2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bende öyle yapıyorum emzirme yeri olmayan cafelerde. Her türlü meme verme var bizde Müslini çekiyorum üstüme gayette oluyor öyle kötüde gözükmüyor ya

Kilo ve çatlak konusunda bende muzdaripim valla kendimi tanıyamıyorum ve sinir oluyorum

Bu sünger canım diğeri yatak şeklindeydi suda batmıyor bilgin olsun
Yaa bebiş üstündeyken batmıyor mu çok güzelmiş o zaman
Anne+kv kırk gün kaldı ben cıldırdım canım her kafadan bir ses böyle en azından kendi kendime deliriyorum rahat rahat zor yolladım valla

Ben de nefret ederim bu tür davranışlardan, hastayken misafirliğe giden bir de hasta çocuğu okula gönderen kişilerden
Ay sorma sadece kalabalık olması bile kafamı ağrıttı Eşimle göz göze gelip bidaha asla dedik
Kalabalık misafir hiç çekemiyorum ben bebek olduktan sonra, inan basım götürmüyor kesinlikle
Nefret ederdim maliyet muhasebesi derdinden,
Yeni evlendigimde Aydinda idik Nazilli de az daha öluyordum sicaktanSiz nasil yasiyorsunuz ki o sicaktaizmir e de geldim gezmeye ama Aydin a gore sanki daha serin.
Klimasız asla
Benim durumum da tam böyle, pusetini mutfak masasina koyup yemek yapabilirsem yapıyorum, 10 dakika içinde koştura koştura, biri camdan görse bu kadın deli diye düşünür. Doğranmış soğanlarım var buzlukta onlar şuan kafamı rahatlatan, çünkü soğan doğramaktan nefret ediyorum
Kızlar bebelerinizin gözü sürekli avizede mi sizin de bizimki sese dönmüyor hala ona taktım bir de.
Gözü havalarda sürekli
Bakar daha canım bi bakmışın yarın başlamış, günleri günlerine uymuyor
Ay kızlar benim kız mamayı sevmedi skdkd almadı kıyameti kopardı allahtan örtü götürmüstüm emzirdim öyle gerçekten sağı solu belli olmuyormus minseo
Ya aslında gayet normal bir şey, normal insanlar karnını doyururken çekinmiyorsa bizim de cekinmememiz lazım. Ben de bir.yere gideceğim zaman direkt emzirme aklıma geliyor

Ay kızlar benim kız mamayı sevmedi skdkd almadı kıyameti kopardı allahtan örtü götürmüstüm emzirdim öyle gerçekten sağı solu belli olmuyormus minseo
Nolcak canım örtüsünü ört üstüne emzir gayet doğal bende öyle yapıyorum emzirme odası olmayan yerlerde

Benimde hemen başım ağrıdı cidden kalabalık yoruuyr insanı

Berbat kırmızıydı morumsu bir şeye döndü bazen bana sanki sızlıyormuş gibi geliyor nemlendirici falan sürüyorm,doktorun verdiği bepanten anti scarjel bir işe yaramadı bence
İki cocuklu hayat çok eğlenceli gelsenize ,,, halay ne kadar kalabalıksa o kadar zevkli.
Büyük saygı duyuyorum sizlere Özellikle de aradaki yaş farkı sizin gibi azsa
Evet o iki elin boşta kalması süper olacak bende bakıyorum kanguru bir yerde denesem keşke ama yakınımda kimsede yok kikucağı seviyor onu da sever diye düşünüyorum
İnsanlarda vicdan kalmamış vallahi çok ayıptır ya ben çok kızıyorum böyle şeylere

Ben şuan Ekin uyuyunca alacağım duşun hayalini kuruyorum
Bende gündüz asla duş alamıyorum nasıl olacak böyle uyurken cesaret edemiyorum ya uyanırsa ağlarsa falan akşamları eşimi bekliyorum ya da evde annem kardeşim varsa alıyorum
Bi kere pusete koydum cocugu mecbur duş aldım cok sıcak basmıştı ama cok tuhaf oldum
Kızlar bebelerinizin gözü sürekli avizede mi sizin de bizimki sese dönmüyor hala ona taktım bir de.
Onları bireer meme olarak görüyorlar benceeeee hatta instada izlemiştim cok
O sırada bizim avizenin eşgal minseo @yogurtlusemizotu
İşte çok uygunlar o videoya

