Probiyotik kullanmayi denedin mi canim ? Ekin de mama yiyor ama her gün 1 ya da 2 defa mutlaka yapiyor ben bu düzenin oluşmasını kullandığımız probiyotiklere bağlıyorumBenim oğlum doğduğundan beri 3 4 günde bir yapıyor anca o da ben zeytinyağı sürüyorum poposuna karnına masaj yapıyorum yağ ile öyle yapıyor. Doktor sadece mama içtiği için normal karşıladı ama ben de başka bir doktora daha gideceğim canım. Kafama çok takılıyor bazen nedeni ne olabilir diye.
Bence gündüz çok karanlik odada uyumamali gece gündüz olayini ayirt etmesi için ben öyle düşünüyorum canımKizlar siz bebeklerinizi uyuturken karanlik bir odaya mi koyuyorsunuz benimki salonda otururken uyurdu bugun iyice huysuzlandi bende karanlik perdeli odaya koydum simdi uyuyor orda her seferinde oyle mi yapmak lazim acaba
Biogaia kullandım 1 2 ay ama o zamanlarda da bir şey değişmeyince bıraktım canım.Probiyotik kullanmayi denedin mi canim ? Ekin de mama yiyor ama her gün 1 ya da 2 defa mutlaka yapiyor ben bu düzenin oluşmasını kullandığımız probiyotiklere bağlıyorum
Çok şükür yok canım zorlanma falan o yüzden içim biraz rahat zaten.Çok şükür canım bugün nasil Alintoş?
Benim de 1 pk daha 3 numara var ama açmayıp 4 e mi geçsem diyorum bilemedim
Eğer çocukta huzursuzluk zorlanma yoksa bence sorun olacak bir şey yoktur canim. Ekin her gün yapiyor 1-2 defa
Molfix candır gerisi heyecandır
Ne vicdansız bir insan
Al 4 numara eninde sonunda kullanacaksin zaten. Denersin, olmazsa 3le devam edersin ama daha rahat edecek 4 numarayla bence. 3 numarayi da olmadi satarsin hic açmadan.Çok şükür canım bugün nasil Alintoş?
Benim de 1 pk daha 3 numara var ama açmayıp 4 e mi geçsem diyorum bilemedim
Eğer çocukta huzursuzluk zorlanma yoksa bence sorun olacak bir şey yoktur canim. Ekin her gün yapiyor 1-2 defa
Molfix candır gerisi heyecandır
Ne vicdansız bir insan
Uyandi zaten 5 dk sonra :)) gunduzleri cok huysuz geceleride bi okadar huzurla uyuyorBence gündüz çok karanlik odada uyumamali gece gündüz olayini ayirt etmesi için ben öyle düşünüyorum canım
Bizim bez sponsoru kayinvalidem bezlerini o alıyor doğduğundan beri ben daha bez almadim hiçÇok şükür yok canım zorlanma falan o yüzden içim biraz rahat zaten.
Aynen canım beğendim ben çocuğumun popişide rahat.
Aa canım bu arada amazonda 40 TL kupon hediye veriliyor mail adresine geliyor. Ben 100 lü molfixi 166 tlye aldım.pcfl canım sende bir bak istersen amazona
4 numara var canım bi açıp deneyim bakayimAl 4 numara eninde sonunda kullanacaksin zaten. Denersin, olmazsa 3le devam edersin ama daha rahat edecek 4 numarayla bence. 3 numarayi da olmadi satarsin hic açmadan.
Anladım canım bi dene bakalım. Doktora sordun mu hiç bi öneride bulundu mu?O zaman da uyurken yüz üstü dönerse de burnu ağzı kapanırsa diye korkuyorum cesaret edemedim uyurken. Yalniz olduğum için sabahları da uyurken başında bekleyemiyorum işlerimi hallediyorum o uyurken. Uyanıkken desteklemeyi deneyeyim artık canım.
Ahahahhahahah seruma çok güldümmmBenim kardeşim balık burcu odasina girsen serum taktirmak zorunda kalabilirsin muhtemelen kısa süreli şok geçirip bayılırsınama onun yükseleni koç tanıdığım tüm balıklar çok dağınıktı Su gruplarinda biraz bu rahatlik var çok umursamiyolarlar ki benim annem aşırı titiz düzenli bi kadındır kardeşimin odasina her çıktığında bağıra bağıra iniyor aşağı annem Allahtan senin yükselen baskın çıkmış
Arkadaşım salıyorum inan ki ilk başlarda şok geçiriyodum şimdi artık kendi kendine konuşuyor gibi oluyor havaya falna bakıyorum ahahhshwhshwhshs çok komikYa benim kayınvalidem de böyle başlarda bir şey demiyordum artık bozuyorum e sen tam tersini söylemiştin ya diye çünkü bana farklı eşime farkli konuşuyor ve çok sinir oluyorum annem takılma boşver diyor ama engel olamıyorum sürekli bozuyorum çünkü sürekli yalan konuşuyor siz ne tepki veriyorsunuz?
Aynen öyle gerçekren salmak lazım diyo herkes ama ben mümkünatı yok ya kendimizi dizginlemezsek psikolojik olarak çok yıpranıcaz onun farkındayımKesinlikle gezmeye merakli ve hazir yemek meraklisi
Asiri sosyalligi cildiritiyor bazen
Yukselenim basak duzen hastasiyim bu huyumdan kurtulmam lazim zira bebekle ugrasirken duzenide korumaya calisiyorum iyice delircdm
Onlar da düz kafa yastığı önerdiler canım. Başka bir şey söyleyen olmadı düzelir dediler bakalım umutla bekliyorum düzelmesini.Anladım canım bi dene bakalım. Doktora sordun mu hiç bi öneride bulundu mu?
