Ayy oda zorSaat 7de uyandı bu saate kadar 2 kere yaptı ve sırtına kadar taşırmalı :/ Zıbın yıkamaktan fenalık geldi banaAma büyüdükçe azalıyormuş canım normal bence
Gündüz normal gün ışığında gece karanlıkta uyutuyorum. Gündüz perdeyi de kapatmıyorum
Ee Bu benimkiBenim ki cok sosyal yok cocukluk arkadaslari, is arkadaslari,uni arkadaslari illa bir programlari oluyor cevresi cok genis. gezmeyi falan cok sever ama benim korkumdan pek.sokaklarda olamiyorHafta sonunun bir gununu bizimle geziyor diger gunu de kendini tek basina gezdiriyor.Bizim ki etcil makarna pizza her gun kabul etmez Ben de sebze cok yediriyorum Kayinpederim evlendi bak nasil her seyi yiyor der
16sinda randevumuz var bir sorayım dediğin ilacı doktoruna canım. 4 aylık oldu ama hala her gün kaka yapamıyor. Emerken de aynıydı o zaman mama vermiyordum hiç ama yine yapamıyordu. O yüzden doktorun mama içtiği içindir demesi bana mantıklı gelmedi. Doktorumu değiştireceğim zaten çoğu sorduğum soruya cevap veremiyor, bana hiç güven vermiyor o yüzden.Ligone kullanıyorum canım ben şimdi. Doktorum verdi belki hergun kaka yapması ona bağlıdır, simdi aklıma geldi bak
Ben ne zaman başlasam diyete hemen azalıyor sütüm, senin inşallah tam tersi olur
Doğurduğum çocuğun da yukseleni yayKesinlikle gezmeye merakli ve hazir yemek meraklisi
Asiri sosyalligi cildiritiyor bazen
Hadi hayırlısı canımKızlar tarihe not düşülsün benim zayıflama sürecim an itibariyle başlamıştır. Hamur ekmek pirinç tatlı bitmiştir yeter aynalara bakamıyorumsadece yarın 3 aydır bekledğğim kısırı biraz yicem o kadar. arya uyumazda yapamam diye dün gece semizotu yaptım kalktım gece gece tatlı istediğimde hurma yicem karsdut suyu içiyorum günde bi kere aşırı süt yapıyor aşırı sonrasında onun yanında kuruyemiş yerim. Şuan aralıklı oruç yapamam gibi günde 3 öğün full sebze protein beslenicem. Geç kahvaltı yaptığım günlerde aralıklı oruç yaparım orda da ara öğünü 2 yk yulaf+5 çilek+yarım muz+ bi çay kaşığı bal+1 bardak süt shake yaparım missssss zaten yaz geldi meyveler sebzeler güzel güzel çıktı hallderim diye düşünüyorum eğer sütüm azalırsa bu süreç biter orası ayrı
İyi canım şükürler olsun ateş çıkmadı ama sabah tırnağını keserken deriye girdim çok kanadı mahvoldumÇok şükür canım bugün nasil Alintoş?
Benim de 1 pk daha 3 numara var ama açmayıp 4 e mi geçsem diyorum bilemedim
Eğer çocukta huzursuzluk zorlanma yoksa bence sorun olacak bir şey yoktur canim. Ekin her gün yapiyor 1-2 defa
Molfix candır gerisi heyecandır
Ne vicdansız bir insan
Hosgelmissin kuzum
Her pazartesi başlayıp salı bırakan bneHadi hayırlısı canımBen de haftasonu başladım bu hafta diyete başlamak için astrolojik açıdan çok uygunmuş 1 kilom gitti bile darısı diğerlerinin başına
Arkadaslar cok yuklenmiyormusunuz kendinize daha 3 ay olmus tadini cikarin bence. kilolar elbet verilir. 6 ay kendinize mola verin istediginizi yiyin icin bebeginize enerji icin gerekli bence yemek yemek. Tabi kac kilo aldiniz bilmiyorum ama bu kadinlarin isi ne kadar zor ya gebeligi ayri dert kilosu ayri dert emziriyorsun ayri dert emmez ayri dert.Kızlar tarihe not düşülsün benim zayıflama sürecim an itibariyle başlamıştır. Hamur ekmek pirinç tatlı bitmiştir yeter aynalara bakamıyorumsadece yarın 3 aydır bekledğğim kısırı biraz yicem o kadar. arya uyumazda yapamam diye dün gece semizotu yaptım kalktım gece gece tatlı istediğimde hurma yicem karsdut suyu içiyorum günde bi kere aşırı süt yapıyor aşırı sonrasında onun yanında kuruyemiş yerim. Şuan aralıklı oruç yapamam gibi günde 3 öğün full sebze protein beslenicem. Geç kahvaltı yaptığım günlerde aralıklı oruç yaparım orda da ara öğünü 2 yk yulaf+5 çilek+yarım muz+ bi çay kaşığı bal+1 bardak süt shake yaparım missssss zaten yaz geldi meyveler sebzeler güzel güzel çıktı hallderim diye düşünüyorum eğer sütüm azalırsa bu süreç biter orası ayrı
