2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sulu oyun matlari var canim ondan alabilirsin eğer yüz üstü durmayi seviyorsa çok eğlenir. Biz bi de köpekcik ile oynuyoruz çok onu çok sevdi. Parmak kuklalari alabilirsin, bondigonun piyanolu balık diş kaşıyıcılı oyuncağı var onu alabilirsin. Ben genelde en çok kitap okuyorum yanına yatıp açıyorum kitabi o bakıyor ben okuyorum değişik sesler çıkarıyorum tonlamalar yapıyorum aşırı heyecanlanıyor konuşuyor falan şu kitapları çok çok sevdi

Kızlar iki üç gündür biraz atak gibi geçiyor huysuz huzursuz diyordum ya sonunda yine güncelleme geldi bize Bugün ilk defa tam döndüüü kuzum
Alt değiştirirken yarım yarım dönüyordu zaten az önce bir baktık tamamen döndü sonra da çok sevdi hemen halıya bir şeyler serdim yuvarlandı durdu Resmen gözümün önünde büyüyor yaaaa

İznim 8 inde bitiyor canım sonra bir hafta rapor alacagım ve karnelerle birlikte okul kapanacak. seminerler online olur diyorlar evden katılırım sonra yaz tatilinde evdeyiz, eylülde okul açıldığında da aslında çok kararsızım istemiyorum bi yandan ama başlamakta mantıklı geliyor Zaten ders saatim az hamileyken üç gün okula gidiyordum( 8-3 okul saatlerimiz) Yine üç gün ders alırım hem bana da iyi olur gibi geliyor

Ne saman doğmuştu

Kızlar bebekleriniz kollarından tutup oturur pozisyona kaldırınca başı geri düşüyor mu ben çok korkuyorum oğlum hala başını kaldırmıyor o şekilde. Ama yüzüstü yatırınca dimdik tutuyor 22 şubatta doğdu başı biraz büyük 43 cm dogumdada 39 la doğdu ondan olabilir mi

Başına gelene kadar hiç bişi bilmiyor insan. Büyük kızımda hiç yaşamadım red olayını. Mama reddini de ben yeni öğrendim oluyormuş maalesef mama içen bebeklerde.inşallah ataktır da geçer

Hiç bilmiyorum cnm neden olduğunu ama red olayı mamada da oluyormuş. İnşallah düzelir. Bende erken geçeceğim ek gıdaya 5.ayda başlayacağım. Böyle olmaz ki. Belki artık mamadan bıkmıştır hergün aynı hergün aynı. Sankş idrarında da bişey çıkmayacak gibi hissediyorum bilemedim ki.
Banyo konusunda da iyi yapmışsın canım dediğin gibi korkuyordur belki de. Ben hala fileye koyuyorım kirlilerini altına serip öyle yatırıyorum yıkıyorum. Artık file de taşımayacak sanırım yırtılmaya başladı.
şu mama işimi çözersem rahat edeceğim.

3 martta doğdu canım 94 günlük bugün
Benim bebeğimde kollarından tutup oturur pozisyona kaldırınca başı geri düşüyor çok korkuyorum oğlum hala başını kaldırmıyor o şekilde. Ama yüzüstü yatırınca dimdik tutuyor 22 şubatta doğdu başı biraz büyük 43 cm dogumdada 39 la doğdu ondan olabilir mi doktora götürdüm önemsemedi bu durumu 6 aylığa kadar vakti var dedi

Enfeksiyon var mı diye bakacaktır canım iştahsızlık yapabiliyormuş. Temiz çıkar inşallah atak dönemindedir belki o yüzdendir :/
Evet enfeksiyon yapıyormuş insan başına gelmeden bilmiyor. Mama reddi bilmem ne. Büyük kızım da yaşamadığım şeyleri herhalde bunda yaşayacağım

Canım benimkisini de öyle kaldırınca kafasını kaldırmıyor geride kalıyor iyicene. Tutup kaldırınca ya ayaklarıyla hakçreket ediyor ya elleriyle göğüsünü çok nadir itiyor. Ama kafasını kaldırmıyor. Daha erken onun için ben 8 şubatta doğum yaptım ve 49 cm 2750 doğdu. Gelişimiyle alakasının olduğunu sanmıyorum ama güzel ilerliyor çünkü. Bu aydan sonra yavaş yavaş yapmaya başlarlar diye düşünüyorum.

Maşallah kuzuma ya. Bu dönme olayı birden başladı 1 günde canım şaşırdım bende napıyor bu ya deidm kendi kendime atıyor kendisini geriye. korkudan artık hiç bırakamıyorum koltukta falan. Seninki erken yürür benden söylemesi. Benimkisi daha tam dönmedi ama ha gayret yapacak gibi

Valla çok mantıklı kuzum 3 ay falan kullancak max ama aşırı pahalılar

Günaydın kızlar bugün alin’in üçüncü ay kontrolü var da menenjit ve rota yapılacak. Rotayı klinikte yaptırmam mi daha mantıklı yoksa eczaneden alıp sağlık ocağında mı yaptırsam?

Günaydın kızlar bugün alin’in üçüncü ay kontrolü var da menenjit ve rota yapılacak. Rotayı klinikte yaptırmam mi daha mantıklı yoksa eczaneden alıp sağlık ocağında mı yaptırsam?
Hazır doktora gitmisken orda yaptırabilirsiniz biz doktorumuza yaptırdık ayrıca sağlık ocağına gitmenize gerek yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…