Olabilir gibiiBugun saglik ocağında kıyafetleri ile 5.3 kg cikti valla evdede bissuru 1 no bez var bacaklarinda iz yapiyor ama cok umursamamistim. Acıtıyor olabilirmi ya
Valla ben de 4 numara aldim simdi olmazsa zaten daha sonra yine kullanilirBen 5.500 falandi gectigimden, rahat etti sikmiyor bacaklarini bi de tasirmiyor
Hep hm'den aldım gercekten kumaslari cok kaliteli. Sene sonu indiriminde de zara'dan aldım diğer türlü çok pahali oluyorBebek kiyafetleri için onerebileceginiz bir site var mı bilindik siteler dışında alışveriş yaptığınız beğendiğiniz yerler var mı özellikle kız anneleri nerelerden alışveriş yapıyorsunuz
Canım çok geçmiş olsun.ona soguk havale diyorlar benimde acikcasi korktugum bir konu o canım
2 dakikalık olay resmen, hamazinc yok ki evde bende kantaron sürdüm ve sürüyorum
Canım nasıl oldu prenses ? Ateş en korktuğum şey, benim oğlumda hasta oldu mu cok fena ateslenir. Calpol asla düşürmez onun ateşini . İnşallah iyidir şimdi kızınCanım bizim soyle oldu, bu son hastalıkta, perşembe günü parkta terledi sonra bir anda hava döndü soğuğa ter üstünde kurudu. Ertesi gün (cuma) öksürük başladı ateş yok. Evde ballı ıhlamurdur pekmez tereyağı limon karışımı vs verdim. Hafifler gibi oldu. Ama yine ateş yok. Cumartesi akşam 5 ten sonra öksürük artmaya başladı ateş yine yok. Her ihtimale karşı gece 10 gibi acile götürdüm. Doktor boğazları kötü antibiyotik verdi orda da atesi yoktu. Acilde ölçülen 36.8 idi. Eve geldik antibiyotik öncesi birseyler yedirdim baktım yüzü kızarmaya başladı olctum 37.2 hemen antibiyotik verdim uyudu zaten. Ben her ihtimale karşı uyumadım gece kontrol ettim Alev alev hemen olctum 39.3, kaldırıp ateş düşürücü verdim.
38.5 üstünde şurup vermeme rağmen düşmeyen ateş varsa hemen doktora gidiyorum ben.
Bacağında iz yapınca değiştiriyorum ben, benim oğlanda en son 6250 di , elimde 2 paket 3 numara var bitince 4 e geçeceğimKizlar siz neye göre bebek bezinde başka numaraya geçiyorsunuz? Benim oglum 6300 gram 3 numara kullaniyorum bezi azaldi 4 numara mi alsam kararsiz kaldim çünkü 7 kg ve üstü 4 numaraymis
Gündüz uyurken takıyorumYa sadece geceleri mi takıyosun? Sıkmaz mı o da bilemedim bi çözüm bulmam lazım ama
Ben ufaklığa h&m den alırım çoğunu canım cok güzel kumaş kalitesiBebek kiyafetleri için onerebileceginiz bir site var mı bilindik siteler dışında alışveriş yaptığınız beğendiğiniz yerler var mı özellikle kız anneleri nerelerden alışveriş yapıyorsunuz
Canım senin 1 numara çok küçük, ben yeni doğduğunda bile 1 kullanmadım küçük diye, 3 numara rahat gider seninkineBugun saglik ocağında kıyafetleri ile 5.3 kg cikti valla evdede bissuru 1 no bez var bacaklarinda iz yapiyor ama cok umursamamistim. Acıtıyor olabilirmi ya
Eklediğin süt aynı sıcaklıkta olmalı canım, birini sağdın dolapta diyelim yeni sağdığın sütü koyamazsin, ama iki sağım yaptın ikisi dolapta ikiside soğuk ekleme olur o zamanKizlar gun icinde ayri ayri sagdigimiz sutu dolaptaki biberonun ustune ekleyebiliyor muyuz
Anladim canim yani ayri.ayri sagim yaptiklarimi dolapa koyup digeri de soguduktan sonra ekleme yapabilirim. Yarin hastaneye gidecegim de yanimda bulunsun dedim. Cok tesekkur.ederimEklediğin süt aynı sıcaklıkta olmalı canım, birini sağdın dolapta diyelim yeni sağdığın sütü koyamazsin, ama iki sağım yaptın ikisi dolapta ikiside soğuk ekleme olur o zaman
Derhal o birleri birakiyorsunBugun saglik ocağında kıyafetleri ile 5.3 kg cikti valla evdede bissuru 1 no bez var bacaklarinda iz yapiyor ama cok umursamamistim. Acıtıyor olabilirmi ya
Evde 100 tane 1 numara var napicam:)Canım nasıl oldu prenses ? Ateş en korktuğum şey, benim oğlumda hasta oldu mu cok fena ateslenir. Calpol asla düşürmez onun ateşini . İnşallah iyidir şimdi kızın
Bacağında iz yapınca değiştiriyorum ben, benim oğlanda en son 6250 di , elimde 2 paket 3 numara var bitince 4 e geçeceğim
Gündüz uyurken takıyorumgece yüzüne falan indirir göremem diye korkuyorum
Ben ufaklığa h&m den alırım çoğunu canım cok güzel kumaş kalitesi
Canım senin 1 numara çok küçük, ben yeni doğduğunda bile 1 kullanmadım küçük diye, 3 numara rahat gider seninkine
Ben ozaman 2 yi pas geçip 3 ten devam edeyim ahahahaha hangi akla hizmet almisim ki bu kadar cok 1 numara.Derhal o birleri birakiyorsunbaglamasi bile zor olur. Ben 2 yi biraktim 3 kullaniyorum hatta dun baktim cantamda bir tane 2 kalmis baya kucuk geldi. Kilosu şuan ne kadar bilmiuorum yarin baktiracagim.
