Köpük gazdan olabiliyormuşBen bunu sordum işte. Normal şuanda dediben dün hiç süt ürünü kullanmadım. Bugün de kullanmicam. Böyle bu haftayı bı tamamlicam. Bakalım fark olacak mı... Hala çok gazlı oğlum, gece bile gaz çıkarıyoruz. Kivarniyor kuzusum ...
Yok canım çatlak yok zaten her muayenede bakıyor doktor. Bizimkide sürekli yapardı bu ay öyle olunca bende bi rahatsız oldum aslında ama dedikleri gibi bağırsakları gelişiyor ve büyüyorlar ondan normaldir diye düşünüyorum.Ya canim her gun yapan oglum 10 gunde bir anca yani kac doktora goturdum gastrolojiye bile normal diyorlar.Bagirsaklari gelismis diyen doktor da oldu. Yaparken sert yapmiyorsa normal dediler. Sen yine de poposuna bak catlak falan var mi diye. Benim oglum da da pek huzursuzluk olmuyor sakin falan ama ben rahatsiz oluyorum
Benim oğlum önceleri 5-6 güne yapardı. Son 1 haftadır ne zaman bez açsam , az bile olsa kakası var. Büyüdükçe artıyor sanırımKızlar bizde kaka günde 5-6 kere bende acaba İshal mi diyorum pütürcüklüde ama çoğunluk az kaka yapıyor derken benimki niye böyle, sadece anne sütü alıyor
Öyle haklısın63 günlükken benim oğlum da öyleydi canım. Simdi bir hafta on gündür farklı ... Bir günde her şey değişebiliyor bebeklerde ...
Ben kızımda Molfix kullandım 6 boya kadar, ogkumda da canım çok memnunum. Acaba 4 no ne kadar kullanılır? Ben şimdi gene bı 100lu aldım. 18-20 gün falan gidiyor. Acaba sonra gene 4 mu alıyor olurum ki ...Kızlar bu arada bez için fikir olsun diye yazayım dedim sleepy küçük ve bacakta lastik izi yapıyor. Baby turco güzel Bi kaç kez taşırdı ve sanki idrar kokuyor çok dolmasa bile o yüzden bu sefer molfix 4 no alıp denemek istedimminseo memnundu. Aldık molfix 4 no çok rahat ve asla iz yapmıyor taşmada yaşamadık bakalım.
4 5 gun iyi canim ya anne sutu dert etme benim keske 4 5 olsa.Yok canım çatlak yok zaten her muayenede bakıyor doktor. Bizimkide sürekli yapardı bu ay öyle olunca bende bi rahatsız oldum aslında ama dedikleri gibi bağırsakları gelişiyor ve büyüyorlar ondan normaldir diye düşünüyorum.
Ya kıyamam kuzuya inşallah 3.ayında gaz sorunundan kurtulur. Alerji testi yaptırabilirsin canım eğer şüphen varsa yakın Bi arkadaşımın bebeğide kakası şüpheliydi yaptırdılar süt ürünlerine alerjisi çıktı arkadaş diyet yapıyor şuanBen bunu sordum işte. Normal şuanda dediben dün hiç süt ürünü kullanmadım. Bugün de kullanmicam. Böyle bu haftayı bı tamamlicam. Bakalım fark olacak mı... Hala çok gazlı oğlum, gece bile gaz çıkarıyoruz. Kivarniyor kuzusum ...
Bende 100 lü aldım canım evet kalıbı geniş ve rahat hoşuma gitti bez. Bence biraz 4 no kullanılır gibi yani 4 ten devam ederiz sankiBen kızımda Molfix kullandım 6 boya kadar, ogkumda da canım çok memnunum. Acaba 4 no ne kadar kullanılır? Ben şimdi gene bı 100lu aldım. 18-20 gün falan gidiyor. Acaba sonra gene 4 mu alıyor olurum ki ...