Yaaa gördün mü hangi mamayı verdin aman emzir ne cekiniyorsun ki emzirmek en doğal hakkin
Aptamil almıstık 2 ay önce ondan verdim, ay ne bileyim bayadır ortamda değişim özgüven sıfır olmus
Kiz sen 3 ay vermemissin cocuk yer mi hic hatta kendi.kendime soyledim kesin yemezhem biberona da alisik degildir. Ben biberonu unutmasin diye gunde bir defa sagip veriyorum
Ya di mi bi aldı iğrendi falan yazık yavruma dediğin gibi biberonu da öyle dilledi sadece
Evet cok normal ama iste kasıyorum kendimi böyle böyle aşacağım
Nolcak canım örtüsünü ört üstüne emzir gayet doğal bende öyle yapıyorum emzirme odası olmayan yerlerde
Baktım ciyak ciyak ağlıyor öyle yaptım müthiş rahatlıkkk

Doğranmış soğanlarım var buzlukta onlar şuan kafamı rahatlatan, çünkü soğan doğramaktan nefret ediyorum
Canım ipli el rondolarindan denedin mi müthiş rahatlık her seyi onda doğruyorum ben
Kizlar Yiğit Agu Agu diyor oğlum diyor ki Agu deme biktim Agudan Agu ne demek diyor
Ya hahahaha çocukta hakli agu da neymiş
Ben de hiç denemedim onu zavalli gibi biri baksa da duşa girsen diye bekliyorum duş dileniyorum

Bn hipp organik kullanmıştım açıldıktan sonra 3 hafta içinde tüketilmesi gerek diyodu. Açık miydi mama bı de üstünü okudun mu skt falan. Bı de hiç çekinme emzirmek ten at üstüne örtüyü rahatına bak.

Kızlar gece gece şeytan dürttü resmen, doğum iznim sanıyorum haziran 15 gibi bitiyor. Ücretsiz izne nasıl geçiyoruz bilen var mi özel sektörde? Internette araştırdığım kadarıyla çalıştığın kuruma dilekçe yazıyormuşsun. Tecrübe edinmiş bir anneden yol yordam öğrenmek istiyorum

İki cocuklu hayat çok eğlenceli gelsenize ,,, halay ne kadar kalabalıksa o kadar zevkli.
Ben sizlerin yeryüzünde ki melekler olduğunuzu düşünüyorum ya ben bilmiyorum bi bebişle kafayı kırdım gibi bişey oldum. Çok güçlü karakterlersiniz iki üç çocuklu anneler hepinizi tebrik ederim cidden

İpli el rondosu kalp ben Soğanı biberi doğrayıp atıyorum büyük kolaylık okuldakiler bana gülüyorlardı bir kere denediler utandılar söylendiklerine
Ünlü düşünür Seda Sayan ın bir lafı vardır ben çorap kadınıyım diye bende resmen buzluk kadınıyım Buzluğa girmeyen her şey düşmanımdır

Canım 15 Haziranda bitiyorsa maaşını alırsın, artık temmuz 15’e kadar dilekçeni vermen gerekiyor. Sadece dilekçe yazarak çatıştığın kuruma gidiyorsun bu kadar. Kendim yazamam dersen, oradan dilekçe konusunda yardımcı olurlar diye düşünüyorum

Ben çıktım c@anim bn bişey yapmadım insan kaynakları aradı mailden dilekçe istediler ıslak imzalı . El yazısıyla yazıp foto çekip yolladım.
Bana gönderdikleri örnek dilekçe canım. Noktalı yere şirket adı gelicek.
.................... İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne;

Çalışmakta olduğum şirketiniz bünyesinde;

Doğum sonrası yasal hakkım olan 6 aylık ücretsiz iznimi kullanmak istiyorum.

Gereğinin yapılmasını bilgilerinize sunarım.

Ad soyad imza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…