2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim gecmis olsun. Buyuk bi kazasiyi onlemissiniz ne ihmali lutfen! Allah korumus , gerekeni yapmissiniz. Biliyoruz ki oluyor boyle seyler... Buzlu suya soksaydiniz bacagi, hic sisme iz vs olmuyor o sekilde...

Hala kullanıyorum canım evet bizim de sağ tarafta bi çukurlaşma vardı baya hafifledi. Ama bu sefer de sürekli kulakları kıvrılıyor yastık yüzünden. Yastıksız da kafa şekli bozuluyor yani ne yapacağımı şaşırdım. Mecbur kullanıyorum şuan ama umarım kulakları kepçeleşmez

Ha haaa koptum yemin ederim benim oglum arada bi yalandan agu diyor. Bebegim iste agu diyorum edasinda diyor kizimda seviniyor agu dedi diye
Benim ki cok soyluyor buyuk oglumun bu kadar soylemezdi. Yigit agu giğ giğ diyorSenin kiz seviniyor benim ki de oyle.diyor

Gunaydin kizlar, dun kizim okuldan hasta geldi. Gece de atesliydi. Suan ki korktum ogluma bulasti mi ki! Insallah bulasmaz ya
Cok gecmis olsun canim ayni odada cok durmasalar ve yaklasmasa hemen bulasmiyor bebeklere. Gecen hafta benim oglumda hastaydi oksuruyordu ben ayni odada cok bulundurmadim yaklasmamasin diye de konustum cok sukur bulasmadi

Benim ki cok soyluyor buyuk oglumun bu kadar soylemezdi. Yigit agu giğ giğ diyorSenin kiz seviniyor benim ki de oyle.diyor
Ooo hem de nasil... Simdi eliyle bi seyleri yakalamaya vurmaya calisiyor oglum, kizim ciglik cigliga cok heyecanli ... Arkadas canlisi buyusun istiyor bir an once... Biz de kucagina veriyoruz ama tasimasina izin vermiyoruz dusurur diye, o yuzden biraz uzak kaldi kizim... Kucagina alip tasimak sarmalamak istiyor

Cok gecmis olsun canim ayni odada cok durmasalar ve yaklasmasa hemen bulasmiyor bebeklere. Gecen hafta benim oglumda hastaydi oksuruyordu ben ayni odada cok bulundurmadim yaklasmamasin diye de konustum cok sukur bulasmadi
Sagol canim, ben de odalarini ayirdim ama bakalim....

Geçmiş olsun canım sakin ol lütfen sen daha büyük bir kazayı önlemek isterken olmuş olabilir böyle şeyler. Hem dediğin gibi canı yansa uyuyamaz ağlamaya devam ederdi. O da sen birden telaşla hareket ettiğin için korkmuştur ondan çok ağlamıştır. Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ben de bi kere tırnağını keserken aniden hareket edince etini kestim kaç gün aklımdan çıkmadı çocuk ağlamadı ben ağladım.. Ama bunlar olacak işte biz de insanız sonuçta ne yapalım. Kendini suçlu hissetme o sağlıklı ve iyi şuan önemli olan da bu

Şehir dışında olacağım mail atsam yeterli olur galiba değil mi
Ay çok teşekkür ederim ben de işyerine gidemeyeceğim nasıl yapsam diyordum

Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben bu gece sabahladım sağolsun Alya kuş uyanıp uyanıp durdu.
Sizde durumlar basıl minikler neler yapmaya başladı
Biz 12.hafta atagindaymisiz, uyanıp göğsümüze yatıyor, yerine koyuyoruz anında gözleri açıyor. Sebepsiz uzun soluklu ağlamalar da eşantiyon

Gerçekten çok çok zor sakinliği korumak lazım böyle anlarda
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım maalesef o kadar yorgunuz ki böyle şeyler yaşayabiliyoruz ihmalkâr değil aksine çok iyi bir annesin
Peki ne zaman doktora gidilmeli 40 falan mi sınır

Dusmeyen 38.5 olunca dogrudan hastane canim. Orda gozetimde oluyor. Bizim bir gece kizimda kalmisligimiz var. Ciplak bezle, titriyor falan. Dayanilacak gibi degil...