Bizim dr çok ilerlerse fizik tedaviye yollarız ama şimdilik gerek yok dediOnlar da düz kafa yastığı önerdiler canım. Başka bir şey söyleyen olmadı düzelir dediler bakalım umutla bekliyorum düzelmesini.
Saat 7de uyandı bu saate kadar 2 kere yaptı ve sırtına kadar taşırmalı :/ Zıbın yıkamaktan fenalık geldi banaKızlar ya bişey soracağım sadece anne sütü alıyor Alp 1 aydır falan kakasını 4 yada 5 günde bir yapıyor. Rahatsız olmuyor yani ıkınma huzursuz falan. Ama benim için rahat etmiyor bazenNormaldir diye avutuyorum kendimi 3 ay kontrolünde doktora soracağım kesin normal diyecektir. Sizin kaç gün oluyor?
Gündüz normal gün ışığında gece karanlıkta uyutuyorum. Gündüz perdeyi de kapatmıyorumKizlar siz bebeklerinizi uyuturken karanlik bir odaya mi koyuyorsunuz benimki salonda otururken uyurdu bugun iyice huysuzlandi bende karanlik perdeli odaya koydum simdi uyuyor orda her seferinde oyle mi yapmak lazim acaba
Allah kalplerine göre versin canım.Yani en basitinden anlatayım canım ben ilk hamileliğimde düşük yaptığımda benim durumumu sormadan neden özele gidiyosunuz diye başımın etini yemişti. Oğluna sen de buna uyuyosun çok mu zenginsin demişti. Kürtajdan çıkıp eve geldiğimizde annem evi süpürürken bırak alıştırma sonra hep ister demişti. Daha neler var da bunlar en çarpıcı olanları galiba. Benden uzak olsun da napiyosa yapsın diyorum ben artık canım. Hep babaannem gibi kaynana hayal ederdim ama bana düşen bu oldu
Annelik yarı delilikBen kafamda bir.suru seneryolar kuruyorum. Esim de diyor sen.doktorlara da guvenmiyorsun
Aguline gaz ilacını ne zaman versem kaka yapardı benim oğlum. 5 güne kadar yapmadığı oluyor. Doktora dedim ama sorun değil demişti. Bugün tam 3 aylık yaklaşık 1 haftadır hergun yapıyor kakasını. Hatta gaz çıkarırken bile bazen bez değişimi sırasında yapıyor az bile olsa. Bence büyüdükçe düzeliyorEvet biz her ay nöroloji nefroloji çocuk sağlığı bölümleri derken hastaneden çıkamıyoruz zaten canım. Doktorlar düz kafa yastığı önerdi öyle müdahale gerektirecek kadar bozukluk yok dediler ama yine de baya belli oluyor bakılınca yani. 6. aya kadar düzelir diyorlar bakalım ama içim rahat etmiyo yine de.
Aman onlar çok rahatlar asıl. Ben de hep 2 3 doktor gezerim böyle durumlarda eşim de çocuğu mikrop yuvası hastanelere götürüp durma bir şeyi yok doktor dedi sen inanmıyo musun derBizimkinde bir huzursuzluk yapmıyor 3 4 gün yapamayınca ama 4 günü geçince kıvranmaya başlıyor ben de zeytinyağı masaj derken uğraşa uğraşa yaptırıyorum işte ama sabah başlıyorum uğraşmaya ya o gece ya da diğer sabah anca yapıyor.
Ligone kullanıyorum canım ben şimdi. Doktorum verdi belki hergun kaka yapması ona bağlıdır, simdi aklıma geldi bakBiogaia kullandım 1 2 ay ama o zamanlarda da bir şey değişmeyince bıraktım canım.
Ben ne zaman başlasam diyete hemen azalıyor sütüm, senin inşallah tam tersi olurKızlar tarihe not düşülsün benim zayıflama sürecim an itibariyle başlamıştır. Hamur ekmek pirinç tatlı bitmiştir yeter aynalara bakamıyorumsadece yarın 3 aydır bekledğğim kısırı biraz yicem o kadar. arya uyumazda yapamam diye dün gece semizotu yaptım kalktım gece gece tatlı istediğimde hurma yicem karsdut suyu içiyorum günde bi kere aşırı süt yapıyor aşırı sonrasında onun yanında kuruyemiş yerim. Şuan aralıklı oruç yapamam gibi günde 3 öğün full sebze protein beslenicem. Geç kahvaltı yaptığım günlerde aralıklı oruç yaparım orda da ara öğünü 2 yk yulaf+5 çilek+yarım muz+ bi çay kaşığı bal+1 bardak süt shake yaparım missssss zaten yaz geldi meyveler sebzeler güzel güzel çıktı hallderim diye düşünüyorum eğer sütüm azalırsa bu süreç biter orası ayrı
Yaaa gerçekren mi bi 2 3 gün deniyim bakalım şerbetli tatlının çok net süt yaptığının farkındayım mesrla pirinç pilavıda bende çok süt yaptı alakaıszLigone kullanıyorum canım ben şimdi. Doktorum verdi belki hergun kaka yapması ona bağlıdır, simdi aklıma geldi bak
Ben ne zaman başlasam diyete hemen azalıyor sütüm, senin inşallah tam tersi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?