2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yediğinin hepsi yarıyor demekki... Sağlıklı besleniyor isen onun da etkisi oluyor. Ben son günlerde abur cubur da yedim 2 hafta sonra tez jurim var onun stresi var...
Düzenli besleniyorum bende. Öyle mi dersin iyi bari yarasında yeterki

Canım serbest bırakın o kendi yolunu bulur ... Bizler takıyoruz bence... Ben hiç umursamıyorum kendi bazen o tarafa bazen o tarafa ... Zaten onlar güdüsel olarak yapar merak etmeyin... Bir de çok hizli şekil alıyor kafaları. Geçen uykusuz kaldı benimki kucağımda uyuttum uyusun yeterki dinlensin diye, 3 saat uyudu, kafası o tarafa yamulmus sonra düzeldi ...

Sizin 10 günü buluyor mu cidden canım?
Canim ilk ay boyle her alt acmada vardi muhakkak bir den bire kaka kesildi en erken 6. gundr yapti.Gastroloji doktoru bana gunde 3 4 cay kasigi zeytin yagi vermemi onerdi veriyorum ama bugun 6. gun halan kaka yok

Anladım canım devamini emin ol ... Aynen mesafe şart boyke birine. Saygısız! Eşiniz anladığım size destek, önemli olan bu
Evet eşim de annesine uysa şimdiye boşanmıştım galiba. Ay benim de oğlum var ama ben babaannem gibi kv olurum inşallah. Bence bizim nesilden böyle kvler daha az çıkar biz gelinlerimizle iyi geçiniriz

Bizimki taa küvezde yamulmuş hala yamuk.. Bir türlü düzeltemedim kafayı taktım valla ama ne yapsam olmuyor. Ben de salıyorum bugünden sonra ilerde bana derse ki anne kafam neden yamuk senin yüzünden derim

Yani canim bazi doktorlar onu da soyluyor demek ki sutun vs yariyor diye. Eger sert yapmiyorsa sikinti yok dedi hatta karnini.elledi karni yumusak iyi dedi.
Bizimkide gayet normal kakası karnıda yumuşak sert değil bakıyorum hep canım. Sıkıntı olmasında yarasın yeterki kuzucuklara

Aslında annesi yaşıyor ama eşim bile en son 5 yaşlarında falan görmüş sanırım. Uzun ve üzücü bir hikaye ama kısaca görüşmüyorlar annesini hiç tanımıyor ve tanımak da istemiyor :/

Canim ilk ay boyle her alt acmada vardi muhakkak bir den bire kaka kesildi en erken 6. gundr yapti.Gastroloji doktoru bana gunde 3 4 cay kasigi zeytin yagi vermemi onerdi veriyorum ama bugun 6. gun halan kaka yok
Hmm belki kendiliğinden yapar canım. Bu kaka işi belli olmuyor

Benim oğlum doğduğundan beri 3 4 günde bir yapıyor anca o da ben zeytinyağı sürüyorum poposuna karnına masaj yapıyorum yağ ile öyle yapıyor. Doktor sadece mama içtiği için normal karşıladı ama ben de başka bir doktora daha gideceğim canım. Kafama çok takılıyor bazen nedeni ne olabilir diye.

Bizimki taa küvezde yamulmuş hala yamuk.. Bir türlü düzeltemedim kafayı taktım valla ama ne yapsam olmuyor. Ben de salıyorum bugünden sonra ilerde bana derse ki anne kafam neden yamuk senin yüzünden derim
Ama taa orda ise bu farklı bir durum ki. Kızımda Sislideki Türkiye Hastanesi'ne gidiyordum ben. Ordaki doktor kafa yapisina bakardı. Ben de sormuştum. Kafa yapısı önemli. Gerekirse detaylı inceleme alicaktim ama iyi demişti. Bı yerinde seklini begenmemisti. Esiminki de öyle, dedesininde öyle dedim. Tamam genetikse demişti. Doktora bu şekilde bilgi verdiniz mi?