Çok geçmiş olsun canım refleksin sayesinde daha büyük bir kazayı önlemişsin bence Allah beterinden korusun. Acisi olsa uyumazdı için rahat olsun

Bu köpekçiği bir benimki sevmedi ya. İlk açtığımda uykusu vardı korktu ağladı zaten garibim , benim hatamdı, şimdi de 1 dk oyalanıyor çeviriyor kafasını.
Benim büyük oğlum sesli oyuncaklardan nefret ederdi canım, yapı ile alakalı sanırım. Ufaklık abisinin tam tersi çok seviyor öyle oyuncakları sesli olsun , konuşsun
Yorgun melekler. Ben oğlum büyük sorun çıkarmaz diyordum kardeşi için ama 10 yaşındaki çocuk bana en çok sıkıntı çıkaran taraf oldu
Gunaydin kizlar, dun kizim okuldan hasta geldi. Gece de atesliydi. Suan ki korktum ogluma bulasti mi ki! Insallah bulasmaz ya
Benim oğlan okulda ne kadar hastalık, virüs, bakteri varsa ilk o toplar getirir canım kardeşine bulastirmisti ama o burun tıkanıklığı ile atlattı şükür
Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben bu gece sabahladım sağolsun Alya kuş uyanıp uyanıp durdu.
Sizde durumlar basıl minikler neler yapmaya başladı
Benim 05.30 kalkış bazen 5 ya da 4 e çekebiliyor. Ne zamana kadar böyle devam eder bilmiyorum çok yorgunum
İhmalkarlık değil canım yorgunluk ve bir anlık dalgınlık sadece. Eğer canı yansa durur mu hiç beyefendi bas bas bagırırdı, düşerken biraz heyecanla korkmustur o kadar, geçmiş olsun inşallah Allah beterinden korusun

Ben oğluma arada saç bandı takıyorum kulakları yamulmasin diye
Biz 12.hafta atagindaymisiz, uyanıp göğsümüze yatıyor, yerine koyuyoruz anında gözleri açıyor. Sebepsiz uzun soluklu ağlamalar da eşantiyon
Bizim oğlan da mı atak haftasında acaba gerçi doğuştan atak haftalı gibi ama

Canım bizim soyle oldu, bu son hastalıkta, perşembe günü parkta terledi sonra bir anda hava döndü soğuğa ter üstünde kurudu. Ertesi gün (cuma) öksürük başladı ateş yok. Evde ballı ıhlamurdur pekmez tereyağı limon karışımı vs verdim. Hafifler gibi oldu. Ama yine ateş yok. Cumartesi akşam 5 ten sonra öksürük artmaya başladı ateş yine yok. Her ihtimale karşı gece 10 gibi acile götürdüm. Doktor boğazları kötü antibiyotik verdi orda da atesi yoktu. Acilde ölçülen 36.8 idi. Eve geldik antibiyotik öncesi birseyler yedirdim baktım yüzü kızarmaya başladı olctum 37.2 hemen antibiyotik verdim uyudu zaten. Ben her ihtimale karşı uyumadım gece kontrol ettim Alev alev hemen olctum 39.3, kaldırıp ateş düşürücü verdim.
38.5 üstünde şurup vermeme rağmen düşmeyen ateş varsa hemen doktora gidiyorum ben.

Bende yastık kullanıyorum sadece gündüzleri siz gece kullaniyo musunuz ? Ben kusar kafasını çeviremez diye gece nasıl isterse öyle yatsın diyorum
Ben düz kafa yastığı kullanıyorum gündüzleri kafası çok yamuk... Bir kere gece kullanmayı denedim yüzüne çekmiş çığlık kıyamet uyandı. Ben de çok korktum bir daha da kullanmadım geceleri. Kenarındaki iplerden beşiğe bağlayıp kullanmayı düşünüyorum ama kafası düzelmiyor bir türlü gece kullanmayınca.
Kulak bantları var ben de onlardan almayı düşünüyorum canım. Sen geceleri kullanıyor musun ?

Dusmeyen 38.5 olunca dogrudan hastane canim. Orda gozetimde oluyor. Bizim bir gece kizimda kalmisligimiz var. Ciplak bezle, titriyor falan. Dayanilacak gibi degil...
Ocak ayında Kız beta oldu. Ateş 40.3 düşüremiyorum .apar topar acile doktor soydu sadece kilotla bıraktı. Hava nasıl soğuk disarsi ,musahade odasının tüm camlarını açtı. Icersi buz biz montla oturuyoruz . Çocuk alev alev.. ateşi olan çocuk üşümez demisti doktor. Titremesi hiç olmamıştı. Titremesi olursa endişe etmeyin vücut ateşi düşürmeye çalışıyor demisti. Ama acilde beklemek gerçekten çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…