Sulu oyun matlari var canim ondan alabilirsin eğer yüz üstü durmayi seviyorsa çok eğlenir. Biz bi de köpekcik ile oynuyoruz çok onu çok sevdi. Parmak kuklalari alabilirsin, bondigonun piyanolu balık diş kaşıyıcılı oyuncağı var onu alabilirsin. Ben genelde en çok kitap okuyorum yanına yatıp açıyorum kitabi o bakıyor ben okuyorum değişik sesler çıkarıyorum tonlamalar yapıyorum aşırı heyecanlanıyor konuşuyor falanKızlar etkinlik öneriniz var mı bu dönem için? Hala hep aynı şeyleri yapıyoruz biz, uzun bir agu bugulu gülmeli bir sohbet yapıyoruz :) Sonra oyun halısında tepedeki oyuncaklara vurmaca, ana kucağında zeka kartlarını gösteriyorum, azıcık da köpekçik ve hışırtılı kitaba bakıyor ve kapanış.
İznim 8 inde bitiyor canım sonra bir hafta rapor alacagım ve karnelerle birlikte okul kapanacak. seminerler online olur diyorlar evden katılırım sonra yaz tatilinde evdeyiz, eylülde okul açıldığında da aslında çok kararsızım istemiyorum bi yandan ama başlamakta mantıklı geliyorKızlar size bir sey danışmak istiyorum. Benim ücretli izin sürem dolmak üzere oğlum daha yeni 3.ayına girdi. 3 Ay 15 günlükken izin hakkımı ücretsize çevirip 6 ay daha uzatacağım.
Geçenlerde fikirlerine saygı duyduğum ebe bir büyüğümün şu söylemine denk geldim;
" Çocuk 9 aylık olduğunda seni bırakmak istemeyecek, o saatten sonra ise başlamak onu daha çok etkileyecektir, çalışmayı düşünüyorsan 4. Ayını geçirme " şeklindeydi. Bu benim kafamı karıştırdı.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Içinizde çalışmaya devam edecek annelerim varsa, bunu hangi zamanlamayla yapacak?
Cevrenizde benzer durumlar yaşayanlarda olumlu /olumsuz gözlemleriniz neler ?
Ne saman doğmuştuKızlar iki üç gündür biraz atak gibi geçiyor huysuz huzursuz diyordum ya sonunda yine güncelleme geldi bizeBugün ilk defa tam döndüüü kuzum
Alt değiştirirken yarım yarım dönüyordu zaten az önce bir baktık tamamen döndü sonra da çok sevdi hemen halıya bir şeyler serdim yuvarlandı durduResmen gözümün önünde büyüyor yaaaa
3 martta doğdu canım 94 günlük bugünNe saman doğmuştu
Tamam canımBilgilendir canım bizi de mutlaka
İnşallah değildir idrarı kokmuyor ama zaten bu kadar az içiyorsa olabilirdeIdrar yolu enfeksiyonu istahsizlil ve red yaptigi icin canim.
Başına gelene kadar hiç bişi bilmiyor insan. Büyük kızımda hiç yaşamadım red olayını. Mama reddini de ben yeni öğrendim oluyormuş maalesef mama içen bebeklerde.inşallah ataktır da geçerYa mama reddini ilk defa duyuyorum memeyi reddediyor bir de ileride mamayı da mı reddediyorlar of, bu anaların yıpranması bitmiyorduçok geçmiş olsun cnm belki bir sıkıntısı vardır geçicidir illa ki yiyecek üzülme doktor bir çözüm sunar mutlaka
Hiç bilmiyorum cnm neden olduğunu ama red olayı mamada da oluyormuş. İnşallah düzelir. Bende erken geçeceğim ek gıdaya 5.ayda başlayacağım. Böyle olmaz ki. Belki artık mamadan bıkmıştır hergün aynı hergün aynı. Sankş idrarında da bişey çıkmayacak gibi hissediyorum bilemedim ki.Hala düzelmedi mi yaa. Neden böyle oluyor ki acabaFarkli mama denemiş miydin ?
