Yaaaa arkadaşım geçmiş olsun ama inan ki senin için çok iyi olucak cardio ile desteklenmesi
Benim ki de bugun boyleydi canim hakikaten bunaltici. Benim ki kaka yapmamisti baya gaz birikmis. Kac gun oncesi deli gibi meme emen bebek bugun resmen aç kaldi.Ama boyle olunca biberon verilirse memeyi birakmak istiyorlarİki göğüs canım doktor bir emmede 110 cc emmesi lazım dedi o yüzden 30 cc takviye yapıyordumumarım düzelir çok canım sıkıldı bugün
Biz soyunduk buralar yaniyorrrrrTarz deyince de alin teyzeleri
Valla onu 4 gün yaşadık üzerimizden geçti akşam 8 gibi bir basliyordu ağlamaya tam 1 saat bi yeri kopuyor gibi uykuya da geçemiyor geçemediğinde çıldırıyordu. Zor....Yaa kızlar bizim bebe 12.hafta atak haftasına girmiş bende diyorum niye böyle huysuzlaştı. Normalde sakindir( maşallah diyeyimde). Dün Bi mızmızlandı Bi baktım atak haftasında. Gündüz uykusunda yarım yamalak uyudu
Tamam canim sevinirim6300 canim siparis ettim gelince deneyip sana yazarim 3 numara her altini actigimda bacaklarinda göbeginde iz yapiyordu zaten
Evet canım goon da bi tık büyükBende ikisinde kullansın canım aynı kalıpları bi sleepy sanırım tüm markalardan küçük
Kızlar bir şey sorcam alin sabahtan beri memeyi istemiyor ağzına sokunca ağlıyor ama sağdıgım sütü içiyor veya mamayı. Ne yapabilirim? Atak haftasında ondan olabilir mi? Biraz önce yürürken emzirebildim biraz onun dışında hiç.
Meme reddi yapıyor bence. Senin sütün iyi çıkıyor neden mama takviyesi dedi ki 80 cc cikiyorsa zaten %30 kayıp oluyor sağımda yani senin nerden baksan 110 cc sütün var ki o da şuan Alin e yeter de artar ben Ekine 90 cc veriyorum. Benim sütüm azdi mesela sağınca bile zorla çıkarıyordum ne yaptiysam artmadi o yüzden mamayi kesememistimDoğduğundan beri meme+mama gidiyorum canım şimdi noldu anlamadım ki sağınca 80 cc falan geldiği için doktor takviye yapmam gerektiğini söylemişti hep yapıyordum
Ben de az once meme vermek istedim kabul etmedi meme acikken konustum onunla videoya keske cekseydim ben konustustukca o da farkli sesler cikardi resmen sanki bana.karsilik veriyorduMesela biraz önce açtı ağladı ortalığı birbirine kattı meme görünce iki kat çıldırdıbiraz daha deneyim umarım düzelir çünkü süt de var içmezse çok üzülürüm
Atak dönemlerinde de meme reddi oluyor Ekinin memeyi reddedip ağzına almamasi tam atağa denk gelmişti canım ama sizin öyle bi durum olacağını sanmıyorum çünkü mama vermiyorsunBen de az once meme vermek istedim kabul etmedi meme acikken konustum onunla videoya keske cekseydim ben konustustukca o da farkli sesler cikardi resmen sanki bana.karsilik veriyorduSonra memeyi emdi. Ama bir.istahsizlik var bugun
İnşallah canım bi de istiktarli bi diyet yapabilsemYaaaa arkadaşım geçmiş olsun ama inan ki senin için çok iyi olucak cardio ile desteklenmesi
Canım bizim günlerimiz aynı seninle muhtemelen atak yüzünden öyle yapıyor inşallah bir an önce düzelirKızlar bir şey sorcam alin sabahtan beri memeyi istemiyor ağzına sokunca ağlıyor ama sağdıgım sütü içiyor veya mamayı. Ne yapabilirim? Atak haftasında ondan olabilir mi? Biraz önce yürürken emzirebildim biraz onun dışında hiç.
Mahvoldum ya bugün havada pek sıcaktı Alp te sürekli ıhladı durduBiz soyunduk buralar yaniyorrrrr
Valla onu 4 gün yaşadık üzerimizden geçti akşam 8 gibi bir basliyordu ağlamaya tam 1 saat bi yeri kopuyor gibi uykuya da geçemiyor geçemediğinde çıldırıyordu. Zor....
