Aşiri guldumEşiniz için umarım küçükken kaybetmemiştir annesini. Bir çocuk için çok zor bir yaşam olurdu ama sizin için aynı şeyi diyemicem. İyi ki yok Kvben geçmiş mesajlarda anlatmıştım. Benimki şok yaşatanlardan... aklıma bı tane daha geldi. Düğün pastamiz geldi salonda kestik ama şu tatmali pozu veremedik bı şey olmuştu. Bı baktım kv ile kp o meşhur gelin ve damadın birbirine yedirme pozunu veriyor e bı de görümce olayı var oralara hiç girmiyeyim, benim tek başıma topic açmak lazım bitmez...
Canim her yaptıklarına gülüyorum zatenAşiri guldumKadin demek yazik evlenirken pasta yedirme yapamamis senin dugunde icinde kalani yapmis kadinin ne guzel ruhu var Ben olsam cok gulerdim
Ya benim kayınvalidem de böyle başlarda bir şey demiyordum artık bozuyorum e sen tam tersini söylemiştin ya diye çünkü bana farklı eşime farkli konuşuyor ve çok sinir oluyorum annem takılma boşver diyor ama engel olamıyorum sürekli bozuyorum çünkü sürekli yalan konuşuyor siz ne tepki veriyorsunuz?Ya çok enteresan kvler gerçekten herşeye karışıp bide böyle konular açılınca herkesin içinde bana soruyo ben müdahele ediyo muyum sana diye bende cevap vermiyorumya emzirme muhabbeti açılıyo eşim hakkında dyo ki zor bıraktırdım memeyi asla bırakmazdı sürekki emerdi 2 yaşına kadar emdi. Geçen kardeşiyle konuşuyo diyo ki aman ne biliyim ben 6 aydan sonra sütüm çok olmadı. NE?
Yaa bende bozarım valla oda bilir huyumu biraz patavatsızlık ve açık konuşurum hepYa benim kayınvalidem de böyle başlarda bir şey demiyordum artık bozuyorum e sen tam tersini söylemiştin ya diye çünkü bana farklı eşime farkli konuşuyor ve çok sinir oluyorum annem takılma boşver diyor ama engel olamıyorum sürekli bozuyorum çünkü sürekli yalan konuşuyor siz ne tepki veriyorsunuz?
Ben de kakasında mukus gördüm. Bugün öğlen doktora gideceğim, belki de huzursuzluğunun sebebi alerjik falandırKizlar oğlumun dünkü kakası köpükluydu. Baktım sordum normal diyor herkes ama benim kafama takıldı. 2 gün süt ürünleri tuketmicem. Böyle bi denicem fark olacak mı bakalım... Sizce farklılık olacak mı diye bakmak için 2 gün yeter mi?
Bu arada tüm değerlerime baktırdım gayet iyi. Vitamin kan ilacı vs onları da bıraktım. Belki kiloda vermeye başlarım 59 da kaldım. 3 kilo daha fazlam kalmakla birlikte sarkiklarim var...
5 gün yapmadığı bile oluyordu oğlumun normal demisti doktor. Sonra yapınca o 5 günün acısını çıkarıyor.Kızlar ya bişey soracağım sadece anne sütü alıyor Alp 1 aydır falan kakasını 4 yada 5 günde bir yapıyor. Rahatsız olmuyor yani ıkınma huzursuz falan. Ama benim için rahat etmiyor bazenNormaldir diye avutuyorum kendimi 3 ay kontrolünde doktora soracağım kesin normal diyecektir. Sizin kaç gün oluyor?
Aynen canım bir yapıyor sonra sırtına kadar yani.5 gün yapmadığı bile oluyordu oğlumun normal demisti doktor. Sonra yapınca o 5 günün acısını çıkarıyor.
Benimki de sadece anne sütü alıyor ve neredeyse 2 günde 1 yapıyor. Ama biriktirip yapıyor. Bizim doktor nörolojik gelişim 3.ay tamamlanınca tamamlanır dedi, normalmis. Kakasida püre kıvamında tanecikler yok. Beni de bu şüpheye düşürüyor. Sizin oglunuzun kakası nasıl canım?Kızlar ya bişey soracağım sadece anne sütü alıyor Alp 1 aydır falan kakasını 4 yada 5 günde bir yapıyor. Rahatsız olmuyor yani ıkınma huzursuz falan. Ama benim için rahat etmiyor bazenNormaldir diye avutuyorum kendimi 3 ay kontrolünde doktora soracağım kesin normal diyecektir. Sizin kaç gün oluyor?
İyi yapmışın canım , nefes almıştır çocuğun başı. Ben de Osman gönülal videosu izledikten sonra yaptım. Mis gibi olduBende çok korkuyodum bıngıldaktan ama osman gönülalın videosunu izledim nazikçe tarayabilirsiniz demiş bende taradım valla. Çok canımı sıkıyordu bu konak olayı ya. Çocuğu rahatsız ediyordu sanki
Hmm anladım canım. Bizim kakada sıkıntı yok canım normal kıvamda bazende tanecik oluyor ama işte 4 5 günde bir yapınca normal mi diye merak ettim.Benimki de sadece anne sütü alıyor ve neredeyse 2 günde 1 yapıyor. Ama biriktirip yapıyor. Bizim doktor nörolojik gelişim 3.ay tamamlanınca tamamlanır dedi, normalmis. Kakasida püre kıvamında tanecikler yok. Beni de bu şüpheye düşürüyor. Sizin oglunuzun kakası nasıl canım?
Benimkinde mukoza yok ama püre kıvamında köpüklü gibiydi. Dün yapmadı bugün bekliyorum bakalım ... Mukoz zorlayınca olur demisti Dr. sürekliliğine bakıyorlar diye biliyorumBen de kakasında mukus gördüm. Bugün öğlen doktora gideceğim, belki de huzursuzluğunun sebebi alerjik falandır
Ya canim her gun yapan oglum 10 gunde bir anca yani kac doktora goturdum gastrolojiye bile normal diyorlar.Bagirsaklari gelismis diyen doktor da oldu. Yaparken sert yapmiyorsa normal dediler. Sen yine de poposuna bak catlak falan var mi diye. Benim oglum da da pek huzursuzluk olmuyor sakin falan ama ben rahatsiz oluyorumKızlar ya bişey soracağım sadece anne sütü alıyor Alp 1 aydır falan kakasını 4 yada 5 günde bir yapıyor. Rahatsız olmuyor yani ıkınma huzursuz falan. Ama benim için rahat etmiyor bazenNormaldir diye avutuyorum kendimi 3 ay kontrolünde doktora soracağım kesin normal diyecektir. Sizin kaç gün oluyor?
Ben bunu sordum işte. Normal şuanda dediÇok gazlı yapıyor benim oğlan kakasını bunu da soracağım doktora
63 günlükken benim oğlum da öyleydi canım. Simdi bir hafta on gündür farklı ... Bir günde her şey değişebiliyor bebeklerde ...Kızlar bizde kaka günde 5-6 kere bende acaba İshal mi diyorum pütürcüklüde ama çoğunluk az kaka yapıyor derken benimki niye böyle, sadece anne sütü alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?