2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Gerçekten öyle alin de ekin gibi küçük doğdu bende de bu korku yerleşti maalesef aman geri kalmasın kilo alsın güzel gelişsin diye uğraşıyorum ama umarım yanlış bir şey de yapmıyorumdur
Elinden geleni yapiyorsun canim annesi olarak bir bebeğin neye ihtiyaci var nasil yapman gerekiyor en iyi sen biliyorsun. Bazı durumlara müdahele edebilme imkanimiz varken bazilarina edemiyoruz bazilarina müdahale etsekte değiştiremiyoruz. Sağlıkları yerinde olsun da inan gerisi teferruat.

Çokta güzel kaka yaptırıyor demi
Hem de ne kaka arkadaşım, gece gazı çok olunca da çaresiz oturtuyorum babybjörne pat pat pat yapıyor şükür bulandan Allah razı olsun

Valla ben de ne yapsam ne etsem hafiflemedi o çatlaklardakş mor görüntü

Kizlar bugun ne yasadigimi inanin bilmiyorum! Ne gundu ama... En son 4 gibi oglumu kucagima alacak gucum kalmadi. Bizim yan komsunun oglunun sesi geldikce de kendime kizdim durdum. Gazli, aci cekiyor, yoruldum diyorsun diye...
(Komsunun 13 yasinda otistik ve hafif duzeyde spastik oglu var: surekli inleme sesi geliyordu )

Kesinlikle öyle yeter ki sağlıkla huzurla büyüsünler de ha mama ha meme çok da önemli değil canım benim

Senin yaşadığın da zor canim. Tabi ki çok şükür yine de benim huyumdur gerçekten bittiğimi hissettiğim anda oturup bi Allah'ım sana çok şükür der sanki kendimi resetlemiş hissederim. Her anlarına çok şükür zorluğu, kolaylığı, evin dağınıklığı, ağlamaları gün gelecek birden bitecek gazları. Gün gelecek bi daha kucağa gelmek istemeyecekler, gün gelecek anne sen yedirme yemeğimi ben kendim yiyeceğim diyecekler. Gün gelecek o oyuncakları bir daha ellerine almayacaklar ev hep toplu düzenli duracak. Yeter ki canları sağ olsun sağlıkları yerinde olsun geçici olduğunu düşününce insan sadece şükrediyor. Allah bizi evlatlarımız ile sınamasın

Etmez mi kabullendim sesimi cikarmiyorum dun ve ondan onceki gun hem gunduz uyudu hem gece, duzeldi galiba dedim ama bugun acisini cikardi.

Canım nasıl oldu prenses ? Ateş en korktuğum şey, benim oğlumda hasta oldu mu cok fena ateslenir. Calpol asla düşürmez onun ateşini . İnşallah iyidir şimdi kızın
Balgamli öksürük var canım. En kötü tarafı çıkartmayı bilmediği için yutuyor bir süre sonra karın ağrısıyla balgamlari kusuyor. Yarın kbb kontrolü var , pazartesi de oğlanın çocuk doktorunda aylık rutin kontrolü var ikisine de göstereceğim bakalım ne diyecekler. İşin kötü tarafı bugün oğlan da hafif hafif ara ara öksürmeye başladı umarım geçmemiştir
canım bende bilmiyordum ki sağ olsun kızım o kadar narin o kadar hassas alerjik ki annesini her alanda herseyi öğrenmeye teşvik etti. Mesela ben 38 üstüne çıkmadan ateş düşürücü vermiyorum..38 üstüne çıkınca üstünü inceltip 1 ölçek veriyorum 20 dakikalık periyotla takip ediyorum. Düşme yerine yükselme varsa doğru doktora.

Kiz ne sporu. İki çocukla tek başıma 5 dakikam yok. Spora ayiracagim vakti uykuya ayırırım yaz sezonunu açınca belki yavaş yavaş yürüyüş yaparım düzenli.
Calpolu nasi verioruz kizlar asidan sonra ateslendi baya minseo
1 çay kaşığı, 6 saatte aralıkla. Veremde ateşledi sanırım canım . Ateş yapınca biraz zorlayabilir sizi. Kızımda 3 gün yüksek ateş yapmıştı. Şuan ateşi kaç derece cnm?