Ben kafamda bir.suru seneryolar kuruyorum. Esim de diyor sen.doktorlara da guvenmiyorsun

Canim sen kafayi bir goster doktora nasil cok mu yamuk en azindan kask falan verir. zamanla kafalar.duzelir ama o bosluklar doldukca senin ki nasil bilmiyor gormek lazim tabi

Evet biz her ay nöroloji nefroloji çocuk sağlığı bölümleri derken hastaneden çıkamıyoruz zaten canım. Doktorlar düz kafa yastığı önerdi öyle müdahale gerektirecek kadar bozukluk yok dediler ama yine de baya belli oluyor bakılınca yani. 6. aya kadar düzelir diyorlar bakalım ama içim rahat etmiyo yine de.
Ben kafamda bir.suru seneryolar kuruyorum. Esim de diyor sen.doktorlara da guvenmiyorsun
Aman onlar çok rahatlar asıl. Ben de hep 2 3 doktor gezerim böyle durumlarda eşim de çocuğu mikrop yuvası hastanelere götürüp durma bir şeyi yok doktor dedi sen inanmıyo musun der Bizimkinde bir huzursuzluk yapmıyor 3 4 gün yapamayınca ama 4 günü geçince kıvranmaya başlıyor ben de zeytinyağı masaj derken uğraşa uğraşa yaptırıyorum işte ama sabah başlıyorum uğraşmaya ya o gece ya da diğer sabah anca yapıyor.

Merak ettim bı fotoğraf atar mısınız belki size oyle geliyordur

Kızlar bir de Yaylar aşırı sosyal değil mi , ben benimkini sokaktan içeri zor sokuyorum. Alış-veriş merkezi gezer, restoran- cafe sever. Her gün makarna-pizza ver deli gibi yer
Kesinlikle gezmeye merakli ve hazir yemek meraklisi
Asiri sosyalligi cildiritiyor bazen
Yukselenim basak duzen hastasiyim bu huyumdan kurtulmam lazim zira bebekle ugrasirken duzenide korumaya calisiyorum iyice delircdm

Canim sen kafayi bir goster doktora nasil cok mu yamuk en azindan kask falan verir. zamanla kafalar.duzelir ama o bosluklar doldukca senin ki nasil bilmiyor gormek lazim tabi

Merak ettim bı fotoğraf atar mısınız belki size oyle geliyordur

Bir tarafı basık diğer tarafı daha şiş canım böyle duruyor.

Evet canım düzeldi bizimki ama yine de kullanıyorum çünkü hala sağa bi meyili var. Artık dönmeye başlayacaklar zaten sola yatırıp arkasını destekleyip uyutmayı denedin mi en azından uyurken hep sağda olmamış olur başı. En hareketsiz oldukları zaman uyudukları zaman en sıkıntılısı da o bence uzun süre sağda kalmış oluyor başı çünkü

O zaman da uyurken yüz üstü dönerse de burnu ağzı kapanırsa diye korkuyorum cesaret edemedim uyurken. Yalniz olduğum için sabahları da uyurken başında bekleyemiyorum işlerimi hallediyorum o uyurken. Uyanıkken desteklemeyi deneyeyim artık canım.

Duş aldırdım düştü yine
Çok şükür canım bugün nasil Alintoş?
Ben 4 numarayi bugün kullandim, gelince hemen denemek istedim 3 numaraya göre bayagi rahat oldu. Idrarini tasirmadi, kaka yapmadigi icin suan yorum yapamiyorum ama rahatladi cocuk geri kalan 3 numaralari kullanmicam sanirim minseo
Benim de 1 pk daha 3 numara var ama açmayıp 4 e mi geçsem diyorum bilemedim
Eğer çocukta huzursuzluk zorlanma yoksa bence sorun olacak bir şey yoktur canim. Ekin her gün yapiyor 1-2 defa
Molfix candır gerisi heyecandır
Ne vicdansız bir insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…