2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar siz bebeklerinizi uyuturken karanlik bir odaya mi koyuyorsunuz benimki salonda otururken uyurdu bugun iyice huysuzlandi bende karanlik perdeli odaya koydum simdi uyuyor orda her seferinde oyle mi yapmak lazim acaba

Probiyotik kullanmayi denedin mi canim ? Ekin de mama yiyor ama her gün 1 ya da 2 defa mutlaka yapiyor ben bu düzenin oluşmasını kullandığımız probiyotiklere bağlıyorum

Kizlar siz bebeklerinizi uyuturken karanlik bir odaya mi koyuyorsunuz benimki salonda otururken uyurdu bugun iyice huysuzlandi bende karanlik perdeli odaya koydum simdi uyuyor orda her seferinde oyle mi yapmak lazim acaba
Bence gündüz çok karanlik odada uyumamali gece gündüz olayini ayirt etmesi için ben öyle düşünüyorum canım

Probiyotik kullanmayi denedin mi canim ? Ekin de mama yiyor ama her gün 1 ya da 2 defa mutlaka yapiyor ben bu düzenin oluşmasını kullandığımız probiyotiklere bağlıyorum
Biogaia kullandım 1 2 ay ama o zamanlarda da bir şey değişmeyince bıraktım canım.

Çok şükür yok canım zorlanma falan o yüzden içim biraz rahat zaten.
Aynen canım beğendim ben çocuğumun popişide rahat.
Aa canım bu arada amazonda 40 TL kupon hediye veriliyor mail adresine geliyor. Ben 100 lü molfixi 166 tlye aldım. pcfl canım sende bir bak istersen amazona

Al 4 numara eninde sonunda kullanacaksin zaten. Denersin, olmazsa 3le devam edersin ama daha rahat edecek 4 numarayla bence. 3 numarayi da olmadi satarsin hic açmadan.

Bizim bez sponsoru kayinvalidem bezlerini o alıyor doğduğundan beri ben daha bez almadim hiç

Anladım canım bi dene bakalım. Doktora sordun mu hiç bi öneride bulundu mu?

Ahahahhahahah seruma çok güldümmmküçükken çok dağınıkmışım bende ama büyüdükçe düzen hastası olma yolunda ilerliyorum

Arkadaşım salıyorum inan ki ilk başlarda şok geçiriyodum şimdi artık kendi kendine konuşuyor gibi oluyor havaya falna bakıyorum ahahhshwhshwhshs çok komik her zaman dediğimiz gibi #kvkapatılsın

Kesinlikle gezmeye merakli ve hazir yemek meraklisi

Asiri sosyalligi cildiritiyor bazen

Yukselenim basak duzen hastasiyim bu huyumdan kurtulmam lazim zira bebekle ugrasirken duzenide korumaya calisiyorum iyice delircdm
Aynen öyle gerçekren salmak lazım diyo herkes ama ben mümkünatı yok ya kendimizi dizginlemezsek psikolojik olarak çok yıpranıcaz onun farkındayım

Kızlar tarihe not düşülsün benim zayıflama sürecim an itibariyle başlamıştır. Hamur ekmek pirinç tatlı bitmiştir yeter aynalara bakamıyorum sadece yarın 3 aydır bekledğğim kısırı biraz yicem o kadar. arya uyumazda yapamam diye dün gece semizotu yaptım kalktım gece gece tatlı istediğimde hurma yicem karsdut suyu içiyorum günde bi kere aşırı süt yapıyor aşırı sonrasında onun yanında kuruyemiş yerim. Şuan aralıklı oruç yapamam gibi günde 3 öğün full sebze protein beslenicem. Geç kahvaltı yaptığım günlerde aralıklı oruç yaparım orda da ara öğünü 2 yk yulaf+5 çilek+yarım muz+ bi çay kaşığı bal+1 bardak süt shake yaparım missssss zaten yaz geldi meyveler sebzeler güzel güzel çıktı hallderim diye düşünüyorum eğer sütüm azalırsa bu süreç biter orası ayrı

Saat 7de uyandı bu saate kadar 2 kere yaptı ve sırtına kadar taşırmalı :/ Zıbın yıkamaktan fenalık geldi bana Ama büyüdükçe azalıyormuş canım normal bence
Gündüz normal gün ışığında gece karanlıkta uyutuyorum. Gündüz perdeyi de kapatmıyorum

Allah kalplerine göre versin canım.
Ben kafamda bir.suru seneryolar kuruyorum. Esim de diyor sen.doktorlara da guvenmiyorsun
Annelik yarı delilik
Aguline gaz ilacını ne zaman versem kaka yapardı benim oğlum. 5 güne kadar yapmadığı oluyor. Doktora dedim ama sorun değil demişti. Bugün tam 3 aylık yaklaşık 1 haftadır hergun yapıyor kakasını. Hatta gaz çıkarırken bile bazen bez değişimi sırasında yapıyor az bile olsa. Bence büyüdükçe düzeliyor

Biogaia kullandım 1 2 ay ama o zamanlarda da bir şey değişmeyince bıraktım canım.
Ligone kullanıyorum canım ben şimdi. Doktorum verdi belki hergun kaka yapması ona bağlıdır, simdi aklıma geldi bak
Ben ne zaman başlasam diyete hemen azalıyor sütüm, senin inşallah tam tersi olur

Ligone kullanıyorum canım ben şimdi. Doktorum verdi belki hergun kaka yapması ona bağlıdır, simdi aklıma geldi bak

Ben ne zaman başlasam diyete hemen azalıyor sütüm, senin inşallah tam tersi olur
Yaaa gerçekren mi bi 2 3 gün deniyim bakalım şerbetli tatlının çok net süt yaptığının farkındayım mesrla pirinç pilavıda bende çok süt yaptı alakaısz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…