Oyle oldu canım sanırım tontiş bir bebek sagol teyzesiya sağa sola dönmeyede pek meraklı değil gibi sırt üstü duruyor genelde zamanla döner herhalde değil mi hareketli mutlu bir bebek dik durmaya calısıyor mesela bunuda sormustum size onu sık yapıyor boynunuda dik tutuyor ama bu dönme olayı kafama takıldı acıkcası
Bizim de halası sponsorBizim bez sponsoru kayinvalidem bezlerini o alıyor doğduğundan beri ben daha bez almadim hiç
Bizde gün içinde hep yerde yorgan üstündeyiz max 1 saat anakucaginda yeri daha çok seviyor dediğin gibi gelişme katkısı büyükBunlari yazmışken şunları ekleyim kizlar bebekleri sürekli anankucaginda tutmayin yere bir yorgan atin salın üstüne. Gelişimlerine bence inanilmaz faydasi varBiz hep yerlerdeyiz artık mutfağa falan alacağımda ana kucağına koyuyorum onun dışında yerde yuvarlanıyor
Ben o zaman gittiğimizde bir daha söyleyeyim bana hiç öyle bir şey demediler. Doğduğunda küvezde beslenmiyodu zaten boruyla serum veriyorlardı göbek deliğinden. Eve gelince de ememedi fazla 1 ayda 185 gram almıştı sadece biz de mamaya geçtik. Belki ondan doğduğundan beri öyledir. Ama söylerim ben doktora sağol canım.Canim ben bir tane doktora goturdum dogdu dogali mi.boyle dedi. Hayir dedim 2 aylik olmadan once her gun yapardi dedim. O zaman sorun yok dedi. Eger dogdu dogali boyle olsaydi bazen bagirsaklarda bir sey eksikligi mi oluyormus ne adini unuttum ona bakmamiz lazimdi dedi.
İnşallah ya çok kafama taktım bu yamukluk meselesini.Canim biraz var ama öyle aşırı değil. Saçları ile belli olmaz...
Hangi yastığı aldın canım?Merhaba canım benim oğlumunda böyleydi,sağ taraf düzleşmiş çocuğun kafası yamuk gibi duruyordu.Geçen hafta internet yastık aldım çok az da olsa düzelmeye başladı
Gececek canim az kaldi aylar cabuk geciyor insallah senin 6. Ayda son bulur. Sen cok fedakarsin benim bir arkadasim suan oglu kac aydir yogun isal ve asiri aglama var doktorlar sut.alerjisinden supheleniyorlar test yapmiyor dikkat de etmiyor neymis cok.agir diyet yediklerimiz zaten suy, peynir, yumurtaymis. Ben de yazik cocuga mecburen yapmalisin dedim de yapmadi 5. Aya girdi o sekildeBebeğimin alerjisi için yaptığım diyet sayesinde doğum öncesi kiloma gelmişim kızlar, züğürt tesellisi oldu banaGaz sorununu tamamen bitirdik çok rahatladı ve mutlu yavrukuşum ama cildi kuru ve pütür pütür hala bişey alerji yapıyor. Süt ve ürünleri, inek eti, gluten, kırmızı besinler, avokado kivi domates fln bisürü yasak vardı şimdi yumurtayı da çıkaralım dedi diyetisyen of sadece ot ve et yiyip duruyorum bıktım yemek ve mutluluk arasında çok sıkı bir bağ varmış bir peynirli makarna mesela bu kadar mı özlenirmiş ah ah
Haha aman dikkat kesinlikle erkeklere bin kere söylemek lazım en olmadık yerde söylerlerAy cok güldümben bu hesabı açarken hamileydim gelişimi de önden gidiyordu miniktostos diyorduk bebişe aklıma o geldi bi kere de ağzımdan kaçırdım galiba evde eşime elli bin defa tembih etmişimdir bak sakın sağda solda ananlarda falan bizim hanımda yazıyor orda yaa falan deme diye
Sağol cnm deneyeyim bakalım külot bezi hiç bilmiyorum duymadım daha mı kolay oluyor hangi ayda geçilir ona? goon ve baby turcoyu denemek istiyorum, prima bizde pişik yapıyor molfix de taşırıyor.Goon güzel bir bez canım kullanabilirsin. Ben hep Prima ile dönüşümlü kullandım, neredeyse aynılar. Primadan bir tık büyük, sorun yaşamazsın inşallah. Ben 3’ten sonra bantlı bezi yok hep kilot bez devam ediyor zannetmiştim, 4 numara bantlı bez bulduk.
