Bir sikintisi olmasa icmemezlik yspmaz bence disleri falan mi kasiniyor acaba. Huzuru nasil yerinde miSen yine emziriyorsun bende o da yok 6 da verdim 100 cc uyurken içti şimdi verdim 60 cc zorla içti
Merhaba canim, acaba bebeginizin alt bakimini yaparken pipiyi siyirip temizliyor musunuz? Onu iyi yapmak lazim. Ben cok tedirgin oldum, esime nereye kadar yapmali diye bir kac defa uygulama yaptirdim, oyle ogrendim. Su ve pamukla temizliyorum, beyaz idrar tortulari oluyor. Her gun bir defa yapiyorum. Iyi temizlenmediyse bu yuzden olabilir.
Keyfi yerinde mama verince ağlıyor diliyle itiyor tükürüyor hatta. Uykusunda veriyorum gözünü açtığı an yine başlıyor çekiştirip itmeye. Doktora yazdım yarın getir idrar testine bakalım dedi. Mememe de böyle yapıyordu tamamen bıraktı sonra. Kk dan okudum böyle yaşayan çok olmuş hep 4/4,5 ayda. Mamayla beslenen bebekler bir süre sonra kesinlikle almıyormuş uykusunda bile..Bir sikintisi olmasa icmemezlik yspmaz bence disleri falan mi kasiniyor acaba. Huzuru nasil yerinde mi
Güvenli bağlanma iki taraflı kesinlikle, her ne kadar kucağa alıştırma deseler de; benim de o minik kollar tarafindan sarilmaya ihtiyacım var.Bende iş yerinde benzer şeyler duydum bende en az 1 yıl ücretsiz izin düşünüyorum, sonra daha zor sana aşılacak hiç bırakmayacak tarzında ancak ben bi yerde okumuştum güvenli bağlanma ilk 2 yılda oluşuyor ve aklında 2 yıl anneyle zaman geçiren bir bebeğin anneden ayrılması daha kolay çünkü geri geleceğini idrak edebiliyor , bunun aksini söyledi çoğu kişi 2 yılda sana bağlanıyor asla ayrılmıyor dendi ama bende şu küçücük bebeği bırakıp gidemem çünkü şuan tamamen muhtaç 4 aylık bebekte öyle anneden başkası yeri geliyor sakinleştiremiyor kar kardır bence kalabildiğiniz kadar evde kalın bende öyle yapacağım inşallah benim ona onun
Çocuğumla resmen kaptı kaçtı oynuyoruz. Kendi annem ne alt değiştirmeye atılıyor ne gece benimle yatsin demeye kalkıyor; ama babane mamayı bile ben vereyim diyor, Çıldırıyorum!Durmayınca napacak acaba valla bazen anneden başkasında sakinleşmiyorlar bizim karnımızda durdular 9 ay noluyor anlamıyorum bu babanelere
Ben yapamıyorum, çok büyük suçluluk hissediyorum. Sanirim önce kendimi hazırlamam gerekiyorAh canım o kadar zor kişuan tabi gitsekte arkamizdan aglayamazlar doğal olarak 9. Ay daha zor olur. Önemli olan bebeğe görünmeden kaçmak yerine ona anlatip geri döneceğini söylemekmis. Ben Ekin i şuan ara ara anneme bırakıp cikiyorum cikarken de biz şimdi babanla gidiyoruz ama geleceğim diyorum her defasında. İlk zamanlar 1 saat cikarken simdi 4-5 saate kadar dışarıda kaliyoruz böylece adapte olacağını düşünüyorum. Mecbur işe döneceğiz keşke yasal haklarimiz çok daha fazla olsa
Benim ki minnak doğunca mama ile takviye gidiyorduk ama şu an çok zor mamalar hep boşa gidiyor içer diye yapıyorum 60 cc en son 20 içti inşallah düzelirler bir an önce geçici bir durumdur canımSen yine emziriyorsun bende o da yok 6 da verdim 100 cc uyurken içti şimdi verdim 60 cc zorla içti
Ben yapamıyorum, çok büyük suçluluk hissediyorum. Sanirim önce kendimi hazırlamam gerekiyor
Çok zor gerçekten çöpe gidiyor yarısından fazlası içer diye de 125 cc yapıyorım içiyordu da 125 cc bitiyordu. Birden kesildi çocuk. Yarın idrara baktıracağım neden idrar istedi onu da bilmiyorum kiBenim ki minnak doğunca mama ile takviye gidiyorduk ama şu an çok zor mamalar hep boşa gidiyor içer diye yapıyorum 60 cc en son 20 içti inşallah düzelirler bir an önce geçici bir durumdur canım
Farklı biberonla denedin mi canım ben gece mamasında öyle yapicam bakalım başarılı olurum umarımKeyfi yerinde mama verince ağlıyor diliyle itiyor tükürüyor hatta. Uykusunda veriyorum gözünü açtığı an yine başlıyor çekiştirip itmeye. Doktora yazdım yarın getir idrar testine bakalım dedi. Mememe de böyle yapıyordu tamamen bıraktı sonra. Kk dan okudum böyle yaşayan çok olmuş hep 4/4,5 ayda. Mamayla beslenen bebekler bir süre sonra kesinlikle almıyormuş uykusunda bile..
