2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bebek kiyafetleri için onerebileceginiz bir site var mı bilindik siteler dışında alışveriş yaptığınız beğendiğiniz yerler var mı özellikle kız anneleri nerelerden alışveriş yapıyorsunuz
Hep hm'den aldım gercekten kumaslari cok kaliteli. Sene sonu indiriminde de zara'dan aldım diğer türlü çok pahali oluyor lcw de güzel ama önceden pazar mali gibi ürünleri vardi geçen magazasina gittim hm gibi ürünleri vardı kaliteli yani ben hm ve lcw'den almaya devam edicem. Hm'de surekli hesap açıyorum ilk alisverise %10 indirim ve kargo bedava oluyor hahahhahsjdj

Canım nasıl oldu prenses ? Ateş en korktuğum şey, benim oğlumda hasta oldu mu cok fena ateslenir. Calpol asla düşürmez onun ateşini . İnşallah iyidir şimdi kızın
Kizlar siz neye göre bebek bezinde başka numaraya geçiyorsunuz? Benim oglum 6300 gram 3 numara kullaniyorum bezi azaldi 4 numara mi alsam kararsiz kaldim çünkü 7 kg ve üstü 4 numaraymis
Bacağında iz yapınca değiştiriyorum ben, benim oğlanda en son 6250 di , elimde 2 paket 3 numara var bitince 4 e geçeceğim
Ya sadece geceleri mi takıyosun? Sıkmaz mı o da bilemedim bi çözüm bulmam lazım ama
Gündüz uyurken takıyorum gece yüzüne falan indirir göremem diye korkuyorum
Bebek kiyafetleri için onerebileceginiz bir site var mı bilindik siteler dışında alışveriş yaptığınız beğendiğiniz yerler var mı özellikle kız anneleri nerelerden alışveriş yapıyorsunuz
Ben ufaklığa h&m den alırım çoğunu canım cok güzel kumaş kalitesi
Bugun saglik ocağında kıyafetleri ile 5.3 kg cikti valla evdede bissuru 1 no bez var bacaklarinda iz yapiyor ama cok umursamamistim. Acıtıyor olabilirmi ya
Canım senin 1 numara çok küçük, ben yeni doğduğunda bile 1 kullanmadım küçük diye, 3 numara rahat gider seninkine

Kizlar gun icinde ayri ayri sagdigimiz sutu dolaptaki biberonun ustune ekleyebiliyor muyuz
Eklediğin süt aynı sıcaklıkta olmalı canım, birini sağdın dolapta diyelim yeni sağdığın sütü koyamazsin, ama iki sağım yaptın ikisi dolapta ikiside soğuk ekleme olur o zaman

Eklediğin süt aynı sıcaklıkta olmalı canım, birini sağdın dolapta diyelim yeni sağdığın sütü koyamazsin, ama iki sağım yaptın ikisi dolapta ikiside soğuk ekleme olur o zaman
Anladim canim yani ayri.ayri sagim yaptiklarimi dolapa koyup digeri de soguduktan sonra ekleme yapabilirim. Yarin hastaneye gidecegim de yanimda bulunsun dedim. Cok tesekkur.ederim

Bugun saglik ocağında kıyafetleri ile 5.3 kg cikti valla evdede bissuru 1 no bez var bacaklarinda iz yapiyor ama cok umursamamistim. Acıtıyor olabilirmi ya
Derhal o birleri birakiyorsunbaglamasi bile zor olur. Ben 2 yi biraktim 3 kullaniyorum hatta dun baktim cantamda bir tane 2 kalmis baya kucuk geldi. Kilosu şuan ne kadar bilmiuorum yarin baktiracagim.

Evde 100 tane 1 numara var napicam:)

Derhal o birleri birakiyorsunbaglamasi bile zor olur. Ben 2 yi biraktim 3 kullaniyorum hatta dun baktim cantamda bir tane 2 kalmis baya kucuk geldi. Kilosu şuan ne kadar bilmiuorum yarin baktiracagim.
Ben ozaman 2 yi pas geçip 3 ten devam edeyim ahahahaha hangi akla hizmet almisim ki bu kadar cok 1 numara.

Kizlar siz neye göre bebek bezinde başka numaraya geçiyorsunuz? Benim oglum 6300 gram 3 numara kullaniyorum bezi azaldi 4 numara mi alsam kararsiz kaldim çünkü 7 kg ve üstü 4 numaraymis
Benim ki 5700 canım 10 gündür 4 numara kullanıyorum çok taşma problemi yaşıyordum baya azaldı o sıkıntı

Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben bu gece sabahladım sağolsun Alya kuş uyanıp uyanıp durdu.
Sizde durumlar basıl minikler neler yapmaya başladı
Ay atakta mi acaba ben de 4. Ay atağı gelecek diye korkuyoa bekliyorum uyku gerilemesi oluyormuş
Gunaydin kizlar bugun 2 ci ay asilari ve rotavirus asisi oldu. Rotavirusun yarisini agzindan disariya akti insallah ise yarar:)
Ayyy o kadar pahalı aşı insanın içi acır gidenler fayda eder canım kim yaptı aşıyı? Biz dr a yaptirdik ben oturarak sırtını göğsüme dayayarak tuttum eğimli şekilde doktor yere çömeldi eliye ağzını açtırıp yavaş yavaş sıktı kızım da emiyor gibi yuttu tüm ilacı
2 dakikalık olay resmen, hamazinc yok ki evde bende kantaron sürdüm ve sürüyorum
Öyle canım oluyor napacaksin Allah beterinden saklasın Şimdi nasıl canım? Hamazinc evde bulundur kuzum yaniklara birebir bebeklere de kullanılıyor pisige de iyi geliyormus iceriginde Çinko olduğu için çok hızlı tedavi ediyor
Ayyy arkadaşım kolay gelsin tahmin ettim ama kesin yalnız kaldi dedim Annenlere gitmekle iyi yapmışsın hiç olmazsa tuvalete girecek vaktin oluyordur Bizlerin aynı bildiğin gibi bir gün güneşli bir gün bulutlu değişiyor
Valla ben de 4 numara aldim simdi olmazsa zaten daha sonra yine kullanilir
Oğlun kaç kilo canim kullaninca haber etsene bana iyi oldu ya da büyük oldu diye benim de elinde son paket 3 no kaldi 4 e mi gecsem devam mı etsem bilemedim hafif iz yapmaya başladı baldirlardan ve Ekin şuan 6 kg i geçmiştir
Kizlar gun icinde ayri ayri sagdigimiz sutu dolaptaki biberonun ustune ekleyebiliyor muyuz
Karistirmamak gerek diye biliyorum ben canim hatta söyle bişey okumuştum gece sağılan süt gece gündüz sağılan süt gündüz verilmeliymis yağ oranlari kalorileri falan farkli oluyormus

Anladim canim yani ayri.ayri sagim yaptiklarimi dolapa koyup digeri de soguduktan sonra ekleme yapabilirim. Yarin hastaneye gidecegim de yanimda bulunsun dedim. Cok tesekkur.ederim
Evet canım hatta ebe Tülin açıklamıştı ekleyebilirsem yapayım
Evde 100 tane 1 numara var napicam:)
Çok varmış canım ya sağlık olsun artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…