2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aşiri guldumKadin demek yazik evlenirken pasta yedirme yapamamis senin dugunde icinde kalani yapmiskadinin ne guzel ruhu var Ben olsam cok gulerdim

Aşiri guldumKadin demek yazik evlenirken pasta yedirme yapamamis senin dugunde icinde kalani yapmiskadinin ne guzel ruhu var Ben olsam cok gulerdim
Canim her yaptıklarına gülüyorum zaten benim eşim çok ciddidir. O takar da ben hicc... Yani ne diyeyim ki zaten: "Sissst pasta pozu vermeyin. Bu benim düğünüm "

Ay bizim kv de geçen muhabbet arasında görümcemle yani kızıyla ona güldük diye alınmış bende ne var onda alındıysan asıl ben sana alındım dedim çıktım odadan. Dün oğluyla konuşuyorlardı F küsmü bana diyor Uf çok tuhaflar valla hiç anlamıyorum hangi psikolojiyle yaşıyorlar

Ya benim kayınvalidem de böyle başlarda bir şey demiyordum artık bozuyorum e sen tam tersini söylemiştin ya diye çünkü bana farklı eşime farkli konuşuyor ve çok sinir oluyorum annem takılma boşver diyor ama engel olamıyorum sürekli bozuyorum çünkü sürekli yalan konuşuyor siz ne tepki veriyorsunuz?

Kızlar ya bişey soracağım sadece anne sütü alıyor Alp 1 aydır falan kakasını 4 yada 5 günde bir yapıyor. Rahatsız olmuyor yani ıkınma huzursuz falan. Ama benim için rahat etmiyor bazen Normaldir diye avutuyorum kendimi 3 ay kontrolünde doktora soracağım kesin normal diyecektir. Sizin kaç gün oluyor?

Yaa bende bozarım valla oda bilir huyumu biraz patavatsızlık ve açık konuşurum hep

Reactions: Cmz
Ben de kakasında mukus gördüm. Bugün öğlen doktora gideceğim, belki de huzursuzluğunun sebebi alerjik falandır

5 gün yapmadığı bile oluyordu oğlumun normal demisti doktor. Sonra yapınca o 5 günün acısını çıkarıyor.

Benimki de sadece anne sütü alıyor ve neredeyse 2 günde 1 yapıyor. Ama biriktirip yapıyor. Bizim doktor nörolojik gelişim 3.ay tamamlanınca tamamlanır dedi, normalmis. Kakasida püre kıvamında tanecikler yok. Beni de bu şüpheye düşürüyor. Sizin oglunuzun kakası nasıl canım?

Bende çok korkuyodum bıngıldaktan ama osman gönülalın videosunu izledim nazikçe tarayabilirsiniz demiş bende taradım valla. Çok canımı sıkıyordu bu konak olayı ya. Çocuğu rahatsız ediyordu sanki
İyi yapmışın canım , nefes almıştır çocuğun başı. Ben de Osman gönülal videosu izledikten sonra yaptım. Mis gibi oldu

Hmm anladım canım. Bizim kakada sıkıntı yok canım normal kıvamda bazende tanecik oluyor ama işte 4 5 günde bir yapınca normal mi diye merak ettim.

Ben de kakasında mukus gördüm. Bugün öğlen doktora gideceğim, belki de huzursuzluğunun sebebi alerjik falandır
Benimkinde mukoza yok ama püre kıvamında köpüklü gibiydi. Dün yapmadı bugün bekliyorum bakalım ... Mukoz zorlayınca olur demisti Dr. sürekliliğine bakıyorlar diye biliyorum

Kızlar bizde kaka günde 5-6 kere bende acaba İshal mi diyorum pütürcüklüde ama çoğunluk az kaka yapıyor derken benimki niye böyle, sadece anne sütü alıyor

Ya canim her gun yapan oglum 10 gunde bir anca yani kac doktora goturdum gastrolojiye bile normal diyorlar.Bagirsaklari gelismis diyen doktor da oldu. Yaparken sert yapmiyorsa normal dediler. Sen yine de poposuna bak catlak falan var mi diye. Benim oglum da da pek huzursuzluk olmuyor sakin falan ama ben rahatsiz oluyorum

Çok gazlı yapıyor benim oğlan kakasını bunu da soracağım doktora
Ben bunu sordum işte. Normal şuanda dedi ben dün hiç süt ürünü kullanmadım. Bugün de kullanmicam. Böyle bu haftayı bı tamamlicam. Bakalım fark olacak mı... Hala çok gazlı oğlum, gece bile gaz çıkarıyoruz. Kivarniyor kuzusum ...

Kızlar bu arada bez için fikir olsun diye yazayım dedim sleepy küçük ve bacakta lastik izi yapıyor. Baby turco güzel Bi kaç kez taşırdı ve sanki idrar kokuyor çok dolmasa bile o yüzden bu sefer molfix 4 no alıp denemek istedim minseo memnundu. Aldık molfix 4 no çok rahat ve asla iz yapmıyor taşmada yaşamadık bakalım.

Kızlar bizde kaka günde 5-6 kere bende acaba İshal mi diyorum pütürcüklüde ama çoğunluk az kaka yapıyor derken benimki niye böyle, sadece anne sütü alıyor
63 günlükken benim oğlum da öyleydi canım. Simdi bir hafta on gündür farklı ... Bir günde her şey değişebiliyor bebeklerde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…