- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
Canım evde 3 numara bi tane bez denk geldi elime az önce taktım bence 4 zamanı gelmiş şöyle bel falan oluyor ama hafif ön kısımda genişlik var oda bez dolsada taşma yapmıyor benim için iyi oluyor ama 6 yı geçtiyse bence hiç 3 alma bida.Bu arada baby turco kullanıyorumGeniş kalmiyor di mi canim ? Ekin de 6 kiloyu geçti elimde son paket 3 numara kaldi o zaman 4 numara alayim ben de en iyisi
Ben molfix kullanıyorum canim sanirim ikisinin kaliplari benziyor ben de 4 ten devam o zaman yaz sıcağında çocuğu sıkmasın bezCanım evde 3 numara bi tane bez denk geldi elime az önce taktım bence 4 zamanı gelmiş şöyle bel falan oluyor ama hafif ön kısımda genişlik var oda bez dolsada taşma yapmıyor benim için iyi oluyor ama 6 yı geçtiyse bence hiç 3 alma bida.Bu arada baby turco kullanıyorum
Bütün kıyafetleri 9-12 ay almasam iyiymiş amaTarz deyince de alin teyzeleri
İyi yapmışsın canımAptamil almıstık 2 ay önce ondan verdim, ay ne bileyim bayadır ortamda değişim özgüven sıfır olmus
Ya di mi bi aldı iğrendi falan yazık yavrumadediğin gibi biberonu da öyle dilledi sadece
Evet cok normal ama iste kasıyorum kendimi böyle böyle aşacağım
Baktım ciyak ciyak ağlıyor öyle yaptım müthiş rahatlıkkk
6300 canim siparis ettim gelince deneyip sana yazarim 3 numara her altini actigimda bacaklarinda göbeginde iz yapiyordu zatenAy atakta mi acaba ben de 4. Ay atağı gelecek diye korkuyoa bekliyorum uyku gerilemesi oluyormuş
Ayyy o kadar pahalı aşı insanın içi acırgidenler fayda eder canım kim yaptı aşıyı? Biz dr a yaptirdik ben oturarak sırtını göğsüme dayayarak tuttum eğimli şekilde doktor yere çömeldi eliye ağzını açtırıp yavaş yavaş sıktı kızım da emiyor gibi yuttu tüm ilacı
Öyle canım oluyor napacaksin Allah beterinden saklasınŞimdi nasıl canım? Hamazinc evde bulundur kuzum yaniklara birebir bebeklere de kullanılıyor pisige de iyi geliyormus iceriginde Çinko olduğu için çok hızlı tedavi ediyor
Ayyy arkadaşım kolay gelsintahmin ettim ama kesin yalnız kaldi dedim Annenlere gitmekle iyi yapmışsın hiç olmazsa tuvalete girecek vaktin oluyordur Bizlerin aynı bildiğin gibi bir gün güneşli bir gün bulutlu değişiyor
Oğlun kaç kilo canim kullaninca haber etsene bana iyi oldu ya da büyük oldu diye benim de elinde son paket 3 no kaldi 4 e mi gecsem devam mı etsem bilemedim hafif iz yapmaya başladı baldirlardan ve Ekin şuan 6 kg i geçmiştir
Karistirmamak gerek diye biliyorum ben canim hatta söyle bişey okumuştum gece sağılan süt gece gündüz sağılan süt gündüz verilmeliymis yağ oranlari kalorileri falan farkli oluyormus
Aynı sıcaklığa getirip ekliyorum ben bu zamana kadar hep böyle yaptım sorun yaşamadımKizlar gun icinde ayri ayri sagdigimiz sutu dolaptaki biberonun ustune ekleyebiliyor muyuz
Satabilirsin dolaptan vs canımEvde 100 tane 1 numara var napicam:)
Bende ikisinde kullansın canım aynı kalıpları bi sleepy sanırım tüm markalardan küçükBen molfix kullanıyorum canim sanirim ikisinin kaliplari benziyor ben de 4 ten devam o zaman yaz sıcağında çocuğu sıkmasın bez
Biberona alismis olabilir canim biberon kolayina geliyorsa.Sen neden mama veriyordun canim sutun mu yetmiyorduKızlar bir şey sorcam alin sabahtan beri memeyi istemiyor ağzına sokunca ağlıyor ama sağdıgım sütü içiyor veya mamayı. Ne yapabilirim? Atak haftasında ondan olabilir mi? Biraz önce yürürken emzirebildim biraz onun dışında hiç.
Doğduğundan beri meme+mama gidiyorum canım şimdi noldu anlamadım ki sağınca 80 cc falan geldiği için doktor takviye yapmam gerektiğini söylemişti hep yapıyordumBiberona alismis olabilir canim biberon kolayina geliyorsa.
Saginca 80 cc gelmesi iyiymis iki gogus mu tek mi? Insallah duzelir canim bebekler cok degisikler inatlardaDoğduğundan beri meme+mama gidiyorum canım şimdi noldu anlamadım ki sağınca 80 cc falan geldiği için doktor takviye yapmam gerektiğini söylemişti hep yapıyordum
İki göğüs canım doktor bir emmede 110 cc emmesi lazım dedi o yüzden 30 cc takviye yapıyordumSaginca 80 cc gelmesi iyiymis iki gogus mu tek mi? Insallah duzelir canim bebekler cok degisikler inatlarda
Canim boyle durumlarda bence biberonla vermeyin. Aciksin memeden icmek zorunda oldugunu anlasin. Yoksa birakir. Zaman zaman oluyor bizde de. Genelde sindiremediginde yapiyorlar...Kızlar bir şey sorcam alin sabahtan beri memeyi istemiyor ağzına sokunca ağlıyor ama sağdıgım sütü içiyor veya mamayı. Ne yapabilirim? Atak haftasında ondan olabilir mi? Biraz önce yürürken emzirebildim biraz onun dışında hiç.
Arada elime islaklik geliyodu ama cismiydi o amannnnn rezillik ahahahqhq1 numarayı ben 1 paket zor kullandım 2 de 1 paket canım direk 3 e geç taşmıyor mu çişi bebişin
Mesela biraz önce açtı ağladı ortalığı birbirine kattı meme görünce iki kat çıldırdıCanim boyle durumlarda bence biberonla vermeyin. Aciksin memeden icmek zorunda oldugunu anlasin. Yoksa birakir. Zaman zaman oluyor bizde de. Genelde sindiremediginde yapiyorlar...
Biliyorum duyan da bebege bisey oldu kesin der o sekilde bir aglama. Sakin bi sarki soyleyin o esnada aliyor benim oglum... Ben soyluyorum sarkiyi, sesimden kargadan beter ama ise yariyorMesela biraz önce açtı ağladı ortalığı birbirine kattı meme görünce iki kat çıldırdıbiraz daha deneyim umarım düzelir çünkü süt de var içmezse çok üzülürüm
Denicem mutlakaSakin bi sarki soyleyin o esnada aliyor benim oglum... Ben soyluyorum sarkiyi, sesimden kargadan beter ama ise yariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?