2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Köpük gazdan olabiliyormuş

Yok canım çatlak yok zaten her muayenede bakıyor doktor. Bizimkide sürekli yapardı bu ay öyle olunca bende bi rahatsız oldum aslında ama dedikleri gibi bağırsakları gelişiyor ve büyüyorlar ondan normaldir diye düşünüyorum.

Kızlar bizde kaka günde 5-6 kere bende acaba İshal mi diyorum pütürcüklüde ama çoğunluk az kaka yapıyor derken benimki niye böyle, sadece anne sütü alıyor
Benim oğlum önceleri 5-6 güne yapardı. Son 1 haftadır ne zaman bez açsam , az bile olsa kakası var. Büyüdükçe artıyor sanırım

Ben kızımda Molfix kullandım 6 boya kadar, ogkumda da canım çok memnunum. Acaba 4 no ne kadar kullanılır? Ben şimdi gene bı 100lu aldım. 18-20 gün falan gidiyor. Acaba sonra gene 4 mu alıyor olurum ki ...

4 5 gun iyi canim ya anne sutu dert etme benim keske 4 5 olsa.

Ya kıyamam kuzuya inşallah 3.ayında gaz sorunundan kurtulur. Alerji testi yaptırabilirsin canım eğer şüphen varsa yakın Bi arkadaşımın bebeğide kakası şüpheliydi yaptırdılar süt ürünlerine alerjisi çıktı arkadaş diyet yapıyor şuan

Ben kızımda Molfix kullandım 6 boya kadar, ogkumda da canım çok memnunum. Acaba 4 no ne kadar kullanılır? Ben şimdi gene bı 100lu aldım. 18-20 gün falan gidiyor. Acaba sonra gene 4 mu alıyor olurum ki ...
Bende 100 lü aldım canım evet kalıbı geniş ve rahat hoşuma gitti bez. Bence biraz 4 no kullanılır gibi yani 4 ten devam ederiz sanki

Nasıl şüphelendi acaba, bi kaç gündür oğlumun da kakası mukuslu

Köpük gazdan olabiliyormuş
Himmm anladım canım. Yani o kadar da çıkarıyor kendi, nasıl bitmiyor çok ilginç... O zaman bizimki gazdan yapamıyor. Alerji olsa zaten huzursuz da olur. Ağlamıyor, sadece kıvranıyor o şekilde ciddi bir surat öyle ... Maşallah dayanıyor. Kızım da gazliydi benim o sürekli ağlardı

Doktor gerek görmedi canım... Alerjide kilo alımında sorun olurmuş. Bizimki maşallah bir kilo üstünde alıyor. Oburlugundan oluyor. Çok yiyor sindiremiyor. Yani meme istediğinde gelmesin bizim ev yangin yeri ...

Yani en basitinden anlatayım canım ben ilk hamileliğimde düşük yaptığımda benim durumumu sormadan neden özele gidiyosunuz diye başımın etini yemişti. Oğluna sen de buna uyuyosun çok mu zenginsin demişti. Kürtajdan çıkıp eve geldiğimizde annem evi süpürürken bırak alıştırma sonra hep ister demişti. Daha neler var da bunlar en çarpıcı olanları galiba . Benden uzak olsun da napiyosa yapsın diyorum ben artık canım. Hep babaannem gibi kaynana hayal ederdim ama bana düşen bu oldu

4 5 gun iyi canim ya anne sutu dert etme benim keske 4 5 olsa.
Yediğinin hepsi yarıyor demekki... Sağlıklı besleniyor isen onun da etkisi oluyor. Ben son günlerde abur cubur da yedim 2 hafta sonra tez jurim var onun stresi var...

Kızlar ben bu kafa yamulmasına çözüm bulamıyorum ya. minseo senin önerdiğin yastıkta da artık dönmeye başladı canım. Kafasını hızlı hızlı sallayıp yastığı kaydırıyor yine dönüyor sağına.. Artık ne yapsam olmuyor saldım kafası yamuk kalsın . B beyzosh seninki kabullendi galiba yastığı düzeldi kafası değil mi?

Doktor gerek görmedi canım... Alerjide kilo alımında sorun olurmuş. Bizimki maşallah bir kilo üstünde alıyor. Oburlugundan oluyor. Çok yiyor sindiremiyor. Yani meme istediğinde gelmesin bizim ev yangin yeri ...
Arkadaşın bebekte kilolu biraz belkide dediğin gibi ondandır canım. Doktor gerek görmediyse sen gözlemle canım aynen.

Anladım canım devamini ... Aynen mesafe şart boyke birine. Saygısız! Eşiniz anladığım size destek, önemli olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…