gerçekten açlıktan ağlıyor ama yemiyor. Biberon ağzına girsin istemiyor. Çok uykusuyla içiyor. Normalde bunun ayındakilerin 180 cc içmesi lazım günde 6 defa. Ben parça parça veriyorum. 1 saatte 100 cc içmiyor bile. Uykusunu da bölüyorum sadece uykusunda içtiği için.
Inşallah sağlıksal değil ataksal bir durumdur ve geçer canım insanın canı çok sıkılıyor ama aç olduğunu biliyorsun bişey yapamıyorsunÇok zor gerçekten çöpe gidiyor yarısından fazlası içer diye de 125 cc yapıyorım içiyordu da 125 cc bitiyordu. Birden kesildi çocuk. Yarın idrara baktıracağım neden idrar istedi onu da bilmiyorum ki
Denedim farklı biberonla kıyameti kopardı ağzımda emanet gibi tuttu istemedi. Sadece Avent kullanıyor.Farklı biberonla denedin mi canım ben gece mamasında öyle yapicam bakalım başarılı olurum umarım
İnşallah canım yarın ola hayrola bakalım ne olacak.Inşallah sağlıksal değil ataksal bir durumdur ve geçer canım insanın canı çok sıkılıyor ama aç olduğunu biliyorsun bişey yapamıyorsun
Ahahah, sizi cok iyi anlıyorumİlk çocukta işe mi dönüyordum kızımı gelin mi ediyordum belli değildi, o nasıl bir hüzündür
Ama sonra alışıyorsun, hatta iyi geliyor
Bilgilendir canım bizi de mutlakaİnşallah canım yarın ola hayrola bakalım ne olacak.
Idrar yolu enfeksiyonu istahsizlil ve red yaptigi icin canim.Çok zor gerçekten çöpe gidiyor yarısından fazlası içer diye de 125 cc yapıyorım içiyordu da 125 cc bitiyordu. Birden kesildi çocuk. Yarın idrara baktıracağım neden idrar istedi onu da bilmiyorum ki
Selam cnm ben kışın owli 2.5 tog kullandım bayıldım kalitesine hem kundak hem uyku tulumu oluyor, şimdi de yaz için olanını aldım, pamuklu ve delikli incecik bir kumaşı var, sıcak akşamlarda çok rahat ediyorum. Şu an kundak olarak kullanıyorum ben, kollarını açınca da tulum oluyor. Owli Cooltimate Kundak Turuncu Fiyatı, Yorumları - TrendyolKızlar iyi akşamlar nasılsınız? 0.5 tog kullandığınız uyku tulumu varsa önerileriniz nelerdir buldum ben ama öneri üzerine alırsam daha iyi olur
Ya mama reddini ilk defa duyuyorum memeyi reddediyor bir de ileride mamayı da mı reddediyorlar of, bu anaların yıpranması bitmiyorduKeyfi yerinde mama verince ağlıyor diliyle itiyor tükürüyor hatta. Uykusunda veriyorum gözünü açtığı an yine başlıyor çekiştirip itmeye. Doktora yazdım yarın getir idrar testine bakalım dedi. Mememe de böyle yapıyordu tamamen bıraktı sonra. Kk dan okudum böyle yaşayan çok olmuş hep 4/4,5 ayda. Mamayla beslenen bebekler bir süre sonra kesinlikle almıyormuş uykusunda bile..
gerçekten açlıktan ağlıyor ama yemiyor. Biberon ağzına girsin istemiyor. Çok uykusuyla içiyor. Normalde bunun ayındakilerin 180 cc içmesi lazım günde 6 defa. Ben parça parça veriyorum. 1 saatte 100 cc içmiyor bile. Uykusunu da bölüyorum sadece uykusunda içtiği için.