Tamam canim sevinirim
Evet canım goon da bi tık büyük
Meme reddi yapıyor bence. Senin sütün iyi çıkıyor neden mama takviyesi dedi ki 80 cc cikiyorsa zaten %30 kayıp oluyor sağımda yani senin nerden baksan 110 cc sütün var ki o da şuan Alin e yeter de artar ben Ekine 90 cc veriyorum. Benim sütüm azdi mesela sağınca bile zorla çıkarıyordum ne yaptiysam artmadi o yüzden mamayi kesememistim
Yok benim mi red degil canim. Kaka yapma suresi cok.uzamaya basladi.oysaki her gun kaka yapardi. Ilk baslarda sikinti vermiyor uzadikca veriyor 10. Gun ancak yapti. O da emmeye vuruyor karin şiş gaz da birikiyor. Yarin gastrolojiye goturecegim kafama takildi neden bir anda boyle oldu diye.Popoda catlak olusunca cocuk cerrahisine goturdum gastrolojiye yonlendirdi.Atak dönemlerinde de meme reddi oluyor Ekinin memeyi reddedip ağzına almamasi tam atağa denk gelmişti canım ama sizin öyle bi durum olacağını sanmıyorum çünkü mama vermiyorsun
Canım beyzosh un dediği pozisyonu denedin mi? Her sabah Ekini o sekilde oturtuyorum 10-15 dk gülüşüp konuşuyoruz ya o esnada ya da anakucagina yatirdiktan sonra hemen yapiyor kakasini bi onu deneseneYok benim mi red degil canim. Kaka yapma suresi cok.uzamaya basladi.oysaki her gun kaka yapardi. Ilk baslarda sikinti vermiyor uzadikca veriyor 10. Gun ancak yapti. O da emmeye vuruyor karin şiş gaz da birikiyor. Yarin gastrolojiye goturecegim kafama takildi neden bir anda boyle oldu diye.Popoda catlak olusunca cocuk cerrahisine goturdum gastrolojiye yonlendirdi.
Zor oluyor kuzum ama süreç bitince eski düzenlerine dönüyorlar korkma canimMahvoldum ya bugün havada pek sıcaktı Alp te sürekli ıhladı durduay bitse gitse bir an önce ya zor valla. Bianda değişiyor bütün rutin
Yaa inşallah öyle olurZor oluyor kuzum ama süreç bitince eski düzenlerine dönüyorlar korkma canim
Denedim canim cook. Bagirsaklari cok guzel calisiyorken aniden oldu. Cocuk.doktoru normaldir bagirsaklari gelismis dedi.ama cocuk cerrahi goster gastrolojiye cesitli nedenlerden olabilecegini soyledi. Ben de yarin gosterip icim rahatlasin dedim cunku kafama cok taktim.Canım beyzosh un dediği pozisyonu denedin mi? Her sabah Ekini o sekilde oturtuyorum 10-15 dk gülüşüp konuşuyoruz ya o esnada ya da anakucagina yatirdiktan sonra hemen yapiyor kakasini bi onu denesene
Tabiki rahatsiz eder canim 10 gün ne demek. Benim çocuk dr un üst sınır 4 gün 4 günü geçerse bakarız demişti. Göstermen iyi olur tabi eğer alternatifler işe yaramiyorsa canimDenedim canim cook. Bagirsaklari cok guzel calisiyorken aniden oldu. Cocuk.doktoru normaldir bagirsaklari gelismis dedi.ama cocuk cerrahi goster gastrolojiye cesitli nedenlerden olabilecegini soyledi. Ben de yarin gosterip icim rahatlasin dedim cunku kafama cok taktim.
Aynen canim rahatsizlik vermese normal derim ama emmesine vuruyor mesela 4 gun oncesi cok guzel emer istahliydi 4 gundur baya istah azaldi bugun hepten insallah yarin bir sey cikmaz tedirginim de sut alerjisi bile olabiliyormus boyle durumlardaTabiki rahatsiz eder canim 10 gün ne demek. Benim çocuk dr un üst sınır 4 gün 4 günü geçerse bakarız demişti. Göstermen iyi olur tabi eğer alternatifler işe yaramiyorsa canim
İnsallah ciddi bir şey değildir kuzum benim de aklıma ilk gelen acaba sütü sindiremiyor mu diye geldiAynen canim rahatsizlik vermese normal derim ama emmesine vuruyor mesela 4 gun oncesi cok guzel emer istahliydi 4 gundur baya istah azaldi bugun hepten insallah yarin bir sey cikmaz tedirginim de sut alerjisi bile olabiliyormus boyle durumlarda
çok geçmiş olsun. çabuk toparlar umarım. ben mesela ilk olunca böyle şu ateşte doktora gidilir bilmiyorum, hakkını helal et rheaa şu grupta birçok tecrübesiz anne sayende bi şeyler öğrendiCanım bizim soyle oldu, bu son hastalıkta, perşembe günü parkta terledi sonra bir anda hava döndü soğuğa ter üstünde kurudu. Ertesi gün (cuma) öksürük başladı ateş yok. Evde ballı ıhlamurdur pekmez tereyağı limon karışımı vs verdim. Hafifler gibi oldu. Ama yine ateş yok. Cumartesi akşam 5 ten sonra öksürük artmaya başladı ateş yine yok. Her ihtimale karşı gece 10 gibi acile götürdüm. Doktor boğazları kötü antibiyotik verdi orda da atesi yoktu. Acilde ölçülen 36.8 idi. Eve geldik antibiyotik öncesi birseyler yedirdim baktım yüzü kızarmaya başladı olctum 37.2 hemen antibiyotik verdim uyudu zaten. Ben her ihtimale karşı uyumadım gece kontrol ettim Alev alev hemen olctum 39.3, kaldırıp ateş düşürücü verdim.
