tam böyle, pusetini mutfak masasina koyup yemek yapabilirsem yapıyorum, 10 dakika içinde koştura koştura, biri camdan görse bu kadın deli diye düşünür. Doğranmış soğanlarım var buzlukta onlar şuan kafamı rahatlatan, çünkü soğan doğramaktan nefret ediyorum
Gözü havalarda sürekli
Bakar daha canım bi bakmışın yarın başlamış, günleri günlerine uymuyor
Ya aslında gayet normal bir şey, normal insanlar karnını doyururken çekinmiyorsa bizim de cekinmememiz lazım. Ben de bir.yere gideceğim zaman direkt emzirme aklıma geliyor
BerbatGünaydın kızlarsizin çatlak izleriniz ne alemde? Benim doğuma don iki hafta kala o kadar çok çatlağım oldu ki nasıl oldu asla anlamadım. Olacaksa oluyor. Hala kırmızı mor koyu renkliler bari renkleri açılsa
Büyük saygı duyuyorum sizlereİki cocuklu hayat çok eğlenceli gelsenize ,,, halay ne kadar kalabalıksa o kadar zevkli.
Evet o iki elin boşta kalması süper olacak bende bakıyorum kanguru bir yerde denesem keşke ama yakınımda kimsede yok kiBizde babybjörnün airy mesh modeli var yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor ama ben 3. Ayda kalça röntgeni çektireceğim, o zaman doktorumuza danışıp başlayacağımkanguruya geçmek için sabırsızlanıyorum, iki elim boşta olacağı için
Bize doona hediye geldi. 1 yaşa kadar kullanılıyor, acayip pratik çok memnun kaldım, 1 yaştan sonrası için bebek arabası bakalım dedik oto koltuğu da oluyor şuan, büyüdüğü zaman oto koltuğu içinse bizde be safe in bir modeli var.
İnsanlarda vicdan kalmamış vallahi çok ayıptır ya ben çok kızıyorum böyle şeylereKizlar dun misafirim vardi komsular bebek gormesine gelmek istediler komsularla sayili birburumizi gormusuzdur hepmiz yeni tasinmisiz. 1 kadin harici kimse yerinden kipirdayip yardim edecek bir sey var mi demediler sinir oldum onlaraAllahtan onlar gelmeden soframi falab her seyi hazirlamistim. Yardim edende yas olarak daha buyuktu genc olanlar oturdu hep.2 gunum de onlara gitti 1 gun temizlik yiyecekler vs derken bari gicik etmeselerdi iyiydi
Aynen her şekle gireriz biz yeter ki emsinler canımYaa çok teşekkür ederim o fındığı da yerim, ince yastık deneyeyim bir deyeter ki emsin gerekirse amuda kalkıp da emziririm
Bende gündüz asla duş alamıyorum nasıl olacak böyle uyurken cesaret edemiyorum ya uyanırsa ağlarsa falan akşamları eşimi bekliyorum ya da evde annem kardeşim varsa alıyorumBen şuan Ekin uyuyunca alacağım duşun hayalini kuruyorum
Onları bireer meme olarak görüyorlar benceeeee hatta instada izlemiştim cokKızlar bebelerinizin gözü sürekli avizede mi sizin debizimki sese dönmüyor hala ona taktım bir de.
