2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Dusmeyen 38.5 olunca dogrudan hastane canim. Orda gozetimde oluyor. Bizim bir gece kizimda kalmisligimiz var. Ciplak bezle, titriyor falan. Dayanilacak gibi degil...
Allahım korusun canım çok zor gerçekten bir de şu havale durumu var ya o da korkutuyor beni geçen bir yerde okudum ateşle de ilgili değilmiş o yani 37.5 ateşle bile havale geçirebilirmiş çocuk.
İyi ki uyumamışsın canım tecrübeli temkinli olmak ne güzel böyle durumlarda

Ah kuzum kıyamam yaa görünmez kaza işte ben doğum yaptığımda teyzem beni uyarmıştı kemerini mutlaka bağla diye kuzenim de 2-3 aylikken kendini atıp düşmüş öyle hamazinc alıp sürsene canım acısını hemen alıyor o

Ben de nefret ediyorum tek ders sinaviyla mezun oldum hrp bu ders yüzünden okulum uzamisti

Kizlar siz neye göre bebek bezinde başka numaraya geçiyorsunuz? Benim oglum 6300 gram 3 numara kullaniyorum bezi azaldi 4 numara mi alsam kararsiz kaldim çünkü 7 kg ve üstü 4 numaraymis

Kizlar siz neye göre bebek bezinde başka numaraya geçiyorsunuz? Benim oglum 6300 gram 3 numara kullaniyorum bezi azaldi 4 numara mi alsam kararsiz kaldim çünkü 7 kg ve üstü 4 numaraymis
Bence 4 numara al. Benimki de hemen hemen aynı kiloda diye tahmin ediyorum. 2 hafta önce 6150 gramdı oğlum. Ben 4e geçtim sünnet olunca büyük gelmiyor şuan. 3 numaranın lastikleri iz yapmaya başlamıştı bizde. Lastikleri iz yapınca ve taşırmaya başlayınca ben numara büyütüyorum bezde.

Ya ben de kulak bantlarına baktım ama yorumları iyi değildi. Gece de kullanıyorum canım. Gündüz de kullanıyorum ana kucağındayken bile. Biz nereye yastık oraya

4 no al bence canım. Ben artık poposu sığmamaya başladığında 4e geçtim 6,5 kiloydu

Bebek kiyafetleri için onerebileceginiz bir site var mı bilindik siteler dışında alışveriş yaptığınız beğendiğiniz yerler var mı özellikle kız anneleri nerelerden alışveriş yapıyorsunuz

6220 Gr iken 3 kullanıyorduk ama var diye biter bitmez 4 e gectik rahatladık valla 3 iz yapıyordu bence siz de geçin

Canim ben de isterdim emzirmeyi ama enfeksiyon sebebiyle yogun bakimda yavrum sagim yapip hastaneye goturuyoruz. Su an tuketimi 80 cc. Benden cikan 40 cc. Onu eve gelince emzirdigimde doyar mi dersiniz? Hic mama takviyesine gerek kalmaz mi yani?
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun, inşallah bir an önce evine döner yavrun. Ben sadece sagim yaparak süt veren anne grubundayim, çocuğum bir türlü tutmadı meme, bende sağım yaparak devam ediyorum. Öncelikle sağımi düzenli yaparsan emzirmede olduğundan daha çok süt çıkarabilirsin. Arkadaşların dediği takviyeler kullan, ben takviye olarak kendime imom latte kullanıyorum. Sağım kısmına gelince her 2-3 saatte bir her meme 20-30 dakika arası sagacaksin. Bu sağımda herhalde ilk 5-7 dk süt gelecek bir daha gelmeyecek ama sen sağıma devam et bu sayede beyne "hey bebek emmek istiyor ama süt yok, o zaman ben daha çok süt üreteyim" mesajı gidiyor. Ayrıca bebeğin emme refleksi kadar güçlü olmadığı için makine bazen 3-4 dakika boş süt gelmezken sağım devam ettikçe bir anda tekrar süt geliyor. Makine kanaldan ancak sütü indiriyor. Ayrıca gece sağımi çok çok önemli. Memeler gece daha çok süt üretiyor, evet uyumak güzel ama bebisler için uyanicaz, ben gece 11 ve sabaha karşı 3 de sağım yapınca daha çok süt geliyor. Ve diğer konu uyku, lütfen iyi ve dinlen. Ne kadar uyku ve dinlenme o kadar süt. Son olarak sağım yaptığım biberona çorap tak, neden sürekli şişeye bakıp sütüm gelmiyor dedikçe stres oluyorsun sütün gelmiyor. Eger şişeyi görmezsen stres olmazsın

Özetle, düzenli aralıklarla her meme 20-30 dk sağım, gece sağım, uyuma dinlenme ve bir adet takviye edici vitamin.

Kepçe kulak bantı var bak istersen canım

Bebek kiyafetleri için onerebileceginiz bir site var mı bilindik siteler dışında alışveriş yaptığınız beğendiğiniz yerler var mı özellikle kız anneleri nerelerden alışveriş yapıyorsunuz
Canım site olarak değil de bu zamana kadar giydirip memnun kaldığım markalar lcw,andy wawa, İdil baby, hm. Aşırı yumuşaklar ve cok tatlı şeyler var kız bebislere göre

Reactions: Cmz
Ben 5.500 falandi gectigimden, rahat etti sikmiyor bacaklarini bi de tasirmiyor

ona soguk havale diyorlar benimde acikcasi korktugum bir konu o canım
2 dakikalık olay resmen, hamazinc yok ki evde bende kantaron sürdüm ve sürüyorum

lavenderbrown canım sesin çıkmıyor nerelerdesin nasılsın
ah arkadşııımm teşekkür ederim sorduğun için . bakıcımız kaçtı daha fazla para veren bi yere ben de başka şehre ailemin yanına geldim şimdilik. o kadar vakit kalmıyor o kadar pertim çıkıyor ki. bazen okuyayım diye giriyorum sayfaya bi şeyleri alıntılıyorum yazmak için uyuyakalmış oluyorum çoğunlukla
bu ara ne yediğimi nereye bastığımı ayın kaçıncı günündeyiz bilmiyorum inan

sizler de ne var ne yok ? önemli son durum haberleri var mı ?

inşallah bebekler düzene oturmaya başlamıştır herkeste. bizim ev değişikliği olumsuz etkiledi düzen çabalarımızı ve bebeklerim kucak delisi oldu ( geçmişler olsuuunn bana geçmiş olsun ) uyku saatlerimiz de allak bullak. toparlayacağım diye uğraşıyorum ama ben de iyi dağıldım.

Benim bir tane bebek, ben pert... Allah size guc, sabir ve saglik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…