Hala düzelmedi mi yaa. Neden böyle oluyor ki acabaKızlar merhaba,
Şimdi de mama reddi yaşıyorum. Tıpkı meme reddi yaşadığım gibi. Mamasını da uyku sersemi ya da uyurken verebiliyorum. Doktora söylerim yarın getir idrar test yapalım dedi. Böyle sıkıntı yaşayan var mı?
Bu arada anne sütü almıyor sütüm kesildi çünkü.
Mama reddi yaşayan var mı
4 gün sonra tam 4 aylık olacağız. İnşallah ataktır geçer gider
Aslinda seviyordu kuzum ama son 3-4 banyodur sanirim banyi filesinden korkuyordu çıplak şekilde fileye koyunca galiba o esnek yapisi ona güvende hissetmedi ve korktu. Ben de fileyi asmadan küvetin tabanina yerleştirdim ve küvetin içinde soydum böylelikle korkmadan banyomuzu yapabildikBanyo yapmayo sevmiyor demekki minik sultan yaBen de o yönden rahatım banyo yapmayı çok seviyor küvetine koyarken gülmeye başlıyor çırpınarak . Keşke hep böyle olsa. Bu arada Alya 2 gündür kafasını geriye atıyor uzanırken belini döndürmeye çalışıyor. Kayıyor artık tamamen dönmeye başlayacak sanırım 1/2 haftaya. 4.ayda dönmeye başlıyorlar sanırım
Canim ben uyku tulumu olarak almadim hello babynin patiksiz fermuarli tulumları var ya bir büyük beden onlardan aldim kiyafetinin üzerine onu geçiriyorum çok rahat ve kullanışlı oldu hem de uygun fiyatlı eğer hava serinse 1 tog tulum almıştım onu giydiriyorumKızlar iyi akşamlar nasılsınız? 0.5 tog kullandığınız uyku tulumu varsa önerileriniz nelerdir buldum ben ama öneri üzerine alırsam daha iyi olur
Neden oluyormuş kiKeyfi yerinde mama verince ağlıyor diliyle itiyor tükürüyor hatta. Uykusunda veriyorum gözünü açtığı an yine başlıyor çekiştirip itmeye. Doktora yazdım yarın getir idrar testine bakalım dedi. Mememe de böyle yapıyordu tamamen bıraktı sonra. Kk dan okudum böyle yaşayan çok olmuş hep 4/4,5 ayda. Mamayla beslenen bebekler bir süre sonra kesinlikle almıyormuş uykusunda bile..
Canım emanet edeceğin kişilere güvenmiyor olabilir misin? Çünkü ben de annemden başkasına birakamiyorum,birakamam mesela belki o yüzden böyle hissediyorsundur. Ama inan ki onun gelişimi için de senin içinde ara sira ayri kalmak iyi bir uygulama. Bir çocuğun birey olduğunu hissedebilmesi için özgüveninin erken yaşta oluşmaya başlaması için ve kendini ifade edebilmeyi başarabilmesi için anneye/babaya aşırı bağımlı olmaması gerekiyorBen yapamıyorum, çok büyük suçluluk hissediyorum. Sanirim önce kendimi hazırlamam gerekiyor
Enfeksiyon var mı diye bakacaktır canım iştahsızlık yapabiliyormuş. Temiz çıkar inşallah atak dönemindedir belki o yüzdendir :/Çok zor gerçekten çöpe gidiyor yarısından fazlası içer diye de 125 cc yapıyorım içiyordu da 125 cc bitiyordu. Birden kesildi çocuk. Yarın idrara baktıracağım neden idrar istedi onu da bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?