İşte çok uygunlar o videoya
Aptamil almıstık 2 ay önce ondan verdim, ay ne bileyim bayadır ortamda değişim özgüven sıfır olmusYaaa gördün mühangi mamayı verdin aman emzir ne cekiniyorsun ki emzirmek en doğal hakkin
Ya di mi bi aldı iğrendi falan yazık yavrumaKiz sen 3 ay vermemissin cocuk yer mi hic hatta kendi.kendime soyledim kesin yemezhem biberona da alisik degildir. Ben biberonu unutmasin diye gunde bir defa sagip veriyorum
Evet cok normal ama iste kasıyorum kendimi böyle böyle aşacağımBen de nefret ederim bu tür davranışlardan, hastayken misafirliğe giden bir de hasta çocuğu okula gönderen kişilerden
Kalabalık misafir hiç çekemiyorum ben bebek olduktan sonra, inan basım götürmüyor kesinlikle
Nefret ederdim maliyet muhasebesi derdinden,
Klimasız asla
Benim durumum da tam böyle, pusetini mutfak masasina koyup yemek yapabilirsem yapıyorum, 10 dakika içinde koştura koştura, biri camdan görse bu kadın deli diye düşünür. Doğranmış soğanlarım var buzlukta onlar şuan kafamı rahatlatan, çünkü soğan doğramaktan nefret ediyorum
Gözü havalarda sürekli
Bakar daha canım bi bakmışın yarın başlamış, günleri günlerine uymuyor
Ya aslında gayet normal bir şey, normal insanlar karnını doyururken çekinmiyorsa bizim de cekinmememiz lazım. Ben de bir.yere gideceğim zaman direkt emzirme aklıma geliyor
Baktım ciyak ciyak ağlıyor öyle yaptım müthiş rahatlıkkkNolcak canım örtüsünü ört üstüne emzir gayet doğalbende öyle yapıyorum emzirme odası olmayan yerlerde
Canım ipli el rondolarindan denedin mi müthiş rahatlık her seyi onda doğruyorum benDoğranmış soğanlarım var buzlukta onlar şuan kafamı rahatlatan, çünkü soğan doğramaktan nefret ediyorum
Ya hahahaha çocukta hakli agu da neymişKizlar Yiğit Agu Agu diyor oğlum diyor ki Agu deme biktim AgudanAgu ne demek diyor
Ben de hiç denemedim onu zavalli gibi biri baksa da duşa girsen diye bekliyorum duş dileniyorumBende gündüz asla duş alamıyorum nasıl olacak böyle uyurken cesaret edemiyorum ya uyanırsa ağlarsa falan akşamları eşimi bekliyorum ya da evde annem kardeşim varsa alıyorum
Bi kere pusete koydum cocugu mecbur duş aldım cok sıcak basmıştı ama cok tuhaf oldum
Bn hipp organik kullanmıştım açıldıktan sonra 3 hafta içinde tüketilmesi gerek diyodu. Açık miydi mama bı de üstünü okudun mu skt falan. Bı de hiç çekinme emzirmek ten at üstüne örtüyü rahatına bak.Aptamil almıstık 2 ay önce ondan verdim, ay ne bileyim bayadır ortamda değişim özgüven sıfır olmus
Ya di mi bi aldı iğrendi falan yazık yavrumadediğin gibi biberonu da öyle dilledi sadece
Evet cok normal ama iste kasıyorum kendimi böyle böyle aşacağım
Baktım ciyak ciyak ağlıyor öyle yaptım müthiş rahatlıkkk
Ben sizlerin yeryüzünde ki melekler olduğunuzu düşünüyorumİki cocuklu hayat çok eğlenceli gelsenize ,,, halay ne kadar kalabalıksa o kadar zevkli.
Avizeye bakıp bakıp gülüyoruz yatak odamı avizesi böyle yuvarlak yuvarlak acaba diyorum meme falan mı sanıyor bu kadar gülmenin bi anlamı olamazKızlar bebelerinizin gözü sürekli avizede mi sizin debizimki sese dönmüyor hala ona taktım bir de.
İpli el rondosu kalp benCanım ipli el rondolarindan denedin mi müthiş rahatlık her seyi onda doğruyorum ben
Ya hahahaha çocukta hakli agu da neymiş
Ben de hiç denemedim onu zavalli gibi biri baksa da duşa girsen diye bekliyorum duş dileniyorum
Ekin'in favorisi bu avize
Kızlar gece gece şeytan dürttü resmen, doğum iznim sanıyorum haziran 15 gibi bitiyor. Ücretsiz izne nasıl geçiyoruz bilen var mi özel sektörde? Internette araştırdığım kadarıyla çalıştığın kuruma dilekçe yazıyormuşsun. Tecrübe edinmiş bir anneden yol yordam öğrenmek istiyorum
Ben çıktım c@anim bn bişey yapmadım insan kaynakları aradı mailden dilekçe istediler ıslak imzalı . El yazısıyla yazıp foto çekip yolladım.Kızlar gece gece şeytan dürttü resmen, doğum iznim sanıyorum haziran 15 gibi bitiyor. Ücretsiz izne nasıl geçiyoruz bilen var mi özel sektörde? Internette araştırdığım kadarıyla çalıştığın kuruma dilekçe yazıyormuşsun. Tecrübe edinmiş bir anneden yol yordam öğrenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?