38.5 üstünde şurup vermeme rağmen düşmeyen ateş varsa hemen doktora gidiyorum ben.
ah canım sağ olBenim bir tane bebek, ben pert... Allah size guc, sabir ve saglik versin
aynı gününkileri hep dolapta bekletip soğutup birleiştiriyordum ben bi sorun yaşamadım. ama şunu öğrendim gece sağılan sütü gece gündüz sağılanı gündüz verin, gece sağılan sütte uyumalarına destek için mesela melatonin fazla olur gibi şeyler okudum. teoride mantıklı olabilir ama bana çok uygulanabilir gelmedi. ama dikkat edebilirsen böyle şeyler de varKizlar gun icinde ayri ayri sagdigimiz sutu dolaptaki biberonun ustune ekleyebiliyor muyuz
ay valla yorulan bana yapıştırıyor yorulan bana yapıştırıyor çocukları, kimi kucakladım onu bile karıştırıyorum akşamaAyyy arkadaşım kolay gelsintahmin ettim ama kesin yalnız kaldi dedim Annenlere gitmekle iyi yapmışsın hiç olmazsa tuvalete girecek vaktin oluyordur Bizlerin aynı bildiğin gibi bir gün güneşli bir gün bulutlu değişiyor
ooo kızlar spora başladınız mı ya
Memeyi tekrar alana kadar biberon verme canım, kendi sütün dahi olsa. Yoksa çok zor oluyor Allah korusunKızlar bir şey sorcam alin sabahtan beri memeyi istemiyor ağzına sokunca ağlıyor ama sağdıgım sütü içiyor veya mamayı. Ne yapabilirim? Atak haftasında ondan olabilir mi? Biraz önce yürürken emzirebildim biraz onun dışında hiç.
Şimdi ne yapsam bilemedim ki sütüm çok yeterli değil kaşık biberonla vereyim dedim mamayı onu da bulamadım evin içindeBenim ki de bugun boyleydi canim hakikaten bunaltici. Benim ki kaka yapmamisti baya gaz birikmis. Kac gun oncesi deli gibi meme emen bebek bugun resmen aç kaldi.Ama boyle olunca biberon verilirse memeyi birakmak istiyorlar
Hep 80 çıkmıyor ama mesela geçen hafta regl olacağım için miydi neydi 50-60 cc cıktı alin den de anlıyorum zaten doymadıgı zaman mecbur mama veriyorum rahatlıyorBiz soyunduk buralar yaniyorrrrr
Valla onu 4 gün yaşadık üzerimizden geçti akşam 8 gibi bir basliyordu ağlamaya tam 1 saat bi yeri kopuyor gibi uykuya da geçemiyor geçemediğinde çıldırıyordu. Zor....
Tamam canim sevinirim
Evet canım goon da bi tık büyük
Meme reddi yapıyor bence. Senin sütün iyi çıkıyor neden mama takviyesi dedi ki 80 cc cikiyorsa zaten %30 kayıp oluyor sağımda yani senin nerden baksan 110 cc sütün var ki o da şuan Alin e yeter de artar ben Ekine 90 cc veriyorum. Benim sütüm azdi mesela sağınca bile zorla çıkarıyordum ne yaptiysam artmadi o yüzden mamayi kesememistim
Ben de biraz önce kolik müziği açtım o şekilde aldı memeyiBen de az once meme vermek istedim kabul etmedi meme acikken konustum onunla videoya keske cekseydim ben konustustukca o da farkli sesler cikardi resmen sanki bana.karsilik veriyorduSonra memeyi emdi. Ama bir.istahsizlik var bugun
Umarım öyledir canım üç gün kalmış atağın bitmesineCanım bizim günlerimiz aynı seninle muhtemelen atak yüzünden öyle yapıyor inşallah bir an önce düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?