Etmez mi kabullendim sesimi cikarmiyorum dun ve ondan onceki gun hem gunduz uyudu hem gece, duzeldi galiba dedim ama bugun acisini cikardi.
İnşallah sizin de bizim gibi bir anda düzelir artık gazını hiç çıkarmıyoruz böyle bi şeyi hayal dahi edemiyordum ben hatta 6 ay sürer bu böyle diyordu gören herkes ama birden düzeldi ve gaz bitince uykulari direk düzene girdi. Umarim sizin de çok az kalmıştır canim Ben bu konuda biogaia fayda etti diye düşünüyorum probiyotik veriyordum ya bağırsak gelişimini olumlu etkiledi sanırım yoksa Ekin de çok gazlı bir bebekti yani hiç bitecek gibi durmuyordu

Masallah Allah nazardan korusun dedigin gibi gecici, saglik olsun gerisi olur insallah kizim daha beterdi, oglum gene gece uyuyor yanimda da olsa... Cok tesekkur ederim destegin icin

Kızlar ben annemde kaldım dün gece eşim nöbette diye, gece apartmanın çatısında hırsız gezmiş Hatta annemlerin terasta çamaşırlık vardi karanlikta ona çarpmış düşürmüş. Kardeşimin odası yukarı katta ve teras kapısı açık uyuyor Allah'tan o evde değildi İstanbul'a gitmişti. Yan daire üst katı yatak odasi olarak kullaniyor sesleri duyup çıkmışlar terasa çatıda adami görmüşler kaçmış hemen Bi ürperdim öğrenince eve girdiğini düşünemiyorum uykum çok hafif Ekin yüzünden en ufak sese firliyorum. Katil bile olabilirdim heralde kızımı korumak için.

Bende yastık kullanıyorum sadece gündüzleri siz gece kullaniyo musunuz ? Ben kusar kafasını çeviremez diye gece nasıl isterse öyle yatsın diyorum
Yastık Önermiyorlar canım sürekli yanındaysan koy tabi de Allah korusun altına falan girer ben hiç kullanmıyorum.
Canım sen muhteşem bir annesin eminim, böyle kazalar elbet biz de geçireceğiz Allah en beterinden korusun hepimizi
Canım o saatten sonra uyumuyor mu?
Bebek kiyafetleri için onerebileceginiz bir site var mı bilindik siteler dışında alışveriş yaptığınız beğendiğiniz yerler var mı özellikle kız anneleri nerelerden alışveriş yapıyorsunuz
Bilindik siteler dışında ben ilk defa Instagram‘da Sponsorlu reklam gördüm ve çok uygun fiyata bir şeyler aldım yazmayı unuttum iyi oldu hatırlattığın
Biri babymall diğeri arnetta diye bir site us polo nun takımlarını aldım ürünlerde gayet güzel geldi

Kızlar bi de uyku tulumu arayışı olan varsa bunu kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim çok kaliteli ve güzel bir kumaşı var kollari cikabiliyor 1 tog şuan Ekin e ince zibin giydirerek bunu kullaniyorum klimayi açınca da iyi olacak yazın, bir de e bebekten büyük beden ince uzun kollu fermuarli tulum aldim onu da yazın uyku tulumu gibi kullanacağım hava durumuna göre dönüşümlü olarak

Canim cok gecmis olsun. Olunur yani, evlat bu... Allah bizi boyle bi seyle sinamasin. Polise soyleyin bence canim. Esya calinmasindan cok bebek olunca insan tedirgin olur, normal yani

Çok haklisin canim seni cok iyi anliyorum annelerin en cok kafaya taktigi beslenme kismi, kilo alimi vs. Zaten doktorlar da oyle degil mi direk kilo boy vs uzerine odaklilar. Neyse saglikli olsunlar da yeter ki

O nasıl oluyor Allah korusun olursa nasıl anlayacagız ya
Kizlar gun icinde ayri ayri sagdigimiz sutu dolaptaki biberonun ustune ekleyebiliyor muyuz
Eklenmiyor diye biliyorum öyle okumuştum canım

İki göğüs canım doktor bir emmede 110 cc emmesi lazım dedi o yüzden 30 cc takviye yapıyordum umarım düzelir çok canım sıkıldı bugün
Ya çok milimlik hesaplara gerek yok bence,sıkma canını düzelecek inşallah
Gerçekten öyle alin de ekin gibi küçük doğdu bende de bu korku yerleşti maalesef aman geri kalmasın kilo alsın güzel gelişsin diye uğraşıyorum ama umarım yanlış bir şey de yapmıyorumdur
Benim kızımda minicikti 2400 doğdu,mama almıyor emzik emmiyor sadece emiyor onu da kafama göre yapıyorum içimizden gelen doğrudur canım merak etme sen
Kızlar sizin de bebisler gaz çıkarırken ayaklarini kaldiriyor mu
Bazen Ama genelde yattığı yerden de saldığı olur kendisinin hiç utanması yok

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış hem sizin hem hırsızın vallahi

Ben 2.ay kontrolunde sordum bunu canim. Benimki de oyle. Suan norolojik gelisimden kaynakli olur dedi. Ordaki kaslar 3.ay tamamlaniyor rahat yapmak icin dedi. Gaz da birikir dedi. Sabret 3. Ayini doldursun rahatlicaksin dedi doktor.
Senin ki kac gunde bir kaka yapiyor canim. Ya belki ogluma yarin bosu bosuna bir suru test yaptiracagim ama icim icimi.yiyor bu cocugun neden kaka yapma duzeni degisti diye ondan gitmem gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…