Yok canım ısıtma. Yaptığın mamayı max bir saat içinde tüketmen lazımKızlar ben yeni yeni mama vermeye başladım oğluma bazen artıyor mama bunu tekrar ısıtıp verebilir miyiz yoksa dökmemiz mi gerekiyor
Onu bende farkettim cok dipten kessem bile aglamiyor demekki acımıyorİyi canım şükürler olsun ateş çıkmadı ama sabah tırnağını keserken deriye girdim çok kanadı mahvoldumağlamadı ama baya kanadı sürekli de ayaklarını birbirine vurduğu için kanıyor
Ben sesli ve perdesi acik ortamda uyutuyorum. Uykusu geldigin de her yerde uyuyor. Malum 2 co ukluyum ve digeri de kucuk ses yapma vs den pek anlamaz sese alistirdim canim.Gunduz uykularinda oyle karanlik.ortama gerek yok bence aliskanlik yaparsa bence baska yerlerde zorlarKizlar siz bebeklerinizi uyuturken karanlik bir odaya mi koyuyorsunuz benimki salonda otururken uyurdu bugun iyice huysuzlandi bende karanlik perdeli odaya koydum simdi uyuyor orda her seferinde oyle mi yapmak lazim acaba
Canim ben de biogai kullandim ama yok ayniyiz. Şuan baska bir.probiyotik kullanmaya basladim bakalim fayda edecek miBiogaia kullandım 1 2 ay ama o zamanlarda da bir şey değişmeyince bıraktım canım.
Kanadı amaOnu bende farkettim cok dipten kessem bile aglamiyor demekki acımıyor
Aha haa iyi yapmis kitap yarim birakmak olmaz tabi unutkanlik yaparEe Bu benimkisebzeyle hic arası yok, kesinlikle etçil; evlenince mecburiyetten sebze yemeye başladı
Bir de ilginç bir huyu var, başladığı her işi bitirir yarıda bırakmaz. Benim pozitif düşünce kitaplarımı bulmuş, bu tarz seylere inancı 0baktim başlamış kitaba, bir de baktim bitirmiş Gelmiş çok sacma diyor, e niye okudun diyorum? Yarim mi bıraksaydım diyor
Canim ben bir tane doktora goturdum dogdu dogali mi.boyle dedi. Hayir dedim 2 aylik olmadan once her gun yapardi dedim. O zaman sorun yok dedi. Eger dogdu dogali boyle olsaydi bazen bagirsaklarda bir sey eksikligi mi oluyormus ne adini unuttum ona bakmamiz lazimdi dedi.16sinda randevumuz var bir sorayım dediğin ilacı doktoruna canım. 4 aylık oldu ama hala her gün kaka yapamıyor. Emerken de aynıydı o zaman mama vermiyordum hiç ama yine yapamıyordu. O yüzden doktorun mama içtiği içindir demesi bana mantıklı gelmedi. Doktorumu değiştireceğim zaten çoğu sorduğum soruya cevap veremiyor, bana hiç güven vermiyor o yüzden.
Hic bir sey de ikram etmedin. Sacin siyahti arkadan baglamistin baya kucuk gorunuyordyun etrafta dolaniyordunHosgelmissin kuzumkahve ikram ettim mi kötü ev sahipliği yapmamisimdir umarım
Kıyamam olur öyle şeylerİyi canım şükürler olsun ateş çıkmadı ama sabah tırnağını keserken deriye girdim çok kanadı mahvoldumağlamadı ama baya kanadı sürekli de ayaklarını birbirine vurduğu için kanıyor
1 saat içinde tüketebilirsin canim tekrar ısıtma bakteri üreyebilirKızlar ben yeni yeni mama vermeye başladım oğluma bazen artıyor mama bunu tekrar ısıtıp verebilir miyiz yoksa dökmemiz mi gerekiyor
Valla günde 10 saat oturarak çalıştığım bir işim var. Evde olsam umrumda olmaz ama işe başlayana kadar en az 5 kilo vermem lazım çünkü çalışırken hem diyet yapip hem spor yapmak neredeyse imkansızArkadaslar cok yuklenmiyormusunuz kendinize daha 3 ay olmus tadini cikarin bence. kilolar elbet verilir. 6 ay kendinize mola verin istediginizi yiyin icin bebeginize enerji icin gerekli bence yemek yemek. Tabi kac kilo aldiniz bilmiyorum ama bu kadinlarin isi ne kadar zor ya gebeligi ayri dert kilosu ayri dert emziriyorsun ayri dert emmez ayri dert.
Biz de böyle alıştırdık davul çalsa bana mısın demiyorBen sesli ve perdesi acik ortamda uyutuyorum. Uykusu geldigin de her yerde uyuyor. Malum 2 co ukluyum ve digeri de kucuk ses yapma vs den pek anlamaz sese alistirdim canim.Gunduz uykularinda oyle karanlik.ortama gerek yok bence aliskanlik yaparsa bence baska yerlerde zorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?