Benim ki 5700 canım 10 gündür 4 numara kullanıyorum çok taşma problemi yaşıyordum baya azaldı o sıkıntıKizlar siz neye göre bebek bezinde başka numaraya geçiyorsunuz? Benim oglum 6300 gram 3 numara kullaniyorum bezi azaldi 4 numara mi alsam kararsiz kaldim çünkü 7 kg ve üstü 4 numaraymis
Ay atakta mi acaba ben de 4. Ay atağı gelecek diye korkuyoa bekliyorum uyku gerilemesi oluyormuşGünaydın kızlar nasılsınız?
Ben bu gece sabahladım sağolsun Alya kuş uyanıp uyanıp durdu.
Sizde durumlar basıl minikler neler yapmaya başladı
Ayyy o kadar pahalı aşı insanın içi acırGunaydin kizlar bugun 2 ci ay asilari ve rotavirus asisi oldu. Rotavirusun yarisini agzindan disariya akti insallah ise yarar:)
Öyle canım oluyor napacaksin Allah beterinden saklasın2 dakikalık olay resmen, hamazinc yok ki evde bende kantaron sürdüm ve sürüyorum
Ayyy arkadaşım kolay gelsinah arkadşııımm teşekkür ederim sorduğun için . bakıcımız kaçtıdaha fazla para veren bi yere ben de başka şehre ailemin yanına geldim şimdilik. o kadar vakit kalmıyor o kadar pertim çıkıyor ki. bazen okuyayım diye giriyorum sayfaya bi şeyleri alıntılıyorum yazmak için uyuyakalmış oluyorum çoğunlukla
bu ara ne yediğimi nereye bastığımı ayın kaçıncı günündeyiz bilmiyorum inan
sizler de ne var ne yok ? önemli son durum haberleri var mı ?
inşallah bebekler düzene oturmaya başlamıştır herkeste. bizim ev değişikliği olumsuz etkiledi düzen çabalarımızı ve bebeklerim kucak delisi oldu ( geçmişler olsuuunn bana geçmiş olsun) uyku saatlerimiz de allak bullak. toparlayacağım diye uğraşıyorum ama ben de iyi dağıldım.
Oğlun kaç kilo canim kullaninca haber etsene bana iyi oldu ya da büyük oldu diye benim de elinde son paket 3 no kaldi 4 e mi gecsem devam mı etsem bilemedim hafif iz yapmaya başladı baldirlardan ve Ekin şuan 6 kg i geçmiştirValla ben de 4 numara aldim simdi olmazsa zaten daha sonra yine kullanilir
Karistirmamak gerek diye biliyorum ben canim hatta söyle bişey okumuştum gece sağılan süt gece gündüz sağılan süt gündüz verilmeliymis yağ oranlari kalorileri falan farkli oluyormusKizlar gun icinde ayri ayri sagdigimiz sutu dolaptaki biberonun ustune ekleyebiliyor muyuz
1 numarayı ben 1 paket zor kullandım 2 de 1 paket canım direk 3 e geç taşmıyor mu çişi bebişinBen ozaman 2 yi pas geçip 3 ten devam edeyim ahahahaha hangi akla hizmet almisim ki bu kadar cok 1 numara.
Kiz 1 numara küçük gelir bi de zararli bacak gelişimi için çok sıkıyorsa aman dikkat et çarpık bacak olur çocuk elindeki paketler kapali ise dolapta sat ya da bebek gezmesine gieerken hediye götür. Ya da ikinciyi düşünüyorsan kaldir bazanin altinaEvde 100 tane 1 numara var napicam:)
Geniş kalmiyor di mi canim ? Ekin de 6 kiloyu geçti elimde son paket 3 numara kaldi o zaman 4 numara alayim ben de en iyisiBenim ki 5700 canım 10 gündür 4 numara kullanıyorum çok taşma problemi yaşıyordum baya azaldı o sıkıntı
Evet canım hatta ebe Tülin açıklamıştı ekleyebilirsem yapayımAnladim canim yani ayri.ayri sagim yaptiklarimi dolapa koyup digeri de soguduktan sonra ekleme yapabilirim. Yarin hastaneye gidecegim de yanimda bulunsun dedim. Cok tesekkur.ederim
Çok varmış canım yaEvde 100 tane 1 numara var napicam:)
Dogum yapan birine hediye edersinizEvde 100 tane 1 numara var napicam:)
Dolaptan satabilirsinEvde 100 tane 1 numara var napicam:)
Aynen sen 3 al 1 leri de kendine kullanirsinBen ozaman 2 yi pas geçip 3 ten devam edeyim ahahahaha hangi akla hizmet almisim ki bu kadar cok 1 numara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?