Yaa bitanecik kıymetli oğlum var sevdirmeliyim kıza ben kendimi ki oğlumla uzaklaşmayayım, bizim kvler bunu düşünemediklerinden kaybediyor.Deisa yani kv seven bir kişi görmedim ömrümde. Durum bu olunca oğlumun eşi de beni sevmicek o da beni gömecek... Bu miras böylece kuşaktan kuşağa aktarılacak
Cnm sen,ben veNasıl şüphelendi acaba, bi kaç gündür oğlumun da kakası mukuslu
MaşallahBenim annem babaannemi çok sever. Evlendiğinden beri aynı evdeler. Babaannem yazları köye gittiğinde ağlar duramaz evde en fazla 1 ay sonra arkasından gider. Her yere beraber giderler her şeyi beraber yaparlar. Daha 1 kere kavga ettiklerini ya da arkalarından konuştuklarını duymadım. Ama ben kaynanamı ömrüm boyunca hiç görmesem keşke
Al benden de o kadar asla tahammül edemem gece iki de olsa toplarım orayı aynen çocuk artı bu düzen takıntısı daha çok yoruyorYa çok enteresan kvler gerçekten herşeye karışıp bide böyle konular açılınca herkesin içinde bana soruyo ben müdahele ediyo muyum sana diye bende cevap vermiyorumya emzirme muhabbeti açılıyo eşim hakkında dyo ki zor bıraktırdım memeyi asla bırakmazdı sürekki emerdi 2 yaşına kadar emdi. Geçen kardeşiyle konuşuyo diyo ki aman ne biliyim ben 6 aydan sonra sütüm çok olmadı. NE?
Ben balığım yükselen başak ama ben balık değil resmen başak burcuyum dağınık biyer gördüğüm zaman ağlayasım geliyor iki elim kanda olsun yine orayı temizlemem toplamam gerekiyor ve bu anneliğe alışma sürecinde beni en çok bu yıprattı
Biz de böyleyiz canım hatta ben bazen onun duvarlarını aşamadığımdan yakınıyordum insanlar da senin gibi anne kız olamazsınız o kv diyordu,haklılarmışKızlar sabah sabah güldürdünüzBu rekabet eden kv lerin psikolojisini özel olarak incelemeleri lazım kesinlikle. Oğluna aşık ve gelinini kıskanıyor Oğullarını tanrilastirmis anneler malesef oğullarına hiç bir kadını yakistiramiyor,layik göremiyor çok farklı bir boyut bir de bence kocalarindan göremedikleri ilgiyi ve alakayi oğullarından görmek istiyorlar bu yüzden geline kin besliyorlar. bakın dikkat edin kocasi ile gerçekten iyi ilişkisi olan kayinvalideler böyle olmuyor. Benim kv onlardan biri mesela eşi ile ilişkisi hala çok iyi kayinpeder de çok değer verir ve biz öyle büyük olaylar hiç yaşamadık çok şükür. Ama aradaki saygı sınırını da hep koruduk.Kesinlikle anne kiz ilişkisi gibi olmuyor kv-gelin ilişkisi çünkü annene her şeyi söyleyebiliyorsun ama kv ile o rahatlik olmuyor mecburen bir duvar oluyor arada ama o duvar saygıya dayaliysa iliskilerde iki taraf açısından da sorun çıkmıyor. Fakat bi taraf o duvarı dürtüp durursa işte o zaman başlıyor sorunlar bizler daha bilinçli insanlariz ilerde de ona göre davranırız diye düşünüyorum.