Nasıl şüphelendi acaba, bi kaç gündür oğlumun da kakası mukusluYa kıyamam kuzuya inşallah 3.ayında gaz sorunundan kurtulur. Alerji testi yaptırabilirsin canım eğer şüphen varsa yakın Bi arkadaşımın bebeğide kakası şüpheliydi yaptırdılar süt ürünlerine alerjisi çıktı arkadaş diyet yapıyor şuan
Sizin 10 günü buluyor mu cidden canım?4 5 gun iyi canim ya anne sutu dert etme benim keske 4 5 olsa.
Himmm anladım canım. Yani o kadar da çıkarıyor kendi, nasıl bitmiyor çok ilginç... O zaman bizimki gazdan yapamıyor. Alerji olsa zaten huzursuz da olur. Ağlamıyor, sadece kıvranıyor o şekilde ciddi bir surat öyle ... Maşallah dayanıyor. Kızım da gazliydi benim o sürekli ağlardıKöpük gazdan olabiliyormuş
Mukustan şüphelendi canım odaNasıl şüphelendi acaba, bi kaç gündür oğlumun da kakası mukuslu
Doktor gerek görmedi canım... Alerjide kilo alımında sorun olurmuş. Bizimki maşallah bir kilo üstünde alıyor. Oburlugundan oluyor. Çok yiyor sindiremiyor. Yani meme istediğinde gelmesin bizim ev yangin yeri ...Ya kıyamam kuzuya inşallah 3.ayında gaz sorunundan kurtulur. Alerji testi yaptırabilirsin canım eğer şüphen varsa yakın Bi arkadaşımın bebeğide kakası şüpheliydi yaptırdılar süt ürünlerine alerjisi çıktı arkadaş diyet yapıyor şuan
Bana da öyle geldi. En çok 4 kullanacağız sanki ...Bende 100 lü aldım canım evet kalıbı geniş ve rahat hoşuma gitti bez. Bence biraz 4 no kullanılır gibi yani 4 ten devam ederiz sanki
Yani en basitinden anlatayım canım ben ilk hamileliğimde düşük yaptığımda benim durumumu sormadan neden özele gidiyosunuz diye başımın etini yemişti. Oğluna sen de buna uyuyosun çok mu zenginsin demişti. Kürtajdan çıkıp eve geldiğimizde annem evi süpürürken bırak alıştırma sonra hep ister demişti. Daha neler var da bunlar en çarpıcı olanları galibaYaa kimbilir neler yasatti da böyle söylüyorsunuz... Cidden bu kv ler yazık ya, insan kendinden neden nefret ettirirki... Hadi diyelim oğlun senden çok beni sevsin istemiyorsun diyelim, evlen evlen başının etini yiyen sensin, şimdi bosaninca mutlu mu olacaksın! Mümkün değil anlamak
Yediğinin hepsi yarıyor demekki... Sağlıklı besleniyor isen onun da etkisi oluyor. Ben son günlerde abur cubur da yedim4 5 gun iyi canim ya anne sutu dert etme benim keske 4 5 olsa.
Aynen canım bende öyle düşünüyorumBana da öyle geldi. En çok 4 kullanacağız sanki ...
Arkadaşın bebekte kilolu biraz belkide dediğin gibi ondandır canım. Doktor gerek görmediyse sen gözlemle canım aynen.Doktor gerek görmedi canım... Alerjide kilo alımında sorun olurmuş. Bizimki maşallah bir kilo üstünde alıyor. Oburlugundan oluyor. Çok yiyor sindiremiyor. Yani meme istediğinde gelmesin bizim ev yangin yeri ...
Anladım canım devamini ... Aynen mesafe şart boyke birine. Saygısız! Eşiniz anladığım size destek, önemli olan buYani en basitinden anlatayım canım ben ilk hamileliğimde düşük yaptığımda benim durumumu sormadan neden özele gidiyosunuz diye başımın etini yemişti. Oğluna sen de buna uyuyosun çok mu zenginsin demişti. Kürtajdan çıkıp eve geldiğimizde annem evi süpürürken bırak alıştırma sonra hep ister demişti. Daha neler var da bunlar en çarpıcı olanları galiba. Benden uzak olsun da napiyosa yapsın diyorum ben artık canım. Hep babaannem gibi kaynana hayal ederdim ama bana düşen bu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?