2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Uzadı canım ikinci kesisim olacaktı hatta el tırnakları da o kadar çabuk uzuyor ki üç günde bir falan kesiyorum ama şu törpülerden alıcam sen onlardan mi kullanıyorsun belki o daha kolaydır

Uzadı canım ikinci kesisim olacaktı hatta el tırnakları da o kadar çabuk uzuyor ki üç günde bir falan kesiyorum ama şu törpülerden alıcam sen onlardan mi kullanıyorsun belki o daha kolaydır
El tirnaklari Ekin'in de çok hızlı uzuyor ama ayaklarında tık yok Evet canim ben daha tirnak makası hiç kullanmadim dünyanın en iyi icadi törpü makinesi kesinlikle,l

El tirnaklari Ekin'in de çok hızlı uzuyor ama ayaklarında tık yok Evet canim ben daha tirnak makası hiç kullanmadim dünyanın en iyi icadi törpü makinesi kesinlikle,l
Canım senin aldığının linkini atar misin bazılarının yorumları çok kötü

Tamam canım teşekkür ederim

Hadi hayırlısı canım Ben de haftasonu başladım bu hafta diyete başlamak için astrolojik açıdan çok uygunmuş 1 kilom gitti bile darısı diğerlerinin başına
Senin zaten fazlan yoktu ki... Neren gidiyor yahu Zaten senin beden kilo vermeye bahane arıyor

Son düzenleme:
Kızlar selam dün doktorda aşımızı olduk bebeğim 7500 gr 67 cm gecen aya göre 1500gr almıs iri bir bebek doğumda 37 haftalık 3250 dogdu 2950 ye düştü simdi iyi diyor doktor . yalnızca anne sütü alıyor .Kafama şu takıldı size sormak istedim 3. Ayı 2 haziranda bitti 4. Aya gireli 5 gün oldu bu yatarkan yüzüstü ve sırtüstü dönme hareketini ne zaman yapabılır 4. Ay sonunda mı suan yapmıyor cunku kilosu mu engel oluyor diye dusundumde bir an

Evet o kadar haklısın ki arkadaşım çok şükür sağlıklsal ağrısal vs. Bişeyim yok ama psikolojik olarak iyileşmem için sanki kilo vermem gerekiyo gibi hissediyorum bi de ekime kadar zayıflmama lazım çünkü ben beden eğitimi öğretmeniyim

Birde kilodan bahsetmısken günlük min 5000 adım yürüyüş yaptım bol su içtim bol bol emzirdim yemegimi abartmadım doğum öncesi nasıl beslenıyorsam o sekılde beslendım kortizonda kullanmama ragmen yurtdısında oldugum içinde yardımcısıda olmayan bir anne oldugum için sanırım inanılmaz sekılde doğum öncesi 64 kilo iken suan 58 kiloyum bu sekılde cabuk ve oncesinden daha az bir kıloya dusmeyi hiç beklemıyordum doğuma girmeden öncede 80 kiloydum almıstımda yani cok sukur gidiyor kilolar demiştide inanmamıstım gidiyormus kızlar spor yapacak imkanı olmayan var ise gunluk yuruyus dahi bu kadar etkılı olabılıyormus

Benim oğlum da 3 ay 3 günlük 2 gündür kendisi dönüyor ama her çocuk aynı değil kimisi daha erken kimisi daha geç yapabilir bence

Maşallah canım senin bebişe, tontik olmuş iyice

Bizimki de daha tam tur dönemiyor ama sağına soluna gayet rahat dönüyor. Dönmek derken sırt üstü ile yüz üstü hale gelmeyi diyorsan 4 ü bitirince diye hatırlıyorum sanki. Bugün babyjörnden kayıp indi bizimki şok oldum

Benim oğlum da 3 ay 3 günlük 2 gündür kendisi dönüyor ama her çocuk aynı değil kimisi daha erken kimisi daha geç yapabilir bence
Benımki dönmuyor suan dönmeye meyıllıde durmuyor ama boynunu dik tutmada vb problemi yok cok sukur yüz üstü dönmekten pek hoşlanmıyor sadece dondugunde kısa süre okey ama sonra sıkılıyor aglıyo bu nedenle daha cok sırt üstü yatırdım yüz üstü hiç döndurmediğim vakitlerde oldu nadirdir yani yüz üstü döndürdüğüm yanlıs mı yaptım acaba yüz üstü durmayada alıstırmalı mıydım bilemedim

Oyle oldu canım sanırım tontiş bir bebek sagol teyzesi ya sağa sola dönmeyede pek meraklı değil gibi sırt üstü duruyor genelde zamanla döner herhalde değil mi hareketli mutlu bir bebek dik durmaya calısıyor mesela bunuda sormustum size onu sık yapıyor boynunuda dik tutuyor ama bu dönme olayı kafama takıldı acıkcası

Donme 4 ayı doldurunca başlar. 3 aylık iken dönenler erken olmuş kaba motor gelişim maşallah 4.ayda gelişimi iyi olan bebekler döner, 5.ayda da dönse sorun olmaz. Oturma da bizim toplumda 6 sonunda oluyor. Koruyucu kültürde geç olur. Biraz özgür bırakan toplumlarda erken olur kaba motor. Mesela kundak yapanlarınki yapmayanlara göre geç dönebilir...

Canım senin aldığının linkini atar misin bazılarının yorumları çok kötü
Açtın mı açmadıysan açma ahshhehd ciş dolunca bez yer çekimine dayanamayıp aşağı düşüyor shdhd
Allah iyiliğini hahahah açmadım canım 3 numara bezliyorum hala Senin tospikten düşüyorsa bizim daha fena olur o zaman hiç açmayım
Senin zaten fazlan yoktu ki... Neren gidiyor yahu Zaten senin beden kilo vermeye bahane arıyor
Kuzum göbeğim slime gibi Benim aslinda rakamlarla çok işim yok sadece sağlıklı fit bir görünüm istiyorum isterse 70 kilo olayim ama aynaya bakinca o fit ve diri görüntüyü görmem lazım

Göbek üstü egzersizi yeterince yaptırıyor musunuz? Yerde, sert zeminde zaman gecirmeli...

Bunlari yazmışken şunları ekleyim kizlar bebekleri sürekli anankucaginda tutmayin yere bir yorgan atin salın üstüne. Gelişimlerine bence inanilmaz faydasi var Biz hep yerlerdeyiz artık mutfağa falan alacağımda ana kucağına koyuyorum onun dışında yerde yuvarlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…