2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ayy oda zor Yarın 3 aylık oluyoruz bakalım doktor ne dicek

Ee Bu benimki sebzeyle hic arası yok, kesinlikle etçil; evlenince mecburiyetten sebze yemeye başladı
Bir de ilginç bir huyu var, başladığı her işi bitirir yarıda bırakmaz. Benim pozitif düşünce kitaplarımı bulmuş, bu tarz seylere inancı 0 baktim başlamış kitaba, bir de baktim bitirmiş Gelmiş çok sacma diyor, e niye okudun diyorum? Yarim mi bıraksaydım diyor

Ligone kullanıyorum canım ben şimdi. Doktorum verdi belki hergun kaka yapması ona bağlıdır, simdi aklıma geldi bak

Ben ne zaman başlasam diyete hemen azalıyor sütüm, senin inşallah tam tersi olur
16sinda randevumuz var bir sorayım dediğin ilacı doktoruna canım. 4 aylık oldu ama hala her gün kaka yapamıyor. Emerken de aynıydı o zaman mama vermiyordum hiç ama yine yapamıyordu. O yüzden doktorun mama içtiği içindir demesi bana mantıklı gelmedi. Doktorumu değiştireceğim zaten çoğu sorduğum soruya cevap veremiyor, bana hiç güven vermiyor o yüzden.

Hadi hayırlısı canım Ben de haftasonu başladım bu hafta diyete başlamak için astrolojik açıdan çok uygunmuş 1 kilom gitti bile darısı diğerlerinin başına

İyi canım şükürler olsun ateş çıkmadı ama sabah tırnağını keserken deriye girdim çok kanadı mahvoldum ağlamadı ama baya kanadı sürekli de ayaklarını birbirine vurduğu için kanıyor

Kızlar ben yeni yeni mama vermeye başladım oğluma bazen artıyor mama bunu tekrar ısıtıp verebilir miyiz yoksa dökmemiz mi gerekiyor

Arkadaslar cok yuklenmiyormusunuz kendinize daha 3 ay olmus tadini cikarin bence. kilolar elbet verilir. 6 ay kendinize mola verin istediginizi yiyin icin bebeginize enerji icin gerekli bence yemek yemek. Tabi kac kilo aldiniz bilmiyorum ama bu kadinlarin isi ne kadar zor ya gebeligi ayri dert kilosu ayri dert emziriyorsun ayri dert emmez ayri dert.

Kizlar siz bebeklerinizi uyuturken karanlik bir odaya mi koyuyorsunuz benimki salonda otururken uyurdu bugun iyice huysuzlandi bende karanlik perdeli odaya koydum simdi uyuyor orda her seferinde oyle mi yapmak lazim acaba
Ben sesli ve perdesi acik ortamda uyutuyorum. Uykusu geldigin de her yerde uyuyor. Malum 2 co ukluyum ve digeri de kucuk ses yapma vs den pek anlamaz sese alistirdim canim.Gunduz uykularinda oyle karanlik.ortama gerek yok bence aliskanlik yaparsa bence baska yerlerde zorlar

Aha haa iyi yapmis kitap yarim birakmak olmaz tabi unutkanlik yapar

Canim ben bir tane doktora goturdum dogdu dogali mi.boyle dedi. Hayir dedim 2 aylik olmadan once her gun yapardi dedim. O zaman sorun yok dedi. Eger dogdu dogali boyle olsaydi bazen bagirsaklarda bir sey eksikligi mi oluyormus ne adini unuttum ona bakmamiz lazimdi dedi.

Kıyamam olur öyle şeyler Ayak tırnakları kesecek kadar uzadi mi canim Ekin'in hala kesilecek duruma gelmedi
Kızlar ben yeni yeni mama vermeye başladım oğluma bazen artıyor mama bunu tekrar ısıtıp verebilir miyiz yoksa dökmemiz mi gerekiyor
1 saat içinde tüketebilirsin canim tekrar ısıtma bakteri üreyebilir
Valla günde 10 saat oturarak çalıştığım bir işim var. Evde olsam umrumda olmaz ama işe başlayana kadar en az 5 kilo vermem lazım çünkü çalışırken hem diyet yapip hem spor yapmak neredeyse imkansız
Biz de böyle alıştırdık davul çalsa bana mısın demiyor Hatta sesi daha çok seviyor ninni gibi geliyoe galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…