2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar Yiğit Agu Agu diyor oğlum diyor ki Agu deme biktim Agudan Agu ne demek diyor
Ha haaa koptum yemin ederim benim oglum arada bi yalandan agu diyor. Bebegim iste agu diyorum edasinda diyor kizimda seviniyor agu dedi diye

Son düzenleme:
Off alin bunu görürse olacakları düşünemiyorum
Getir birlikte izlesinler
Gunaydin kizlar, dun kizim okuldan hasta geldi. Gece de atesliydi. Suan ki korktum ogluma bulasti mi ki! Insallah bulasmaz ya
Çok geçmiş olsun canim temas ettirmemeye çalış inşallah bulaşıcı bir şey değildir canım Bu arada karin ağrısı ishal salgını gibi bi salgın varmış şuan ben de çok korkuyorum Ekin daha rotanın da ikinci dozunu olmadi diye

Sagol canim gribal enfeksiyon gibi duruyor ama isal kusma yok cok sukur .. nasil olacak ki o canim. Kizimda 6.5 yasinda dun kardesine bulastirma annecim biraz uzak duralim dedim aglicakti ayni evde dikkat etsek de bi sekilde ayni ortamdalar ...

Biz deprem nedeni ile avize kullanmiyoruz ama gene de yukariya bakiyor bazen neye bakiyor diye baksam da nafile ... Bu merakla kalicaz

Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben bu gece sabahladım sağolsun Alya kuş uyanıp uyanıp durdu.
Sizde durumlar basıl minikler neler yapmaya başladı

Rheaa canim kizinizin atesi kaca kadar cikti? Suan okullarda salgin var muhtemel ayni hastalik... Kizimin sinifindan bugun cogu gitmiyor okula...

B beyzosh canım yastik sizde ise yaradı mı? Bizimkinin kafasını düzeltmişti ama sünnet olunca kullanmadım 1 hafta geri şekli bozuldu. Şimdi 2 3 gündür kullanıyorum yine yavaş yavaş düzeliyor. Yastıksız hala sola dönmüyor. Senin bebeğin alıştı mı yastıksız diğer tarafına yatmaya? Sen hala kullanıyor musun yastığı?

Tesekkur ederim canim insallah bakalim ... Dun gece oglum huzursuzdu, tam da 2 gundur uykusu duzene girecek gibiydi ama iste basa donduk...
Zaten bı şey iyiye gidiyosa hemen bişey olur neyse hasta olmasin da uyku sorunu da halledilir yine

Bende yastık kullanıyorum sadece gündüzleri siz gece kullaniyo musunuz ? Ben kusar kafasını çeviremez diye gece nasıl isterse öyle yatsın diyorum

Umarım işlerin bitmiş şuan kahveni yudumluyorsundur Ben duşumu aldim ojemi sürdüm şimdi soğuk kahvemi icicem
Bir yerde okudum çok güzel soğuk kahve tarifi
1-cocuk yapın
2-kahve yapin
3-kahveyi unutun
Rheaa canim kizinizin atesi kaca kadar cikti? Suan okullarda salgin var muhtemel ayni hastalik... Kizimin sinifindan bugun cogu gitmiyor okula...
39.8 en yüksek çıktı canım ve inatçı bir ateş.

Eklentiler

• Screenshot_20230601_095502_Samsung Notes.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 44
1-cocuk yapın
2-kahve yapin
3-kahveyi unutun

Çok geçmiş olsun canım burda anlamadığım bir şeyi sormak istiyorum gece dolven aldıktan sonra neden daha da yükseliyor ateş. Gerçekten panik yapmamak zor böyle bir durumda

1-cocuk yapın
2-kahve yapin
3-kahveyi unutun

Ooo hem uzun surmus hem yuksek cok gecmis olsun tekrar Hadi bakalim beni neler bekliyor bu hafta bu arada kahve tarifine bayildim

Çok geçmiş olsun canım burda anlamadığım bir şeyi sormak istiyorum gece dolven aldıktan sonra neden daha da yükseliyor ateş. Gerçekten panik yapmamak zor böyle bir durumda
Daha da artacakken tutuyor iste atesi canim... Inatci ates ilaca ragmen dusmez. O anlar o kadar zor ki ... Yani insallah yasamazsiniz diyecegim ama herkes yasicak... Uykuymus Vs inanin sorun degil, bu atesli an insanin caresizliginin dibi! En zor aci! Cocuk sahibi olmanin bence en zoru bu an.

Kızlar hala elim ayağım resmen titriyor o kadar korktum ki anlatamam.... oğlan sabahın köründe kalti oydik vs neyse kız uyanmadan kahvaltı hazırlıyorum. Oğlanı bebek arabasının pusetine koydum. Oyuncaklar vs var asılı onlara bakıyor. Nasılsın da uykusuzum yaptım kendime bir kahve bir yandan da onu içiyorum. Oğlan öne doğru hamle yapmasıyla puset öne egildi kafa üstü düşecek diye tutmak için hamle yapınca elindeki kahve bardağı çocuğun bacağına döküldü. Sonrası çığlık kıyamet zaten... kaptigim gibi banyoya altındaki eşofmanı çıkartıp akan suya tuttum ağlamaktan kendinden gecti resmen, kucağımda sakinlestirdim üstünü değiştirdim zibini felan komle ıslanmisti, hemen kantaron sürdüm. Kahve kaynar değildi, nescafe içine ben dolaptan süt alıp soğuk soğuk döküyorum süt tozu kullanmıyorum. O kahve sıcaklığını düşürdü ama tahmini 65-70° vardi max. Bacak kıpkırmızı oldu ama su toplama yok. Banyodan sonra emzirdim şuan uyuyor, ağrıdı acısı olsa kantaron sürerken ağlardı dimi ya, bu kadar rahat uyuyamazdı yada ne bileyim dokununca ağlardı şuan. Ama nasıl elim ayağım bosaldi şuan dokunsalar ağlayacağım resmen. Kızımda hiç böyle bir şey yaşamadık kendimi ihmalkar hissediyorum resmen...

Enfeksiyon durumlarında bazen yükseliyor kızımda öyle oluyor hep. Çaprazlama düşürebiliyorum ben . Mesela ılık duş aldırdığın zamanlarda da yükselebiliyor. Ama bazen ateş düşürücü verince hemen düşüyor , vücuttaki enfeksiyona göre, beta oldugundaki ateş kayıtlarını silmeseydim o tam çıldırmalik düşüremiyordum bir türlü 1 hafta 39.3 üstü ateş genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…