2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Geniş kalmiyor di mi canim ? Ekin de 6 kiloyu geçti elimde son paket 3 numara kaldi o zaman 4 numara alayim ben de en iyisi
Canım evde 3 numara bi tane bez denk geldi elime az önce taktım bence 4 zamanı gelmiş şöyle bel falan oluyor ama hafif ön kısımda genişlik var oda bez dolsada taşma yapmıyor benim için iyi oluyor ama 6 yı geçtiyse bence hiç 3 alma bida.Bu arada baby turco kullanıyorum

Ben molfix kullanıyorum canim sanirim ikisinin kaliplari benziyor ben de 4 ten devam o zaman yaz sıcağında çocuğu sıkmasın bez

İyi yapmışsın canım

Yaa kızlar bizim bebe 12.hafta atak haftasına girmiş bende diyorum niye böyle huysuzlaştı. Normalde sakindir( maşallah diyeyimde). Dün Bi mızmızlandı Bi baktım atak haftasında. Gündüz uykusunda yarım yamalak uyudu

6300 canim siparis ettim gelince deneyip sana yazarim 3 numara her altini actigimda bacaklarinda göbeginde iz yapiyordu zaten

Kızlar bir şey sorcam alin sabahtan beri memeyi istemiyor ağzına sokunca ağlıyor ama sağdıgım sütü içiyor veya mamayı. Ne yapabilirim? Atak haftasında ondan olabilir mi? Biraz önce yürürken emzirebildim biraz onun dışında hiç.

Biberona alismis olabilir canim biberon kolayina geliyorsa.Sen neden mama veriyordun canim sutun mu yetmiyordu

Doğduğundan beri meme+mama gidiyorum canım şimdi noldu anlamadım ki sağınca 80 cc falan geldiği için doktor takviye yapmam gerektiğini söylemişti hep yapıyordum
Saginca 80 cc gelmesi iyiymis iki gogus mu tek mi? Insallah duzelir canim bebekler cok degisikler inatlarda

Canim boyle durumlarda bence biberonla vermeyin. Aciksin memeden icmek zorunda oldugunu anlasin. Yoksa birakir. Zaman zaman oluyor bizde de. Genelde sindiremediginde yapiyorlar...

Canim boyle durumlarda bence biberonla vermeyin. Aciksin memeden icmek zorunda oldugunu anlasin. Yoksa birakir. Zaman zaman oluyor bizde de. Genelde sindiremediginde yapiyorlar...
Mesela biraz önce açtı ağladı ortalığı birbirine kattı meme görünce iki kat çıldırdı biraz daha deneyim umarım düzelir çünkü süt de var içmezse çok üzülürüm

Mesela biraz önce açtı ağladı ortalığı birbirine kattı meme görünce iki kat çıldırdı biraz daha deneyim umarım düzelir çünkü süt de var içmezse çok üzülürüm
Biliyorum duyan da bebege bisey oldu kesin der o sekilde bir aglama. Sakin bi sarki soyleyin o esnada aliyor benim oglum... Ben soyluyorum sarkiyi, sesimden kargadan beter ama ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…