2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-04-22-34-03-753_com.android.chrome.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2023-06-04-22-32-15-458_com.android.chrome.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 50
Bir sikintisi olmasa icmemezlik yspmaz bence disleri falan mi kasiniyor acaba. Huzuru nasil yerinde mi
Keyfi yerinde mama verince ağlıyor diliyle itiyor tükürüyor hatta. Uykusunda veriyorum gözünü açtığı an yine başlıyor çekiştirip itmeye. Doktora yazdım yarın getir idrar testine bakalım dedi. Mememe de böyle yapıyordu tamamen bıraktı sonra. Kk dan okudum böyle yaşayan çok olmuş hep 4/4,5 ayda. Mamayla beslenen bebekler bir süre sonra kesinlikle almıyormuş uykusunda bile..
gerçekten açlıktan ağlıyor ama yemiyor. Biberon ağzına girsin istemiyor. Çok uykusuyla içiyor. Normalde bunun ayındakilerin 180 cc içmesi lazım günde 6 defa. Ben parça parça veriyorum. 1 saatte 100 cc içmiyor bile. Uykusunu da bölüyorum sadece uykusunda içtiği için.

Güvenli bağlanma iki taraflı kesinlikle, her ne kadar kucağa alıştırma deseler de; benim de o minik kollar tarafindan sarilmaya ihtiyacım var.
Durmayınca napacak acaba valla bazen anneden başkasında sakinleşmiyorlar bizim karnımızda durdular 9 ay noluyor anlamıyorum bu babanelere
Çocuğumla resmen kaptı kaçtı oynuyoruz. Kendi annem ne alt değiştirmeye atılıyor ne gece benimle yatsin demeye kalkıyor; ama babane mamayı bile ben vereyim diyor, Çıldırıyorum!

Ben yapamıyorum, çok büyük suçluluk hissediyorum. Sanirim önce kendimi hazırlamam gerekiyor

Sen yine emziriyorsun bende o da yok 6 da verdim 100 cc uyurken içti şimdi verdim 60 cc zorla içti
Benim ki minnak doğunca mama ile takviye gidiyorduk ama şu an çok zor mamalar hep boşa gidiyor içer diye yapıyorum 60 cc en son 20 içti inşallah düzelirler bir an önce geçici bir durumdur canım

Benim ki minnak doğunca mama ile takviye gidiyorduk ama şu an çok zor mamalar hep boşa gidiyor içer diye yapıyorum 60 cc en son 20 içti inşallah düzelirler bir an önce geçici bir durumdur canım
Çok zor gerçekten çöpe gidiyor yarısından fazlası içer diye de 125 cc yapıyorım içiyordu da 125 cc bitiyordu. Birden kesildi çocuk. Yarın idrara baktıracağım neden idrar istedi onu da bilmiyorum ki

Farklı biberonla denedin mi canım ben gece mamasında öyle yapicam bakalım başarılı olurum umarım

Çok zor gerçekten çöpe gidiyor yarısından fazlası içer diye de 125 cc yapıyorım içiyordu da 125 cc bitiyordu. Birden kesildi çocuk. Yarın idrara baktıracağım neden idrar istedi onu da bilmiyorum ki
Inşallah sağlıksal değil ataksal bir durumdur ve geçer canım insanın canı çok sıkılıyor ama aç olduğunu biliyorsun bişey yapamıyorsun

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız? 0.5 tog kullandığınız uyku tulumu varsa önerileriniz nelerdir buldum ben ama öneri üzerine alırsam daha iyi olur
Selam cnm ben kışın owli 2.5 tog kullandım bayıldım kalitesine hem kundak hem uyku tulumu oluyor, şimdi de yaz için olanını aldım, pamuklu ve delikli incecik bir kumaşı var, sıcak akşamlarda çok rahat ediyorum. Şu an kundak olarak kullanıyorum ben, kollarını açınca da tulum oluyor. Owli Cooltimate Kundak Turuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ya mama reddini ilk defa duyuyorum memeyi reddediyor bir de ileride mamayı da mı reddediyorlar of, bu anaların yıpranması bitmiyordu çok geçmiş olsun cnm belki bir sıkıntısı vardır geçicidir illa ki yiyecek üzülme doktor bir çözüm sunar mutlaka

Hala düzelmedi mi yaa. Neden böyle oluyor ki acaba Farkli mama denemiş miydin ?
Aslinda seviyordu kuzum ama son 3-4 banyodur sanirim banyi filesinden korkuyordu çıplak şekilde fileye koyunca galiba o esnek yapisi ona güvende hissetmedi ve korktu. Ben de fileyi asmadan küvetin tabanina yerleştirdim ve küvetin içinde soydum böylelikle korkmadan banyomuzu yapabildik Dönme çalışmaları bizde de mevcut yarın dönme uzun zamandir yapiyordu ama tam dönme daha yapmadı o da yakındır
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız? 0.5 tog kullandığınız uyku tulumu varsa önerileriniz nelerdir buldum ben ama öneri üzerine alırsam daha iyi olur
Canim ben uyku tulumu olarak almadim hello babynin patiksiz fermuarli tulumları var ya bir büyük beden onlardan aldim kiyafetinin üzerine onu geçiriyorum çok rahat ve kullanışlı oldu hem de uygun fiyatlı eğer hava serinse 1 tog tulum almıştım onu giydiriyorum
Neden oluyormuş ki ne zor olur peki nasıl düzelmisler ? Acaba sıkılıyorlar mi mamadan Ben 5. Ay da tadimlara başlamak istiyorum doktorla bi konuşacağım, işe başlayacağım için biraz erken başlamak istiyorum zaten anne sütü almiyor bişey kaybetmez
Ben yapamıyorum, çok büyük suçluluk hissediyorum. Sanirim önce kendimi hazırlamam gerekiyor
Canım emanet edeceğin kişilere güvenmiyor olabilir misin? Çünkü ben de annemden başkasına birakamiyorum,birakamam mesela belki o yüzden böyle hissediyorsundur. Ama inan ki onun gelişimi için de senin içinde ara sira ayri kalmak iyi bir uygulama. Bir çocuğun birey olduğunu hissedebilmesi için özgüveninin erken yaşta oluşmaya başlaması için ve kendini ifade edebilmeyi başarabilmesi için anneye/babaya aşırı bağımlı olmaması gerekiyor

Son düzenleme:
Enfeksiyon var mı diye bakacaktır canım iştahsızlık yapabiliyormuş. Temiz çıkar inşallah atak dönemindedir belki o yüzdendir :/

Kızlar goon premium kullanan oldu mu aranızda nasıl? Lastik izi yapmıyor diyorlar doğru mu acaba

Kızlar etkinlik öneriniz var mı bu dönem için? Hala hep aynı şeyleri yapıyoruz biz, uzun bir agu bugulu gülmeli bir sohbet yapıyoruz :) Sonra oyun halısında tepedeki oyuncaklara vurmaca, ana kucağında zeka kartlarını gösteriyorum, azıcık da köpekçik ve hışırtılı kitaba bakıyor ve kapanış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…