Aslinda seviyordu kuzum ama son 3-4 banyodur sanirim banyi filesinden korkuyordu çıplak şekilde fileye koyunca galiba o esnek yapisi ona güvende hissetmedi ve korktu. Ben de fileyi asmadan küvetin tabanina yerleştirdim ve küvetin içinde soydum böylelikle korkmadan banyomuzu yapabildikDönme çalışmaları bizde de mevcut yarın dönme uzun zamandir yapiyordu ama tam dönme daha yapmadı o da yakındır
Neden oluyormuş kine zor olur peki nasıl düzelmisler ? Acaba sıkılıyorlar mi mamadan Ben 5. Ay da tadimlara başlamak istiyorum doktorla bi konuşacağım, işe başlayacağım için biraz erken başlamak istiyorum zaten anne sütü almiyor bişey kaybetmez
Benim bebeğimde kollarından tutup oturur pozisyona kaldırınca başı geri düşüyor çok korkuyorum oğlum hala başını kaldırmıyor o şekilde. Ama yüzüstü yatırınca dimdik tutuyor 22 şubatta doğdu başı biraz büyük 43 cm dogumdada 39 la doğdu ondan olabilir mi doktora götürdüm önemsemedi bu durumu 6 aylığa kadar vakti var dedi3 martta doğdu canım 94 günlük bugün
Evet enfeksiyon yapıyormuş insan başına gelmeden bilmiyor. Mama reddi bilmem ne. Büyük kızım da yaşamadığım şeyleri herhalde bunda yaşayacağımEnfeksiyon var mı diye bakacaktır canım iştahsızlık yapabiliyormuş. Temiz çıkar inşallah atak dönemindedir belki o yüzdendir :/
Canım benimkisini de öyle kaldırınca kafasını kaldırmıyor geride kalıyor iyicene. Tutup kaldırınca ya ayaklarıyla hakçreket ediyor ya elleriyle göğüsünü çok nadir itiyor. Ama kafasını kaldırmıyor. Daha erken onun için ben 8 şubatta doğum yaptım ve 49 cm 2750 doğdu. Gelişimiyle alakasının olduğunu sanmıyorum ama güzel ilerliyor çünkü. Bu aydan sonra yavaş yavaş yapmaya başlarlar diye düşünüyorum.Kızlar bebekleriniz kollarından tutup oturur pozisyona kaldırınca başı geri düşüyor mu ben çok korkuyorum oğlum hala başını kaldırmıyor o şekilde. Ama yüzüstü yatırınca dimdik tutuyor 22 şubatta doğdu başı biraz büyük 43 cm dogumdada 39 la doğdu ondan olabilir mi
Maşallah kuzuma ya. Bu dönme olayı birden başladı 1 günde canım şaşırdım bende napıyor bu ya deidm kendi kendime atıyor kendisini geriye.Kızlar iki üç gündür biraz atak gibi geçiyor huysuz huzursuz diyordum ya sonunda yine güncelleme geldi bizeBugün ilk defa tam döndüüü kuzum
Alt değiştirirken yarım yarım dönüyordu zaten az önce bir baktık tamamen döndü sonra da çok sevdi hemen halıya bir şeyler serdim yuvarlandı durduResmen gözümün önünde büyüyor yaaaa
Valla çok mantıklı kuzum 3 ay falan kullancak max ama aşırı pahalılarSelam cnm ben kışın owli 2.5 tog kullandım bayıldım kalitesine hem kundak hem uyku tulumu oluyor, şimdi de yaz için olanını aldım, pamuklu ve delikli incecik bir kumaşı var, sıcak akşamlarda çok rahat ediyorum. Şu an kundak olarak kullanıyorum ben, kollarını açınca da tulum oluyor. Owli Cooltimate Kundak Turuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ya mama reddini ilk defa duyuyorum memeyi reddediyor bir de ileride mamayı da mı reddediyorlar of, bu anaların yıpranması bitmiyorduçok geçmiş olsun cnm belki bir sıkıntısı vardır geçicidir illa ki yiyecek üzülme doktor bir çözüm sunar mutlaka
Hazır doktora gitmisken orda yaptırabilirsiniz biz doktorumuza yaptırdık ayrıca sağlık ocağına gitmenize gerek yok benceGünaydın kızlarbugün alin’in üçüncü ay kontrolü var da menenjit ve rota yapılacak. Rotayı klinikte yaptırmam mi daha mantıklı yoksa eczaneden alıp sağlık ocağında mı yaptırsam?
Doktorun yapiyorsa yaptir benceGünaydın kızlarbugün alin’in üçüncü ay kontrolü var da menenjit ve rota yapılacak. Rotayı klinikte yaptırmam mi daha mantıklı yoksa eczaneden alıp sağlık ocağında mı yaptırsam?
Teşekkür ederimHazır doktora gitmisken orda yaptırabilirsiniz biz doktorumuza yaptırdık ayrıca sağlık ocağına gitmenize gerek yok bence
Yapıyormus asm de çok kalabalıkmış zaten gitmişken yaptırayımDoktorun yapiyorsa yaptir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?