Kolik müziği açıp verdim o şekilde emdi canım. Peki ne zamana kadar vermeyim biberon bundan sonraMemeyi tekrar alana kadar biberon verme canım, kendi sütün dahi olsa. Yoksa çok zor oluyor Allah korusun
Var canım var nerden biliyorsun diye sormaKizlar bu atak haftalari gercekten var mi acaba ya etkiliyor mu bebekeleri yani bu arada benim de bu hafta atak haftasiymis 14 gun surup henuz 0. gundeymisim firtinali gunlermisBenimkilerin firtinalari farkli oluyor ama
Anladım canım doymadigini anliyorsan mecbur vereceksin sütün artmama olayı çok zor ve bebek emmeden asla artmıyor istediğini ye iç hikayeHep 80 çıkmıyor ama mesela geçen hafta regl olacağım için miydi neydi 50-60 cc cıktı alin den de anlıyorum zaten doymadıgı zaman mecbur mama veriyorum rahatlıyor
Evet kuzum 1 ay oldu baslayali benim doktorun 3. Aydan sonra sonra baslayabilirsin dedi benim sezeryanim çok çabuk toparladi kuzum doğumdan 1 hafta sonra eskisi gibiydim şükür pilateste de hiç zorlanmadim. Kişiden kişiye değişiyor eğer hazir hissetmiyorsan zorlama kendini sakınooo kızlar spora başladınız mı yasezaryenden sonra 6 ay demişlerdi bana en erken ki benim hala karın kasım acıyor yüz üstü yatarken bile biraz zorlanıyorum. nasıl gidiyor peki
Evet canım sabredelim bakalımŞimdi ne yapsam bilemedim ki sütüm çok yeterli değil kaşık biberonla vereyim dedim mamayı onu da bulamadım evin içinde
Hep 80 çıkmıyor ama mesela geçen hafta regl olacağım için miydi neydi 50-60 cc cıktı alin den de anlıyorum zaten doymadıgı zaman mecbur mama veriyorum rahatlıyor
Ben de biraz önce kolik müziği açtım o şekilde aldı memeyiama zor yani umarım bırakmaz. Yine sıkıntı yaparsa ben de bir konuşayım iki medeni insan gibi
Umarım öyledir canım üç gün kalmış atağın bitmesine
Ben de bu psikolojik bi etki bıraktı işte. Şuan geriye dönüp düşündüğümde farkediyorum. Ekin erken ve düşük kiloda doğduğu için aç kalmasın istedim hep kilo alsın persentilin altında kalmasın diye bende bi görev haline geldi onu beslemek. Belki haftasinda ve normal ağırlıkta doğan bir bebek olsaydı yaklaşımım daha farkli olurdu belki mama hiç vermezdim bile ama bizim hikayemiz böyle olduBenim ki de bugun boyleydi canim hakikaten bunaltici. Benim ki kaka yapmamisti baya gaz birikmis. Kac gun oncesi deli gibi meme emen bebek bugun resmen aç kaldi.Ama boyle olunca biberon verilirse memeyi birakmak istiyorlar
1 çay kaşığı 6 saat ara ile canim rota mi ateş yapti kac derece?Calpolu nasi verioruz kizlar asidan sonra ateslendi bayaminseo
Ben rotayida 2 ci ay asilari ile ayni gun yaptirma gafletinde bulundum1 çay kaşığı 6 saat ara ile canim rota mi ateş yapti kac derece?
Kolik müziği açıp verdim o şekilde emdi canım. Peki ne zamana kadar vermeyim biberon bundan sonra
Ben de bu psikolojik bi etki bıraktı işte. Şuan geriye dönüp düşündüğümde farkediyorum. Ekin erken ve düşük kiloda doğduğu için aç kalmasın istedim hep kilo alsın persentilin altında kalmasın diye bende bi görev haline geldi onu beslemek. Belki haftasinda ve normal ağırlıkta doğan bir bebek olsaydı yaklaşımım daha farkli olurdu belki mama hiç vermezdim bile ama bizim hikayemiz böyle oldu
Pzt doktor kontrolümüz var o zaman ayrıntılı sorucam canım inşallah o zamana kadar tamamen bırakmaz. Yeni doğduğunda sadece memeyle devam ederken bir hafta az kilo aldı o zamandan beri mamayla birlikte gidiyorum her gittiğimde de doktora soruyorum mama takviyesine devam diyor bu şekilde nasil olacak bilemiyorum umarım bir çözüm bulabilirimBen hiç biberon kullanmadım canım, nasıl olur tam kestiremiyorum fakat sütün yeterliyse ve meme reddi gibi bir sıkıntı varsa, severek emeceği zamana kadar ertelerdim sanırım.