Kızlar ya bişey soracağım sadece anne sütü alıyor Alp 1 aydır falan kakasını 4 yada 5 günde bir yapıyor. Rahatsız olmuyor yani ıkınma huzursuz falan. Ama benim için rahat etmiyor bazenNormaldir diye avutuyorum kendimi 3 ay kontrolünde doktora soracağım kesin normal diyecektir. Sizin kaç gün oluyor?
Doktorda alerjiden şüphelendi, kan ve gaita testi verdik. Kilo alımı da cok az bu ay sadece 300 gram almış. Haftaya tartı günü, ona göre bir plan yapacağızHaha aman dikkat kesinlikle erkeklere bin kere söylemek lazım en olmadık yerde söylerler
Sağol cnm deneyeyim bakalım külot bezi hiç bilmiyorum duymadım daha mı kolay oluyor hangi ayda geçilir ona? goon ve baby turcoyu denemek istiyorum, prima bizde pişik yapıyor molfix de taşırıyor.
Yaa bitanecik kıymetli oğlum var sevdirmeliyim kıza ben kendimi ki oğlumla uzaklaşmayayım, bizim kvler bunu düşünemediklerinden kaybediyor.
Cnm sen,ben vepcfl bu grubun gazlı bebiş analarıyız, bence alerji ihtimalini mutlaka gözden geçirin çünkü sonrası çok rahat oluyor
Oğlumun yükseleni başak ve koku takıntısı var, sizde de var mı. Mesela karşı komşu ayakkabılarını dışarı bırakıyor ve inanılmaz bir koku var. Benim oğlum binanin içinde asla burnunu açmaz.Ya çok enteresan kvler gerçekten herşeye karışıp bide böyle konular açılınca herkesin içinde bana soruyo ben müdahele ediyo muyum sana diye bende cevap vermiyorumya emzirme muhabbeti açılıyo eşim hakkında dyo ki zor bıraktırdım memeyi asla bırakmazdı sürekki emerdi 2 yaşına kadar emdi. Geçen kardeşiyle konuşuyo diyo ki aman ne biliyim ben 6 aydan sonra sütüm çok olmadı. NE?
Ben balığım yükselen başak ama ben balık değil resmen başak burcuyum dağınık biyer gördüğüm zaman ağlayasım geliyor iki elim kanda olsun yine orayı temizlemem toplamam gerekiyor ve bu anneliğe alışma sürecinde beni en çok bu yıprattı
Bu benim de kardeşimBenim kardeşim balık burcu odasina girsen serum taktirmak zorunda kalabilirsin muhtemelen kısa süreli şok geçirip bayılırsınama onun yükseleni koç tanıdığım tüm balıklar çok dağınıktı Su gruplarinda biraz bu rahatlik var çok umursamiyolarlar ki benim annem aşırı titiz düzenli bi kadındır kardeşimin odasina her çıktığında bağıra bağıra iniyor aşağı annem Allahtan senin yükselen baskın çıkmış
Ya şakaEşiniz için umarım küçükken kaybetmemiştir annesini. Bir çocuk için çok zor bir yaşam olurdu ama sizin için aynı şeyi diyemicem. İyi ki yok Kvben geçmiş mesajlarda anlatmıştım. Benimki şok yaşatanlardan... aklıma bı tane daha geldi. Düğün pastamiz geldi salonda kestik ama şu tatmali pozu veremedik bı şey olmuştu. Bı baktım kv ile kp o meşhur gelin ve damadın birbirine yedirme pozunu veriyor e bı de görümce olayı var oralara hiç girmiyeyim, benim tek başıma topic açmak lazım bitmez...
Başak burcu insanları en sevdiğim kişiler benim.Amaan adımız çıkmış bi kereee bende başak burcuyum
Detaycı,eleştirel,titiz,ince,temiz insan severim hepside bizim burcumuzda varHatta çok yakın arkadaşlarım var başak onlarla da çok iyi anlaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?