Off alin bunu görürse olacakları düşünemiyorumEkin'in favorisi bu avize
Ha haaa koptum yemin ederimKizlar Yiğit Agu Agu diyor oğlum diyor ki Agu deme biktim AgudanAgu ne demek diyor
Getir birlikte izlesinlerOff alin bunu görürse olacakları düşünemiyorum
Çok geçmiş olsun canim temas ettirmemeye çalış inşallah bulaşıcı bir şey değildir canımGunaydin kizlar, dun kizim okuldan hasta geldi. Gece de atesliydi. Suan ki korktum ogluma bulasti mi ki! Insallah bulasmaz ya
Geçmiş olsun canım. İnşallah bulaşmamıştır.Gunaydin kizlar, dun kizim okuldan hasta geldi. Gece de atesliydi. Suan ki korktum ogluma bulasti mi ki! Insallah bulasmaz ya
Sagol canimGetir birlikte izlesinler
Çok geçmiş olsun canim temas ettirmemeye çalış inşallah bulaşıcı bir şey değildir canımBu arada karin ağrısı ishal salgını gibi bi salgın varmış şuan ben de çok korkuyorum Ekin daha rotanın da ikinci dozunu olmadi diye
Tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canım. İnşallah bulaşmamıştır.
Biz deprem nedeni ile avize kullanmiyoruz ama gene de yukariya bakiyorGetir birlikte izlesinler
Çok geçmiş olsun canim temas ettirmemeye çalış inşallah bulaşıcı bir şey değildir canımBu arada karin ağrısı ishal salgını gibi bi salgın varmış şuan ben de çok korkuyorum Ekin daha rotanın da ikinci dozunu olmadi diye
Zaten bı şey iyiye gidiyosa hemen bişey olurTesekkur ederim caniminsallah bakalim ... Dun gece oglum huzursuzdu, tam da 2 gundur uykusu duzene girecek gibiydi ama iste basa donduk...
Bende yastık kullanıyorum sadece gündüzleri siz gece kullaniyo musunuz ? Ben kusar kafasını çeviremez diye gece nasıl isterse öyle yatsın diyorumB beyzosh canım yastik sizde ise yaradı mı? Bizimkinin kafasını düzeltmişti ama sünnet olunca kullanmadım 1 hafta geri şekli bozuldu. Şimdi 2 3 gündür kullanıyorum yine yavaş yavaş düzeliyor. Yastıksız hala sola dönmüyor. Senin bebeğin alıştı mı yastıksız diğer tarafına yatmaya? Sen hala kullanıyor musun yastığı?
Bir yerde okudum çok güzel soğuk kahve tarifiUmarım işlerin bitmiş şuan kahveni yudumluyorsundurBen duşumu aldim ojemi sürdüm şimdi soğuk kahvemi icicem
39.8 en yüksek çıktı canım ve inatçı bir ateş.Rheaa canim kizinizin atesi kaca kadar cikti? Suan okullarda salgin var muhtemel ayni hastalik... Kizimin sinifindan bugun cogu gitmiyor okula...
Çok geçmiş olsun canımBir yerde okudum çok güzel soğuk kahve tarifi
1-cocuk yapın
2-kahve yapin
3-kahveyi unutun
39.8 en yüksek çıktı canım ve inatçı bir ateş.
Ooo hem uzun surmus hem yuksekBir yerde okudum çok güzel soğuk kahve tarifi
1-cocuk yapın
2-kahve yapin
3-kahveyi unutun
39.8 en yüksek çıktı canım ve inatçı bir ateş.
Daha da artacakken tutuyor iste atesi canim... Inatci ates ilaca ragmen dusmez. O anlar o kadar zor ki ... Yani insallah yasamazsiniz diyecegim ama herkes yasicak... Uykuymus Vs inanin sorun degil, bu atesli an insanin caresizliginin dibi! En zor aci! Cocuk sahibi olmanin bence en zoru bu an.Çok geçmiş olsun canımburda anlamadığım bir şeyi sormak istiyorum gece dolven aldıktan sonra neden daha da yükseliyor ateş. Gerçekten panik yapmamak zor böyle bir durumda
Enfeksiyon durumlarında bazen yükseliyor kızımda öyle oluyor hep. Çaprazlama düşürebiliyorum ben . Mesela ılık duş aldırdığın zamanlarda da yükselebiliyor. Ama bazen ateş düşürücü verince hemen düşüyor , vücuttaki enfeksiyona göre, beta oldugundaki ateş kayıtlarını silmeseydim o tam çıldırmalik düşüremiyordum bir türlü 1 hafta 39.3 üstü ateş geneldeÇok geçmiş olsun canımburda anlamadığım bir şeyi sormak istiyorum gece dolven aldıktan sonra neden daha da yükseliyor ateş. Gerçekten panik yapmamak zor böyle bir durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?