Ben bu meme reddinde şöyle düşünüyorum; eğer gelişimi normal kilo alımı iyiyse, o memeden başka beslenme şekli olmayacak. Ya emecek ya emecek diyorum, isterse aç olsun. Bir yerde emmeye başlıyor sonra çünkü
Ben 2.ay kontrolunde sordum bunu canim. Benimki de oyle. Suan norolojik gelisimden kaynakli olur dedi. Ordaki kaslar 3.ay tamamlaniyor rahat yapmak icin dedi. Gaz da birikir dedi. Sabret 3. Ayini doldursun rahatlicaksin dedi doktor.Yok benim mi red degil canim. Kaka yapma suresi cok.uzamaya basladi.oysaki her gun kaka yapardi. Ilk baslarda sikinti vermiyor uzadikca veriyor 10. Gun ancak yapti. O da emmeye vuruyor karin şiş gaz da birikiyor. Yarin gastrolojiye goturecegim kafama takildi neden bir anda boyle oldu diye.Popoda catlak olusunca cocuk cerrahisine goturdum gastrolojiye yonlendirdi.
Ah kiyamam ya hangisi yan etki yaptı acaba bizde ikisi de ates yapmamisti calpol ver inşallah düşer canimBen rotayida 2 ci ay asilari ile ayni gun yaptirma gafletinde bulundum39 derece suan
Nasip canim, sağlıkları yerinde olsun da gerisi bir şekilde halloluyorOlsun canım, sağlık olsun. Sen mükemmel bir annesin
Bu kilo alamicak geri kalacak kontrolde kötü bir şey duyacağım korkusu anneyi çok fazla strese sokan unsurlar. Hatirliyorum senin bi kontrolde çok iyi kilo alamamıştı ve çok üzülmüştünPzt doktor kontrolümüz var o zaman ayrıntılı sorucam canım inşallah o zamana kadar tamamen bırakmaz. Yeni doğduğunda sadece memeyle devam ederken bir hafta az kilo aldı o zamandan beri mamayla birlikte gidiyorum her gittiğimde de doktora soruyorum mama takviyesine devam diyor bu şekilde nasil olacak bilemiyorum umarım bir çözüm bulabilirim
Canim insani tedirgin eden basina geliyor. Bak benim korktum da benim basima geldi. Gercekten sinav dunyasi... Ve biz elimizden geldigince calisip hazirlanip gectik benceBen de bu psikolojik bi etki bıraktı işte. Şuan geriye dönüp düşündüğümde farkediyorum. Ekin erken ve düşük kiloda doğduğu için aç kalmasın istedim hep kilo alsın persentilin altında kalmasın diye bende bi görev haline geldi onu beslemek. Belki haftasinda ve normal ağırlıkta doğan bir bebek olsaydı yaklaşımım daha farkli olurdu belki mama hiç vermezdim bile ama bizim hikayemiz böyle oldu
Benim oglum gibiyse zor canim ... Bizi bi gorsen resmen gaz cikarmanin kitabini yazar hale geldik...Canım beyzosh un dediği pozisyonu denedin mi? Her sabah Ekini o sekilde oturtuyorum 10-15 dk gülüşüp konuşuyoruz ya o esnada ya da anakucagina yatirdiktan sonra hemen yapiyor kakasini bi onu denesene
Evet canim dogru, buyumenin hizlandigi donem. Mesela farkindaysan ertesi gun bi bakiyoruz birden bir sey yapmaya basliyorlar... Cok hizlaninca fizilseksel olarak aci cekiyorlar ve huzursuzluk yapiyor bu, haliyle...Kizlar bu atak haftalari gercekten var mi acaba ya etkiliyor mu bebekeleri yani bu arada benim de bu hafta atak haftasiymis 14 gun surup henuz 0. gundeymisim firtinali gunlermisBenimkilerin firtinalari farkli oluyor ama
Gerçekten öyle alin de ekin gibi küçük doğdu bende de bu korku yerleşti maalesef aman geri kalmasın kilo alsın güzel gelişsin diye uğraşıyorum ama umarım yanlış bir şey de yapmıyorumdurBu kilo alamicak geri kalacak kontrolde kötü bir şey duyacağım korkusu anneyi çok fazla strese sokan unsurlar. Hatirliyorum senin bi kontrolde çok iyi kilo alamamıştı ve çok üzülmüştün
Sağol canım teşekkür ederimCanim insani tedirgin eden basina geliyor. Bak benim korktum da benim basima geldi. Gercekten sinav dunyasi... Ve biz elimizden geldigince calisip hazirlanip gectik bence
Sen elinden geleni yaptin. Her turlu, bizler sahidiz. Masallah cok da guzel bir kiz buyutuyorsun. Her sey anne sutunde olsa keske... Sen asil verilmesi gerekenkeri veriyorsun. Bence Ekin cok sansli senin gibi bir annesi var
Sizin hala azalma yok di mi gaz konusundaBenim oglum gibiyse zor canim ... Bizi bi gorsen resmen gaz cikarmanin kitabini yazar hale geldik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?