2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlsr bir video vardi atamadim cok guldum keske.sizinle paylasabilseydimkilo vs deyince sezeryan sonrasi dogumdan sonra eve donusle alakaliydi nasil paylasiliyor acaba

Canım benim kızım 16 aylık yürüdü, bir yürüdü pir yürüdü koştu. Ne düşme ne bi şey. Oğlumda 13 aylık yürüdü, düşe kalka. Çarpmadık yer kalmadı. Her çocuğun mizaci gelişimi farklı, demek ki senin ki dönmeyi sevmedi

Kızlar Yağızın yüzünde 5-6 tane siyah nokta var. İz kalır diye ellemiyorum asla. Kendi kendine gider diye bekledim ama baya zaman oldu hala duruyorlar. Sizinkilerde var mı ne yapmak lazım acaba

Bizde gün içinde hep yerde yorgan üstündeyiz max 1 saat anakucaginda yeri daha çok seviyor dediğin gibi gelişme katkısı büyük

Bebeğimin alerjisi için yaptığım diyet sayesinde doğum öncesi kiloma gelmişim kızlar, züğürt tesellisi oldu bana Gaz sorununu tamamen bitirdik çok rahatladı ve mutlu yavrukuşum ama cildi kuru ve pütür pütür hala bişey alerji yapıyor. Süt ve ürünleri, inek eti, gluten, kırmızı besinler, avokado kivi domates fln bisürü yasak vardı şimdi yumurtayı da çıkaralım dedi diyetisyen of sadece ot ve et yiyip duruyorum bıktım yemek ve mutluluk arasında çok sıkı bir bağ varmış bir peynirli makarna mesela bu kadar mı özlenirmiş ah ah

Ben o zaman gittiğimizde bir daha söyleyeyim bana hiç öyle bir şey demediler. Doğduğunda küvezde beslenmiyodu zaten boruyla serum veriyorlardı göbek deliğinden. Eve gelince de ememedi fazla 1 ayda 185 gram almıştı sadece biz de mamaya geçtik. Belki ondan doğduğundan beri öyledir. Ama söylerim ben doktora sağol canım.
Canim biraz var ama öyle aşırı değil. Saçları ile belli olmaz...
İnşallah ya çok kafama taktım bu yamukluk meselesini.
Merhaba canım benim oğlumunda böyleydi,sağ taraf düzleşmiş çocuğun kafası yamuk gibi duruyordu.Geçen hafta internet yastık aldım çok az da olsa düzelmeye başladı
Hangi yastığı aldın canım?

Ya kızlar sizin bebişlerin de burunlarıyla bir alıp veremedikleri var mı? Bizim oğlan eli ağzındyken önce bir burnunu kaşıyor ama ne kaşıma, kucağıma alıyorum burnunu tshirtüme sürüyor da sürüyor sürüyor da sürüyor. Neden acaba? bilen tecrübeli analar bir yazsa

Gececek canim az kaldi aylar cabuk geciyor insallah senin 6. Ayda son bulur. Sen cok fedakarsin benim bir arkadasim suan oglu kac aydir yogun isal ve asiri aglama var doktorlar sut.alerjisinden supheleniyorlar test yapmiyor dikkat de etmiyor neymis cok.agir diyet yediklerimiz zaten suy, peynir, yumurtaymis. Ben de yazik cocuga mecburen yapmalisin dedim de yapmadi 5. Aya girdi o sekilde

Haha aman dikkat kesinlikle erkeklere bin kere söylemek lazım en olmadık yerde söylerler
Sağol cnm deneyeyim bakalım külot bezi hiç bilmiyorum duymadım daha mı kolay oluyor hangi ayda geçilir ona? goon ve baby turcoyu denemek istiyorum, prima bizde pişik yapıyor molfix de taşırıyor.
Deisa yani kv seven bir kişi görmedim ömrümde. Durum bu olunca oğlumun eşi de beni sevmicek o da beni gömecek... Bu miras böylece kuşaktan kuşağa aktarılacak
Yaa bitanecik kıymetli oğlum var sevdirmeliyim kıza ben kendimi ki oğlumla uzaklaşmayayım, bizim kvler bunu düşünemediklerinden kaybediyor.
Nasıl şüphelendi acaba, bi kaç gündür oğlumun da kakası mukuslu
Cnm sen,ben ve pcfl bu grubun gazlı bebiş analarıyız, bence alerji ihtimalini mutlaka gözden geçirin çünkü sonrası çok rahat oluyor

Selam kızlar, rahatsızlığımdan ve bebeklerimden dolayı uzun süredir giremedim. Geçen hafta safra kesemi aldırdım. 3 ayda 3 defa anestezi almak zorunda kaldım. Bugün de ikizleri sünnet ettirdik. Aranızda sünnet yaptıran var mı? Süreç nasıldı, çok zor oldu mu sonrası?

Maşallah babanneniz iyi kadınmış ki annenize iyi davranmış anneniz de iyi kadınmış ki baba annenizin bu iyiliğini boşa çıkartmamış Allah daim etsin
Al benden de o kadar asla tahammül edemem gece iki de olsa toplarım orayı aynen çocuk artı bu düzen takıntısı daha çok yoruyor
Biz de böyleyiz canım hatta ben bazen onun duvarlarını aşamadığımdan yakınıyordum insanlar da senin gibi anne kız olamazsınız o kv diyordu,haklılarmış

Doktorda alerjiden şüphelendi, kan ve gaita testi verdik. Kilo alımı da cok az bu ay sadece 300 gram almış. Haftaya tartı günü, ona göre bir plan yapacağız

Oğlumun yükseleni başak ve koku takıntısı var, sizde de var mı. Mesela karşı komşu ayakkabılarını dışarı bırakıyor ve inanılmaz bir koku var. Benim oğlum binanin içinde asla burnunu açmaz.

Bu benim de kardeşim geçen gün odaya bir sandalye daha alacağım diyo neden dedim , diğer sandalyeye kıyafet atınca hemen doluyor diyo

Ya şaka

Başak burcu insanları en sevdiğim kişiler benim.

Ya kizlar evde kedi besleyeniniz varmi acaba bizim.kedi surekli bebegin besigine cikiyor indiriyorum bu seferde gitmis bebek odasindaki besige yatmis ozellikle bebegin alanlarina gidiyor kiskaniyor galiba yanina yaklastiritorum kokusunu alsin tanisin ama koklayip uzaklasiyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…